Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 17. 01. 2010, 22:05

mari: Podle mě myslel kulturistiku/posilování. On to psal i na tom koníkovi, že posiloval, kupoval si proteinový doplňky, ale s přechodem na to vitariánství toho nechal. Aspoň co si matně pamatuju. A tuším, že říkal, že se zajímá o všechno a v tu dobu mu přišlo, že architektura by mu mohal něco přinést. Odpověď na zbytek neznám, ale to pivo by mě taky zajímalo :)

Iva » 17. 01. 2010, 22:03

Ja už mám z podobných tém tiež vyrážky a to už som dávno po puberte :) ale musím uznať, že to Záblacká postavila na aspoň slušnú úroveň. Na streche rada sledujem, milá moderátorka a takmer vždy sa dozviem nové info.

Rozoberali ste tu ešte Modré z neba, tak to je relácia, ktorú veľmi nemusím. Ale moji rodičia to sledujú každú stredu o 20.00 :-)) ono je to tam väčšinou o chorých alebo nejakým spôsobom postihnutých vrstvách a to nemôže nechať nikoho chladným. Ale človek má toľko problémov a starostí a celý deň lieta jak splašený a potom uťahaný kôň a to posledné čo večer potrebujem je smokliť nad osudmi ostatných. Takže len preto. Inak nič v zlom. Pozriem si to keď tam bude znova Tublatanka alebo Miro :-))

deppholl » 17. 01. 2010, 22:02

HW -Matrix znám jako svý boty, ale co tím chtěl básník říct???? Moožná že je Miro neskutečný a je nám promítán, aby kdosi zjistil jak na něj pozemšťani reagují...jako žena v červeném.... Ale jinak nevím jestli nemám volat Bohnice????

mari » 17. 01. 2010, 21:57

ahojte! Na streche ma zaujala veta -Musím sa vrátiť k tomu,čo som kedysi tak strašne lúbil...(povedal to pri otázke,či chce naberať svalovú hmotu)-takže k mäsu??? Modrého koníka som prečítala jedným dychom,mám nejaké skúsenosti s Diamondovcami,ale to je proti tomu,o čom je presvedčený on(alebo v tých príspevkoch bol)slabý odvar...Som zvedavá,či to stále dodržuje?,ako k tomu sedí pivo?Ešte mám otázku-prečo Technika a nie nejaký umelecký smer?

Leňa » 17. 01. 2010, 21:33

IIva: Nemyslela jsem to zle, jenom už z takových otázek chytám osypky- a prostě to muselo ven ;) Na streche jsem viděla zatím dvakrát, takže o kvalitě nemůžu nic soudit, jedná se tedy čistě o momentální dojem. HW, děkuju za upozornění s tou nebezpečností, hned zítra si jdu sehnat svěrací kazajku, náhubek a lístek na nějaký Mirův koncert, kde bych z něho při případným stage-divingu servala poslední kousek oblečení. Jani, ať už hlasování v SS dopadlo jakkoliv, pravý vítěz se ukáže až za nějakou dobu na koncertech, kde místo poroty budou diváci a místo hlasů zafungují prodané lístky. Druhým místem má Mirko navíc větší volnost během rozjezdu své kariéry a nikdo ho nebude omezovat tak jako Martina...

LuCCa » 17. 01. 2010, 21:32

Vítězství už nemá cenu řešit. Miro je rád, že skončil druhý. Miro má dobře našlápnuto do světa hudby i bez výhry, je jen na něm a na fanouškách jestli ho podrží a on nám to bude oplácet v koncertech a CD.

Holmes & Watson » 17. 01. 2010, 21:26

My se nevidíme. Je něco špatně?. My vidíme vaše příspěvky, ale naše ne. Vy jste nám dali ban, zloduši?

Holmes & Watson » 17. 01. 2010, 21:24

Nicku Andrew my vám potvrzujeme, že nejste my. To můžeme říct s naprostou jistotou.

Holmes & Watson » 17. 01. 2010, 21:18

http://www.youtube.com/ watch?v=saVUUZE50Co

Bára » 17. 01. 2010, 21:17

Jana: Tohle téma už navenek taky neřeším a už jsem psala níže, že na akce ne které Martina tahají by Miro opravdu nebyl vhodná osoba a někdo tu odměnu zaplatit musí. Co si budeme nalhávat, kluby a festivaly by to nebyly. Asi to dopadlo, tak jak mělo. Každý má jiné publikum a vzájemně se potkávat nebudou. Společné turné po Slovensku taky nevidím moc reálně, nějak to utichlo a Dominika se vyjádřila na chatu dost nejistě. Prostě jim vydělali prachy a ted´ budou honit Martina od čerta k d´áblu, aby ještě na něm něco trhli a vydělal si na sebe a ostatní hodí do vody,aby se postarali sami.

