Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Bára » 14. 02. 2010, 15:38

Web a informace o akcích opravdu chybí, ale na druhou stranu je asi zbytečné, aby informoval o plesech a promo akcích, které jsou soukromé, má tam vystoupení asi tak na půl hodiny a před těma budovama by hlídkovalo x-set pubin s památníkem. To by opravdu asi nešlo. O těch klubech, kde je hlavní hvězdou večera ale informoval na FB. Včera jsem se dívala na stránky toho klubu u těch Hrušovan, kde bude asi za 14. dní a na tom FB to má zarezervováno už asi kolem 500 lidí, a to s žádným jiným vystoupením nelze srovnávat. Kdyby to ještě víc propagoval, možná by to kapacita nepobrala.

Rous » 14. 02. 2010, 15:36

ewilyn:ty jedoná mě můžeš zachránit,protože já se v Praze nevyznám,do Prahy se dostanu,ale už netrefím na zastávku Ćerný Most odkud jede autobus do Liberce,já nerada Tě obtěžuju,ale kdyby jsi mě do toho Liberce vzala s sebou,byla bych Ti do konce života vděčná,že bychom se domluvily,Ty by jsi mi řekla,kde mám čekat,já tam čekat budu,i kdybych měla stát na fleku o dem dřív.

Leila » 14. 02. 2010, 15:33

Ahojte! Takisto prajem pekného Valentína, hoci my ho nejako zvlášť neuznávame, pripadá mi to akoby povinné, darčeky si kupujeme hocikedy a lásku si vyznaváme vždy!!! Ale chcem veľmi, veľmi poprosiť o pomoc, nejdu mi linky od fanusicky a Andrewa, kde sú fotky zo Žiliny!!! Neviem, čo je vo veci, všetko ostatné funguje len toto nie! A to už po druhykrát mi niečo takto štrajkuje! Nedá sa to na iný link? Prosím, prosím, chcela by som vidieť tie fotky!!!!!! A teším sa na ten duet Mirka, len dúfam, že to potom bude v archíve!

ewilyn » 14. 02. 2010, 15:21

Ahojte vsetci, vcera som sa sem nedostala, bola som v praci a potom som sla hned spat- nesiem si nasledky z piatocneho vyse 3-hodinoveho mrznutia na namesti v Ziline- som chora este viac, tak lezim, liecim sa - ale na Mirka by som sla hned znovu :-) ..za vecer som urobila skoro 50 fotiek, ale vacsina je velmi nekvalitna a rozmazana- vybrala som aspon par , ktore vysli asi najlepsie- za kvalitu sa fakt ospravedlnujem: http://www.linkon.cz/0oph8

btw... tym Libercom urcite pocitajte i so mnou

LuCCa » 14. 02. 2010, 15:18

oficiální web by měl být také od dubna. Stejně jako manažer a další tým lidí.

Miriam » 14. 02. 2010, 15:12

iii, iva, mag..: Aj ja so segrou chceme ist toho 31.3. do BA. Dnes sa sem do diskusie uz nedostanem, v robote je zader, ale ked uz budu listky k dospozicii date to sem vediet??? Dik. A s tym webom ma Andrew absolustnu pravdu, je to potrebne a mal by to uz mat. V dnesnej dobe mu web vytvori kdejake decko.

deppholl » 14. 02. 2010, 15:11

Rous - já ti za chviličku pošlu co jsem vyšmajdila pro Lilii a Gatlu. Mám nějakou prekérku v kuchyni....

Rous » 14. 02. 2010, 15:09

deppholl:já si hlavně myslela,že se nikam nejede.A já že to vím poslední.Už se probíralo ubytování,nebo ještě ne?Nezdá se to,ale to je hned.Aby pak bylo volno,někde blízko.

deppholl » 14. 02. 2010, 15:01

Rous - mě to asi nějak uniklo, moje chyba. Sorry že jsem tě vyděsila :-)))

Rous » 14. 02. 2010, 14:56

deppholl:to jedu,ale to víš už dávno,ne?Co se divíš?Děje se něco???Měla bych o něčem vědět?

deppholl » 14. 02. 2010, 14:49

Rous - nee proboha!! Jen jsem ráda že jedeš taky!!!

Rous » 14. 02. 2010, 14:35

Lilie:vy v tom máte praxi,takže pro vás to bude hračka a zvládnete to levou zadní.Já přestala trénovat,stejně to nemá cenu,stát s otevřenou pusou trénink nepotřebuje. deppholl:Jasně,že Liberec,nebo se domlouvalo něco,co já nevím??Ono se to zrušilo,co??Mám vrátit lístek?

Andrew » 14. 02. 2010, 14:33

12345: Až na ten začátek ve všem souhlas. Já vím, že propagace je úkol pořadatele, ale rozhodně je to i v jeho vlastním zájmu přesně kvůli tomu spirálovému efektu, který jsi popsala. Navíc on bez větší námahy dokáže udělat velké promo přímo mezi svými fanoušky. Podíval jsem se na web božského Káji a poté, co jsem zjistil, jak se ta hudba proboha vypne :) jsem zjistil, že on tam má termíny pečlivě vypsané i s odkazy na rezervaci vstupenek. Tohle, spolu s neexistencí jeho webu, je podlě mě jeho velká chyba.

kritik » 14. 02. 2010, 14:32

agata to co dela, dela cilene. aspon si to myslim a nebo to mozna primo vim. jestli se ji to vymkne z rukou nebo uz vymklo to je jina.dal uz o bulvarnich hvezdickach nehodlam psat. aspon pro ten to mesic.

