Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Jana » 31. 12. 2009, 15:49

Zdravím Vás milí ľudkovia. Tak si to tu čítam a teší ma, že Váš záujem o Mirka pretrváva naďalej aj po súťaži. Ozaj má ten náš Mirec čo do seba, keď dokázal zaujať toľko skvelých a rozhľadených ľudí - Andrew, Nostradamus, Dodo, Leňa, Iva a iný. Pri Vás sa môže posúvať dopredu. Častokrát to s ním myslíte úprimnejšie než ľudia z hudobnej brandže, ktorý sa pri talentoch chcú priživiť. Som veľmi rada, že hneď začerstva aj pod vplyvom dojmov zo ss začal tvoriť. Ja mám tiež v hlave riadny rajčinový pretlak nápadov. Čo si myslíte, dozvieme sa niekedy oficiálne výsledky hlasovania? Dajte včas vedieť ak sa to tu raz skončí kam sa presunúť. Mirkovi prajem veľa, veľa kopancov od múzy, inšpirácie a množstvo originálnych nápadov. Všetkým čo najlepšieho a najnezabudnutelnejšieho Silvestra a veľa lásky, šťastia do nového roku 2010 i všetkých ďalších budúcich rokov.

12345 » 31. 12. 2009, 15:48

kobitko, kariéru Kamila Střihavky moc nesleduju, ale máš pravdu, že on je opravdu majitelem famózního hlasu. Ono je to spíš volba z nouze, ty muzikály, jelikož tady jako sólový zpěvák opravdu moc lidí neprorazí, bohužel jsme tady příliš malý trh. Hm, Dan Bárta mi přijde celkem doceněný, je o něm i víc slyšet než o Kamilovi. Myslím, že je i celkem zajímavý, že začínal jako rockovej zpěvák, nevím, kolik lidí tady si ještě pamatuje Alici (dobře, ke včerejší diskusi, slušná rocková česká kapela!), ale jeho hudební vývoj je aspoň pro mě fascinující. To, co dělá s Illustratosphere, je na český scéně, troufám si říct, naprostá špička a ani si nemyslím, že by bylo nutný škatulkovat to jako jazz. Jediná věc, která se mi od něj fakt nelíbila, byl soundtrack k Snowboarďákům.

kobitka » 31. 12. 2009, 15:36

Mirku Tobě taky všechno nej, nej do nového roku. Ať se Ti daří jako doposud, co nejmenší odliv fanynek, ať Tě zasáhne alespoň jeden amorový šíp přímo do srdíčka, protože přece jen ve dvou se to lépe táhne. Užij si to dneska na farmě ale bacha kocovina je sakra krutá potvůrka. :-) Dídky za odkazy leč bohužel naše vzkazy by se v té záplavě vyznání ztratily. Tak budem i nadále debatit tady dokud nám to nezruší. Pak budeme namydlení.

kobitka » 31. 12. 2009, 15:33

ho, ho, ho zdravím všechny a doufám, že ještě nejste moc pod parou. Půlnoc je ještě daleko. Co se týče nedoceněného hlasu Kamila Střihavky tak máte pravdu ale on si za to taky tak trošku může sám. Kdyby se nezahrabal kvůli prachům (jak tvrdí) v muzikálech, tak by dnes mohl být úplně někde jinde. Možná, že by prorazil i do té ciziny, kdyby našel zahraniční producenty, nebo managera, který by o něj měl zájem. A vzpomněla jsem si ještě na jeden úžasný a nedoceněný hlas a to Daniela Bárty. To je taky jeden famózní zpěvák jen je škoda, že dělá jazz. Který nesnáším snad víc než tu dechovku.

12345 » 31. 12. 2009, 15:32

to Mag: Díky za ten odkaz, zajímavý článek.

to all: Mimochodem, všimli jste si, že jsme už "předběhli" v počtu příspěvků Martinovo fórum? :) Taky všem, co sem chodí, přeju fajn Silvestra a všechno nejlepší do nového roku, ať se Vám vydaří přesně tak, jak si přejete!

A Mirovi díky za přání a nápodobně! Jen si říkám, že se nebojíš, že budeš mít zahlcenou schránku fanmailem :-)

Leňa » 31. 12. 2009, 15:20

Mirko, i tobě krásný Silvestr a ještě hezčí Nový rok...Vstup do něho tou pravou nohou a dělej nám dál radost svou hudbou :)

By the way, doufám, že máš na mailu neomezenou schránku, rozhodně ji budeš potřebovat ;)

Mag » 31. 12. 2009, 14:57

Ale no neskutočné :D, a to sme riešili, či sem vôbec chodíš, samozrejme aj tebe pekný Silvester a všetko dobré do nového roka,,, teším sa na tvoju budúcu tvorbu a s radosťou si na ňu počkám :)

mima » 31. 12. 2009, 14:52

Ahoj Mirko:Aj ,my ti prajeme toho najkrajsieho Silvestra....Si naozaj skvely spevak a dufam ze sa presadis....:)