Andrew » 17. 01. 2010, 21:15

Vida, takže nakonec bych mohl být HW, protože to samé o finalistech a jejich fanoušcích jsem tu psal kdysi dávno :)

Vaše mlhovky jsou jistě báječné. Jen mi prosím prozraďte, jestli ty nicky, co tady používá jsou anti-šmajdovci nebo pro-šmajdovci. To jsem nějak nepobral. Protože jestli pro-, tak takoví, co tu napíšou jednu zprávu, tu snad ani žádní nejsou. A jestli proti-, tak ti zas neútočí na nikoho konkrétního. Já tomu nerozumím :(

Holmes & Watson » 17. 01. 2010, 21:11

Naše analýza výsledků konečného hlasování versus hlasování na stránkách Novy: Na stránkách Novy se soustřeďuje omezená komunita diváků, hlavně mladších ročníků. Chodúr měl hodně fanoušků, kterým internet nic neříká. Z výhry konkrétního finalisty Chodúra by Nova a Markíza nic neměly. Nicku Andrew, v ničem nemůžeme být úplně konkrétní, protože jsme mlze Matrixu. Ale vaše otázka nás utvrzuje v tom, že naše mlhovky trochu fungují.

Ladeis » 17. 01. 2010, 21:08

No, já se jdu oddat spánku protkanému blonďatými sny a vám všem ostatním přeji to samé :) Půvabnou noc

Andrew » 17. 01. 2010, 20:59

jana: Tohle neřeš. Nemá to smysl, protože i kdyby to zmanipulované bylo (čemuž osobně nevěřím; kdysi dávno jsem se tu zamýšlel, v čem by pro televize byla výhodnější výhra Mira), pravdu se nedozvíme. A argumentovat internetovým hlasováním podle mě nejde, protože Miro a Martin mají dost jiné publikum, což se odrazí i na těch anketách.

Andrew » 17. 01. 2010, 20:57

HW: Mohli byste být v těch nickách konkrétní? Zajímalo by mě, jak moc mimo jste. Dík :)

jana » 17. 01. 2010, 20:57

Zda sa mi ako keby som mala pravdu v tom že vysledky su zmanipulovane bud tv alebo mob.operatormi.Je tu anketa na či koncert by ste išli?Miro ma už 31%.A stale mi vrta hlavou,dvakrat bolo vyhlasene ked vyhra Smajda iba tak dostane gitaru,tak prečo ju dostal,uľahčil niekto svojmu svedomiu?Pozrela som včerajšie video ,Chodur mi pripada ako so 60tych rokov a hoci všetko stare sa vracia u mna vyhrava rock a všetko čo spieval Miro bolo podľa môjho gusta

Holmes & Watson » 17. 01. 2010, 20:46

Hlášení sedmé: podle naší analýzy nick Andrew sem občas napíše rýpanec do jemu nesympatických nicků i pod jiným jednopřihlášenijovým nickem. Jste jednostraně kritičtí k nově příchozím nickům a při tom sami máte nejapné poznámky na místní modlu ohledně možné partnerky, jeho slovníku i jiných osobních zajímavostí. Podle naší analýzy se fanynky místní rovnají nebezpečností fanynkám připomínající "zombies lačnících po jídle" Prosím pozor hlášení pro suspektní. Obscurujte lépe..stay connected

Iva » 17. 01. 2010, 20:31

LEŇA tá "redaktorka" je Oľga Záblacká. Najmä vďaka nej má tá relácia takú úroveň akú má. Aj tak spolu prezradili trošku z toho čo by ešte nemalo byť publikované. Myslím, že to bol jeden z najlepších rozhovorov aké som počula i keď by som sa tiež radšej dozvedela o veciach z absolútne iného suda. Ale ten sud bohužial bude ešte nejaký čas zamknutý. Budeme si musieť počkať kým sa vymaní spod zmluvy CSS a budú sa ho môcť pýtať aj duchaplnejšie otázky..

Ladeis » 17. 01. 2010, 20:24

Leňa: hezký článek, ještě jsem ho nečetla. Mira trochu lituju po "náletu" těch fanynek... připomínají mi jako zombie lačnící po jídlu.. :)) A ano, Miro je sexy i v teplákách a vidět ho běhat, hned se připojím :)

Lenka » 17. 01. 2010, 20:18

Tak jsem zkoukla Na Streche a myslím si že dobrý.Mirovi by snad slušelo i to kdyby si vzal na sebe pytel od brambor.Nejvíc jsme se pobavila u toho jak mluvil o účesu-výbuch na hlave:-D.