Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 26. 01. 2010, 15:37

Lenka - myslíš, že to ještě není jasné?? Zatím ho ještě všude uvádějí, je pravda, že Andrew psal, že to ještě není všechno podepsané.... Máš pravdu, dokud to nebude na plakátech, tak radši nekupovat...

eva » 26. 01. 2010, 15:36

Devy moje pomôžte mi (Ria,LuCCa,Andrew a iní)!!! Ako sa prosím volala kapela a pesničjka ktorú spieval Miro na kastingu?Podľa mňa sa Miro určite nepodobá ani na Hladkého ani na Ďurindu,mne sa strašne podobá na toho anorektika z Tokio Hotel akurát v blond verzii a obrovskou charizmou.

Lenka » 26. 01. 2010, 15:15

Teda já se nestačím divit kam až tahle diskuze dospěla-ale jo super aspoň se vždycky náramně zasměju. Andrew-díky,to je od chlapa hezké:-) Jo jinak lístky na ten SLOVFEST budou v prodeji od 20.3. tak uvidíme jestli tam ten Šmajdík bude.No každopádně dokud po Liberci a blízkém okolí se na mě nebude šklebit z plakátu tak lístky nekupuji:-D

lila » 26. 01. 2010, 15:14

Ty brdo, jsem se podivala na tu pisnicku Dnes a ten zpěvák to je celej Miro - vzhledem, zpěvem, prezentovanim a dokonce ma i ten samy privesek kytarky ako Miro:-)) Tak to je síla!

Jinak já už se nemohu dočkat na to CD, ať už aspon léto:-)

lila » 26. 01. 2010, 15:09

Ty brdo, jsem se podivala na tu pisnicku Dnes a ten zpěvák to je celej Miro - vzhledem, zpěvem, prezentovanim a dokonce ma i provesek kyraky ako Miro:-)) Tak to síla!

Arabela » 26. 01. 2010, 14:52

Ahojte. Som rada, že aj vy si myslíte, že Miro sa podobá na Mika Hladkého a na Maťa Ďurindu. Mám totiž zrakovú vadu a myslela som, že to vidím, len ja. Ale on nemajú zlaté vlasy ako Miro. Alebo ich mali, keď boli mladší? A pesničky od Tublatanky a Gladiatoru sa mi páčia. To sú rockové kapely? Inak, pred pár dňami som počula Dnes a normálne som si predstavovala ako to Mirko spieva! Toto keby zaspieval v Superstar, tak by Habera odpadol od závisti =o) Veľmi pekne mu idú aj tie pomalšie romantické skladby. keď tam tak piští, to sa mi nepáči. Ozaj, viete o tom, že Mikla sa do neho navážal?

Jarka » 26. 01. 2010, 10:40

Prima diskuse - začíná to být parádní tradice. Jen mě tak napadá.... Šmajdo, Šmajdo, co jsi to s námi udělal, jak se ti to povedlo nás tak krásně zašmajdit. Od Tvých krásných očí jsme dospěli ke psím hovínkům. Super!!!

deppholl » 26. 01. 2010, 08:05

Krásné ráno všem!! Teeeda, kokám, že jsem včera vypadla zbytečně brzo, ale papíry nedaly jinak a nakonec mě sejmuly. Tady snad přide řeč na všechno!!! Kolikrát už jsem si pomyslela jestli Miro sbíral hovínka. Jsem pejskař a kamarádi si ze mě dělají srandu že igelitové pytlíky mám ve všech kapsách, nedávno se mě někdy zeptal na zábavě, jestli nemám pytlík - zapátrala jsem - a byl zapomenutý v kapse u džín!! Macyáš - no comment, poprskala jsem si obrazovku ranní kávou. Nakonec bych si přála aby naše města byla plná typických městských hochů jako je Miro, ale bohužel - naní tomu tak!!

