Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 28. 12. 2009, 21:41

teda to jsem ani nečekala, že když tady zmíním Petra tak vyvolám takovou reakci a budete zuřivě diskutovat. Každopádně podle mně ani tak nebyl labilní jako drzý k porotě a to se prostě nesmí. Honza Bendig, byl taky dost často na zhroucení a poslali ho dál. Takže vlastně si to podělal tím, že nedokázal držet jazyk za zuby a pustil si pusu na špacír. Co se týče Mirkova facebooku je docela škoda, že nezavítá tady mezi nás. S náma by byl zajímavější pokec, než reagovat na slova typu mocinky, moc tě lovuju a posílám Ti pusinku. Muck. Velké muck Dodovi. Dodo dlouho jsi tady nebyl. :-)

Macyáš » 28. 12. 2009, 21:37

http://showbyznys.blog.cz/0912/superstar-mares-cho... tomto článku je uvedeno jaké byly výsledky hlasování : Výsledky hlasování v superfinále 1. Martin Chodúr 755 300 (59,34 %) 2. Miro Šmajda 517 553 (40,66 %)

No i ten článek je podivný - autor uvádí, že Miro byl vlastně uměle vytvořeným protivníkem Martina.

Co už, i kdyby , díky Vám slovenská produkce !!


Macyáš » 28. 12. 2009, 21:02

Andrew, Lilie : k tématu facebook, tak jak říkáte , je to fakt síla, stovky úplně zbytečných projevů . Pokud tím Miro zbytečně netráví hodně času - čtením a odepisováním na všechny ty pitomosti - tak to svůj účel určitě taky splní. Udrží tím aspoň teď v mrtvém období, kdy ho nebude slyšet či vidět jejich pozornost, a stojí ho to jen pár vteřin - kdy napíše jednu větu a zas je vymalováno. Ač se to zdá paradoxní , vzhledem k tomu, že tyto děti ještě nemají svůj vlastní příjem, myslím, že jsou v tomto případě hlavní nebo aspoň velmi důležitou kupní sílou.

ORI » 28. 12. 2009, 20:59

Já si myslím, že je Ševčík skvělej zpěvák / a to je dost podstatný v týhle soutěži /a to ostatní mělo zůstat na něm a na lidech. Nebo znáte málo labilních hvězd u nás i v cizině ? ? Tak jim zakažte zpívat a uvádět v Tv z těchto důvodů !!!

dodo » 28. 12. 2009, 20:38

chcem len krázko zareagovať,na už neviem koho názor,že si to miro orehral sám blbým výberom skladieb ktoré neuspieva.Miro o sebe povedal,že u neho sa tréma prejavuje stuhnutými hlasivkami.Takže ja myslím,že by to bez tej trémy dal určite parádne.Plus to vláčenie decák po rôznych potrebných zo súťažou spojených koncertoch a autogramiádach v prekliatej ruskej zime.....A určite vonku používal aj ten svoj jačák...Za to by som mu niekedy capol facku,musí byť k svojim hlasivkám zodpovednejší,tým jačákom ich zabije skôr ako mu začnú zarábať!!

Andrew » 28. 12. 2009, 20:29

Pánové, v archivu je video se jménem "Česko Slovenská SuperStar: Petr Ševčík", tak se na to račte podívat. Když tam přijde jako na porážku, snaží se to zachránit "humorem" a hlavně Haberovi řekne to, co mu na začátku řekl, tak si ten vyhazov prostě zasloužil, ať je labilní nebo ne. A to, co mu pak Marta řekla, je svatá pravda. Smiřte se s tím, že dobře zpívat prostě nestačí.

šmajda ..fun » 28. 12. 2009, 20:28

Novak Džokovič,,,heleď tenista je super,ale ty si vůl.Jak jinak debil se vydává za hvězdu.

