Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 01. 01. 2010, 16:23

No :-((( A to jsem argumentovala zvýšením intenzity našeho manželského života....:-))))) Michala Davida jsem nějak moc taky nemusela, ale třeba minulý rok nám zpíval na plese a to jsme se opravdu fajn vyřádili :-)) Zkrátka ignorovat! (Aspoň už nemění přezdívky).

Leňa » 01. 01. 2010, 16:22

Všechny zdravím v Novém roce a doufám, že jste si včerejšek pořádně užili ;) Slopo, vítáme i tebe, do Nového roku by sis mohl dát nějaký to předsevzetí, třeba aspoň trochu té elementární slušnosti a vypnutí Caps Locku... Silvestr s Mirem jsem nestihla (byla spousta jiných věcí na práci :D) ale co jsem četla (a viděla fotky) tak ta jeho dokrútka prý byla skvělá...

RIA » 01. 01. 2010, 16:21

Slopa ja som baba,ty biješ baby?Mal by si sa naučiť čo sa z babami smie a čo nie.No a je po ignorácii.Ale nie, toto je posledná reakcia na Slopu odo mňa sľubujem,aby som nám to tu nepokazila..

Karel » 01. 01. 2010, 16:11

Vše nejlepší vám všem. Videjka ze Silvestra jsou fajn a jen doufám, že nám sem hodí i nějaká z O2 arény, která je už až na místa k stání v zadním sektoru vyprodaná. Tak si to snad všichni užijou, jen mě mrzí, že u toho prý nemá být televize, protože první a druhý koncert Superstar ze záznamu vysílali.

SLOPA » 01. 01. 2010, 16:01

TAKŽE TY MĚ BUDEŠ IGNOROVAT RIA JO POZOR ABYS NEDOSTAL DO HUBY.

RIA » 01. 01. 2010, 15:25

Včera som mala taký pocit,že to Mirovi ten spevák z Gladiatorov pekne pokazil nech sa nikto nehnevá.Miro sa musel krotiť.A Darina sa netrafila ani do toho paybacku,no prúser,občas to vyzeralo ako ryba na suchu...Dúfam,že platí tá ignorácia Slopu,nejdem na neho reagovať,lebo sa to nedá...

SLOPA » 01. 01. 2010, 15:16

JÁ VÁM TADY DO TOHO BUDU FURT SKÁKAT CHA CHA MIRO NEUMÍ ZPÍVAT A TY Lilie DRŽ HUBU ABYS NELITOVALA.

míla » 01. 01. 2010, 15:03

AHOJKY ŠMAJDUL.TAK AT SE TI KŠEFTY SYPOU JAK Z RUKÁVU.PŘEJU TI TO MOC. V TELCE SI BYL SUPER JAKO VŽDY AHOJKY MÍLA.

Macyáš » 01. 01. 2010, 14:26

Penk i Křížek se skupinou tuším nejdřív Citron a pak Kreyson mé ranné dětství také zasáhli, a můj zájem o ně byl tehdy taky vyprovokován jejich vzhledem (oba dlouhovlasí blonďáci ???? :) - jak si teď uvědomuju a to jsem si myslela, že jsem na tmavé :) . Někdy v té době na naší scéně taky působily Wanastowi wjecy - s R.Kodymem . Mým favoritem -co se čistě hudby týče ovšem byli již v mých - nácti irští U2 a jsem ráda, že jejich tvorba přetrvává dodnes a téměř celá jejich discografie od svých počátků mně dodnes oslovuje. Taky jsem měla ráda australskou skupinu INXS , ale těm nevím, kde je dnes konec. deppholl: přesně vím o čem mluvíš, Kabáti jsou hudba přesně stvořená na akce tohoto druhu. Není to zrovna poslechovka, u kterou si budu pouštět ráda znova a znova, abych si mohla vychutnat zajímavé polohy či netradiční formace,žádné velké umění tam asi nenajdu, ale na pařby jsou bezkonkurenční a pro naši generaci nesmrtelní. Rozhodně mají své místo na hudebním trhu. Přikláním se k názoru, že žádná hudba není špatná nebo dobrá, ale pouze jen oslovuje jiný okruh lidí. V rozmanitosti a možnosti volby je život krásný a to platí i u hudby.

deppholl » 01. 01. 2010, 13:34

Jinak nechci rozvířit citlivé téma Kabáti, ale po dnešní půlnoci jsme na ně pařili tam, že jsme málem vypustili duši!!!! Kdyby nám je v šest ráno nevypli, motáme se tam do čtvrtýho ledna!!! Ale to už se tu psalo, tak jen pod vlivem čerstvého zážitku ( a díkybohu už ne alkoholu) :-))))))))

deppholl » 01. 01. 2010, 13:18

Krásný Nový rok všem!!!! Mirko, moc děkuji, za přání, jsem ráda že mezi nás občas zavítáš. Také Ti přeji všechno dobré, lepší, nejlepší po celý rok 2010!!!

