Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 19. 01. 2010, 17:36

Ještě trochu flejmu na téma Miro×Sámer.

Sámer tedy skončil třetí (prý - zaznělo to tu, já si to nepamatuju). V tom případě je Miro rozhodně lepší. Demagog by řekl, že mnohem lepší, protože za svůj národ vyhrál.

Je měsíc po SS. Takže těžko můžeme srovnávat, co dokázal Miro za měsíc, a to co dokázal Sámer za několik let. Nicméně by mě zajímalo, co teda ten Sámer za jeden měsíc po SS ve své době dokázal.

No a k tomu obnažování. Vy už si nepamatujete ten Sámerův medailonek, který jako jediný sebevědomě natočil v bazénu? :) Já si z něj pamatuju bohužel jenom to, že jsem si říkal, že být Sámerem, vyberu si jné prostředí :)

Mag » 19. 01. 2010, 17:23

RIA: Tak tak ,,hoci" v češtine je ačkoliv. Ale slovenčina má krásnu logiku :))) Hoci je podraďovacia spojka, ktorej funkciou je vo vedľajšej vete pripustiť aj inú možnosť no a ,,hocikto" je zámeno, ktoré zastupuje osobu a nesie v sebe v podstate podobný význam- pripúšťa zastúpenie akejkoľvek osoby. Takže významovo sú tie slová spojiteľné :))) Ja tieto jazykové okienka milujem :D

Macyáš » 19. 01. 2010, 17:04

eee: no tak , tak se vymáčkni, co chceš říct ? že by ten hezounký Mirův přítel byl taky Miro ?

Macyáš » 19. 01. 2010, 17:03

Jó, holky, přidávám, se - Mirův kamarád fakt není k zahození. Tak se mi zdá, jestli on to není ten zmiňovaný "nejlepší" Mirův kamarád, a tím pádem ten co ho zná Lucca ? Tak to bych tedy Luccu hned proprala , co ví o "copánkovi". Tam snad nebude uvaleno informační embarbo.

Lenka » 19. 01. 2010, 16:38

Jé vy jste ale ukecaný jsme četla 12 stránek ale náramně jsme se pobavila.Jo ten Mirův kamarád se mi taky líbí se musím smát když si vzpomenu jak na castingu říkal že volal Mirovi jestli si má vzít i stejné ponožky a spodky:-D.Myslím že si hodně rozumí.Jinak ten rozhovor v radiu byl úžasnej-Adela se Sajfou a Mirem se náramně doplňovali.O tom tričku co hodil v Praze říkal že to bylo jeho nejoblíbenější.

RIA » 19. 01. 2010, 16:37

HOCI má slovenský ekvivalent AJ KEĎ a Lilie presne tak HOCIKTO znamená KDOKOLIV.Slovenčina občas nemá logiku...

RIA » 19. 01. 2010, 16:23

Baby myslím,že HOCI by mohlo znamenať v češtine AČKOLIV...Miro asi ozaj frčí k vám do Čiech,vraj má odtiaľ viac ponúk.6 z 10 ponúk sú vraj z Česka,ale ak vezmeme do úvahy že sme menší ako ČR tak je ten pomer vyrovnaný.No u vás má asi viac možností...

kopřiva » 19. 01. 2010, 16:13

a ješte ke kamaradovi - myslim že spolu chodili na gympl - zdá se mi že sem ho viděla na těch fotkach nebo videu, co tu někdo vlepil ze škrobarky.

kopřiva » 19. 01. 2010, 16:11

zmínili jste tady Mirova kamaráda. Taky se mi zdál chutný, jestli teda myslime toho samého. Ten kudrnatý s copkem. Já si ho teda nevšimla v tom domácím videu, kde byl tušim v tom autě, ale byl boži na castingu, kde teda Mira ani nepustil ke slovu - tiskový mluvčí. Aji vtipný vám byl. "proč jsem tu přijel ? - no protože jel Miro. " Taky mňam - šukezni dvojka.

