Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 19. 01. 2010, 10:54

Já se teď teda cítím tak na 150 (něco na mě leze), ale jinak vždycky říkám, že mi bylo 18.....Bylo? Bylo, ne? :-)))))

deppholl » 19. 01. 2010, 10:34

Dobré dopoledne!! Jarko - máš pravdu, Mirův kamarád je opravdu moc hezký a sympatický kluk. Bylo to vidět i na castingu. Každý asi přitahuje podobné typy. Ještě k věku - včera jsem s RIOu řešily, že člověk je tak starý na kolik se cítí (ráno je nám přes 100 apod.) Já jsem vám všem chtěla poděkovat za to, že večer při pokecu s vámi a pouštění doporučených písní je mi také těch sladkých 18. Že se s vámi krásně povídá a to nejen o našem společném blonďatém zájmu. Trochu mám strach že když už je všemu konec, tak nás jednoho dne odstřihnou a už se nikdy nenajdem. Zkusme, prosím, najít nějaké alternativní řešení, díky

Jarka » 19. 01. 2010, 09:51

Lilie - já to psala jen jako nadsázku, nemyslela jsem to nijak negativně. To bych si nedovolila!!!

Lilie » 19. 01. 2010, 09:34

Holmes & Watson: No, za tu chvíli už přece jen aspoň něco dobrého dokázal....Co dokázal Issa za ty roky, co uplynuly od jeho SS, kromě aférek?

Jinak to tričko se někde dlouze rozebíralo, (ale voní prý jenom pracím práškem....:-)))).

Jarka » 19. 01. 2010, 08:15

Teda! Od té doby, co jsem v pátek nadhodila otázku, jestli je Mirko vegeterián se to tady rozproudilo do čtyřicetistránkové vichřice! A co jste objevili v modrém koníkovi je paráda! Fakt mě to zaujalo, po dlouholetém boji se zděděními genetickými informacemi už o zdravé výživě něco vím, ordinuji si ovocné a zeleninové dny, ale to co jsem si přečetla je fakt něco. Od té doby, co tady Mirka krájíme a porcujeme se pořád nestačím divit, jaké má obsáhlé znalosti a zájmy. Vždycky si řeknu, že fakt není jen ten "sladký cukrík pro dievčata" - /mimochodem - všimly jste si dámy, jak moc hezkého kamaráda ten náš Mirko má? Jestlipak ty uječené děvčice, které se dovedou poprat jako koně o jeho propocené / oblíbené / tričko aspoň tuší, co ten jejich idol nosí pod tou střapatou kšticí? A muzikály nééé!!! Pro to se se svou energií opravdu nehodí. Věk se tu už probíral asi před měsícem - letos slavím hodně kulaté výročí s dcerou vašeho věku.

Misa » 19. 01. 2010, 08:13

Pročetla jsem si diskuzi hodně dozadu a zaujala mě ta věštba o Mirovi :-) Pro zajímavost: na počátku finálových kol jsem taky četla věštby několika kartářů, kde měl být vítězem jednoznačně Chodůr, v tý době už největší favorit. Soupeřem ve finále mu měl být Jan Bendig, popřípadě Dominika Stará. Miro měl vypadnout hned na začátku. A jak víme, bylo všechno jinak :-) Myslím, že Miro, i kdyby byl sebevíc zamilovaný, kolem prstu by se omotat nenechal. Z tohoto důvodu skončil jeho předchozí vztah a tu holku hodně miloval, jenže přiliš žárlila na jeho kamarády, nemohl při ní dýchat a snažila se ho urvat jenom pro sebe, takže Miro musel navrhnout rozchod (mluvil o tom v jednom článku). Zdá se mi to hodně nepravděpodobný, že by Miro dal přednost lásce před hudbou, když vím, kolik pro něj znamená. Spíš si najde takovou partnerku, která to bude respektovat. Jsou kartáři a věštci, kteří jsou hodně dobří a jejich předpovědi vycházejí (např.Kludská nebo zesnulá herečka Růžičková), ale tahle paní asi mezi ně patřit nebude.

Leňa » 19. 01. 2010, 06:58

Uf, čím víc tu nejsem, tím víc se toho probere...:) Co se týče muzikálů, ačkoliv mám kulturu ráda a ráda i na nějaký zajdu, tak tohle bych mu teď nedoporučovala- Mirko je typ pro pódia na koncertech a festivalech, kde se může vyřádit, a dokud si lidi budou chtít na ten koncert koupit lístek, i on bude radši- než tajtrlíkovat v nějaké moderní slátanině... Jano, souhlasím. Kdyby Miro chtěl, mohl by na zdravou výživu převrátit z fleku polovinu svých fanynek. Bohužel nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že tohle téma bere trochu jako tabu, rád řekne že nejí maso, sportuje a medituje, víc z něho ale člověk asi ,,nevytluče“. Podle těch pár stránek na internetu, co jsem si o vitariánství přečetla, je to celý životní styl i filozofie, a vysvětlit to v jednom rozhovoru nebo pár minut v rádiu asi nejde... A o tom tričku se vyjadřoval jako o jednom ze svých nejoblíbenějších:)

