Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ewilyn » 16. 02. 2010, 15:33

Mia: prepac, ak nemas nic spolocne s Miou souhlasim, pro tebe a ostatnymi - viacerymi v jednom. Nemusis sa ospravedlnovat, my privitame kazdy slusny a podnetny prispevok do diskusie... Kaja- k tomu vplyvu datumu narodenia na charakter..da sa to najst na nejakej stranke-ze by som si pozrela svoj:-)

este k starsim prispevkom : adelka: velke dakujem za ten clanocek z Teplickych novin-... ..inak nemyslim si, ze by bol Miro lavicovo orientovany, skor je idealista...ked buduci rok zaplati dane z prijmu, tak ho to mozno prejde :-) Mal by vystupovat v Havirove ? Smajdila som po roznych strankach, ale zatial som nic nenasla- vacsinou je tam program iba na februar, tak snad v marci... V Trencine nik nebol? Ani fotky zatial nie su:-(

Inak este poznamocku: Niekde na pokeci som videla koment jednej fanynky, ktora bola Mirkovi zaniest Valentinsky darcek rovno domov a predala ho jeho mamicke..som tak rozmyslala, kolko takych cmukov im pri dverach denne zvoni ci je Mirko doma, ci mu moze predat darcek a pod..,,to ze uz musela zrusit pevnu linku pre neustale telefonaty pisali...nema to tiez lahke

Jarka » 16. 02. 2010, 15:20

Díky Ewilyn - zase něco pro rozšíření obzorů. Vy si opravdu plánujete sebou vzít nějaký dárek? To abych začala vymýšlet něco originálního.

ewilyn » 16. 02. 2010, 14:53

Dobre popoludnie vsetkym, az dnes som mala cas si poriadne precitat celu vcerajsiu diskusiu, vcera som stihla iba cast... gatla: dakujem za rezervaciu, uz sa na tu akciu strasne tesim :-) ..dufam, ze zub uz neboli... Lilie:..dufam, ze aj ty sa uz citis lepsie, ja uz celkom ano...inak tu " fan fiction" si citam, je to sranda.. Nemam pocit, ze kvoli Miam a pod. by sme mali odtialto odchadzat- nahodou ma vcera celkom pobavili a myslim ze kobitka sa s tym Holmesom a Watsonom celkom trafila... Jarka: 17. november je spolocny cesko-slovensky sviatok a v skole sa o nom na Slovensku urcite ucia- len pre tieto "deti" , co ho uz nezazili , je to , ako to tu uz bolo spomenute , davna minulost, len jeden datum na dejepise... Lenka. prezradis svoj darcek pre Mira?

Mia » 16. 02. 2010, 14:26

Chtěla bych to uvést na pravou míru. Dohromady jsem sem psala tak třikrát, takže ti ostatní to jsem já nebyla. Vůbec nechci Mira nějak shažovat kvůli někomu jinému. A nebo jak jsem se tu dočetla, že něco nevěděl, vůbec jsem to tu nepsala kvůli tomu. Já jsem fanynka Mira, mám ho ráda, je to velice velice chytrý chlapec a šikovný, to se prostě nezapře. Ale v tom chatu to řekl v legraci, už i ten smile to signalizuje a taky myslim že by to ani nezminoval. Já vím jsou to jen čísla, ani nevím proč to řeším, ale podle téhle tabulky (http://symlink.cz/dxQA) mi to prostě příjde trochu nesmysl těch 140. Ale jak už bylo řečeno jsou to jen čísla, takže to už nebudu řešit a nemejte mi to za zle, nechtela jsem Vás tím takhle pobouřit. Kdyžtak se omlouvám;-)

Kaja » 16. 02. 2010, 13:36

Niečo na pobavenie - ako Mirka ovplyvnil jeho deň narodenia:

Jitka Kadlecová: Datum narození a jeho vliv na náš charakter.

27. listopad. Střelec, vládce Jupiter, vládce dekanu Jupiter Máte své ideály, které vytrvale sledujete a zpravidla volíte cestu osobní zkušenosti, která je dláţděná tvrdou prací, pevnou vůlí a věrnou sluţbou. Jste citlivý, vnímavý a intuitivní člověk disponující plodnou myslí, originálními nápady a odváţnými projekty. Ač touţíte po dobrodruţství, vzrušení a změně, chováte se zpravidla odpovědně. Pokud tak nečiníte, vězte, ţe dříve či později budete okolnostmi přinucen se k odpovědnosti postavit čelem. Svým optimismem přitahujete ostatní. Máte mnoho přátel a upřednostňujete společnost a spolupráci s druhými před samotou, neboť rád sdělujete své poznatky druhým. K vyrovnanému ţivotu však potřebujete i občasné období klidu, kdy se stáhnete do sebe a urovnáte si své myšlenky. Dejte si pozor, abyste se neztratil v analyzování vlastních poznatků a neizoloval se tak od ostatních. Posilujte trpělivost, především s těmi jedinci, kteří nedosahují vašich kvalit. Vyvarujte se náladovosti, uráţlivosti, nervozity a neklidu, který vede k vnitřnímu napětí.

