Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Misa » 08. 01. 2010, 18:25

to iii: Možná je pan Žigo kontroverzní, ale v Teleráně byl moc příjemný a s Mirem se stali velkými přáteli. Navštěvují se apod. Bylo vidět, že si rozumějí a myslím, že pan Žigo má Mira rád jako člověka. A já v něm vidím pro Mira spíš přínos, protože má kontakty atd.

Misa » 08. 01. 2010, 18:17

Taky jsem viděla Teleráno na Markíze s Mirem a jeho hlasovým pedagogem Jaroslavem Žigem, což je mimochodem skutečný odborník a talent rozezná na první pohled, třeba jak dotyčný mluví, jak se pohybuje...Nesouhlasím s tím, že to bylo tlachání, naopak, bylo to hodně zajímavý a Miro byl moc milej. Zajímavý taky bylo jejich seznámení, kdy si okamžitě potykali a ostatní žáci prý z toho měli smrt v očích, co si to Miro dovoluje a čekali kdy Žigo vybuchne :-) Ten si totiž jen tak s někým nepotyká. Taky mě pobavilo, že to vlastně Miro všem tajil a tajně odcházel za ním ve volnu a po nocích, aby trénovali :-) Pan Žigo mimo jiné řekl, že má ve škole spoustu vynikajících žáků, kteří výborně zpívají, ale on se v poslední době dostal do stavu, že vlastně hledal něco jiného, zpěváka kreativního jací jsou v zahraničí a přišel Miro. Myslím, že ti dva se hledali, až se našli. A věřím, že tenhle pán Mirovi hodně pomůže v jeho kariéře a hlavně ho naučí správně zpívat, aby se přestali ostatní na Mira dívat jako na někoho, kdo se ve finále octnul omylem.

iii » 08. 01. 2010, 18:14

Mám otázku.. Čo hovoríte na Mirovu spoluprácu s J. Žigom? Pretože z toho, čo o ňom bolo popísané je to dosť kontroverzná osobnosť. Možno dobrý hlasový pedagóg. Nie je isté, či je aj jeho producentom, no ak áno, pomôže mu presadiť sa, či skôr naopak?

Leňa » 08. 01. 2010, 17:55

Já čím víc tu Košickou Wicked Game poslouchám, tím víc chci od Mira slyšet verzi HIM, kompetní a kvalitní...Podle mě by to bylo geniální ;) Deppholl: Hned si ten článek jdu přečíst, Heath byl úžasný herec, jeden z nejtalentovanějších meti těmi z mladšího Hollywoodu...A že ho srovnávají s Mirou se nedivím, oba mají společnou hlavně jednu věc- obrovské charisma...

deppholl » 08. 01. 2010, 17:34

Ahojky, už jsem se na nás těšila. Tak nám to pomalu mizí. Na stránkách je upozornění na poslední možnost shlédnutí 2. semifinále, 1. semifinále už je bez upozornění pryč. Ještě jsem se na to chtěla jednou kouknout i s rozhovory před a po vystoupení. Hlavně díky bohu - tedy díky Andrewovi - už máme blonďáčka na DVD. V Novém čase odhalili podobnost Mira s Heathem Ledgerem, moc mě potěšili Heatha je můj velký oblíbenec, a to byl ještě dříve než tragicky zahynul. Chápu, že tyhle články jsou "vařením z vody" o nic nejde a nic podstatného nepřinášejí. Jenom to, že Miro nemizí ze stránek novin a to je dobře, překlene se období kdy se zase bude o něm psát v souvislosti s něčím podstatným.

mis » 08. 01. 2010, 17:26

Ahojte. Co se tyka toho Telerana s Mirem, tak nebudte nastvany. Prakticky jste o nic neprisli , dohromady s nima byl rozhovor tak 10 min. Byl tam s nim hlasovej ucitel Zigo(uz nevim jak se jmenoval presne), ktery mu byl doporucenej a ke kterymu dochazel ve svych volnych chvilich behem superstar (mimo to meli jeste vsichni soutezici spolecnyho hlas. poradce), Miro mu padnul do oka pro jeho nadani ovladat prostor na jevisti, vzhled, pro je image. delal nejaky hlas. cviceni na vysky a na hloubky(trenovali vetsi rozsah) ...teda na to ze uz se na to pripravoval od 5 od rana pry si zapnul zehlicku na vlasy:-) tak teda hodne vyzivny to bylo fakt prakticky o nicem akorat plno tlachani...

