Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 15. 02. 2010, 20:33

Lilie-nápad na dárek mám ještě to musím trochu dopilovat tak uvidíme.

Luciinetska » 15. 02. 2010, 20:33

Lilie: na tom narozeninovým koncertu Bendiga jsem byla, vystoupil tam spolu s Honzou Denis, Markét a Monika. A opravdu moc lidí tam nepřišlo. Přišli tam jen věrné fanynky, které přinesli spoustu dárků.

Lenka » 15. 02. 2010, 20:29

Gatla díky jsi hodná že sis vzpomněla ale já se domů dostanu přijede pro mě doufám kamarádka nemám to daleko kdyžtak pojedu prvním vlakem:-D

Lilie » 15. 02. 2010, 20:27

P.S. Já bych to u naší Kačky viděla na "kyselé hrozny": fotku nemá (pos.ala si to sama) tak vykládá, že by se stejně bezohledně přemáhal..... Rous: předáš to SAMA :-D

gatla » 15. 02. 2010, 20:23

Tak zas na poněkolikátý....Trochu jsem se nechala unést Kačenkou,takže i k ostatním věcem.Jsem nějak mimo,udržet v hlavě myšlenku mi dnes dělá celkem problém :o(( A odsud jsem to omylem vymazala... No a dárek.Zatím jsem nad ním nepřemýšlela,ale jak vás tak čtu,něco se mi v hlavě rýsuje(a tričko z Kenvela to není :o) ),tak uvidím,času dost :o)) Zítra objednám ten hotel.Rous,napiš mi,prosím na Gatla@seznam.cz tvoje jméno,kdyby ho chtěli...Lilie,Jarky,Ewilyn mám.Jen teď nevím,jestli chtěla i Lenka.Chtěla???Objednám tedy ten penzion u muzea....ještě jednou díky Deppholl-mmmch manžel mi právě přinesl vínko :o))Tak pro ostatní,až začnu psát nezmysly,berte to s rezervou :o))

Lilie » 15. 02. 2010, 20:22

Děvčata (a chlapci :-)), děkuju za účast :D Andrew a Lenka: prozraďte, co máte za dárek, prosíííím..... DVD a fotky? Moje horečka tím ještě stoupá :-))) Že byla dobrá vůle, to je pravda, jen v praxi to nějak nedomyslel.... Bára: kde to je o tom Martinovi, na tom cas.sk jsem to nenašla....No snad aspoň nebude v tom LD. (Jinak někde byl článek o Bendikovi(?), že k narozeninám mu jeho tatínek(!) uspořádal koncert, ještě tam byli další asi tři SS a bylo tam pár lidí....:-(((). Jo, nevím jestli zrovna Kačenka :-D, ale pár slepiček z FB se taky do Liberce chystá.....

Rous » 15. 02. 2010, 20:19

Andrew,Lenka:kdyby mi hlavou blyslo a já něco inteligentního vymyslela,předáte mu to??

Lenka » 15. 02. 2010, 20:17

No před Lilií taky smekám já už by jí asi poslala někam nádheru jednu.A to napíše že má Mira ráda což jako nechápu.A ještě ta jedna jak napsala-zasloužil si to:-( Ewilyn-jo máš pravdu v jednom rozhovoru to opravdu řekl já si to taky pamatuju a přesně jak píše gatla nečekal takové šílenství:-)

ewilyn » 15. 02. 2010, 20:15

Andrew: aky darcek mas pre Mirka?Prezradis? gatla:- no to o "tych opickach do fotaku" som tiez nepochopila..Kacenka je skratka jedno strasne sebecke a bezohladne decko...

gatla » 15. 02. 2010, 20:05

hezký večer všem :o))) Začínám podruhé,poprvé to tak hezky nezačínalo :o( Po přečtení pokračování kauzy "Kačenka" se mi normálně klepe žaludek a to mi to v podstatě může být úplně jedno.Fakt neskutečné!!!! Lilie,máš můj velký obdiv,jak ji ještě slušně píšeš :o))Jinak se pěkně poť,ať je ti zítra zas aspoň o trochu líp :o)) Ewilyn.snad tě nikdo kamenovat nebude,taky si to pamatuju.On si ale tehdy nemohl dost dobře uvědomit,co ho čeká za davové šílenství :o)),ale na druhou stranu,on to dodržuje!!!!Tady šlo jen o to,že nebylo žádné organizované podepisování a focení.Kdo za ním přišel,neodmítl.A vo tom to je.:o))Já spíš nechápu,co tím Kačenka sleduje,když by se jí stejně blbě tvářil do foťáku :o(

Lenka » 15. 02. 2010, 20:01

Andrew-nebudeš v tom sám taky mám pro Mira připravený dárek:-)

Rous » 15. 02. 2010, 19:59

Andrew: vyklop to,ne sem,napiš,jsem zvědavá a zvědavá baba,je něco strašnýho.

