Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Mag » 09. 01. 2010, 20:05

Na stránke topky.sk je článok o Mirovi. Zaujímalo by ma čo si myslíte o tých nových stránkách??? Mne sa pozdávajú :)

Macyáš » 09. 01. 2010, 19:59

Asi vás zklamu, ale řeknu vám to upřímně, pro mně osobně má kouzlo právě a jen kombinace Mirova hlasu a jeho vzhledu a charizma. Tak nějak si myslím, že kdyby jedna z těchto tří ingrediencí chyběla či byla nahrazena, asi bych z něj tak nešílela. Představuju si například kdyby Denis Lacho zpíval hlasem Mira, nebo Miro zpíval jako Chodúr, asi bych z něj tak nešílela. Příroda prostě namíchala téměř bezchybný koktejl. Aspoň z toho pohledu, co my můžem posoudit. A jaký je v soukromí, mi je vlastně celkem jedno, však se neúčastnil soutěže :Hledá se táta , a ani já ho neplánuju použít pro reprodukci :D

Andrew » 09. 01. 2010, 19:58

Amatérský psychoanalytik je ozdobou každé internetové diskuse :)

dodo » 09. 01. 2010, 19:56

A ešte niečo mal by si sa naučiť brať ľudí takých akí sú,nemôžeš predsa o niekom vyhlásiť že je kvočka len preto že ho nechápeš a že sa správa inak než ty.

dodo » 09. 01. 2010, 19:46

Nostradamus,vieš v čom tkvie čaro diskusie?V tom že ľudí zaujíma rovnaká vec( je jedno akou optikou sa na ňu pozerajú) a majú každý svoj vlastný názor,a práve s takými,ľudmi keciam rád,pretože každý kto má vlastý názor a dokáže ho bez urážok predať,je pre mňa v živote fakt prínosom.Ak budem chcieť aby mi niekto bez rozmyslu pritakával,môžem rovno viesť monolģ.Ty mňa pravdepodobne nemusíš,ale ja si tvoje komenty( až na tie invektívy)prečítam rád.

Macyáš » 09. 01. 2010, 19:45

Nostradamus : vysvětli mi, co tebe pořád táhne mezi tyhle staré tetky? Vypadá to totiž dost podivně a nedává to smysl , když se často nevalně vyjadřuješ o zde přítomných diskutujících, ale zároveň ti stojí za to věnovat čas čtení jejich příspěvků a dokonce ještě na ně reagovat. Tak mi řekni upřímně, serou tě tady ty názory a jen se vyžíváš v popichování , anebo by ses chtěl zapojit a byl bys rád kdyby tvé názory akceptovali, ale nějak se ti nezadařilo? Zdá se mi, že zpočátku tvé poznatky byly docela zajímavé, ale teď upoutáváš pozornost jen svým útočením. Kdyby jsi své příspěvky oprostil od přídomků jako : kvočny, staré tetky nebo děd vševěd apod, tak si myslím, že by na tvé názory lidi rádi reagovali pro jejich obsah, né jen proto, že je nasereš.

LuCCa » 09. 01. 2010, 19:37

Leňa: také jsem ráda, že jsem našla tuto diskuzy se skvělýma lidma. Co jim nejde jen o to jak Miro vypadá.

Také jedu na koncert, tak jsem zvědavá. Docela mě mrzí, že se tam nesmí fotit, ale mobil si vzít sebou mohu, tak snad alespon tím, se mi podaří něco vyfotit..

dodo » 09. 01. 2010, 19:34

Je jedno či je alebo nieje samoľúby,ide skôr o to že bude asi dosť zaneprázdnený na to aby diskutoval na rôznych fórach venovaných viac menej jeho fans.A ak sa tu objaví alebo objavuje pod iným nikom,je jeho vec,a či sa baví či nie je o tom či je suchár alebo človek z nadhľadom.Ak to tu len číta,tak to nieje samoľúbosť ale zvedavosť,a ostatní mi prepáčia,niesme tu asi nikto hudobný odborník, tak po rady by sem asi nechodil,skôr zistiť čo sa páči a čo nie,no a také veci zistí aj live.Ja mám príliš dobrý hudobný sluch a vkus aby som spieval( nerád totiž svojmu okoliu ubližujem),takže muziku môžem len hodnotiť ,určite nemienim niekomu radiť v niečom do čoho nevidím.A ešte ju môžem podporiť tým že si ju kúpim.

Lenka » 09. 01. 2010, 19:23

Léňo-jo jedu i s dcerou a budu informovat neboj.Taky jsme myslela že dá Miro aspoň jednu pomalou no uvidíme snad nebude moc ječet:-D.

