Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Luciinetska » 27. 12. 2009, 22:26

omlouvám se, chtěla jsem napsat, že Mirův pes byl pudl..měl tmavého pudla, a ne že to byl jeho pes ten na té fotce

12345 » 27. 12. 2009, 22:25

kobitko, to je jasný, protože Justin to má elektronicky upravený, proto to naživo nejde zpívat tak, aby to vyznělo jako studiová nahrávka, i když to jede na halfplayback. Pro mě byla jednoznačně lepší než originál i Wicked Game. Vlastně i C'est la vie a Je to blízko, ale to spíš proto, že se mi originály vůbec nelíbí.

12345 » 27. 12. 2009, 22:17

Ten strakatý pes na fotce v novinách není ten pudl, který Mirovi umřel. Je to focené na nějaké výstavě psů v průběhu superstar, pokud si to správně pamatuju.

Jinak souhlas s Andrewem, zvláště s tím Bendigem, díkybohu za hlasující puberťačky! A taky by mi bylo tisíckrát sympatičtější vidět ho jako poctivýho muzikanta-autora, než kdyby musel dělat komerčního panáka, ale fakt si nemyslím, že mu taková nalinkovaná kariéra hrozí. To by byla investice jako do Ewy Farne, investice do muzikantů je teď dost nerentabilní. Taky netuším, jak je možný dostat vlastní muziku k posluchači bez toho, aby na tobě parazitoval někdo jinej, ale určitě to jde, když se chce, jen je asi těžký vzít v úvahu všechny eventuality, aby to nebylo zneužitelný a ten muzikant z toho ve výsledku měl aspoň tolik, aby se mu to vyplatilo. Ale to je všechno o krizi hudebního průmyslu celkově.

Luciinetska » 27. 12. 2009, 22:09

kobitka: Justina jsem ani nepřipomínala...protože to bylo o 100% lepší než originál...

kobitka » 27. 12. 2009, 21:58

Ještě dodatek co se týče originálu. Tak jediné v čem se mi Miro líbíl víc než originál byl Justin Timberlike. Zazpívat nezpívatelnou písničku to je kumšt a Miro ho zvládnul líp ne Timbelike, kterého jsem bez technicky upraveného hlasu zpívat ani neslyšela. V jeho podivném stylu to asi bez playbecku ani nejde.

kobitka » 27. 12. 2009, 21:54

ou tady se to zase mele. A koukám, že už máme dva Nostradamy. Naprosto souhasím s Andrewem. A jen dodávám, že až se Miro dostane do rukou hlasového poradce tak s toho jeho hlasu ještě dokáže hodně vykřesat a naučí ho, jak zamaskovat falše. A jak tady pořád píše Nostradamus, že jsme hluší pokud jsme nezaregistrovali, že v každé písnčce byl mimo tón, tak já si toho teda všimla ale nevadilo mi to, protože když si poslechnete ostatní soutěžící tak zjistíte, že jim to taky ujíždělo skoro ve všech věcech, které zpívali. Teda až na Martina, ten snad pokazil jen dvě písničky. Co se týče psa tak se jednalo o nějakého pudla, který mu umřel těsně před soutěží, teda aspoň tak to říkal pokud si to dobře pamatuju.

Luciinetska » 27. 12. 2009, 21:54

Andrew: taky bych ráda viděla Mira na nějakým festivalu,..kde by vystupoval jen tak..bez vizážistů kadeřníku a stylistů...ale na druhou stranu bych mu přála aby vyprodal nějakou obrovskou halu... A psa tady někdo začal řešit, prý je pro rockera trapné aby brečel, kvůli psovi....nevím, proč to dotyčný vytáhl...jj byl to jeho pes...ale umřel mu snad už před soutěží...ale ttím si nejsem jistá

Lilie » 27. 12. 2009, 21:44

Je pravda, že jsem se teď díky této stupidní soutěži zase vrátila ke svým starým oblíbeným rockovým skupinám, Tyler je opravdu Pan zpěvák - má na to roky i zkušenosti, navíc i ta Diana se mi líbila, což o ní nemůžu říct v Jacksonově podání. A ten obraz u ní opravdu je.......Však ho mám na tapetě PC :-))))

Andrew » 27. 12. 2009, 21:42

Jo a dotaz - co to tady řešíte za psa? Já si matně pamatuju na fotku, kde ho oblizuje nějakej pes. To byl jeho pes? A on někdy během SS umřel?

Andrew » 27. 12. 2009, 21:39

Jo a přiznám se, že Dirty Dianu jsem nikdy nedal celou. S obrazem se na to nedá dívat :)) a bez obrazu to vypnu kvůli tomu ječáku. Ale takovej je život, člověku se nemůže líbit všechno.