Andrew » 15. 02. 2010, 19:57

ewilyn: Jo, na tohle prohlášení si taky pamatuju. On holt občas díky té svojí povaze a nadšení bude narážet. Já mám trochu strach z toho, jak tyhle bojovnice za práva fanoušků budou reagovat na tu VIP zónu v Liberci...

Rous » 15. 02. 2010, 19:56

Že si našel děvče,ať řekne jako poslední,nebude chudák on,jako ta slečna.To aby měla ochranku.(A přitom my by jsme byli tak šťastný,že se nám o něj někdo stará,že??)

Bára » 15. 02. 2010, 19:56

Dneska se pustili zase na Čas.sk do Martina kvůli tanečním kreacím na Bratislavském plese. Někdo ho vyzval k tanci a on to v polovině utnul a dokonce zíval a odešel z parketu. Nepřejte si číst ty komentáře. Ta pipina (slušnější výraz nemám) z těch Teplic mně opravdu připadá jako chovanka nějakého ústavu. Tímhle otravuje už přes týden a bylo to tady, na neofic. stránkách, na Fb a dokonce i na tom slovenském pokecu. Mně to připadá, že jí to bud´vůbec nemyslí nebo je to záškodník z druhého břehu, ale to jí asi moc fandím. Být to moje dítě, tak jí chytne, že by se nestačila divit. Názor může mít, ale ona už to mele 10 dní.

Andrew » 15. 02. 2010, 19:53

Lilie: Kašli na to. Svoje jsi řekla a rozumný člověk si názor udělá snadno sám. Teď už je to to příslovečné hovno, co smrdí tím víc, čím víc se do něj vrtá. Jednou to možná samy pochopí a budou se za sebe stydět. A nemá smysl si kvůli takovým kravkám kazit náladu. Radši si pusť DVD nebo trénuj s fotkou :)

Já mám vymyšlený poměrně originální dárek (který mu možná dokonce ještě nikdo nedal) a který by mu mohl udělat radost, ale nebudu tam trapit sám, jestli vy nic mít nebudete :) Navíc je pravda, že od části z nás už vlastně dárek má, to jsem si původně neuvědomil.

Rous » 15. 02. 2010, 19:44

Ewilyn:určitě Ti to přijde zítra,nebo pozítří,neboj.

ewilyn » 15. 02. 2010, 19:43

.. k tej kauze tych 3 nastrocnych pipin: ono si za to cele moze Mirko tak trochu i sam ( neukamenujte ma,prosim) svojimi vyhlaseniami- i ja si pamatam rozhovor " na koncertoch neodidem skor, kym nebude rozdany posledny podpis a fotka"..alebo tak nejak . A tieto pubiny beru vsetko doslova- i to v tych komentaroch zaznieva- " slubil to". Nedokazu pochopit, ze sa fakt neda odfotit a venovat sa stovkam ludi na kazdom koncerte, ze clovek moze byt unaveny... ...Mirka to podla mna nauci byt opatrnejsi vo svojich vyhlaseniach a ze sa neda vzdy vyhoviet vsetkym.. ..no a uz cakam na tie nenavistne reakcie, ked sa prevali, ze si nasiel dievca..

Rous » 15. 02. 2010, 19:40

Andrew,Gatla,Lilie,deppholl:jo,jo,jo,vám se to hovoří,vy jste si už dárek předali.(Byl hodobóžovej!) Ale co??My ostatní.Mě taky nic nenapadá. Deppholl:ale povídala jsi si s ním,ne?A na stránky jsem koukala a nic tam není,ještě.Snad bude. Debbie:ono by to totiž přesně tak dopadlo i doopravdy.Na pouť můžeš jet příští rok,letos to budou muset bez tebe vydržet.Příbuzný pozvi o týden dýl.A Jurinovi popřej taky dýl.

fanusicka » 15. 02. 2010, 19:37

Zuzka: slečna sa snažila zaujať svojou hlúposťou a drzosťou..no jooo..snáď z tej puberty vyrastie :(