šmajda » 28. 12. 2009, 20:26

Karel,,,tady bych trochu pozastavil,že byl atraktivnější než Martin.Ševčík si to zvoral sám,jeho blbost ho dostala na dno.Martin nezpívá jako Tom Jones,oni dva mají jenom podobné výšky toť vše a už ho sem netlačte,nevšímat si ho!Facebook Mira stojí za starou bačkoru to musím jen souhlasit.Pitomé individua si tam musí prosadit své komplexy(jsou to jen blbé holky u kterých probíhá puberta,ale velmi výrazně) ideální je si jich nevšímat,protože nemá cenu tam rozdělat nějakou hádku mezi lidmi slušnými a neslušnými.Miro má svůj vlastní mozek doufám,že se z takovýma nezatáhne

Alex » 28. 12. 2009, 19:53

Karle, souhlasím, že jen z toho divadla se nedá usuzovat, že byl labilní...ale když si tu pročítám i ostatní diskuze, tak lidi rádi za slovo "myslím si" dávají "je takový". Už to nebudu číst, je to na všech diskuzích stejné...

Karel » 28. 12. 2009, 19:34

Podle čeho tady všichni usuzujeme, že byl Ševčík labilní? Snad ani ne podle vystoupení v divadle, kde to nakonec s textem v ruce zvládl, ale zase z blbé věty vypuštěné z úst Jandové, že by to nezvlád . Blbost, Ševčík byl zřejmě perfekcionista a zpívá tenor ve vokální skupině a tam už musí být všichni sakra dobří. Podle mého byl mnohem zajímavější než Chodůr, nemuseli jsme poslouchat 10 večerů Toma Jonese. Ta museli být úplně jiné tlaky, když dál pustili Bena a Machalu. Nakonec nebyl ani vzhledově marnej. Je mu ale 18, určitě to nevzdal ale je ho škoda, že ho takhle uklidili.

Fanouš » 28. 12. 2009, 19:13

Novak se klidně může přesunout na Martinovu diskusi a protože tam bude sám, může se i podle libosti realizovat.

Leňa » 28. 12. 2009, 18:09

:D Novaku Djokoviči, tvoje ,,argumenty" mě naprosto dostaly na kolena a od teď jsem zapálený Chodúrovec. Ať žije pěvecká legenda Martin, fuj fuj Miro!!

No, doufám, že ,,nejsi blbý" a nebral jsi mě vážně ;) Ty máš Martina, takže navrhuju přesun na jiný fórum, my máme toho našeho Mirečka, tak tu ještě budeme strašit nějakou tu chvilku, jestli dovolíš :)

Lilie » 28. 12. 2009, 17:51

Milý Nováku, jdi si už o své "pěvecké legendě" básnit někam jinam, např. na stránku nazvanou "Martin Chodúr", ano? Tady na to nejsme zvědaví a na jeho stránku taky nechodíme.

Novak Djokovič » 28. 12. 2009, 17:26

Lidi nebuďte blbí vidíte snad že Šmajda neumí zpívat tak toho nechte Chodúr je proti němu pěvecká legenda ten váš Mireček se do toho finále v žádném případě neměl dostat měl být 7. v celé soutěži na 2.místě měla být Šenková a na 3.místě měl být Bendig.

mari » 28. 12. 2009, 17:03

Ešte v súvislosti s tým ako sa o Mirovi všade píše,že iba dobre vyzerá,opýtam sa :ktorý slovenský súčasný spevák dobre vyzerá?Lebo máme dobrých spevákov ,ale nezaslúžime si mi (pubertiačky po tridsiatke)aj kvalitný obal...?

mari » 28. 12. 2009, 16:53

ahojte,teším sa,že to tu ešte žije!Ako to tu čítam,často sa zhodujem s názormi Andrewa...Velmi fandím Mirovi,pretože taký typ speváka mi v SR chýba,jeho farba hlasu,spôsob ako na podiu funguje.Aj ja som mala pocit,že vo finále mal šancu,keby zvládol Watch Over You,čo sa celkom nepodarilo...škoda. Martin bude mať teraz skupinu Martin Robson Chodúr,aby všetci vedeli o koho ide!.Mirovej by sme mohli tu vymyslieť názov...

