Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 16. 02. 2010, 22:02

mari: kašlat na to....:D Já jsem se zase od jednoho zástupce mužského pohlaví dozvěděla, že mě Šmajdík fakt omlazuje - můžu se z něj prý pos.at jako dvouletá...:-)))) Takže to máme: senilní stařenky, bláznivé puberťačky, ubožačky bez přítele, vilné tetky,....Ještě něco proběhlo?

deppholl » 16. 02. 2010, 22:00

12345 - moc děkuji, už jsem přečetla. Vlastně poprvé připustil, že by mohlo být CD až po létě. Většinou se zmiňoval, že do léta aby mohl hrát vlastní tvorbu na festivalech. Ale mě to neva, já si počkám. Zvlášť kdyby potom odpálil turné, to by bylo!!! Lilie díky, já to trochu řeším jen dvěma kamarádkama ostatní okolí na mě kouká jako na malomocnou.... Aaaa mě to neva, každý má nějaký koníček, že!!! K té naší mluvě, moc se mi líbí tvoje "píchne mě u srdce" a copak to že "jsi vnitřně krásná" - je to to co si myslím????

mari » 16. 02. 2010, 21:45

Lilie,ja som dnes v práci naznačila,že sa niečoho takéhoto zúčastňujem a dozvedela som sa,že TO robia iba úbohé ženy bez priateľov....Takže k senilným starenam,bláznivým pubertiačkam si pripíšte aj úbohé ženy bez priateľov!!!(A to som sa vôbec nezmienila o steche,koleg.,cestovaní vodovodem a vlastne ani o chudáčkovi Mirkovi nie....

Lilie » 16. 02. 2010, 21:24

Ahoooj, snad už to půjde v pohodě.... deppholl: kamarádku určitě vem :-))) Já už jsem okolí do této odborné terminologie uvedla - docela se to ujímá :D

12345 » 16. 02. 2010, 21:22

to deppholl: http://www.linkon.cz/go45i to mari: Podle mě to bude právě záležet na tom, jak moc se budou ostatní členové podílet na muzice, pokud budou stavět výlučně na Mirově tvorbě, pak v tom nevidím problém, pokud se ta kapela bude jmenovat po něm, Bon Jovi a Daughtry taky nepůsobí trapně. To nevíme nikdo, jak mu to bude vyhovovat, ale podle toho, co o něm víme, myslím, že Miro potřebuje mít kreativní kontrolu nad tím, co bude zpívat, takže si myslím, že jinak než frontman asi v kapele fungovat nechce. Ale kdo ví. Gratulace k další medaili! :-) Myslíš ten bratrovražedný souboj? :-) Snad ke spokojenosti obou stran, ale postup ze skupiny bude každopádně těžký pro obě naše země. Těch rýpalů si nemá cenu všímat, co si myslet o člověku, který to tu čte jen proto, aby mohl kritizovat ty, co sem přispívají?

Rous » 16. 02. 2010, 21:15

Mari: Taktéž zlatá,děkuji Ti. Tak typ? Já typuji 5:2. ( Pro ostatní, pouze děkuji,to je slušné.) Tublatanka - Maťo,jo,jo,znám,můj oblíbenec hned po Mirískovi.( Tady něco nehraje,asi jsem měla napsat po manželovi,ale co já infantilní si to můžu dovolit.) Dněs mááám rande zo starým mestom.............

mari » 16. 02. 2010, 20:59

12345,mňa tiež zaujíma všetko o kapele..dúfam,že bude mať aj nejaký normálny názov,nie kapela Mira Smajdu(tak nejak to plánuje Chodur,a to sa mi nepáči)Každý vie ,že Tublatanka je Maťo Durinda,Elán je Jožo ráž,IMT Smile je Tásler A pod..No možno sa mýlim...a nebude pre neho dobré byť "iba " člen kapely Nevyznám sa ,ako to chodí... Ešte som si všimla,že tu niekomu včera vadila Rous...ja osobne mám tie jej bláznivé príspevky rada a určite ju chápem ako to myslí!!! A máme aj striebro!!!(ešte,že sa tá Ruska k nám presťahovala)... Ako tipujete zajtrajší hokej???

