Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 02. 01. 2010, 20:48

Fox: Chtěl jsem to napsat už u tvého prvního příspěvku, ale pak jsem se na to vyprd. No ale že ses tu objevil znovu... Tvoje představa, že si uděláme názor na základě objektivních fakt, mohla fungovat naposledy někdy v pravěku, kdy lidi věřili tomu, co na vlastní oči viděli. Dneska to holt funguje tak, že opravdu drtivou většinu věcí se dozvídáš zprostředkovaně. A vždy to bude nějakým způsobem ovlivněné tím, od koho se to dozvíš. Takže musíš použít hlavu a čím víc zdrojů, tím líp. Co se pana Davida, kterého jsi zmínil, týče, nevím, na koho jsi narážel, ale pokud to bylo na jedno z mých šmajdavých videí, kde je místo jeho jména napsáno "odulá předlistopadová zrůda", pak věz, že za každým z těchto slov si stojím. Netvrdím tím, že pan David byl přisluhovač předchozího režimu, ale že pro mě osobně je symbolem doby před sametem, protože pouze v té době mohly vznikat tak zrůdné sračky, jako chrlil klan Františka Janečka.

Mag » 02. 01. 2010, 20:34

Nostradamus: Fuuu, si ma prekvapil, to tak sproste vyznelo??:O Sorry, tak som to nemyslela. To bola taká poznámka naokraj, pretože neter mi často tieto piesne spieva, ani mi nenapadlo, že to budeš brať osobne. Inak viem, že si to myslel ironicky, ale odborník nie som ani zďaleka :)

RIA » 02. 01. 2010, 20:08

Nostradamus,práveže sa miešaj,možno ti prejde blbá nálada...Niekedy stačí keď sa prepneš na iné myšlienky.Dodo ty si tiež fajn, cmuk.

SLOPA » 02. 01. 2010, 20:05

PREJ ŽE PŘEVÁLCOVAL MIRO MARTINA JSTE TADY TAK UBOZÍ A BLBÍ NA TÉTO STRANĚ ALE VŠAK POČKEJTE.

dodo » 02. 01. 2010, 20:04

Kobitka,tak napíklad babu ako ty a kopu z tejto diskusie by som stretol rád a verím,že by sme prekecali až do rána, nič dvojzmyselné teraz nehľadaj...to že ti ubehne z niekým čas a je to príjemné,to ma priťahuje viac ako veľké kozy....alebo dokonalá krása..

Nostradamus » 02. 01. 2010, 19:59

Mag Ty jsi tak chytrá a tak se vyznáš. Navíc když můj vkus přirovnáváš k nějaké malé neteři.No? No ale když to řekla taková kapacita, tak sklápím hlavu a uši mám až u země.

Sry mám dnes fakt blbou náladu. Už se nebudu vměšovat.

kobitka » 02. 01. 2010, 19:56

Tak já jako baba, musím říct, že mně se u Leony líbíl jen její hlas. To že je větších rozměrů neřeším to mi nevadí u nikoho ale vadila mi jako člověk. Působila neskutečně arogantně a vůlgárně. Holka má být za holku a ne ze sebe dělat polovičního chlapa. Chápu, že ze sebe dělá tvrdou rockerku ale za tím vším je podlě mně jen nedostatek sebevědomí proto se za něco schovává.( a upřímně řečeno tohle chlapi moc rádi nemají) Až z ní vyroste dospělá žena, možná že tu masku ze sebe shodí a stane se z ní úžasna bytost. Podobně na mně působí i Markéta Konvičková. Ksichtíček jedna báseň ale u vnitř namyšlenost.

