Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Maťka - Rebeka » 30. 12. 2009, 18:50

Súťaž už skončila, ale tu to ešte stále žije. Stále sa tu nájdu urážlivci ako Slopa a Emiliano. Emiliano - Mirko psa nikomu neukradol. Našiel ho na smetisku. Takže, asi si sa o neho veľmi nestaral, tak sa nesťažuj. A čo je na tom, že bol smutný, keď vypadla Dominika? Však mali k sebe blízko. Rovnako ako Honzík a Monika.

Vraj už chystá CD? No Super! Dúfam, že sa mu podarí uplatniť sa, lebo, čo sa týka Superstáristov, počuť len o Cmoríkovi a Prednej. A v Čechách o Langerovej.

Mag » 30. 12. 2009, 18:48

K článkom a fans: Uvedomujete si ako vieme o Mirovi strašne málo. Tešil sa síce mimoriadnej medializácii ale nič podstatné sme sa vlastne nedozvedeli. Jeho muzikantská minulosť, napriek tomu že sa hudbe dlho venoval sa obmedzuje na informácie : skladal piesne a hral s kapelou. Čo sa týka kontaktu s fanúšikmi tak to mi až tak neprekáža. Je len týždeň od skončenia súťaže a chce to čas (predsa len Ben mal viac priestoru aby sa v tejto oblasti realizoval, keďže vypadol skoro). Súhlasím, že v oblasti propagácie a kontaktu s fans by sa v prvom rade zišli poriadne webovky, ktoré budú mať hodnotnú informatívnu zložku,,ale treba si počkať.

Andrew » 30. 12. 2009, 18:32

Bych vám chtěl říct, že mně psa neukrad :)

A jak si tu tak pomalu připravuju to DVD, tak musim říct, že to bude fakt pěkný :)) Akorát jestli má být jednovrstvý, tak se tam víc než jeho vystoupení nevejde. Takže zřejmě budou dvě - vystoupení a zákulisí. Akorát pak bude trochu problém distribuce. Nepočítejte prosím s tím, že bych to komukoli pálil a posílal. To fakt ne. Zase se odněkud objeví dobrá duše, která to někam nahraje, by si to stáhnete a já vám udělám jednoduchý návod, jak to vypálit, aby vám to stolní přehrávač pustil. Jenom počítejte s tím, že to je opravdu hodně dat (takže neproste o poslání mailem - tohle fakt nepůjde).

Lilie » 30. 12. 2009, 18:22

To už jsi několikátý, komu ukradl psa, tak kolik těch psů vlastně bylo? Ale ty jsi spíš pořád jedna a ta samá osoba, viď?

Julinka » 30. 12. 2009, 18:16

Caw Miro bratranec ti fandil už od prvopočátku no já jsem ti moc nefandila,ale nejlepší bylo jak si zpívala SELAVÍ nebo jak se to jmenovalo!

Macyáš » 30. 12. 2009, 18:16

Ty Slopa, a co, jak ji vyšly psycho-testy? Už máš diagnózu ?? Co takhle "hlupozis-schizofrenicum-dementoza-definitiv... ? Lidi,chci na Vás apelovat -nevyhánějte ho vodsuď!! Já si ho chci nechat. V každém kolektivu musí být nějaký šašek, pro pobavení ostatních. (tipuju, že i on se ale dobře baví, že?)

Iva » 30. 12. 2009, 18:10

Lilie súhlasím, že keď Miro číta tie odkazy a príspevky na FB :) nemá chuť informovať o serióznych akciách :) Ja by som najradšej privítala of.web stránku kde by bolo ale úplne všetko :) a nič by nám neuniklo

Lilie » 30. 12. 2009, 18:09

To mě zajímá - a kde teda? Tak přijď na kafe, pokecáme....

Eiliano » 30. 12. 2009, 18:07

Miro mi ukradol psa a jemu zemrel. A to jak brecel pri vypadnuti stare a bendiga bilo trapne. je skaredej a jsem krajsi nez o na jiste zapadne prachem.

Lilie » 30. 12. 2009, 18:03

Leňa: to je fakt, dneska jsem četla nějaký článek s fotkami "méně oblečenými", (ne že by to byl špatný pohled :-))), už víceméně známými), ale ty komentáře (osob ženského pohlaví) u toho! Na to, jak jsem stará a kolik let vdaná, vidím, že jsem pěkně zaostalá :-))) Macyáš: to by chlapec měl. Nebo ať mu s tím někdo pomůže, když nestíhá. Spíš ale možná nějaké jiné stránky, než FB, kde u všeho jsou komentáře typu: jéééééééé, ááááááách, MT (už jsem přišla na to, co to je :-)), ještě přemýšlím, co je to "upe" (nejspíš "úplně").

Leňa » 30. 12. 2009, 17:58

Macyáš: kvůli tobě jsem si ten jeho FB našla a byla stejně překvapená jako ty...Ben sice zpívat nijak neumí, zato má spousty fanynek a ví, že ,,sejde z očí sejde z mysli" pořád platí. Já bych třeba hrozně ráda u Mira viděla nějakou hudební ,,ochutnávku", co chystá na CDčko, místa a data těch festivalů- a taky by nebyly špatný nějaký webovky (které nám Miro slíbil).

