Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

... » 14. 02. 2010, 20:55

On to neřeší. Řeší to novináři a vy tady. Sestro tohle je nová pacientka? Nasadit obvyklou terapii a zakázat televizi a noviny.

Iva » 14. 02. 2010, 20:55

Lilie a Andrew: potmehútsky som písala ja :) u nás sa to používa väčšinou v súvislosti s úsmevom. Nenašla som český výraz, ale myslím, že to bude šibalsky. Našla som len huncút a to je šibal :) huncút mi znie smiešnejšie, celkovo je naša reč smiešna :)

Mag: nie si z BA? Ja to mám do toho divadla tak do 11 km z domu.

deppholl » 14. 02. 2010, 20:52

Jupí, odkazy na muziku!! Podoba tu je. Ale je to můj dojem, nebo v té době se všichni dlouhovlasí blonďáci rozhodli že budou hrát rock?? A nebo - chceš hrát rock - šup ke kadeřníkovi a odbarvit!!! Moji rockoví šmajdokamarádi mohli byste mi pomoct?? Koukám na Deset důvodů proč tě nenávidím ( s mým oblíbencem Heathem Ledgarem) a na hlavní hrdinka tam má oblíbenou kapelu s blonďatou zpěvačkou. Zpívají někde na konci na plese a na úplném konci na štřeše :-). Vždycky se mi ty písničky moc líbily ale jako rockový neznaboh bez možnosti se někoho zeptat - jsem to nikdy nezjistila. Teď tam jsou taky!!!

Rous » 14. 02. 2010, 20:45

Dnes u nás v obchoďáku byl Dan Landa,lidí tam moc nebylo.Tak akorát. Debbie:díky za fotku. Miriam:byl unavený,má toho chudák hodně,co musí stíhat.Je pravda,že jestli má,nebo nemá přítelkyni je jen jeho věc,nikomu do toho nic není.A jak napsala Kobitka i kdyby jí měl,ať jí zatlouká,co nejdéle. Andrew:Dostal?

Andrew » 14. 02. 2010, 20:37

Miriam: Tohle nemůžeš posuzovat z článků v novinách, ty jsou redakčně upravované, takže se tam jeho vtípky a řehtání stejně nedostanou. Jestli jsi ho ještě neslyšela, pusť si ten rozhovor ve Fajn rádiu http://bit.ly/aTFWew Ten by se ti mohl líbit :)

Debbie » 14. 02. 2010, 20:22

Když budete mít čas a chuť, mrkněte na tohle: http://bit.ly/938sFB Připadá mi, že je Chris Mirovi v některých momentech podobný. Ale vy mužete mít jíný názor a já to beru. V každém připadě oba něco vyřazují.

Miriam » 14. 02. 2010, 20:17

Nebol v obchodaku, nastastie. To je fakt to posledne, najlepsie su tie kluby a akcie spojene s nejakym kulturnym podujatim. Vybera si zatial dobre. Po precitani rozhovoru v NC mi pripada Miro taky iny, uz nie je tak vesely a urehotany. Mozno mam z toho len taky pocit. A uz by nemuseli tolko riesit, ci ma alebo nema nejaku zensku, aj tak by na nu nemal cas.

debbie » 14. 02. 2010, 20:15

Krásný večer všem postiženým šmajdománií a hezkého Valentýna( i když my to tedy nedržíme, nic nám ten svátek neříká, užíváme si ho každý den) Nějak to tady nestíhám číst. Vy jste toho zase napsali.Včera jsem měla mínus, hráli jsme s kapelou na plese a ráno jsme se vrátili v 5.Tak jsem to musela dospat. Je plesová sezona, tak že je to tak každou sobotu, někdy i pátek. Na facebook Mira jsem dala jednu fotku, kterou se mi podařilo vyfotit z videa. Je to z vyřazování druhého filále, aby jste mohli trénovat to zvládání emoc, až ho uvidíte naživo .Je to dost zblízka. Snad se Vám bude líbit Tak příjemný tréning.

Luciinetska » 14. 02. 2010, 20:15

Miro v obchodáku, to asi není ani možný. Tam by se nahrnulo tolik lidí, že by to obchodák neustál. Já byla včera ze zvědavosti na Benovi a bylo to v pohodě. Ben takhle vystupuje často, ale spíš víc tancuje než zpívá. A jinak včera v Budějovicích na tom plese byl Miro asi 20 minut a zazpíval prej 4 nebo 5 písniček. A odjel.

... » 14. 02. 2010, 20:12

Vidím, že nám tu přibyli pacienti. Přidejte postele. Po dvou je do nich cpát nemůžeme. Tohle nejde. Nemocní nemají kde ležet.Potulují se vám po celé nemocnici a lezou do vedlejších pokojů. Nemocnost je nějak neúměrně vysoká. Že by to bylo těmi mrazy? U ambulantních pacientů nezapomeňte k pilulím přidávat čepice. Ať mají hlavy v teple a nehromadí se nám tu zbytečně težší případy, které pak musíme hospitalizovat.

Bára » 14. 02. 2010, 19:59

V obchod´ácích snad ještě nebyl, to by snad ani nestihl. Vím akorát, že někde takhle vystupoval Denis, Ben asi dost často. Taky se mi to moc nelíbí, i když já jsem zažila v Plzni Honzu Kalouska, Žbirku a dokonce Frülingovou a bylo to spojený vždycky s módní přehlídkou. Teda nic moc, ale zase ty obchod´áky je dobře platí.

