Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

debbie » 15. 02. 2010, 16:46

to lenka: ty jsi dobrá duše, díky moc. Budu držet palce ať vám komp nestávkuje a myslím , že se nás najde víc, kdo to ocení.

Jarka » 15. 02. 2010, 16:44

Teď mi přišel mejlík, že penízky došly a ráno posílají náramek. Juch, juch maměnko moja, chystejte slávu!!!

adélka » 15. 02. 2010, 16:40

Leňa, není zač. Mně je tedy už dlouho jasný, že střapáčovi to hodně pálí, ale že to umí dovedně maskovat. Hejmu s Chodúrem si taky v duetu neumím představit. :-)

Leňa » 15. 02. 2010, 16:31

Adélko, velký dík za super článek, ten náš střapáč má pod svou blonďatou kšticí víc, než by se mohlo zdát...No a když už jsme u toho Hejmy, hrozně mě rozesmálo, že bude společně s Martinem zpívat na tom ANNO- nic proti ani jednomu z nich, ale to je oheň a voda...

adélka » 15. 02. 2010, 16:25

Ještě jedna zajímavá část z toho rozhovoru pro Teplický deník: (zbytek je o vztahu s Dominikou, hledání přítelkyně a podobné už stokrát omleté plky)

Jakou muziku doma posloucháte?

Od všeho něco. Doma si často pouštím vážnou hudbu, jazz, rock či éterické balady. Rád si rovněž poslechnu pomalé písničky od Enigmy a Mikeho Oldfielda. Člověk se přitom výborně odreaguje. To je i důvod, proč doma zásadně neposlouchám tvrdý metal, ač to možná zní poněkud rozpačitě.

* Martin Chodúr v nedávném rozhovoru pro Teplický deník prohlásil, že není klasický typ gurmána, jenž by si na jídle nějak ujížděl. Mezi jeho oblíbené pokrmy patří tuňák a losos. Shodujete se s ním?

Ne. Na vařenou stravu si moc nepotrpím. Přednost dávám zeleninovým specialitám. Rád ale vařím pro druhé.

* Pokud by vás oslovila nějaká atraktivní slečna, že by chtěla od vás uvařit večeři. Byl byste pro?

Ještě se mě na to žádná dívka neptala, ale kdyby k tomu došlo, tak si myslím, že bych jí uvařil jídlo podle toho, co jí nejvíce chutná. Pokud by si potrpěla i na dezert, tak i ten bych určitě zvládl.

Lenka » 15. 02. 2010, 16:19

Adélko díky za krásný článek moc hezky se to čte.Jinak já doufám že mi zítra dorazí taky ty lístky peníze šly bohužel až v pátek. Debbie-jestli nám nebude stávkovat v sobotu velký komp tak to sobotní vystoupení Mira natočím.DRŽTE PALCE.

adélka » 15. 02. 2010, 16:10

Deppholl, nic dalšího o Mirově namyšlenosti jsem nenašla. Myslím, že ten redaktor si jen přečetl nářky Kačenky na tom zahradním webu a vlastně v tom článku Mira obhajuje za pomoci hlasů jiných, spokojených fanynek z Teplic. Oba ty jeho články vyznívají pro Mira jednoznačně pozitivně. Hejma nejen že je hudebník a sinolog, ale živí se i jako dopisovatel jedné zahraniční tiskové agentury (teď nevím které) a i jako překladatel z angličtiny, nevím, jestli využívá i tu čínštinu. Takže rozhodně blbej není.

Jarka » 15. 02. 2010, 15:59

Divím se i ušima!! Havířov!!! to bychom s Kobitkou měly skoro městskou dopravou a skoro za rohem! Jen zjistit kde. A v Pardubicích budu vlakem 12,40 a v 12,55 jede další do Liberce. kde je v 16 hodin

deppholl » 15. 02. 2010, 15:53

Už je mááááám doma!!!! Krásné zelené vstupenky do VIP!!! Adélka - díky za postřehy z článku. Vypadá to, že asi dřív o něm něco takového napsali, že je namyšlený atd... Nevíš Adélko kde a co psali??? Že by Kačence Albertové nestačilo prudit na všech fórech a obrátila se i na tisk??? asi se brzo vžije úsloví: Ja blbej jak Kačenka Albertová!! :-))) O Hejmovi jsem věděla že je majitelem jednoho z nejvyšších IQ v Čechách má tuším doktorát u Čínštiny. Já ho mám docela ráda a Žlutýho psa občas poslouchám

Debbie » 15. 02. 2010, 15:43

adélka: díky za článek, hezky se to čte Taky mě mrzí, že neuvidím ANNO a v archívu to bohužel asi nenajdeme. Tyhle pořady tam nedávají, bohužel. Leda, že by to někdo nahrál a dal třeba na youtube.

Andrew » 15. 02. 2010, 14:56

adélka: Díky, je to fajn čtení po nespokojené Kačence. A Havířov? To by mohlo být něco pro kobitku a ostatní z Ostravska.

gatla » 15. 02. 2010, 14:45

Lilie,víš jak já na tom jsem,ráda svým pánem :o)) Taťku nepřemlouvej,když nebude autobus,pojedeme naším...Možná :-DDD ted je ještě čas to řešit :o)