Andrew » 28. 12. 2009, 15:18

Lilie: Mirův Facebook je podle očekávání dost napytel. Facebook je bohužel místo, kde se jeho -teen fanynky koncentrují, takže typický komentáře (pod jakýmkoli příspěvkem) tam jsou: "Jako Miro je Nejhezčíí.A pro mě nejlepší v SuperStár si borec..uplnej Metalák...", případně "ahoooj miro.." nebo "Jakej má miro e-mail? x)" a variace na ně. Evergreenem jsou samozřejmě komentáře, že měl vyhrát. Je tam i diskuse, ale diskusní vlákna jsou tam například "Máš icq??", "Miluju tě", "aj ja bi som si s tebou chhcela nejako pokecat hehe len tiez neviem ako to :D ja som starsne telco hehe :D:D:D". Vám by se aspoň mohlo líbit, že tam je přes 1000 jeho fotek, koláží a tak...

Jinak Ševčíka (jestli je to ten, co v divadle neviděl na text) porotě nezazlívám. On zpíval fakt pěkně, ale radši oželím jeho zpěv, než bych viděl nervový kolaps v přímém přenosu, když se mu něco nepovede. Navíc si myslím, že kvůli tomu by byl strašně lákavý terč pro bulvár.

Nostradamus » 28. 12. 2009, 15:14

Pomohla by mu spíš ponuka na autorskou spolupráci. Tzn měl by začít s CD a hlavně najít si pilotní singl, který by pustili do rádií. Podle mě první singl rozhoduje u většiny o bytí či nebytí. Buď se chytí a nebo nechytí Druhou šanci už pak dostane málokdo.

Mag » 28. 12. 2009, 15:12

Ahojte. No ja som taká trubka :) Začala som sem chodiť trošku neskoro, skôr som prispievala na spoločné fórum, ale vidím že to tu celkom pekne ešte funguje. To Lilie: Nebála by som sa, že to tu tak skoro zrušia. Okrem propagácie samotnej súťaže, tieto stránky budú asi informovať o akciách a pripravovaných podujatiach. Obe TV potrebujú predsa promo ak chcú zo súťaže vyťažiť maximum. Zušenie týchto stránok by bolo podľa mňa kontraproduktívne.

je

Nostradamus » 28. 12. 2009, 15:11

Mně teda Ševčík byl velmi nesympatický i když hlas měl možná lepší jak Chodúr-ale to by se poznalo jenom kdyby ho nechali jít na velkou stage. Byl to opravdu psychotik a s takovými se špatně spolupracuje. Mohl jim taky úplně rozvrátit skupinu zpívajících. Ale zas by to pak byl ten správný realitoshowácký fičák. Mohl to třeba být takový ten "Zvěřina z Václaváku" nebo "Vladko" této reality show. Nedokážu si ale tohoto hysterika představit ve stadiu, kdy by už mu fanynky vřískaly pod nohama. Když dělal takový tyátr tehdy, co by pak dělal jako známý? Asi by ho museli potom tišit sedativy jinak by si přál zlatá nosítka a vodu z himalájských ledovců. Svým způsobem mu tím předčasným odstřelem udělali dobrou službu. Kdyby byl šikovný image maker a budovatel kariéry jako váš Míra, tak by na tom postavil image.Jestli je tak dobrý, jak si myslí tolik lidí co ho vlastně jinde jak na castingu neslyšelo, tak se třeba prosadí. Pokud je ovšem normální a dá se sním spolupracovat. A jestli má aspoň bazální buňky na kšeft v showbiz. Je to typ, u kterého producenti čichají atraktivitu aspoň v začátcích. Kdyby moc chtěl , tak se vsadím, že by se prosadil i bez postupu. Nebo má aspoň vyšší šance než např. čtyřka prvních vypadnutých z finálové 12. Je pro producenty totiž mnohem atraktivnější tahák. Kdyby postoupil, mohl taky dopadnout jak Monika, tzn nezvládnout sluchátka a zpěv na velké stagi. P.S. Doufám, že tím ševčíkem myslíte toho copatého brejláče, co zazpíval dobře na castingu