Leňa » 14. 02. 2010, 19:54

Deppholl: Naprostý souhlas. Je mi sice jasné, že si Superstaristi potřebují udržet pozornost veřejnosti do doby, než vydají své Cdčko (nebo absolutně propadnou), ale hraní po obchoďácích je až jedna z posledních možností...Mirko má v tomhle naštěstí volnější ruku než Martin, toho prostě nacpou mezi regály v rámci smlouvy a hotovo... Lenka: Na tu jsem kdysi narazila ve videích, pamatuju si ji moc dobře. Měla jsem chuť po Martě a Haberovi (po tom hlavně za ty jeho ksichty a dvojsmysly- Marta jí to sdělila aspoň trochu normálně) něco hodit- holka klidně mohla být nemocná, v takových případech je hubnutí k ničemu...

deppholl » 14. 02. 2010, 19:41

Před chvilkou se mi vrátil puberťák z valentýnských toulek a říkal že u nás byla Minika Bagárová v obchoďáku. Já jsem tak ráda, že Miro v obchodních centrech nahraje... nebo víme, že by tam po skončení SS vystupoval? V podstatě o nic nejde, ale o superstaristech se při soutěži mluvilo posměšně jako o "hvézdách obchoďáků". Raději ty kluby, plesy, i třeba venkovní estrády.... Co vy na to???

Lenka » 14. 02. 2010, 19:14

Teď trochu odbočím.Pamatujete si tu silnou holku jak byla na buď košickým nebo bratislavským castingu to už si nepamatuju a jak jí tam porota docela drsně "pomlouvala"ohledně její tloušťky?Tak zhubla 32 kg.Je to na stránkách času.Jsme normálně zírala.

Zuzka :) » 14. 02. 2010, 19:05

Ahojky všem:) přes víkend se sem nedostanu a takových stránek zase:). Fotky ze Žiliny jsou nádherný, jak já bych ho chtěla opět vidět naživo.:o)) Čtu že se domlouváte i na Bratislavu. :o)) Lilie: mně by se k němu taky líbil Petr Bende a nebo už zminovaná Marta Jandová. Nikoho jinýho si představit nedokážu jak zpívá s Mirem.

kobitka » 14. 02. 2010, 19:01

nazdárek. Já vám k Valentýnu nepopřeju. Patřím k těm kdo ho mají každý den byť zrovna s nikým nerandí takže k lásce nepotřebují jen jeden den v roce. Luciinetska : díky zarozhovor. Jsi šikula jako vždy Kritik: já teda nevidím nic špatného na tom jak ty říkáš"obraz nalinkovaného spořádaného rodinneho života. Proč by si měl Miro hrát na pana záhadného a dělat ze sebe něco co není? Já si spíš naopak myslím, že holky přitahuje to jak je klidný a vyrovnaný a práskne na sebe skoro všechno(tím prakticky zavře hubu všem bulvárním plátkům protože o něm nebudou mít šanci napsat něco ohromujícího. K lidem se to přes Mira dostane mnohem dřív než redaktoři vůbec šáhnou na klávesnici). Fanynky nepotřebují nějakého pomatence, který začne větu a už ji nedopoví. A jestli myslíš to, že pořád tvrdí, že nemá přítelkyni(to je snad jediná jeho záhada, kterou pořád někdo řeší) tak s tím souhlasím(souhlasím s tím, aby pořád říkal, že žádnou nemá. Ale ne kvůli své tajemnosti ale ochraně soukromí. Co je komu do toho kdo s kým chodí nebo nechodí).Ale i kdyby ji měl a veřejně se k ni přiznal tak na žádanosti mu to neubere. Holky budou dál na koncertech pištět Šmajda, Šmajda i když bude ženatý. O žádných jeho dalších tajemstvích nevím. Že lidem a bulváru neříká jak přesně bude vypadat jeho CD a kdo bude jeho managerem to je snad normální. Nemluví o věcech, které jsou v jednání. Ale tohle dělá taky dost lidí, protože když se většinou o nějakém plánu mluví hodně dopředu tak nakonec nevyjde. A nemyslím si stejně jako Andrew, že by měl bulvár Martina míň rád než Mira. Ono jde spíš o to, že Miro je pro mladé slečny ve věku 12-18 mnohem atraktivnější téma než Martin a tím, že o něm píšou zvyšují svoji prodejnost. A Agáta, že to umí s bulvárem? No to si sand dělaš srandu.Kdyby to uměla tak by ze sebe nemusela dělat před celým národem blbečka. Neměla by to za potřebí.

Lilie » 14. 02. 2010, 18:58

LuCCCCCCa: ty prosím přeruš psaní sem - děkujeme..... Jinak v tom ANNO - mně by se k němu líbil Petr Bende....:-))

LuCCCCCCa » 14. 02. 2010, 18:45

Jsem kamarádka Mirova kámoše a mám nejnovější pikošku: studium školy PŘERUŠIL. Jako všechno ostatní jsem si to přečetla v Blesku plesku a pak to tu píšu. Jo a to víte, že Miro nestudoval žádnou architekturu, ale obyčejnou stavárnu?Muselo vám to jistě dojít, protože jak je známo, že architektura je prestižní škola, kde se dostane tak 20 lidí a ti na zpívání nemají čas, jelikož jen kreslí a kreslí a když se na takovou školu dostanou, tak ji určitě po prvním járu nenechaj plavat.....Zato na stavárnu berou každýho a když ne letos, tak se tam dostane přesrok.

Andrew » 14. 02. 2010, 18:21

Rous: Napiš mi na tu adresu dvd.pro.smajdika@gmail.com a domluvíme se :) Luciinetska: Hm, já na ně mám taky dotaz. Jsem zvědavý, kolik smajlíků napíšou mně :)

Luciinetska » 14. 02. 2010, 18:12

a že je to 31.3.2010 od 19:00