Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

RIA » 14. 01. 2010, 20:02

Dodo ja mám ten istý problém z Gombitovou....akože spev krása aj tá farba,ale atmosféra jej pesničiek je ako päť minút pred skokom z mosta,proste depka,na to musíš mať fakt náladu.Práveže by to nebolo nasilu,ja som za každú srandu,hlavne som zvedavá...LuCCka a Depholl mňa štve že som nevidela to teleráno,a nemôžem nájsť ani tú generálku keď mal spievať Queenov vraj to bolo lepšie ako na ostro...

dafi » 14. 01. 2010, 20:02

Zdravím všechny,ještě se vrátím k dotazu jestli se nám nezdá ,že Miro během soutěže přibral.Tak dneska jsem ho skoukla pořádně jak vypadal na začátku ajak na konci . Myslím ,že trošičku ano ,ale nejvíc to jde vidět v obličeji tam se mi zdál opravdu baculatější,ale o to krásnější takový mužnější.Pak jsem se zadívala i na jeho rodiče a jeho maminka má přesně takový tvar obličeje tak,že asi pokud přibere tak to půjde první vidět v pusině.,ale na múj vkus i když ho žeru by nějaké to kilo navrh mohl dát.

dodo » 14. 01. 2010, 19:33

Ria,aj ja som dosť opatrný,takže nerob nič nasilu,to bol len taký polofórik,ale ak ti fakt niečo napadne tak daj vedieť sem,ešte to tu chvíľu nevzdám,ale viac menej len hodím očkom,čo sa deje,písať už moc nemám o čom.Takže zostáva len čakať,čo prinesie časom Miro.A čo sa muziky v rádiách týka,najmenej komercie je asi na VIVE celkom dobré veci,ale niekedy tam namixujú takú nudu,že to musím buď preladiť,alebo si pustiť CD,ja keď počujem Vaša Patejdla tak mám chuť si prehltnúť uši,taktiež ma dusí staré disko.

LuCCa » 14. 01. 2010, 19:26

To co o něm vím, tak by to určitě neudělal. Říkal, že už by nešel ani do krátkých vlasů, takže to spíš myslel jako legraci.

deppholl » 14. 01. 2010, 19:15

LuCCa, díky za info, ještěže Na streche hned dávají do archívu. Dohola, to by musela být sakra recese, vždyť i z toho barvení na černo byl přešlej. Když mu modedátoři Telerána řekli, že mají koupenou barvu, tak si hodně oddychl že je druhý. Úplně to bouchlo, jak mu spadl kámen ze srdce. O to hůř že by to se svým smyslem pro spravelnost určitě udělal.......

LuCCa » 14. 01. 2010, 18:55

Nenechte si ujít nedělní pořad - 17.1. Na streche, který od 18:10hod. vysílá TV Markíza!

V tomto nedělním vydání se totiž objeví Miro :-)...dle informací se při rozhovoru maximálně otevřel a mluvil i o věcech, o kterých jinak moc nehovoří...

Že si potrpí na svůj účes, ale z recese by se dal klidně ostříhat do hola!!! (No to snad ne?!)

RIA » 14. 01. 2010, 17:29

Leňa,veď to sa snáď ani nedá nazvať hudbou,ak je to aspoň trochu počúvateľné,tak je to väčšinou nejaká rabovačka známeho hitu,prerobená skoro na nepoznanie.Jediné čo ma okľudňuje je že sú to len také jednorázové hity...Miro je pre mňa objav už aby dačo pustil do sveta,lebo mám absťáky....Lilie,dúfam,že sa prídeš podeliť,o zážitky,a tú výšku fakt odsleduj,ak sa bude dať lebo Miro nepostojí na jednom mieste.Aj tak neverím,že je krpec.

RIA » 14. 01. 2010, 17:21

Škoda že som prepásla vašu včerajšiu Cobain debatu....ach jaj .Ďakujem,Mari,aj Dodkovi,za to čo ste napísali,ste fakt zlatúškovia..Inak uvažujem nad tvojim návrhom Dodko,len dúfam,že niesi nejaký masový fikman.Všimla som si že Detektívom včera došiel benzín,keďže som tu nebola,ja ich asi seriem najviac či čo,no čo už...A mýlite sa RIA by záujem o Andrewa mala,ale RIA nieje jeho typ,to vie RIA vycítiť,a keby nebol fanúšik na čo by sem asi tak liezol?Spomínam si že sem fakt niekto písal ako Miro Šmajda,a boli sme v tom že je to on,ja kopem sama za seba,a nepotrebujem si prizývať ešte aj iné osôbky,ledva zvládam svoju,to je všetko na moju obhajobu,tak buď ma zachráni Miro tým že sa prizná...alebo mi ostáva spoliehať sa na"in dubio pro reo".