Kaja » 16. 02. 2010, 13:24

Kritik: Mne sa nahodou celkom pacili tie clanocky od kritika, ma to hlavu a patu, zda sa, ze tomu celkom rozumie a pozera sa na to trochu z nadhladu. A myslim, ze Miro uz vycitil ako sa ma spravat, uz po prvych rozhovoroch po sutazi sme konstatovali, ze sa s novinarmi pekne, milo a ustretovo porozprava aj na 2 strany textu, a pritom im nic nepovie. Robi to dobre. Aj ze sa vyhyba hovorit o svojich dalsich planoch, kym nie su iste a pod. Spociatku zopar chyb urobil, ale sa uci rychlo, ma talent na to byt hviezdou :-)

Sidney » 16. 02. 2010, 11:54

Este k tomu IQ, suhlasim s tym, ze to povedal skor zo srandy. Este pre Miu 1, 2, 3 atd. Tito ludia sa tu len bavia. A okrem Andrewa mozno aj inych zaujal niecim inym ako vzhladom. Ja som najprv pocula hlas v Home (Daugtry), potom som si vsimla, kto to je, uz som to tu raz pisala. V kazdej Superstar fandim tym co maju rockovejsi hlas, ci je to baba alebo chalan. Chcela by som Mira pocut nazivo, ale urcite kvoli tomu nebudem cestovat do Prahy, ci Kosic.

Bára » 16. 02. 2010, 11:49

iii: Díky za ten odkaz na Markízu a doporučuju to videjko k článku Dost bylo ustrašeného Mirka. Některý věci jsem ještě neviděla.

Sidney » 16. 02. 2010, 11:44

iii: Uz som zahlasovala. K tomu 17.11. Dobre som sa na tom videu pobavila. Ak Miro a aj ini nevedia co bolo vtedy za den, ma nezaujima. Na pad komunizmu sme sa tesili, tu euforiu v skolach a na namestiach si pamatam, (mala som 12 rokov). Ale to, co sa tu deje teraz, no radsej to nebudem komentovat... Politicke debaty nemusim. Mozno v Cechach ste na tom lepsie, ja neviem. Snad najlepsia vec, ze sa da cestovat, chvalabohu, vypadnut z prasivej BA tak 3-4 krat do roka.

iii » 16. 02. 2010, 10:57

Ahoj všetkým. Momentálne túto diskusiu trochu zanedbávam. Ale doma je doma :) Na markize.sk je anketa kto zo superstaristov je lepší tanečník. Asi chcú vedieť, koho majú vybrať do LD. :) Tak, ak vás to zaujíma, zahlasujte si :)

Jarka » 16. 02. 2010, 10:32

Deppholl - no jo, to mi vlastně nedošlo, že to bylo před rozdělením. Ale to je vlastně jedno. Vždyť sám říkal, že školu moc neřešil a dějepis není koníčkem pro každého. A mě vždycky mnohem víc bavily ty zlaté buly sicilské s otcem vlasti než 20. století s válkami a revolucemi - brrrr.

deppholl » 16. 02. 2010, 10:20

Ahojky všem. Jarka - ale tenkrát jsme byli jeden stát a je to tedy i jejich svátek. Není to dobře, že to neví, ale souhlasím s Lilií, že ty ostatní výroky byly víc na pěst. Mladí to mají už zařazené do kolonky "dávná minulost" vedle Zlaté buly sicilské a druhé světové války - fakta která jim někdo při dějepise řekl, ale pokud není dějepisný nadšenec - netřeba si pro něj pamatovat. Lilie, Gatla - už je vám líp???? Ráno byl v rádiu rozhovor se Střihavkou, moc hezký. Karlínské divadlo koupilo licenci na Jesus Christ Superstar a oslovili ho, ale neví jestli nevyberou někoho mladšího. Že by??? Ale ty fousy by musely být nalepovací :-))))

Lilie » 16. 02. 2010, 10:18

Andrew bere ještě někoho? To aby toho chudáka připravil předem, že ho čeká stádečko vilných stařenek :-))))) A kdo taky marodíte a nemáte už co číst, počtěte si tady: http://www.mirosmajda.wgz.cz/fan-fiction :-DDD

Jarka » 16. 02. 2010, 09:53

Holky, Gatlo, to bude v Liberci jízda! Se neskutečně těším. Úžasný babinec /Andrew s kámošem jako třešnička na dortu/ hlavně nás tam nikdo nezná, takže ostuda bude skousnutelná. Dát se do gala, něco červenýho na sebe a pojďme!!!

