Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kopřiva » 25. 01. 2010, 23:00

ješte k Dodovi, nikdy tady asi nepsal o svem stavu, ale vždycky sem si myslela, že je zenaty, aj , špatny odhad. Diskuzi čtu celkem pravidelne, a v duchu si vytvařim svůj obraz zde přitomnych. viz. Dodo - ženaty, kolem 30, robustni postava LuCCA - mladičká, tahá nás za nos, Mira nezná, chce byt zajimava RIA - pekná , razná baba Lenka - krátke vlasy, silnějši postava apod.

Gatla » 25. 01. 2010, 22:55

na neukázněné pejskaře mám stejný názor....Jestlipak Miro s sebou nosil pytlíček,když měl ještě Lindu????

Ladeis » 25. 01. 2010, 22:55

Lilie: Ano ano, a potom jsou to oni, kteří si nejvíce stěžují, že do toho šlápli... :-// Taky mam psa a nic mi neudělá, když se po vykonání jeho potřeby sehnu a vyhodím "to" v sáčku do koše. Pro někoho je to ale strašný problém...

Lilie » 25. 01. 2010, 22:52

Tak děvčata - nehádejte se.... Gatla: manžela vem, necháme je vzadu, aspoň jim tam spolu nebude smutno....:D RIA: jasně, s podrobnostmi :D :D Ladeis: mě nejvíc s.rou ti, co si neuklízejí po psech :-(((( Vžycky mám chuť jim v tom vymáchat nos :-((( pro kobitku: toto je jako kdo??

kopřiva » 25. 01. 2010, 22:51

ejjjj, Ria, aj my chcem poznat Dodov ksicht. Vim, že mi do toho nic není, ale jeho pisemny projev je razny, a proto mne zajima jestli i jeho vizor stoji za neco.To by bylo neco, kdyby z toho neco bylo. Přeju !!!!

RIA » 25. 01. 2010, 22:41

...zabudla som na margo Kobitky,rozhodne nemáš komančské myslenie,aj ja často napíšem veci tak že možno vyznejú úplne inak ako mienim...Ale aj keď je Miro možno fakt mestký týpek,je vidieť že miluje prírodu a rozumie jej,žije s ňou v harmónii a to nieje u mestských typov bežné....asi som aj teraz tresla mimo tému,ale mojou omluvou je že ste popísali 30 strán kým som tu nebola....tak sorry že som mimo

Ladeis » 25. 01. 2010, 22:41

Teda, nedalo mi to, diskuze je jako magnet, dokonce předčila i sešit specializace výtvarné výchovy. No, jsem sice typický měšťák, možná hůř, panelákový dítě :)) ale na vesnici jsem vyrůstala u svojí tety a i když neměla krávy, kozy a koně, vystačila jsem si s nutriemi, slepicemi, husami a prasátkem a vytvořila si tak nádherný vztah k přírodě. Celých 17 let bydlím ve smradlavém městě plném kouře a uspěchaných lidí a vždy se těším na vesnici na prázdniny, jak si odpočinu, projdu se nádhernou neponičenou a ničím netknutou přírodou. Možná mě i tím pádem o to víc rozčiluje, když někdo před panelákem na chodník odhodí papír, když má dva kroky od sebe poplenici, nebo když někdo chodí přes čerstvě zasazený trávník. Nadevše miluji přírodu a trhá mi srdce, když vidím jak trpí tím, že nějaký hulvát nepřiměřeně zasáhne do jejího vývoje. Ale hlavně že si pak lidé stěžují, že je všude špinavo, bordel a odpadky.. ale už si neuvědomují, že si sami vlastním přičiněním určují, v čem chtějí žít. Jsem se nějak rozohnila, ale muselo to ven :)) Kdo by občas neflákal školu? :)) A myslím že Miro není flákač, nezahálí jen proto, že by byl líný nebo rozmaezlený, zrovna on mi přijde jako úplný opak. Taky bych mohla jen přijít za rodiči a natáhnout ruku, ale mám snahu si na brigádách přivydělat, už proto, že si těch peněz více vážím a dvakrát přemýšlím, za co je utratím. Přitom taky chodím po městě, sedávám na lavičkách až do večera, domácí práce odflákávám, protože mě nebaví, ba jsou mi odporné :D Ale to už je nedostatkem motivace. Jéje, to už je trochu od tématu, no veď já už končím :))

Tak a jdu spát, zítra mě čeká dodělání neklasifikace, protože jsem přece jen trochu flákač se školou :))

pro kobitku » 25. 01. 2010, 22:34

Mě spíš dráždí ten počet pravopisných chyb než obsah prvního příspěvku .Zpátky do ZŠ !

RIA » 25. 01. 2010, 22:33

Zdravím vás všetkých,páči sa mi ako to tu stále žije...Deppholl s Dodom zatiaľ len písomný styk...ale ksichty si už poznáme cez wab kameru...na streche to pôjde len s Mirom to je jeho revír no nie???Baby vy čo sa chystáte na koncert,dúfam že sa prídete podeliť o rôzne strešné aj podstrešné zážitky.....