tve posledni vete o tajemnosti jsem nerozumel ale to je jedno. tajemnosti jsem myslel tedy doslova: okoli se zajima jake je soukromi a nikdo to nevi presne a proto je tim vic zajima. u martina se media zajimat nemusi a ani nezajimaji.takze muze byt tajemny jak hrad v karpatech a je to jedno protoze se ho na to nikdo nezepta, mozna krome bulvarem vykonstruovane nevery-. stavi na jinem. ma jiny medialni obraz a na nedostupnosti a pri tom teoreticke dosazitelnosti stavet nemuze. kazdy je uplne jiny... teda co se tyka medialniho obrazu. ve skutecnosti si muzou byt klidne i podobni, ale medialni obraz maji naprosto odlisny.

tim jsem pro tento mesic skoncil. polemik jsem uzil dost zejmena v pocatecnich semifinalovych kolech

Luciinetska » 14. 02. 2010, 14:24

deppholl: také jsem tu reklamu viděla a hned mě napadlo s kým tak bude zpívat. Když Denis s Ewou Farnou, Markéta s Tomášem Klusem. Jsem zvědavá koho vybrali Mirovi. A s Valentýnem jsem na tom stejně, také jsem dostala pusu od pejska :)

deppholl » 14. 02. 2010, 14:10

Nechci zase začínat jééééé, ale teď probhla na Nově reklama na Anno, kterou jsem jseště naviděla a říkají tam, že superstaristi budou zpívat duety s hvězdama. A Miro je v ukázce!!! Takže příští sobotu ve 20.00!!! Lilie - brzké uzdravení, ať jsi na ochutnávání fit!!! Luciinetska - moc díky za článek, napadlo mě jenom "klub není blbéj" - pokud někdo znáte Lotranda a Zubejdu je to citát z filmu. Rous - tak Liberec?? Supééér!! A s bulvárem to válí dobře. Stačí mi na to 1 věta :-)))) Valentýn: pusu už jsem dostala - od psa (moje největší láska :-))))

12345 » 14. 02. 2010, 14:10

Přeju hezkou neděli všem a všem díky moc za odkazy! Zvlášť díky Luciinetske (skloňuje se to tak? :-) za ten článek z Nového času. Překvapivě v tom bylo i něco zásadních informací ohledně CD a podobně. To s tím manažerem mi ale vrtá hlavou, co myslí tím, že by se někomu zavázal a že si tím ušetří zbytečné problémy? Myslíte, že tím myslí nějaké dělení zisků ve prospěch obou televizí ve větší míře, než je tomu teď, pokud tomu tak vůbec je, nebo schvalování osoby manažera ze strany produkce superstar? Nebo úplně něco jiného?

to Andrew: Myslím, že s tím neavizováním akcí na FB se kritik celkem trefil, bylo by to skoro nadbytečné, jelikož je to v první řadě záležitostí těch subjektů, které si ho objednaly. Pokud půjde o jeho vlastní akce, tam bude veškeré promo už na něm. Na druhou stranu si myslím, že informovat o nich by rozhodně měl, protože čím víc lidí o tom ví, tím větší zájem bude a tím bude akce úspěšnější, což je předpokladem k tomu, aby si ho objednávali další a další lidi. To je otázka, jestli to tak s fanouškovskou základnou je, ta přízeň cílové skupiny Bravíček apod. a vůbec to, že se z něj z velké části kvůli jeho vzevření stal "pin-up boy", může na druhou stranu potenciálně odrazovat lidi, které by za jiných okolností jako zpěvák mohl zajímat. Při stylu muziky, který bude pravděpodobně hrát, mu to může podle mě i hodně uškodit. K tomu "rebelství" - mám pocit, že se tenhle pojem trochu významově vyprázdnil a že se jím teď označují většinou lidi, kteří se chovají jako utržení ze řetězu, ale jsou to v podstatě ti nejstádovitější jedinci (vypovídající je i fakt, že je takhle označována i Agáta). Nevím, jestli se k Mirovi hodí označení rebel v původním významu toho slova, ale rozhodně podle mě patří k lidem, kteří si jdou vlastní cestou a nebojí se být osobití i za cenu toho, že je prostě někteří lidé nepoberou.

Andrew » 14. 02. 2010, 13:56

Lilie: "potmehúdsky" mě taky dostalo. Podle mě je česká varianta asi "potměšilý" a zajímalo by mě, jestli to Slovákům taky přijde tak legrační :)

Andrew » 14. 02. 2010, 13:54

Jinak teda aby to nevypadalo, že úplně nesouhlasím, já souhlasím se závěrem. Že "to Miro dělá dobře" :) Podle mě ta jeho kombinace slušného vychování, atraktivního vzhledu, pozitivní energie (ale zároveň i drobných neřestí) a širokého hudebního záběru z něj dělá něco, co třeba Martin není a nevěřím, že někdy bude - člověka, který může mít fanoušky napříč naprosto všemi skupinami lidí.

Lilie » 14. 02. 2010, 13:54

Tak lístek jsem si věnovala já sama sobě, protože se mám ráda :-D Jinak taťkovi jsem řekla, že bude stačit, když nás tam odveze a zatím si skočí ke kamarádovi, co bydlí v Liberci, že u ochutnávání oušek ho stejně potřebovat nebudu...:-))) No, nic na to neříkal, v přesvědčení, že já se stejně na nic jiného než blbé civění nezmůžu :-DD Strašně se mi líbí slovo "potmehúdsky" (kdo to tu psal?) Nejspíš něco jako.....šibalsky?? Krásného Valentýna všem a ať dostanete něco i od někoho jiného, než sami od sebe, náš taťka si na tohle zrovna nepotrpí....:-((((