Slopo, vyhrožuješ?? Dej si pozor ty, a to pořádnej!! Pokud má Martin takových fanoušků víc, tak potěš...Děláš mu skvělou reklamu, jenom co je pravda.

SLOPA » 30. 12. 2009, 17:52

Lilie DEJ SI POZOR VÍM OKOLÍ KDE BYDLÍŠ TAK SI DEJ POZOR.

Leňa » 30. 12. 2009, 17:33

Ať si Mirko Silvestr pořádně užije, po tom půlročním cirkuse si to plně zaslouží...:) A jenom ať píše a skládá, já už znám všechny vystoupení ze SS nazpaměť, takže potřebuju nějaký nový materiál ;) Lilie, vím, o kom mluvíš, a takový lidi vůbec neřeš :D Jediný, co mě dovede pořádně naštvat, jsou články z poslední doby zaměřený na Mirovo tělo, vlasy a podobně, jak kdyby zpěv byl až na druhým místě...

Macyáš » 30. 12. 2009, 17:31

Teď jsem se náhodou dostala přes odkaz na Mirově FC na FC Bena Cristovao. Vím, že to tady nepatří, ale neodpustím si říct, že jsem byla hodně překvapena . Tak tomu se říká kontakt s fanoušky. Má tam několik vzkazů denně a popisuje snad vše co dělá, vkládá své soukromé fota i videa, upozorňuje na svá vystoupení i program do budoucna. Tak ten tím rozhodně žije a chopil se toho. Jeho fans musí být rozhodně ukojeni a nadmíru spokojeni. Doufám, že Mirec do budoucna taky bude místo "keep smiling" upozorňovat na to, kde ho budem moci vidět či slyšet a pojme FC spíše jako místo své propagace a reklamy.

Lilie » 30. 12. 2009, 17:17

Myslím, že určitě může :-) Ale už ten Blesk radši nečtu, k úplně každému článku o něm tam píše své "duchaplnosti" nějaký zakomplexovaný psychopat, (už vidět podle vyjadřování), který je přesvědčený, že kdo není zanedbaný, ostříhaný na ježka a nesmrdí, je čtyřprocentní a dává to tam velice "hustým" a nechutným způsobem najevo....:-(((((((

Macyáš » 30. 12. 2009, 16:56

viz. článek v Blesk.cz (Šmajda oslaví Silvestr s přáteli!) Ty jo, může se to takhle kopčit články ?? :)

"„V posledních dnech jsem skoro nespal,“ přiznal Šmajda. „Mám už domluvené nějaké kšefty na leden i na únor. Jsou to různé plesy a taky nějaké festivaly,“ pokračoval. Přesto, že měl svátky vyčerpávající, stihl i začít skládat písničky na své připravované album. „Vstával jsem brzo a hned od rána jsem hrál na novou kytaru. A složil jsem už několik písniček,“ řekl s úsměvem Miro, který elektrickou kytaru dostal od Česko Slovenské SuperStar ke svému druhému místu v soutěži. „Jsem hudební workoholik. Teď už jen schází dopsat k té hudbě texty a Česko Slovenská deska, kterou plánuji, už se začne rýsovat,“ dodal se smíchem Miro."


Leňa » 30. 12. 2009, 16:47

šmajda ..fun: Souhlasím. Hlas se dá vyškolit, naučit intonace i zamaskování popř.zbabení falešných tónů, v tom úplně nejhorším případě (který podle mě u Mira rozhodně nehrozí) je to pak upravování hlasu ve studiu a playback. Martin to už sice má za sebou, bohužel mu ale (pro mě) chybí ten šmrnc, charisma, zábavnost, schopnost ovládnout jeviště, pobavit diváky a komunikovat s nimi- a to se učí hodně těžko. Ten, co chce něco dokázat, musí mít nejenom zlato v hrdle, ale být i svým způsobem exbicionista a zaujmout (včetně svého vzhledu, v dnešním světě to bez dobré image nejde). Proto si i já myslím, že Miro má mnohem větší budoucnost.

šmajda ..fun » 30. 12. 2009, 16:38

Slopo ty chytrolíne.Řekni v čem je Martin lepší.Ano pěvecky je na tom lépe,ale jeho hlas hlásí konečnou.On už nic měnit nebude má ho vycvičený(nikoliv vyškolený),takže on už má jasno.Z Mirovým hlasem se dá dále pracovat a už sem to říkal asi několikrát,Miro může pěvecky být na tom lépe než Martin,tomu ale ty nerozumíš.Pro náš showbyznys určitě bude lepší kandidát Miro než Martin.Na Martina přijdou možná nějaký lidé za účinkem poslechnout si klasiku,ale Mirovi koncerty budou mít větší ohlasy i ve světě.Necpi nám sem relativně horšího kandidáta na prosazení se v hudbě.

» 30. 12. 2009, 16:01

Suchý ľad - skupina Skivers z Košíc

Lilie » 30. 12. 2009, 15:58

Leňa: určitě to tam někdo dá, (já to neumím :-(( ), nebo to bude v archívu :-))