Fox » 02. 01. 2010, 19:56

Jsem rád,že jsou tady z vetší části lidé,které nedokážou ovlivnit naše lživé a absurdní média.Tvoříte názory na základě svých vědomostí a ne co se kde mrskne.I když i na internetu se dočtu zajímavé lži,které dokážou udělat své. 12345,,nevím kde jste sehnal tyto zprávy o těch finálových kolech,ale musím s tímto zdrojem trochu souhlasit.Chci se vás zeptat,zda-li je to důvěryhodný zdroj,nebo je to jen čistá fraška,aby oblbla lidi?Máte s tímto zdrojem nějaké zkušenosti?

dodo » 02. 01. 2010, 19:49

Mag,ja som Metropolis spoznal keď skákali Horkýže Slížom.Práve tie sympatie by mohli využiť,ale ja mám pocit,že tam bola výmena kontaktov,tak keď nie inak aspoň radami by mu pomôcť mohli....

Luciinetska » 02. 01. 2010, 19:37

Oprava: Miro přaválcoval Martina...

Mag » 02. 01. 2010, 19:21

Dodo: No tak to by nebolo od veci, ja sa väčšinou dostanem ku kapelám keď robia predskokanov. Btw. Aj Metropolis som takto spoznala, keď hrali pred Desmodom( no ešte v čase, keď Desmod hrával aj po dedinách či lokálnych disco a kluboch) Ale taký spoločný song, by bol dobrý nápad. Vzájomné sympatie medzi Jimim so skupinou a Mirom tam boli, no ale to je také špekulatívne...

Luciinetska » 02. 01. 2010, 19:18

Zdravím všechny, pár dní jsem se nazapojila do diskuze, a už se nějak moc nechytám...přečetla jsem si celou diskuzy a jestli ty výsledky jsou pravé (což si nejsem u gorilla.cz tak moc jistá), tak mě to hodně potěšilo, že Miro převálcoval i Mira..a o výsledcích finálového kola, ten rozdíl se mi zdá strašně velký. Myslela jsem si, že to bylo ve finále těsné.

A jinak souhlasím s tím, že v superfinále asi nemělo rozhodovat jen hlasování za ten týden, ale mělo by se sečíst kdo měl nejvíce hlasů, za celou soutěž a ten by měl vyhrát...

Lilie » 02. 01. 2010, 19:03

Mně to nevadí, že mluví o lásce a přátelství, takový prostě je (moje profesionální deformace psycholožky - numeroložky - kartářky), i když pozitivní postoj se se mi zdá v dnešní době moc nenosí, proto to má hodně lidí za neupřímnost :-((( Já spíš "teču" (nervama) z jeho: "Vieš čo" :-))) Mě dostal (myslím, že při prvním vyřazování) slzami, když vypadl....Ločaj? Ale v té době jsem ještě držela palce někomu jinému (Bošelovi), takže mě docela "štvalo", že potom ta W. Game byla tak krásná :-)))) Ale rockové kolo - hmmm.....Mám radši citlivé (to on je hodně) lidi než ledové.... Jinak si rozhodně nemyslím, že by ho Chodúr porazil "vlastními zbraněmi". Celkem jsem ho taky uznávala, ale v tom poslední kole tím napodobováním se mi totálně zhnusil a nemyslím, že jen mě..... Jinak jsem konečně přelouskala ten Silvestr :-)) Thomase jsem nemusela, ale tohle, ty zuby....:-)))))

dodo » 02. 01. 2010, 19:01

Mag,viac menej hypoteticky,ale nie ako výstrel do tmy,lebo pomôcť mu alebo jeho kapele by sa dalo napríklad predskokanstvom,alebo nejakou spoločnou pesničkou.Neviem ako sa volá Mirova kapela,ale chcel by som to vedieť.Metropolis poznám,ale myslím že by zneli lepšie v angline,nakoľko sú tvrdší,ale to že tam hrá Jimi mi ušlo...

