Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

deppholl » 09. 01. 2010, 14:28

Mag - Supeer, vínko jsem doplnila a večer to roztočíme. Jdu zlikvidovat Vánoce - odstrojit stromeček a podobně. Máme na rok na klid nárok!!! Jo a že nevíte co mi k tomu hraje :-)))) Ještě jsem neviděla tajné poselství po přehrání všech písní, tak se k tomu poctivě dopracovávám.....

Mag » 09. 01. 2010, 14:18

RIA: No ved preto ho aj ja ,,žeriem,, :)) Apropo ženy, včera ste ma inšpirovali, dnes si urobím podobný večer ako vy včera :)

RIA » 09. 01. 2010, 13:57

Hlava je zresetovaná a funguje!Nie neporovnávame Mira a Martina,to sa ani nedá,keď sú to dva rôzne hlasy ako píšeš Mag.Ja len tvrdím,že Martinovi by sa nepodarilo zaspievať to tak,že by to v nás zanechalo taký dojem ako sa to podarilo Mirovi.Lebo Miro má v tom krku eldorádo farieb hlasu,ja si proste neviem pomôcť,no.

deppholl » 09. 01. 2010, 13:28

Ahojky RIA, bolí tě hlava??? Mě ne, Vlašáček když se povede, je taky kvalitní víno :-))))) A Hallelujah od Mira - to by byl zážitek. Už je dostupný ten článek z časopisu Život, je dobře že maká - hlavně na hlase. To bude bomba až se naučí všechny ty pěvecké fígle a hlavně si ho nezničí. Jsou tam i fotky, ta z dětství je sladká. Život/Lesk/sk.

Mag » 09. 01. 2010, 13:22

Tak ja neviem, nikdy som nemala dôvod porovnávať Mira a Martina. Pre mňa to boli úplne odlišní speváci ako aj odlišné ososobnosti. Či by zaspievali piesne toho druhého, no zaspievali ale podľa seba. Ide o to čo ľudia preferujú. No a chvalabohu, že je každý z nich špecifický (odlišná farba, štýl, prezentácia a s tým súvisiaci iný okruh fans). Predstavte si finále dvoch spevákov á la Miro alebo á la Martin. Keby bol vo finále duet alebo jena pieseň v dvoch verziách, tak by som porovnávala, ale opäť len subjektívne t.z. čo by mi bolo bližšie. Veď aj dve verzie jednej piesne môžu byť rovnako dobré, pričom jedna by sa páčila viac a druhá menej.

RIA » 09. 01. 2010, 13:16

To s Martinovou Wicked game bol len vtip.technicky tú pesničku zvládol aj Miro,Martin by to len surovo odspieval a bolo by sa to podobalo na originál akurát s tou nudnou farbou hlasu...a neverím že by Martin znel tak nádherne v altoch či falzetoch ako Miro.

Lenka » 09. 01. 2010, 12:40

Tak jak jsem se těšila příští týden na Superkoncert tak začínám mít docela blbej pocit. * Fotografování na akci je zakázáno! (Vstup s mobilním telefonem zakazán není.) * Autogramiáda účastníků bude pouze pro návštěvníky Klubového patra (VIP). * Trvání koncertu bude cca 17:00 – 19:00 hod. * Nebudou k dispozici žádné reklamní materiály (podpisové kartičky, trika a další)

Leňa » 09. 01. 2010, 12:37

Všem děkuju za linky, poctivě jsem si početla a podívala se ;) To video z koncertu (Mag) je úžasný, Mirova spolupráce s publikem a schopnost strhnout davy je přímo neuvěřitelná...Jenom jsem mu pořádně nerozuměla, co říkal, než začal vypouštět páru ;) Něco se zahřátím?? A k Martinovi a Wicked Game- naprostý souhlas s Lilií...Po technické stránce lepší než Miro, ale tím to všechno hasne- stejná barva hlasu, žádné emoce a prožitky, prostě nic ke mě nedošlo...Ale když už jsme u těch Martinových písniček a SS- já bych třeba hrozně ráda slyšela od Mira Hallelujah, tam by těch citů byly kýble...

12345 » 09. 01. 2010, 11:35

Zdravím všechny a díky za linky! Na plus7dni je taky článek o superstar, úplně na konci pár informací o Mirovi: http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/zaujalo-nas/201... se link nezobrazil celý, tak zkopíruju to, co tu asi většinu zajímá nejvíc. "Paradoxne, najväčšie tajnosti robia okolo seba Miro Šmajda a Martin Chodúr, ktorí spolu zápolili v absolútnom finále. Obaja tvrdia, že získali kontrakt na nahrávanie albumu, na ktorý si budú piesne komponovať sami. Majú vraj tiež množstvo ponúk na vystúpenia, Chodúr dokonca už absolvoval prvý platený kšeft počas Silvestra. Sprostredkoval mu ho manažér, ktorý sa vykľul z jeho kamaráta. Šepká sa, že Česko Slovenskú SuperStar si chce na turné ako hosťa vziať Karel Gott. Niekoľko podobných ponúk dostal aj Šmajda. Toho však prekvapujúco nechávajú chladným. Je presvedčený, že zaujme aj sám s vlastnou koncertnou šou, ktorú začal pripravovať."