Rous » 16. 02. 2010, 20:51

Ahoj všem,zaspala jsem,ani jsem nepozdravila,omlouvám se,promiňte. Je nejvyšší čas,aby Nova a Markíza obnovili stránky pěkně od začátku,aby to nekolabovalo.Už mlčím.

deppholl » 16. 02. 2010, 20:44

Pomoc, právě jsem se 10 minut dostávala na tuto stránku a zaboha mi to nejde listovat zpět. Můžete sem, prosím dát link na ten Teplickej článek, fakt se nemůžu vracet a hledat to. Holky nevadí že do hospůdky vezmu kámošku co mi dělá garde?? Je to ta fanynka Europe, aspoň nám vylíčí jaký byl koncert, jestli se někdo zajímá. Na Mirovi nelpí tak jako já, ale fandila mu a je na něj zvědavá. Jenom jí budu muset stručně uvést do problému (střech, kolegyně atd...) aby si nemyslela že jsem pako :-))

mari » 16. 02. 2010, 20:37

Ahojte! Konečne som si našla čas na moje obľúbené šmajdovanie,a ono to tu nejak blbne... Ja som nevidela video?,kde Miro nevedel,čo sa stalo 17. novembra...som prekvapená,že to nevie ale aj nie som,lebo to nevie veľa mladších ľudí,ktorí to nezažili....Ja som trebárs nezažila rok 1968 a predsa mám nejaké základné znalosti,čo sa stalo... Ale ja neviem kooopec iných vecí ktoré vie on.. .(ale viem ešte ,že na letisku nestavajú štadion) Neviem ani,či sa tieto moje múdra objavia v diskusii,kedže to tu dnes nejak nefunguje.

fanusicka » 16. 02. 2010, 20:32

heh..chúďa systém..asi sme ho preťažili :-)))

Rous » 16. 02. 2010, 20:20

Lilie:Hodná,zlatá,milá jako vždy. Tak s tou kamarádkou jo?? Stály jsme frontu na oběd.Pozoruju kuchaře.Trvá mu to a já mám hlad,.nejradši bych mu šla pomoct.Blysne mi hlavou,zkrátím si to čekání. Nakloním se ke kámošce a říkám: ,,Ještě jsem se objednala na plastiku,liposukci,manikůru..........nebudu to psát,nebojte.


12345 » 16. 02. 2010, 20:20

Ty příspěvky se tady ztrácely i kdysi dávno, teď je to asi jen ve větší míře, jak je tady moře stránek. Kdo ví, čím to je.

Andrew » 16. 02. 2010, 20:15

To vypadá, že nás odsud nevyštvou detektivové a podobní pošuci, ale samotná TV Nova/Markíza :)

Luciinetska » 16. 02. 2010, 20:15

Krásný večer všem, Vám mizí příspěvky a mně do ted nešla tato stránka otevřít. Jinak rozhovor z deníku je super oproti Bravu. Tam píšou, že Miro chodí s Bagárovou a vypadl mu zub:D:D.

adélka » 16. 02. 2010, 20:05

Mně zmizely všechny moje příspěvky z včerejšího večera i jeden dnešní. Nevím, co se to s tím fórem děje...Možná už mele z posledního.

Kaja » 16. 02. 2010, 19:55

ewilyn: poslala som Ti to

12345 » 16. 02. 2010, 19:55

Přeju pěkný večer a díky všem za odkazy! Ten článek v teplickém deníku je celkem fajn, zase další informace o CD, dobře, že to snad neuspěchá. Docela by mě zajímalo, jestli Mirova kapela bude mít nějaký název nebo to prostě bude jeho doprovodná kapela a s tím souvisí i to, jak moc se budou ostatní členové autorsky podílet na muzice a jak moc zkušeností s tím mají. Vrtá mi taky hlavou, jestli to s tím vysokým IQ byly původně jen legrace a teď si to žije vlastním životem, nebo to myslel vážně. Vzpomínáte na Luciu Láncošovou? Ta na začátku soutěže prohlásila nebo na ni někdo zjistil, že má IQ snad přes 150 a myslím, že i díky tomu neměla nakonec moc sympatií, i když byla vynikající zpěvačka. Na tenhle údaj je spousta lidí alergických, i když to podle mě vypovídá jenom o tom, jak je kdo schopen poradit si s těmi specifickými otázkami testu.

Lilie » 16. 02. 2010, 19:44

Asi to dneska blbne všem :-(((( Kobitka, Lenka: díky za odkazy :D Rous: jen piš, jak píšeš, nás to baví, no a komu se to nelíbí, ať si (_!_) políbí.... Leňa: to fanfiction - něco ujde, něco jen pro silné žaludky....:-)))) Taky už ci zelený lístek, bééé :-DD

Leňa » 16. 02. 2010, 19:27

Zdravím celou diskuzi (včetně tebe, Mio :)), dneska mi to tu pěkně blbne, špatně se to načítá, mizí mi komentáře a přehazují se stránky...Takže se ozývám později :) Jinak tu debatu bych vážně uzavřela, jdu si pěkně počíst odkazy na rozhovory a pak se vrhnu na tu fanfiction- kdysi jsem narazila na jednu opravdu originální na Mira a Bena- co ti lidi nevymyslí :)