Iva » 19. 01. 2010, 03:29

Ahojte. Vzdala som boj s posteľou, nešlo to :( tak som tu :) Mám teraz hŕbu práce, tak to tu len tak v rýchlosti vždy prebehnem, ale keďže sa mi ešte nesnívalo o pistáciach.... :)) u mňa by to boli ešte aj para orechy a nelúpané mandle :) Prebrali ste všetko, ako inak, nesklamali :) Ani Adela so Sajfom dnes ráno, klasika :) Zdravá výživa...nóó u mňa veľmi podobná Mirovej, len by som k tej zelenine pridala tvrdé syry :( bez tých ja nemôžem :) to je u mňa väčšinou nadrobené v šaláte :) ale mäso tiež nemusím, nepríde mi na chuť ako je rok dlhý. Mne by partner s Mirovými chuťami nenormálne vyhovoval. "Varila" by som len zeleninové šaláty, na všelijaké spôsoby :) to mi fakt ide :) každodenná prax 9 rokov :)

Dnes som si popri práci niečo vypočula od Johna Mayera. Keď som začula prvé tóny.... OMG to už snáď ten chalan ani nemyslí vážne !?! Nádherné! Stále ma prekvapí niečím čo nadchýňa aj mňa alebo to máme nejakým spôsobom nalinkované rovnako....aj Daughtry v mp3.

Keď som zhliadla prvý krát video po vypadnutí Leony, kde napodobňoval muziku z rádia „tuc tuc a kývanie hlavou“ tak som sa spolu s mojimi kamoškami takmer zložila :) zmohla som sa len na: „odkiaľ to kurňa ten chalan má ?“ :) a kamoška: „Mici nie si to náhodou Ty?“ :)

No a aby toho nebolo dosť ... tak na aerobiku ma od decembra volajú šmajda.... keď sa spotená postavím odchádzajúc ku dverám ...hlavy vraj na nerozoznanie :) ja aspoň nemusím vstávať ráno o piatej a zapínať žehličku xixi, vlastne ani nemám :) .... len kefu a fén :)

Ľudkovia ste super, ale bacha, aby ste nedopadli ako ja. Že vám to bude takto šmajdať , aj keď nebude chcieť a slovesom šmajdať nahradíte všetky slovesá v domácnosti. Akosi sa veľmi rozpisujem, asi preto som nevedela zaspať, chcelo to von.

A ešte odkaz H&W: Kto tu překonává všechny meze? Čo tak prestať písať blbáboly? Dobrá správa: Dá sa to liečiť, ale na začiatok možno bude stačiť kúpiť v lekárni HISTEPS

Tak idem sa vrhnúť na tie pistácie, mandle aj para. Dobrú a sladké sny

Jana » 19. 01. 2010, 02:28

RIA to o Bohu si ale pekne napísala. Až ma zovrelo pri srdci a to som agnostička. Ale aj oponenti Holmes & Watson majú v niečom pravdu, ale dalo by sa to aj bez zbytočných invektív. A tak ešte pridám jednu roztomilú maličkosť k tomu môjmu agnostickému zbožňovaniu. Veľmi mi prišlo ,,autorom náhod´´ vhodné zachytenie sa jedného pramienku mirových vlasov o mikrofón v Dream On. Zdá sa mi to také nežné... Celý mi tam pripadá ako taký pradúci kocúrik. A potom tie prežívané emócie- čaro okamžiku. Ktovie čo sa mu odohrávalo v hlave. Čo sa týka výrazu, hlasu - v každej piesni iný -chameleon. Nech len skúsi čokoľvek, hoci aj muzikál (všade sa dajú zbierať poznatky), len nech skladá a koncertuje.

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 01:37

Teda to už fakticky překonává všechny meze. Smajda napíše na nějakém serveru nějaké bláboly o zdravé výživě a tady budou všichni poskakovat jak kašpárci a cpát do sebe papundekl s banánem. Šmajda by se měl místo vitariánských blábolů jít plácat k japonským břehům a bojovat proti lovu delfínů, velryb a taky stahování tuleních mláďat zaživa z kůže, což se pořád děje. Jenže to by mohl taky dostat harpunou do frňáku, což by bylo asi nepříjemnější než hlásat lidskou všelásku. Bylo by to ale určitě užitečnější a chvályhodnější než tyhle blbáboly.