Leňa » 14. 01. 2010, 17:06

RIO, s tou hudbou mi ani nemluv- dneska jsem trpěla 20 minut v autobuse, kde si nějaká pubertální slečna pustila do sluchátek moderní vymývače mozku a neváhala zesílit hlasitost tak, aby si ten hudební ,,zážitek“ užil celý bus...Měla jsem sto chutí na příští zastávce vystoupit, hrdinně jsem to ale vydržela až do konce a teď se chystám na rehabilitaci v podání našeho střapáče... A Lilie, gratuluju!!! Takže uši a oči na stopkách, metr v ruce, a pořádně si to užij :))

Andrew » 14. 01. 2010, 16:52

S Claudií ho myslim srovnával Blesk kvůli vlasům. Je to už dlouho, takže to asi bylo ještě v dobách semifinálových vln :) A byl v Teleránu 6. 1. V tom jediném, které není v archivu Markízy na webu :(

Arabela » 14. 01. 2010, 16:44

Vidím, že tu na môj komentár veľa reagovalo =o) Nemyslela so mto zle. To že Kurt a Heart brali drogy som nevedela.. hearta nepoznám a o Kurtovi viem len to, že bol v skupine Nirvana. myslela som si, že mali nejaké nehodu alebo rakoinu, A prečo Mira prazývaju Klaudia Shifer? Chcem sa ešte spýtať, v ktorom Teleráne bol Mirko s tým Žigom. Teším sa na CD Mira a Janka.

LuCCa » 14. 01. 2010, 15:41

Andrew: nepřehlídnul, nic teď na FB nepíše, neodstane se na net. Mně se nezdá, že by to přeháněl. Ale myslím si, že alespon jednu vlastní písničku zahraje.

RIA » 14. 01. 2010, 15:20

Dnes aj včera som strávila v aute veľa času,ale počula som v rádiu Wicked game od Issacca,a špekulovala som nad tým čo mi tam chýba....hádajte že čo?Zároveň som prišla na to,že u nás neexistujú tématické rádiá,ako je to napríklad v Štátoch,keď máš rád rock,tak si môžeš vybrať medzi kopou staníc ktoré hrajú len rock,alebo si nastaviť rádio tak,že ti to vždy vyberie rockovú pesničku.To je hrozné,čo sa dokolečka v týchto našich rádiách hrá,samé jednoliate nudné sračičky.Mne sa napríklad ženské hlasy zdajú na jedno kopyto,nedokážem ich idetifikovať,a aj tvorba je monotónna.Skoro mi začalo hrabať,vo vlastnom aute mám hudbu na USB,takže som rádio nepočula ani nepamätám,rádiá ma mučia svojim výberom hudby.Ja mám obavy,že sa nám na tú krásnu rockovú hudbu už začína prášiť,kapely ktoré sa dnes pokúšajú o rock,sú managmentom alebo kým frasom tlačené zjemniť a hrať skôr chytľavé ľúbivosti,výsledok je sladkosť na cukrovku.Alebo je to extrém,v podobe nejakého nepočúvateľného tresch hard bu bu bu metalu,kde je dôležitejšie vyľúdiť ten najmučivejší tón,spievať ako keď ti treba krcať, a krútiť pri tom hlavou rýchlosťou centrifúgy.Bojím sa že ostane v hudbe tma tmúca.

Andrew » 14. 01. 2010, 15:18

Chápu, že je tajnůstkář a chce překvapit. Ale nepřehání to trochu? Aby to nedopadlo tak, že tam půjdou mucky fanynky, kterým je jedno, co bude hrát, a třeba já tam nepůjdu, protože SS písničky znám nazpaměť a nechci kupovat zajíce v pytli. Navíc za kilo vstupnýho, žejo :) A přehlídnul jsem něco nebo o tom fakt ne FB nepíše?

deppholl » 14. 01. 2010, 15:00

Tak poselství odesláno. A zítra ve snídani Miro nebude, sakryš. Na stránkách je nový článek - bude tam Dominika, Denis, Leona a Honza Bendik.... to si moderátoři pokecaj!!!!

LuCCa » 14. 01. 2010, 14:50

Andrew: Co vím tak by to měly být písničky ze SS. Miro nechce prozradit jestli už mají nazkoušené nějaké vlastní písničky, tak aby s nima mohli vystupovat.

Andrew » 14. 01. 2010, 14:43

Skořenice u Chocně říkáte... to mám jenom asi 150 km :) Tuší se, jestli to, že bude hrát se svou kapelou, znamená, že bude hrát něco vlastního, nebo to budou opět SS písničky?

Jarka » 14. 01. 2010, 12:30

Okopírované diva.sk : Slovenská strela menom Šmajda Zo Slovákov je najžiadanejší a najatraktívnejší Košičan Miro Šmajda. Ten má okrem klasiky v podobe plesov a rôznych firemných akcií zazmluvnených už aj niekoľko koncertov. Ako nám prezradil, čo ho však teší najviac je, že česko-slovenský album má už kompletne pripravený. Načas si dáva ešte s dolaďovaním textov. Čerešničkou na našliapnutej Šmajdovej hviezdnej dráhe je však to, že mladého speváka oslovil známy exporotca SHS Julo Viršík s ponukou vystúpiť na niekoľkých hudobných festivaloch. A tak sa môžeme tešiť, že počas leta sa nám Miro predstaví už pravdepodobne aj s vlastnou tvorbou.

míla » 14. 01. 2010, 11:23

AHOJKY MIRO. DOUFÁM,ŽE SI NÁM TAM U VÁS MOC NEZAPAD SNĚHEM A ŽE SE URČITĚ DOSTANEŠ V POŘÁDKU DO PRAHY. PŘEJU TI ŠTASTNOU CESTU.AHOJKY MÍLA

Lilie » 14. 01. 2010, 10:01

Jana: JÁÁÁÁ Zařízeno, manžel včera SÁM přišel s tím, že jedeme, místo zamluveno :-)))) (Kdyby nás bylo víc, můžeme si dát nějaký sraz, jinak určitě poreferuju :-))))