Nostradamus » 09. 01. 2010, 19:17

Teda za předpokladu, že by si to teoreticky přečetl. protože by měl myslím pak děsný strach, že kdyby se to provalilo, že bude vypadat blbě (což pořád nechápu proč by měl. No ale když to řekl tady ten děd vševěd tak to asi tak bude nebo co). A že si Míra na tom jak je braný okolím zakládá víc než na své kštici, to je zcela evidentní..D:D

Leňa » 09. 01. 2010, 19:13

Lenka: Pokud jedeš, tak nás potom nezapomeň informovat, co a jak ;) Teď jsem se byla mrknout na tom tn.cz a docela by mě zajímalo, jestli si ty písničky vybral sám (Deep Purple a G´n´R)...Obě sice zazpíval geniálně, ale za to, jak si tím ničí hlasivky, bych mu jednu vlepila;) LuCCa: I kdyby jsi už nic napsat neměla, tak jsem moc ráda, že jsi se k nám přidala ;)

Nostradamus » 09. 01. 2010, 19:13

No já teda nevidím nic samolibého na tom, kdyby někdo psal na své diskuzi pod jiným nickem. Spíš pod vlastním jménem by to byl opruz. Ale jako někdo jiný, to myslím by se bavil každý, za předpokladu, že by sem zavítal, o čemž velmi silně pochybuju. Já osobně si myslím, že by málokdo odolal nepsát mezi tak nadržený dav, protože se vsadím, že Míra na to nebyl dřív zvyklý a to zejména ne u tak starých tetin.:D:D Nicméně teď co tento osoba sem napsal o té samolibosti, tak je spíš jisté, že to neudělá. a máte po srandě tetky. . ha ha

LuCCa » 09. 01. 2010, 18:34

Kopřiva: přesně vím, které informace mohu napsat. O Mirovi tohle vím, díky společnému kamarádovi a nikdy bych neřekla co by se nemělo dostat ven. Občas sem určitě nějakou novinku napíšu, když budu moc. A máš pravdu Miro si na tajnostech a překvapení hodně zakládá.

dodo » 09. 01. 2010, 17:42

Fúúha,Mari ,autoportrét zatiaľ nemám,ale ak myslíš na nejaký z amputovanou časťou hlavy viď Van Gogh,tak budem musieť asi najprv presedlať z piva na absinth,a ešte vybrať ženskú ktorej pošlem tú amputovanú časť.Baby,keby sem Miro prispieval, pod svojím nickom,by túto diskusiu presolilo,skôr otázkami na neho a prestala by tu vládnuť,taká tá pivková diskusia.Priznajte,že by ste sa neudržali a začali byť zvedavé,ako bulvárni press,a keby sa to ten typ novinárov dozvedel,tak by sem asi tiež zavítali a ťahali info.A to si on určite uvedomuje,no a ak sem chodí a len číta tak dúfam,že sa aspoň baví,možno by zopár z vás aj zobral do partie,čo vy viete... a ak sem píše pod cudzím nickom tak to ani nevieme,ale myslím,že až tak samoľúby nieje.

Lenka » 09. 01. 2010, 17:10

Kdo se chystá příští týden na Superkoncert mrkněte na tn.cz je tam seznam písniček co nám naši superstáři zapějí.No Miro klasika-rock :-))

Lilie » 09. 01. 2010, 16:31

Hanka: zrovna jsem to sem chtěla taky dát :-))

kopřiva » 09. 01. 2010, 16:24

ty jo, ženský, já vam zavidim,doufam ze tu proberete vecer neco zajimavyho . já newim jestli se sem dostanu, ale jestli né, tak všecko poctivě přelouskam - snad se nebudu červenat.Ale asi nebudu, protože i mi se urcitě bude zdát nejaky kráásný eroticky sen s tim našim sexy střapočem. jak sem četla včera se tu objevila LuCCa,ktera ví nejak moc o šmajdochovi. Hezkyyyy. no jenom newim jestli neudelala chybu že to přiznala, aby nebyl na ni vyvinuty nátlak co se otázek týče. A pak nám uteče, u budem zas vědet prd. že by byla pověrena šmajdulinem ať nas tady trochu obhospodařuje místo něho a sem tam uspokoji naši čim dál větsi zvědavost? Co myslite? to je asi blbost, že ? Ale že zas tolik ví ? newim jestli by Mirec chtěl aby se pustili ven nejake informace o něm. Zda se mi že si dost zakládá na tajnostech.Zase ale LuCCa neřekla nic, co by se nedalo nekde na netu najít, nebo jo? Tak sem nad tim přemyšlela a nic sem nevymyslala - no a navic je češka. Takze mi to nepasuje tak ani tak. Esli je ale pravda, ze ma i nejake informace navic a nedela si z nas jen prču, tak diky za ni a doufam, že se obcas objevi.

Hanka » 09. 01. 2010, 16:22

Už jste navštívili: http://www.mirosmajda.wgz.cz/

RIA » 09. 01. 2010, 14:57

Leňa Hallelujah s Mirovou farbou by bola krásna ach jaj..Možno sa k vám večer pridám,s tými vínovími rečičkami....pá

Mag » 09. 01. 2010, 14:44

deppholl: super :))) ja mám stromček uprataný už dávno, keďže nám tresol na zem tri dni po Štedrom dni, no ale idem sa venovat iným domácim prácam :)) jj tak večer