12345 » 02. 01. 2010, 18:49

Leňo, nemyslím, že to byla u Martina vypočítavost, spíš myslím, že měl pár kol útlum z únavy a vyčerpání a bylo na něm zjevně vidět, že ho to moc nebaví a třeba na něj sedla tíže očekávání vyplývající z pozice jasného favorita, zatímco Miro těžil z eufórie ze svých vydařených vystoupení. Martin se fakticky probral až v tom Müllerovém kole, kdy se vrátil k tomu suverénnímu vystupování, které předváděl na začátku. Je to jenom můj dojem, ale zdálo se mi, že na Mira to vyčerpání dosedlo nejvíc před tím superfinále, kdy mu odcházel hlas. A čistě moje spekulace - možná ho pozitivně motivuje ta pozice outsidera, která v superfinále pochopitelně do značné míry odpadla, kdežto u Martina se mi zdálo, že se cítí nejlíp, když je v pohodě a nic ho neohrožuje a může se ukázat v tom, co je mu blízké, což byl přesně jeho finálový výběr písniček. I přes ty falše se mi Watch over you líbilo, podobně jako Home.

Mag » 02. 01. 2010, 18:40

Nostradamus : Veď hovorím, že nemám dobrý odhad. Ale za tým vplyvom poroty si stojím, podľa mňa je veľa ludí, ktorý nemajú vlastný tip, aspoň v prvých finálových kolách. Ten vplyv vidím najmä v tom, že veľa hodnotení poroty si ľudia vzali za svoje: viď Chodúr- Tom Jones, King. Domča- Píla.. Neviem či u Leony rozhodovala postava, veď u nás sa v SHS 2 dostala do finále s Cmoríkom Bundová. Môj sublektívny názor je, že je to pekná baba, takže to bude asi skôr o nesympatiách. Dodo: Jimi Cimbala hrá s kapelou Metropolis, ktorá celkom úspešne preráža na trh, takže asi nie a Miro má svoju vlastnú kapelu btw. viete niekto ako sa volá? Ale asi si to myslel hypoteticky.i

RIA » 02. 01. 2010, 18:37

Hej Leňa, Miro vraj mal problém s hlasom,musí byť k nemu šetrnejší,aj keď asi nechcel ľudí čo tam mrzli spolu s ním v tých Košiciach sklamať a chcel vydať zo seba maximum.Ale porota ani nespomenula že je Miro chorý,tak ako to nezabudli pri Denisovi,a ešte nejakej babe,nespomeniem si.Mňa uspokojuje hlavne to,že Miro vyhral viac ako polovicu finálových kôl,je superstar!!!

dodo » 02. 01. 2010, 18:28

Mne sa to u báb stáva často Andrew,ak sú krásne tak sa modlím aby boli mlčanlivejšie aspoň kým prídeme do cieľa lebo niekedy tým vzduchoprázdnom v hlavičke zničia celú chvíľu a sexapíl sa záhadne stratí neviem kde...Preto milujem prirodzené ukecané vtipné baby.Ale Leona bude dobrá veď má len 15 či 16??Ufff...

Leňa » 02. 01. 2010, 18:24

Andrewe, přidávám se k tomu se součtem hlasů- pokud se totiž nepletu, Mirko byl nachlazený z toho koncertu v Košicích a šlo to pěkně slyšet (hlavně u Alter Bridge, tam mu to jelo fest). Naopak Martin se probral, začal házet úsměvy a mrkání na všechny strany a vůbec si od Mira půjčil všechny ty věci, díky kterým on vedl po pět kol...Asi měl pěkně v kalhotách. Dodo, taky souhlasím, už vidím tuhle diskuzi, kdyby Miro vyhrál...To by tu šlo do kytek. Už vidím ty komentáře, že ho tam dotlačily uječený fanynky, neumí zpívat a vyhrál jenom kvůli tomu, že si jednou rozepnul košili...Jak kdyby toho nebylo dost předtím.

Andrew » 02. 01. 2010, 18:09

dodo: Leona je rozhodně sexy, rozhodně víc než třeba Dominika. Ale to je subjektivní, žejo. Bohužel pro mě její atraktivita končí ve chvíli, kdy začne mluvit.