Lilie » 09. 01. 2010, 11:31

Mně to zase nejde pustit :-(((( Prostě mé skvělé připojení....:-(((( Jinak (ke včerejší debatě) si myslím, že by to určitě taky zazpíval - čistě, technicky dokonale, ale úplně nezáživně, (pochybuju, že by se u toho někdo....to....:-)))).

Lenka » 09. 01. 2010, 11:10

Mag díky za odkaz je to fakt krásný video.No jo copak Šmajdík:-)))))))

deppholl » 09. 01. 2010, 09:46

Mag - to je krásné video!!!! Ta rozcvička před tím, než začal zpívat. A jak funí do mikrofonu až mu jde pára od pusy - jako dráček!!! Jdu si to pustit ještě jednou!!!!

Misa » 09. 01. 2010, 07:49

Někdo tady zmínil, že na Wikidepii k Mirovi je uvedeno, že chce pomáhat chudým lidem v Asii a pak si pořídit potomka :-) To mě pobavilo, je to trochu vytrženo z kontextu. Stačí si tady pustit video o chalanských snech, kde kluci mluví, o čem sní. Miro tam ohledně tohoto říká, že jeho snem je jednou se podívat do Asie-Číny, Japonska, Tibetu a pokud by se stal slavným a měl tu moc, chtěl by tam pomáhat chudým lidem. Jedním z jeho snů je mít krásnou rodinu a děti. Taky si chce vydobít pevné místo na česko slovenské scéně a pak by chtěl dělat hudbu i v zahraničí pro široké spektrum lidí. Sny má krásný :-)

Mag » 09. 01. 2010, 02:29

Tak natrafila som na jedno video Tv Naša (lokálna TV Košice) video je staršieho dáta a približuje atmosféru na Košickom koncerte. Okrem iného je tam názov skupiny, s ktorou Miro hral :))))) Som zvedavá čo na to poviete :O Keďže link je dlhý a neviem to tak zázračne transformovať ako Andrew, tak si hoďte www.nasa.sk, no a na stránke si dajte do vyhľadávania proste šmajda, ono to tam vybehne. Iva: Zase nespíme?? :)))

Iva » 09. 01. 2010, 01:45

Andrew ohladne Welcome To The Jungle.... Mám známeho ktorý je skalným fanúšikom GNR od ich začiatkov. Ja ako taká malá provokatérka (v dobrom) som mu povedala, že Axel je síce bomba, ale..... nech sa na mňa za to nehnevá, ale zrovna tú skladbu Šmajda dal tak, že sa mi páčila viac ako originál. Nepovedal ani pol slova :) dokonca som mala pocit že súhlasne prikyvuje :)

Graddy » 09. 01. 2010, 00:54

Zdravím všechny :) Vidím, že jste tady docela sehraná parta a nechci Vám do diskuze nijak zasahovat, jen si sem občas zajdu přečíst zajímavé názory a možná i nějaké to info :), dnes mi to ale nedalo a musím reagovat na debatu ohledně FB. Je sice pravda, že komenty tam, jsou většinou jen jednoho typu :D (najdou se i vyjímky) ale myslím, že kdyby Mira tolik rozčilovaly, mohl by tam úplně přestat chodit. Nikdo by mu to nemohl vyčítat, vždyť má spoustu práce. Můj názor je, že právě proto, že je to úplně normální fain kluk, tak tam píše dál a jen kvůli udržení pozornosti fanynek to jistě nebude. Pokud jste si všimli, docela to tam ochladlo a "děti" pomalu začínají opouštět loď :) Já jsem o pár let starší než Miro a když tam něco píši,vyjadřuji mu podporu nebo střízlivý obdiv, líbí se mi jeho zpěv, styl a charakter - toť vše. Když mám čas a on se tam objeví, sem tam se ho zeptám na úplně normální věc a ještě se mi nestalo aby mi neodpověděl. Myslím, že rád komunikuje na úrovni, ale dokáže i normálně okomentovat fotografii :) V jeho odpovědích je sice vždy trochu tajnůstkářství a asi i ostychu, ale to je prostě Miro :) Omlouvám se za obsáhlost, jen jsem chtěla říci, že FB zas není tak špatným prostředkem k občasné komunikaci s ním a jsem si jistá, že se to bude spíše zlepšovat. Dobrou noc všem :)

Lilie » 09. 01. 2010, 00:34

Jj, posílala....Ale kdy a jestli se k tomu propracuje....

LuCCa » 09. 01. 2010, 00:32

Andrew: měj se a dobrou noc...

deppholl » 09. 01. 2010, 00:26

Andrew - dobrou a díky: Dream on!

Andrew » 09. 01. 2010, 00:19

RIA: To vcelku odpovídá tomu, že fanoušci jsou takoví, jaké si interpret zaslouží. Ano, valné mínění o G'N'R nemám :)

A já se loučím. Dodově kolegyni přeju Wicked Game, vám ostatním, co funguje na vás :) A pusťte si tohle :) http://www.youtube.com/watch?v=P81vOkdkrBo