Leňa » 26. 01. 2010, 06:53

No vy jste to tady včera večer pěkně rozjížděli, se směju ještě teď :D Takový mírumilovný témata, jako chránění městské přírody, a zničehonic se tu objeví pytlíky, a to rovnou ve dvou provedeních :D

Lilie » 26. 01. 2010, 00:25

Už nemůžu :D Jdu spát a všem krásné pytlíkové sny! :D

RIA » 26. 01. 2010, 00:22

No vy mi dávate baby...Kopřiva óóó ďakujem za kompliment...a Doda si trafila má 33, ženatý nebol,podľa výzoru súdim že báb mal asi dosť,ale je to ten taký bohémsky týpek,a pohoďák,mala som pocit že je to starý známy....asi preto že tu občas niečo strelil,páči sa nám rovnaká hudba, ale to je slabý základ na to aby som s ním liezla na strechu...ha ha.Takže asi skôr nový kamarát...Ale vy potvorky tu kujete rôzne plány v ktorých hrá hlavnú rolu istý Šmajda s Košíc momentálne z BA....mali by ste zistiť koľko fanyniek sa zmestí do jeho nového BMW...

Gatla » 25. 01. 2010, 23:58

Tak teď jsem probrala manžela i já :oDDDDDDDD

Macyáš » 25. 01. 2010, 23:47

Jóóó, jóóó...."zlaté děvče ".....tak toto pojmenování je synonymem mnoha různých živočišných poddruhů "ženy". Ale chlap,má v tom celkem jasno,když říká : "chci takové obyčejné, upřimné, tolerantní ,inteligentní a nenáročné "zlaté děvče". A my ženský mu to věříme a vemem to doslova, a vyhrabem ze šuplíků berušky do vlasů, začneme se věnovat studiu mykologie a vitariánství , z finančně náročných steaků z pravé irské hovězí svíčkové, plynule přejdem na peněženku nezatěžující banány apod. A on ve skutečnosti hlavně myslel, že ho vždy ,když bude potřebovat vytaháme za ten neoddělitelný pytlík..... :) :) :)

Andrew » 25. 01. 2010, 23:26

Macyáš: To byl takový nevtipný vtip :) Když už jsme u toho, co jsme si vždycky mysleli, tak já jsem si vždycky myslel, že míla je chlap :) Z těch vzkazů to nebylo poznat, tak asi proto, že jenoho chlapa, kterému se říká míla, znám.

Gatla » 25. 01. 2010, 23:24

Teda Macyáš...Tuhle diskuze jsem objevila poměrně nedávno-někdy předminulý týden,tebe jsem tak nějak zaregistrovala až včera a máš u mě 100bodou :o)))Jo a Lilii se pokusím uhlídat,aby na žadné pytlčky nešahla,Ale protože se chystá jít za zlaté děvče,tak to určitě nebude chtít dělat :o))To takové děvčice nedělají

Lilie » 25. 01. 2010, 23:21

Macyáš: to mi nedělej :D Pak se tu řáchám nahlas a budím chudáka udřeného manžela :D :D Ale průzkum provedu - jemně :D

Macyáš » 25. 01. 2010, 23:19

Andrew, špatně. Ty víš víc, než kopřiva jen tuší. Všichni víme o pokladech, které ti místní ženy zaslaly. A mimochodem, ty hade, co to má být: "obkouknu a když to bude za něco stát, tak oslovím". :) :)

Macyáš » 25. 01. 2010, 23:13

Gatla: pytlíčky sebou Miro určitě nosil. A i přesto, že jsem ještě neprovedla žádný hmatatelný průzkum či dokonce ochutnávku, na kterou se chystá Lilie, troufnu si tvrdit, že pytlíčky měl vždy dokonce hned dva. Jeden byl a je, jeho neoddělitelnou součástí (Lilie - za ten netahat, mám to vyzkoušeno na vrátným- ječáky ve vysokých tónech pak vyzní nečistě a nepřirozeně). A do druhého jistě poctivě odebíral vyprodukované hovna, které pak s ohledem na své natural vnímání světa , někde hodnotně zrecykloval.

Andrew » 25. 01. 2010, 23:10

Dodovi je myslím 32, onehdá to tu psal. A u Lenky ses netrefila. Zbytek netuším :)

LuCCa » 25. 01. 2010, 23:07

kopřiva: nepsala jsem nikdy, že znám přímo Mira. Mira jsem viděla 3x v životě. Znám jeho kamaráda. A to je rozdíl.