Jarka » 16. 02. 2010, 09:44

Jestli se vlastně děcka na Slovensku učí o české sametové revoluci? Já bych to neřešila. Prostě ho asi tyhle věci nikdy nebraly a já se mu vůbec nedivím. Já je zažila a nebraly a neberou mě taky. Vždyť má kluk tolik zájmů a je v nich fakt dobrý, že se mu ňáká politika a svátky - nota bene v sousední zemi do hlavy nevejdou.

Lilie » 16. 02. 2010, 09:41

Jo a co říkáte, není čas přesunout se na tu stránku, co vytvořil Andrew? Ať si tady Pro nevímkoho se Souhlasím nevímským povídají spolu, budou si určitě rozumět :-))))

Lilie » 16. 02. 2010, 09:37

Gatla: jsi skvěláááá!!!! Video jsem viděla - bože....:-)))) Asi to je fakt na ten kopanec do.....(jak jsem mu to párkrát slíbila), ale věřím, že teď už to bude vědět i o půlnoci. Ale to není nic proti tomu (nevím už kdo to řekl), že komunismus = všechno bylo levnější, a další řekl, že v komunismu by žít něchtěl, protože by musel být chlupatý a plešatý....:-DD Díky za odkaz na ten chat - to se mi náhodou líbilo :-)))) Jarka: krásně řečeno (představila jsem si toho s tou igelitkou :-)))), ale jak jsem četla "vnitřní krása".....:-DD (Gatla ví :-))).

kobitka » 16. 02. 2010, 09:33

Krásné ráno, dobré ráno. Jana: Angie je krásná písnička ale na mně moc depresivní. Tu si pouštím jen když mám hodně velkou depku. Co se týče toho včerejška moc bych se nedivila, že se nám tady za pár dní oběví náš milovaný Nostradamus. Zatím to tak bylo pokaždé, když se tady oběvil podobný anonym jako včera. Rous: nereaguj na něj tak podrážděně je to pako a baví ho urážet ostatní. Úplně stejně napadal naši Riu jen proto, že se proti němu vždycky tvrdě ohradila.Takže buď v klidu, nereaguj a za pár dní od něj bude pokoj. A když už jsme u Rii kde pak je? Vypařila se jako pára nad hrncem. Tak doufám,že se k nám občas snese jako sněhová vločka. Co se týče 17 listopadu tak se přiznám, že i když sem tu dobu ještě zažila, tak kdyby to v televizi a v rádiu neomílali furt do kola tak si taky v ten den nevzpomenu co se vlastně stalo. Já totiž nefunguju podle data v kalendáři. Mi stačí vědět jesti je pondělí nebo úterý a to jestli je 15tého nebo 16tého je mi úplně fuk. Co se týče významných událostí tak je mnojem horší, když někdo popírá Holokaust a oslavuje Hitlera, než že neví přesné datum Sametové revoluce. Neznalost historických dat neznamená nízké IQ. A jak jsem řekla ani vysoké IQ nezaručuje člověku uznání, když se chová jako poslední hovado v řadě. (hernajs vy mně ještě naučíte mluvit sporstě). Přirozená inteligence je mnohdy na vyšší úrovni než ta spočítaná.

gatla » 16. 02. 2010, 09:26

Hezké ráno všem!!! Liberečandám hlásím,že Penzion u muzea je zamluvený na mé jméno,nástup do 17ti hodin,možno samozřejmě i později :o))

Jarka » 16. 02. 2010, 09:17

No tady se za mé nepřítomnosti zase řešily věci! Číslo nějakého IQ vážně moc neznamená. Já už mnoho let žiju s názorem že inteligence, vzdělání a krása nikdy nejsou ve vzájemné souhře. Spolupracuji s vysokoškoláky, kteří jsou pracovně doslova nepoužitelní a holky, které mají SŠ jsou proti nim přímo geniální. Kolega mého muže má IQ až na půdu, korespoonduje s NATO a přitom má závratné problémy si v obchodě koupit rohlík - vlastně přímo se vypravit do obchodu. Než vyřeší, jestli si vzít igelitku nebo ne, tak by ho soudná ženská praštila mezi oči - však ho taky žádná nechce. Ono je nejdůležitější řešit věci srdcem, s láskou, mít rád lidi a ono to už pak jde samo. Ne nadarmo se říká, že úsměv je nekrásnější make-up. Když je někdo furt naštvaný, tak mu nepomůže ani pánbůh - ani vysoké IQ. A není tohle zrovna to pravé ořechové co se nám na Mirovi líbí? Ta přirozenost,věčný úsměv, ta jeho vnitřní krása?

Andrew - já jsem taky zvědavá na dárek, prozraď!