Luciinetska » 08. 01. 2010, 17:12

Cyril: kdyby si to slyšel na živo..tak to bylo ještě lepší než v tom videu

Cyril » 08. 01. 2010, 16:33

No do riti!To chcem!Vytasil na nás ďaľšiu farbu hlasu,už ani neviem koľkú v poradí,táto je taká diabolsky pekelná.Je fakt dobrá.Čo je toto za zjav?!

Iva to Cyril » 08. 01. 2010, 16:26

Košická Wicked game : (http://www.youtube.com/watch?v=8vX-BNqruig)

Nateenko » 08. 01. 2010, 16:07

http://www.youtube.com/user/Nateenko

Cyril » 08. 01. 2010, 16:00

Fíííha tak tu to ešte stále žije!Ja sombol v tom že to tu už vyhaslo.Teraz ma to tak trochu aj mrzí,nenapadlo mi sem aj ďaľej chodiť.Nevadí,chcel by som len vedieť akú Košickú Wicked Game tu rozoberáte?

RIA » 08. 01. 2010, 15:54

Mne je jedno aké machinácie sa diali,aj keď je hanba že sa diali.Pre mňa je Miro od začiatku hviezda,nepochybovala som o jeho talente síce asi až od druhého semifinále...za čo si sypem popol na hlavu,mala som ho ojaviť skôr,ale nemala som v pláne pozerať Superstar,až kým som nepočula Wicked game.A tá Košická verzia je sila.

SLOPA » 08. 01. 2010, 15:46

BOJÍTE SE MĚ CO?

LuCCa » 08. 01. 2010, 15:08

Hezký den všem, koukám, že dnes v noci se žádná diskuze nekonala. Všichni spali :).

Andrew: no tak spekulace dobrá, ale trochu mimo...

a jaké u vás máte počasí? tady už napadlo také minimálně 10 cm sněhu.

Doktor bemudes » 08. 01. 2010, 14:26

On je tak nerozhodny fuj je skaredy a chodi zo starou.

Andrew » 08. 01. 2010, 13:05

Jinak s tužkou, papírkem a kalkulačkou se z toho dají vylovit super čísla. Třeba že ve finále přišlo z ČR cca 2,25× víc SMS než ze SR. To mimo jiné znamená, že Miro ve finále dostal z ČR cca 231.000 hlasů a ze SR cca 286.000. Což není až takový rozdíl, jak by se z těch procent mohlo zdát.

Andrew » 08. 01. 2010, 12:39

Hele, tohle je podle mě diletantsví toho, kdo se o ten web stará. Konec konců ná stránce finalistů je pořád 7 lidí, žejo. V tomhle si Markíza s Novou může podat ruku. Spíš nechápu, proč to pořád mění. Teď už tam zase nejsou celkové počty za finále.

U Bendiga za to podle mě může, že těch poblázněných dívek hlasovalo míň, než jsme si mysleli. Čísla z finále na to taky ukazují.

kobitka » 08. 01. 2010, 12:31

fuj já tu mám víc hrubek než obvykle. Sorry, pravopis nikdy nebyl můj kamarád. :-(

kobitka » 08. 01. 2010, 12:29

To je dneska ale krásné počasí co? U nás od rána zatím napadlo tak 10 cm sněhu a fujavice nabírá na intenzitě. Jen doufám, že mi díky tomu nespadne síť. To bych se sem asi prá dnů nemohla podívat:-(. Ale nevíc se těším večer na zprávy kde budou hásit." Zachraňte Prahu zasipal ji sníh" a Morava zase nebude existovat. No nic vytáněte lyže, sáňky, boby a vzhůru na kopec. Pravá zima konečně začíná. :-)

Bára » 08. 01. 2010, 11:54

Celá tahle rošáda s uveřejněním výsledků tři týdny po soutěži je spíše směšná. To je opravdu fiasko a měli už to nechat ležet u ledu, podporuje to jen spekulace a bulvár má žně. Mně tam jenom hrozně překvapila ta nízká podpora Bendiga. U sázkových kanceláří byl pořád za Chodůrem a to ještě asi tři kola před koncem , porota ho vychvalovala a najednou se ukazuje, že byl na odpis. To jsem nepochopila.