Miroslav Smajda » 31. 12. 2009, 14:39

VSETKYM prajem najkrajsieho Silvestra, aky len moze byt a neskutocne vela lasky, uspechov, radosti, vzrusenia, zabavy a splnenych priani v novom roku 2010 ! Vase nazory su velmi zaujimave, aj co sa tyka skladieb, superstar, buducnosti, tvorby, zivota a som velmi rad, ze tato diskusia ani zdaleka neuticha ;)

www.facebook.com/smajdamiroslav (alebo mirec2711@centrum.sk)

S pozdravom Vas Mirko ! :) keep smiling ;)

... » 31. 12. 2009, 14:05

na provokatéry nemá cenu reagovat ;) nejlepší je vždy úplná ignorace...

Lilie » 31. 12. 2009, 13:33

Andrew: perfektní! Slopa: a o čem na TÉTO stránce prosím smíme mluvit? Divím se Ti, že sem vůbec chodíš, doufáš, že nás tady najdednou všechny přesvědčíš, nebo co?

Sydney » 31. 12. 2009, 13:31

Este nieco k Mirovi, presadit sa ma sancu s dobrymi vypalovackami, ci uz to bude gitarova balada, alebo nieco jemnejsie rockove. Pop-rock a rock (nie velmi tvrdy) su pre neho dobry zaner. Nie je to nudne a oslovi to aj mladych aj starsich. Len nech to nie je nuda. Nech si spieva slovensky, cesky ale urcite by mal aj anglicky. Lebo len s tymto jazykom ma sancu uspiet aj mimo nas stat. A Miro ma nielen prijemny hlas, ma aj dobry image, tvaricku... To je velke plus. Nedivim sa tym mladym babenkam, ze su take zamilovane.

SLOPA » 31. 12. 2009, 13:23

A FURT SI BUDOU MLUVIT SVÝ.

Sidney » 31. 12. 2009, 12:19

Aka diskusia sa tu rozputala, dlho som tu nebola... Dnes som si pustila vsetky mp3 od Mira, pre mna osobne Wicked game, Home, Smoke on the water, Dream on a Welcome to the jungle boli najlepsie. Z neanglickych mu sadli v podstate okrem Elanu vsetky, ale menej sa mi pacia ako tie prve spominane. Som rada, ze tu niektori uznali, ze u nas sa rock prilis nehraje. Ten Kabat, krcmovy rock na zabavu, s tym suhlasim. Pre Doda: suhlasim s tvojimi nazormi. Anglina je fakt na hudbu number one. A Mirovi sedela, druha cestina a az potom slovencina.

:))) » 31. 12. 2009, 10:54

Ahoj holky.. :)

koukněte se na www.fanclub-mirosmajda.webnode.cz :) Stránka se zatim rozjíždí, takže jsou tam jenom nějáký fotky, ale postupem času budu pořád doplňovat, zatim se tam můžete přidat do neoficiálního fanclubu Mira Šmajdy :)

Leňa » 31. 12. 2009, 10:54

Andrewe, to DVD vypadá dokonale- jsi vážně borec ;) Jinak ráda se připojím k diskuzi, je mi krásných 20 a z hudby poslouchám prostě to, co se mi líbí ;) Rock, ale mám ráda i hudbu typu Era, Vangelis, Enya, Enigma, nevadí mi ani opery a klasika...Taková všestranná po rodičích ;) To, co ale nepřekousnu, je metal, techno a hip hop... No, jdu si znovu pustit ty Gladiátory s chladnou hlavou...Co z toho vyleze ;)

Mag » 31. 12. 2009, 10:50

zle skopčené, nejak to nefunguje :P to posledné v odkaze je: comments/118131/

Jarka » 31. 12. 2009, 10:46

Ivo, plně s tebou souhlasím. Pustila jsem si to dvakrát s pocitem, že mi asi uniká ta nádhera, co vidí jiní. Chudák Mirko, snažil se, ale takhle mu to zkazit.

Mag » 31. 12. 2009, 10:45

Ahojte :) Včera sme sa bavili, že články o Mirovi sú tak "trošku" jednostranne zamerané..no hádžem link na jedno interview, ktorý opäť nie je o hudbe, ale predsa len iná téma. Takže tí čo sa zaujímajú o Mirov vzťah k športu nech sa páči:

http://www.denniksport.sk/article/view-comm...

Iva » 31. 12. 2009, 10:22

Tak jsem se taky podívala na to silvestrovské video. Gladiator teda naprosto tragickej a song rovněž.Zvukaře by měli taky patříčně ocenit - hlasy byly stašně v pozadí - byla jsem zvědavá na Mira.S touhle partou ale nic dělat nemohl. Doufám , že tohle sám dělat nebude. Bylo by to jako s křížkem po funuse.