Lilie » 15. 02. 2010, 14:36

adélka: díky moc, článek pěkný :-))) Překvapil mě Hejma - taky 140? I když nikdy nepůsobil jako hloupý člověk.... Gatla: tak myslíš vzít auto? Můžeme vzít i naše, ale zase Jarka pojede přes Pardubice....Leda bych taťku přemluvila, ale popravdě, moc se mi ho brát nechce.....(Možná kdyby nás jen dovezl, to další MOŽNÁ už zvládneme) :-D

gatla » 15. 02. 2010, 14:32

adélka-díky.Ještě že máme takové šmajdalky.:o)) Balzám po "naší Kačence"

adélka » 15. 02. 2010, 14:20

Ahoj všem, zase jsem pro Vás vyšmajdila dva články, tentokrát z Teplického deníku. Ale nemůžu Vám sem hodit odkaz, protože nejsou na internetu. Musel by je někdo oskenovat - jeden vyšel 13. února a druhý dnes. Oba jsou zajímavé a dala jsem sem několik úryvků. Dala jsem tam i hlas fanynky z teplického Komínu, kde vyvrací, že by se Miro tam choval k fanynkám nějak ošklivě. Dále se tam ještě mluví o třeba tom, že Miro, kdyby nebyl zpěvákem, tak by chtěl být třeba doktorem, psychologem, kuchařem nebo fotbalistou. Celé znění sem dát nemůžu, jednak je to moc dlouhé, jednak se to nesmí, protože je to zkopírované z archivu médií.

- Miro má IQ 140, ale sympatie fanoušků získává skromností „V žádném rozhovoru jsem ještě neprozradil, že doma poslouchám symfonie od Antonína Dvořáka a éterické balady,“ nechal se slyšet Miroslav Šmajda

- * Můžete prozradit několik českých měst, kde se v únoru a březnu vyskytnete?

- Během února a března se objevím na různých plesech, firemních a charitativních akcí. Plánuji vystoupení třeba v Českých Budějovicích, Skořenicích u Chocně, Hrušovanech, Táboru nebo v Havířově. Je toho strašně moc.

- Teplice - Co má společného Ondřej Hejma, Hillary Clinton nebo Madonna s Miroslavem Šmajdou? Všichni jmenovaní se mohou pyšnit velmi vysokým IQ 140. Takto nadaných lidí je na celém světě přibližně 0,2%. „Je pravda, že mám takový inteligenční kvocient, ale nejsem typ člověka, který by se tím nějak chlubil,“ říká skromně stříbrný finalista Česko Slovenské SuperStar, Slovák Miroslav Šmajda, který, jak jsme v Deníku informovali, vystupoval se svou kapelou v teplickém klubu Komín.

- V zákulisí už na Miroslava Šmajdu čekal dav příznivců, kteří se dožadovali autogramů a společných fotek s ním. „Pokud je člověk slavný, tak hodně věcí získá, ale i o hodně věcí přijde. Ztratí třeba pochopení u druhých, některé přátele a soukromí,“ odpověděl Šmajda unaveným hlasem na otázku, jak kolem sebe vnímá vzrůstající slávu a popularitu. Mezi těmi, kterým se nakonec poštěstilo, mít s ním památeční snímek, byla i Jana Řeháková z Berouna. „Díky dnešní akci jsem si o Mirovi ověřila, že není vůbec namyšlený, arogantní ani urážlivý, jak se to o něm psalo dřív v novinách. Celkem ho obdivuji, že i přes svou velkou únavu, se snažil vyjít fanynkám a fanouškům maximálně vstříc. Škoda, že nebude mít v brzké době vystoupení v Berouně. Rozhodně bych vůbec neváhala, a přišla bych na něj znovu,“ svěřila se návštěvnice teplického Komínu.

Gatla » 15. 02. 2010, 13:58

Samozřejmě nemyslím článek,ale diskuzi :o)))

Gatla » 15. 02. 2010, 13:44

Ještě,že jsem ten článek nečetla včera....při mé náladě....:o((( Napsali jste to tam Kačence pěkně. Deppholl-díky za účast.Náhodou,mně se začalo o blonďákovi zdát,ale když už se měl ke mně přiblížit a pofoukat,dcera spadla z postele :o(( Než jsem ji zase uložila zpět,střapáč byl pryč :o(( Takže mě dnes nemohlo nic jiného než zubař čekat :o)) Jarko,jestli jedeš přes Pardubice,nechceš se připojit k nám do auta?My ještě přesně nevíme,jak pojedeme,ale kdyby to bylo autem,nabízím místo :o))Navigace máme 2 :o))) Lilie neboj.opatrovat budu,jako by byl můj vlastní :o))

Jarka » 15. 02. 2010, 13:32

Gatla - ubytování je perfektní, neváhej a objednávej. To bude jízda - Andrew bude s námi, nebo to bude babinec? Deppholl - ještě že u vás tramvaje nejezdí do kolečka, to byste se zasmáli. Já přijedu vlakem asi v 16 hod. Takže bych to do večera nějak zmákla. Zjistila jsem, že z Ostravy je to jen 6 hodin a s jedním přestupem v Pardubicích, tak se mi nevyplatí jet autem, to bych taky nemusela dojet.

deppholl » 15. 02. 2010, 13:23

Gatla - chůůůdě!!! Držím palečky ať už je to lepší. A Lilie na neschopence - to vám to v noci blonďáček moc nepofoukal!!! Asi se vám spíš zdálo o strašidlech, co??? Teď mi volala dcera, že domů dorazil doporučený dopis - tak snad jsou to lístky!! Musím roztáčet kola kapitalismu - připojím se k večeru. Papa.

Lilie » 15. 02. 2010, 12:59

Gatla: chudáku, tak nakonec došlo na zubaře? No snad to máš za sebou, ať jsi brzy OK :-D (Lísteček mi opatruj jako oko v hlavě :-)))). Já jsem se nacpala práškama, takže mám docela rozvernou náladu :-))) depholl: ubytování je super a dokonce jak levné :-O