Ladeis » 19. 01. 2010, 15:45

Já bych taky právě řekla, že v každé větě to znamená něco jiného. RIA nebo Mag nám to určitě objasní :)) (jestli jsem zapomněla na nějaké slováky, velmi se omlouvám)

Lilie » 19. 01. 2010, 15:38

Hoci...něco jako "přesto"? Ale zase "hocikto" bych řekla, že je "kdokoliv"?

Jarka » 19. 01. 2010, 15:36

Myslím, že slovíčko "hoci" znamená " i když" Je to tak?

Ladeis » 19. 01. 2010, 15:29

Zdravím všechny a přeji příjemné zasněžené úterní odpoledne :)

Člověk je chvíli ve škole, hned po příchodu zapne diskuzi a už má několik stránek co číst :) To je dobře. Taky bych byla nerada, kdyby tahle diskuze s příjemnými diskutéry zanikla, Liliinu stránku jsem si dala do oblíbených do zásoby. Tak o muzikálech bych se vyjádřila taktéž v tom smyslu, že by s tím mohl počkat. Jen ať se vydovádí, jak bylo napsáno níže. Jinak to video na funradiu se mi seká, vždycky když si Miro začne povytahovat tričko, vrátí se mi na začátek :((( Vám to jde v pohodě? Ten horoskop je moc pěkný a myslím že to také sedí :)) Článek o Martinově (ne)štěstí byl úsměvný, to jo :) Když už jsme o tom rozšiřování obzorů slovenštiny, taky by mě zajímalo, co přesně znamená "hoci". V souvislosti v nějaké větě si to dám vždycky nějak dohromady, ale určitě mi někdo z vás poradí, jak si to mám vyložit.

Jarka » 19. 01. 2010, 15:26

Díky holky, zase jsem o něco chytřejší

Mag » 19. 01. 2010, 15:17

Jarka - ešte jedno vysvetlenie :) bľačať- slangové slovo, má viacero významov podľa kontextu- kričať, jačať, nariekať ale aj revať, spievať. Také univerzálne slovíčko, ktoré má humorný podtext.Vo význame čo si uviedla je to spievať. žúrka/ žúrovať- baviť sa, zábava, mejdan, pařba atď.

Arabela » 19. 01. 2010, 15:14

Vidím, že naši detektivovia doposiaľ neprišli na nick mojej sestry. Ria to vie, ale nepovie. Ozaj a Ria- pýtala si sa , kto je Sámer Issa. On bol v prve sérií českej Superstar. Skončil tretí, rovnako ako náš Bezdeda. Aj ten mal kopec fanyniek a zaplietol sa s moderátorkou...... A najmladšie sme tu my so sestroum. My máme 12.

kobitka » 19. 01. 2010, 15:13

gladiator: tak já ti tvůj názor neberu ale promiň boha z Miry nikdo nedělá a už vůbec nikdo netvrdí, že je dokonalý zpěvák a člověk. Dokonalý není nikdo a každý má své chyby. A nějak postrádám důvod proč jsi sem přišel, když se ti nelíbí co tady píšem. Tímhle nás stejně neodradíš a dál budeme debatovat o Mirovi ať už tady nebo někde jinde.

Jarka » 19. 01. 2010, 15:08

Díky Adélko!

Jarka » 19. 01. 2010, 15:07

Gladiator - proč by ti měl někdo protiargumentovat? Každý má právo na svůj názor. prostě se jen ten náš liší od toho tvého. Stačí? Pokud se ti naše diskuse nelíbí, běž na takovou, která ti bude vyhovovat. Třeba na kynologickou, tam můžeš štěkat, jak se ti to bude hodit. Přeji ti hodně lásky v životě, budeš to potřebovat. A my se tady v klidu budeme moci věnovat své manii.

Lilie » 19. 01. 2010, 15:06

Žúrky = mejdany (?) a "blačanie" = mečení (?) gladiator: asi jsi nepochopil, že my tady nežijeme nějakou soutěží, která mě osobně připadá celkem stupidní, ale na druhou stranu - nebýt jí, neznali bychom ho, že. A právě proto, že jeho styl, hlas, komunikace je to, co vídám na rockových koncertech a proč tam chodím, tak mi nemusel nikdo nic předhazovat, umím si udělat názor i sama.