Jana » 19. 01. 2010, 01:13

Všimla som si že to tričko čo hodil Mirec v Prahe do publika mal na sebe aj na Rockfeste ALPINKA 2009. Z toho usudzujem že bolo jeho oblúbené. Vidno že skutočne nie je materiálne orientovaný a zbiera len krásne zážitky. Bóóže keby som ja mala takú pevnú vôľu a dokázala sa tak zdravo stravovať ako on. Príklad naozaj ťahá. Čo viem, bielkoviny z mäsa sa dajú nahradiť vhodnou kombináciou rôznych orieškov. Lenže u nás dostať zatiaľ len pár druhov. Kto vie možno preto sa mu sníva že robí reklamu na pistácie. Preto je vraj najlepšia mliečno- rastlinná strava. No ale keď nemá zdrav. problémy a zvyšuje mu to spolu so športom imunitu; prečo nie. Možno by si mal dať občas preventívne urobiť krv. testy, či mu niečo nechýba. Som celkom rada že sa k tejto skvelej partičke občas pridá aj Mirov verný súputník súťažou Kritik. Priatelia nebolo by fain keby sme sa pri stretnutí na Mirových koncertoch nejako spoznali? Čo st týka toho ,,fíííha´´ tak ja ho mám tak napočúvaného, že i pri rozprávaní intonujem ako on. Dúfam že nám tu v BA nenapáchne ,,blaváčtinou". Všetko len nie západoslovenský prízvuk.

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 01:13

My prosím nemáme rádi, když někdo pomlouvá lidi co máme rádi. Nám se Sámer Issa trochu líbí a nezdá se nám vhodné v době, kdy jejich modla ještě nic nedokázala, takhle hnusně na Sámera kydat. Proto jsme se trochu rozzlobili. Ale nenadávali jsme sprostě! To teda ne pane!

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 01:08

Teda Rio-Šmajdo vy jste fakt chytrá. Páni. Takový myslitel z vás je. Opravdu velmi filosofické. Nikdy bysme fakticky do Šmajdy neřekli, že bude kálet na hlavu jiným zpěvákům a to ještě v době, kdy sám nic nedokázal. Tak nedělejte Rio-Šmajdo ostudu zpěvákovi Šmajdovi. A buďte ráda, že jsme vás jako pasovali na Šmajdu. Aspoň si budete moct zahrát na modlu.

=O) » 19. 01. 2010, 00:58

HaW, vy jste se nějak rozohnil/i - že by druhé já? Aby vám ten caps lock stačil. Kde je váš vtip a vaše vytříbené chování genteleman/i. Nechcete změnit nick na Jackyl and Hyde ?

RIA » 19. 01. 2010, 00:50

Ešte pre Mag,Na skle maľované sa páči aj mne,to bolo veľmi milé.Musím uznať že si sa teda držala statočne čo sa Sámera týka ja som vydržala asi len 43 sekúnd,tiež je to štýl mimo môj svet...

RIA » 19. 01. 2010, 00:46

Boh je energia,nemôžeš ho zhmotniť,zničiť,udrieť,možeš ho nepriať alebo prijať a tým ho znásobiť.Ale nasrať výkaly?My máme doma na to takú misu...Nútite ma hrať sa na filozofa...trapas...radšej idem búvať,kým ma nerozoberiete na drobáky...Tak pá všetci.

Mag » 19. 01. 2010, 00:43

RIA: Dala som tomu šancu a vypočula som si to pekne až do konca :)) Ale ten štýl ide mimo mňa Na tie muzikály som sa pýtala, lebo som bola vážne zvedavá, na viacerých diskusiách som na túto tému zaznameniala nie práve priazdnivé ohlasy..ja ich osobne môžem, najmä Na skle maľované, to je u mňa jednotka...Súhlasím môže to byť dobrý zdroj obživy, prečo nie. Aj keď u nás sa veľa superstaristov v muzikáli neuchytilo. Cmorík jeden čas vystupoval v Troch mušketieroch ale nemalo to dlhé trvanie.

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 00:39

Šmajda rozhodně zatím nedokázal víc jak Sámer. Nevidíme důkaz, co by Šmajda zatím dokázal líp. Zatím je s bulvárem zadobře a bulvár mu tvoří image stejně jako Sámerovi a zatím opravdu nic neukázal, kromě reprodukce několika písniček, které ma našprtané ze Superstar. Tak buďte tak laskaví a nechte si kritické srovnávání a zlehčování jiných interpretů až na dobu, kdy vaše modla dokáže aspoň něco jiného než jet ve vleku superstar. Doba fackování během soutěže kvůli postupům a vypadnutím už skončila.

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 00:32

A NECHTE SÁMERA ISSU NA POKOJI!!! NENÍ HORŠÍ JAK ŠMAJDA A POKUD NEMÁTE RÁDI KDYŽ NĚKDO SERE VÝKALY NA HLAVU VAŠEMU VYKONSTRUOVANÉMU BOHOVI, TAK NESERTE VY NA HLAVY OBLÍBENCŮ JINÝCH

Holmes & Watson » 19. 01. 2010, 00:26

Vy nám nebudete říkat kdy máme čůrat a kdy spát. Nejste naše máma!