Gatla » 25. 01. 2010, 22:30

Lilie:Tak to pak budem muset ohoz doladit,abychom si nelezly do zelí :o)))mmmch.Co bude dělat tvůj manžel během koncertu?kdyby se nám podařilo "udat"děti a vzala bych svého,na co ho můžu připravit.:o))

adélka » 25. 01. 2010, 22:25

To kobitka: Pak vůbec nechápu, proč jsi to sem všechno dnes psala. :-) asi proto, že máš starosti s brigádníky.. Ale fakt nevím, co znamená, typický městský synek. Neumí dojit krávy?:-) To dneska už neumí skoro nikdo. leckdo si pak myslí, že krávy jsou modré. :-) Taková už je holt doba..

kobitka » 25. 01. 2010, 22:17

dobrý večer. Dnes jsem tady jen na skok nemám moc času. Ale i přesto, vídím, že někteří z vás vůbec nepochopili o čem jsem tady psala, že jo Adélko. Já si vůbec nemyslím, že kdo nemaká rukama tak je flákač, ani jsem tady nic takového nenapsala. Ale když už se někdo zajímá o nějakou práci, tak by o ní měl taky něco vědět a aspoň něco umět, než aby se s ním ostatní trápili. A už vůbec jsem nepsala, že je Miro flákač. Jen je to prostě typický městský synek toď vše. Takže se hodtě do klidu a hezký zbytek večera :) PS: komunistka rozhodně nejsem, politika jde totálně mimo mně

Lilie » 25. 01. 2010, 22:14

Gatla: no právě, rockerský ohoz měním za berušky, abych vypadala jako "zlaté děvče" - rockerku prý nechce....:D (No medici - psychiatři, analyzujte!) A babi vem s sebou!

Gatla » 25. 01. 2010, 21:50

Ewilyn,máme občanky...to mám pak třeba dají vstupné i zadarmo :o))))

Hanka » 25. 01. 2010, 21:49

Ahoj všichni, den nevlezu na diskusi a tady se řeší tak závažné problémy- město x venkov. Beru to tak, že všude žijí lidé.Někteří fajn, někteří magoři. A pár slov k porotě.Darinu jsem nechápala. Když si vzpomenu na její vystoupení na Slavících, ještě teď se ve mně vaří krev. A ona má tak hroší kůži, že další den si dovolí někoho kritizovat. Říct Dominice, že ji nevěří, že je panna ? Podle sebe soudím Tebe. Ale to by Domče klidně mohlo být ještě méně let.

mari » 25. 01. 2010, 21:49

ahojte! Tiež sa mi páčila Tublatanka,a niečo mimo rocku-Robo Grigorov.Bol to rebel,a to som ja mohla v tých časoch... Kobitka,chcem ťa trošku potešiť,ja rada robím v záhrade-je to pre mňa relax! Hodnotili ste porotu,mňa striedavo niektorí z nich prekvapil,či v dobrom,alebo zlom...Napr.ked v Timberlekovi všetci Mira zvozili,jedine Hejma sa ho zastal.Habera pri vyhadzove zasa viackrát povedal:viem,že Mirovi neublížim,ked poviem jeho meno,preto hovorím Miro...ako to presne myslel?Ze to má Miro na háku?Alebo,že je silná osobnosť a nezosype sa?Ako niekto labilnejší? Ešte k Dirty Diane :určite to nebolo bez chýb,ale tak nejak mi to toho Jacksona najviac pripomínalo.Chodúr si to dal po svojom,a mne to prišlo,že tej pesničke nepomohol...Aj Jackson mal odhalenú hrud,takže nechápem,o čo im šlo(porotu myslím)Ani ostatní v tom kole sa k pôvodným interpretom moc nepriblížili,takže Mirov výkon bol v pohode.A hmat do rozkroku bol,lebo som našla niekde foto,kde to presne zachytil niekto šikovný.

Gatla » 25. 01. 2010, 21:49

Lilie,teď jsem přelouskala pár starších diskuzí,se zvýšenou pozorností na tvoje nick....Myslíš,že se ti berušky budou hodit k tomu rockerskýmu ohozu?:o)))) A ještě k té babičce.Ty dáš děti k babičce...já kdybych naší babi řekla,proč to chci,tak mi děti nepohlídá a bude chtít jet se mnou.:o)))

adélka » 25. 01. 2010, 21:25

Kobitko, promiň, přispívám sem jen málokdy, ale Tvé názory mi silně připomínají dobu komunismu - podle Tebe si zjevně lze vážit jen práce fyzické - tj. dělníků a rolníků, kteří prostě makají - opravují, řezají, krmí krávy, dojí je, sekají dřevo nebo kosou, tahají kameny, kopou příkopy - zatímco když se někdo věnuje hudbě, studiu, ale třeba i sázení, které mu přináší peníze, tak je podle Tebe flákač, příživník. Takhle smýšli komunisté, ae i dnes tak uvažuje zjevně hodně lidí. Co si myslíš třeba o někom, kdo se živí tím, že úspěšně spekuluje na burze nebo radí jiným, kam investovat peníze - je to podle Tebe flákač? Podle mne teda ne. Takže Miro, který dal dohromady kapelu, skládal hudbu i texty a zdakonaloval se ve hraní na kytaru, rozhodně flákač není. jen nemá potřebu živit se rukama. Nemusí se všichni lidi živit rukama. Ale kvůli tomu ještě nejsou flákači. Promiň, že jsem se tak rozepsala, ale doby před rokem 1989 ještě pamatuju a ten komunistický způsob uvažování mě silně dráždí dodnes.

Ladeis » 25. 01. 2010, 21:11

Zdravím všechny, dneska nestíhám číst všechny nové příspěvky, doháním hodně školy, takže se to pokusim přelouskat zítra.. jen jsem vás chtěla pozdravit a popřát pěkný večer a klidnou noc :))

dafi » 25. 01. 2010, 21:02

Díky za info ,ten článek je zajímavý , no je vidět ,že i tak se dají nějaké prachy vydělat.On je fakt neskutečný kde se to v něm všechno bere.No a k Nedvědovi ,teď jsem ho zahlídla ve správách ,hned jsem si vzpomněla,že jsou vzdálená rodina,ale ta podoba se fakt nezapře dokonce bych řekla ,že i postavu a chůzi mají stejnou.