Fox » 01. 01. 2010, 12:24

Je strašné jak dnešní média pletou mladší generaci hlavu.Já když se někam začtu,je to tvrzení proti tvrzení a pořád dokola.Pravda se nachází někde v hlubinách lesa.Upřímně mě až děsí,kam tohle spěje.Třeba rozhlásí se,že Michal David byl zastáncem minulého režimu a z tohoto tvrzení mnoho lidí vyvodí jednoduchý závěr,,Pravda".I když jeho hudbu nepovažuju za svůj šálek čaje,tak tohle je trochu moc.To platí též o ostatních o kterých se psali ty zlosti a lži.Jednou takový internet vyvolá strašné dohadování,nedej bože ať i válečné konflikty.Každej člověk by měl vyvozovat na základě pravdivých faktů a ne podložených.Vím,že to neslouží k tématu,ale i přes to,když se podívám na některé komentáře neměl jsem na výběr.Každému přeju do nového roku klidnou hlavu,pohodu,mnoho zábavy,štěstí a rozumu.

Luciinetska » 01. 01. 2010, 12:01

Dobré ráno všem...tak jak jste dopadli po Silvestru??

Křížka bohužel neznám, ale o Penkovi jsem slyšela.. Mám asi výhodu, že jsem náctiletá, takže Mirovo plakáty mám na zdi pokoje...

Lenka » 01. 01. 2010, 11:53

Lilie tak jsme na tom stejně.Tak mám Mira plakát aspoň v práci v kanceláři tam jsem sama a nikomu to nevadí:-))

Lilie » 01. 01. 2010, 11:32

Můj taky :-)))) Pamatuju se, jak jsem měla jeho plakátama a obrázkama olepenou zeď, ještě jsem tam měla hodně Tublatanku :-))) Teď už mi plakát Míry do ložnice nebyl povolen :-(((((((

Lenka » 01. 01. 2010, 11:13

Tak holky krásně vzpomínáte-Michal Penk byl můj velký idol když jsem byla ještě náctiletá-jo jo jak píše Lilie měl problémy s drogama ale tak snad už je Ok dal se na nějakou víru nebo co a Láďa Křížek navštívil v létě 2009 jeden festival u nás v severních Čechách a opravdu hodně přibral měl na sobě tepláky ale úspěch měl velký.Jo i já přeji Mírovi nějaký super hit který by mu nastartoval jeho pěveckou dráhu.Mějte se krásně:-)

Lilie » 01. 01. 2010, 10:30

Jéé, krásné vzpomínky :-)))) Penk chudák myslím, že měl něco s drogami a Křížek hodně přibral a už o něm není slyšet....Škoda jich :-(((((( Jinak toho de.ila už ignorujte!

kobitka » 01. 01. 2010, 10:13

dobré ránko všem. Doufám, že pro vás vztávání nebylo moc kruté.Moje mozkové závity naskočily podivuhodně rychle a proto mně napadl ještě jeden podle mně skvělý zapomenutý hlas.Sice by se tahle diskuze asi už měla posunou trošku dál ale přece jen, je to hlas Ládi Křížka. Jeho výšky byly taky dost neuvěřitelné. Nejvíc asi v písničce Vzdálená a Fantom opery. Jen by mně zajímalo co se s ním stalo? Po rozpadu Damiens o něm není vůbec slyšet. A ještě jedno jméno se zajímavým hlasem ale špatným osudem. Miláček žen v osumdesátých létech Michal Penk.Píseň O bláznech nebo Odpustťe nám mně dostávají do kolen ještě dnes. Kdyby měl Mirko takové pecky jako třeba Michal rozhodně by neupadl v zapomnění. Prostě to chce na úpvod nějako pořádnou srdcovku a pak to půjde skoro samo.

Lenka » 01. 01. 2010, 00:30

Kobitko-krásně si to napsala.Jinak přeji všem i Mirovi vše NEJ v roce 2010.

kobitka » 31. 12. 2009, 20:53

Tak ještě než vypadnu mezi lidi, musím tu napsat jeden poznatek, za který mně asi mnozí budou považovat za blázna. Zrovna jsem se dodívala na Barandově na koncert Michaela Jacksona a musím upřímně říct, že Miro u mně vzbuzuje úplně stejné pocity, jako když slyším nebo vídím Michaela. Prostě neuvěřitelný showmen, který dokáže člověka pohladit po duši zrovna když to dotyčný nejvíc potřebuje a dokáže ho neuvěřitelně dobít energií. Michael byl jediný člověk(krom mých rodičů),kterému jsem slovo I love you upřímně věřila pokaždé když ho vyslovil a při tom ho za to mnozí odsuzovali, že je falešný jako pětník. Stejně tak jako teď kritzovali Mira za to, jak se ke všem chová z úctou. Tak srdíčko jsem si vylila můžu jít pařit. Tak se mějte krásně a do nového roku vykročte pravou nohou, ať se vám vše daří a potkáváte samé milé a usměvavé Šmajdy. :-)