Andrew » 27. 12. 2009, 21:34

Mi zase přijde, že si někteří myslí, že SMS posílalo 15 milionů Klezlů. Jestli ten finálový večer dal čistě nebo ne, to bylo úplně jedno. V tu chvíli už bylo rozhodnuto a nevěřím, že noví hlasující si vybírali podle naší oblíbené "objektivní kvality". Už jenom proto, že 90% lidí ji buď nepozná nebo jim je ukradená.

S tou O2 arénou jsem to myslel trochu přeneseně. Šlo mi o to, že bych radši Šmajdíka, kterej na festivalu vyleze na pódium s kytarou, zahraje písničky, který si složil, a večer poděkuje fanouškům na Facebooku a hodí tam nějaký video, než vytuněnýho Šmajdu, kterej se upsal nějakýmu vydavatelství, pět lidí se mu stará o vizáž, dalších pět mu skládá písničky a o jeho Facebook se stará někdo v PR oddělení. Mimochodem, tušíte někdo, jaké jsou u nás možnosti pro mladého umělce, jak si vydělat hudbou? Tuším, že na iTunes může hudbu prodávat skoro kdokoli, ale iTunes u nás oficiálně neexistují.

A Lilie, hoď se do klidu, já psal, že většina jeho fanynek jsou puberťačky. A to je podle mě pravda, za kterou bychom měli být spíš rádi, protože my, dospělí, bychom asi neměli sílu přehlasovat třeba Bendiga. Já mám do puberťačky daleko - jak věkem, tak pohlavím - a přesto jsem jeho fanda a i pár SMS jsem poslal.

A prosím nesrovnávejte wannabe Eminema Sámera s Mirem. Rozdíl v jejich inteligenci je evidentní během prvních 5 sekund, kdy je posloucháte mluvit.

ORI » 27. 12. 2009, 21:23

No tak mě to zase přijde jako holej nesmysl brát si do finále písničku, v který si nejsem jistej a riskovat. Tak to bylo i jiných věcí.Miro má moc zajímavej a dost jistej hlas v nízkých tónech. Jak zpívá výš, jistota je v pytli, škrtí se a pak i ječáky bývají falešný. Dream on bylo lepší na generálce a to o dost. Zas se tam ale nestrefil do závěru. Ale bylo to tak o polovic lepší. Že by tréma ?

Eva » 27. 12. 2009, 21:10

Luciinetska : Dobře, dobře.Ale pro jistotu si ještě Pana zpěváka Tylera poslechni. Krasavec to věru neni, ale když začne tuhle věc zpívat, no ..........

2 Nostradamus » 27. 12. 2009, 21:06

Paměť, to je to! Opravdu si ta vystoupení pusť, jelikož zjistíš, že v těch předchozích ročnících bylo těch výkonů, které teď označuješ u Šmajdy za průšvih, většina nebo dokonce patřily k nadprůměrným. Miro opravdu není úplně uvážlivý, pokud jde o jeho schopnosti a výběr skladeb, ale na tom je aspoň vidět, že to dělá s nadšením a skutečně NEKALKULUJE, jak se mu tolikrát vyčítalo. Neprohrál si to sám, Martin měl prostě víc fanoušků po celou dobu soutěže. Vůbec si nemyslím, že by Alter Bridge byl špatný výběr, i když to nebylo úplně zvládnuté, je to skvělá písnička. Kdyby hrál na jistotu nebo bylo očividné, že si vybral tak, aby zabodoval známými peckami, vadilo by mi to a moje hlasy by neměl, ne to, že si vybral písničku, kterou má očividně rád, akorát se mu trochu nevyvedla. A ještě něco - ty potíže s hlasem se dají možná přičíst laryngitidě nebo dlouhodobě neléčenému nachlazení. Není divu potom, na jakých akcích je všude protáhli.

Luciinetska » 27. 12. 2009, 20:56

Eva: pro mě to bylo lepší...neříkám, že i pro Vás to byla lepší...

Eva » 27. 12. 2009, 20:45

Tady nějaká děvenka napsala, že Dream on bylo od Mira lepší než od Tylera ! Si zošalela ??????? Tyler na to hlasově má a tak to zpívá i ve vysokých tónech propojuje, hraje si s hlasem. A tóny sedííííííí ! Prostě paráda ! Miro je krásnej kluk a umí člověka zaujmout - natož pak ženský ,ale souhlasim s Nostradamem. Nám se víc líbí on, než jeho zpěv. Proč to neříct. Já bych na Mira koukala, i kdyby tam bečel ! A ruku na srdce, dámy, sama bych tam nebyla !

Luciinetska » 27. 12. 2009, 20:05

Nostradamus: ano Miro mě oslovil svým obrovským charisma a energií, která z něho při každém vystoupení vyzařuje...a v neposlední řadě mě oslovil i jeho hlas a barva hlasu...jeho písničky poslouchám pořád dokola v MP3 a to bez obrazu...a opravdu jsou skvěle zazpívané...

Luciinetska » 27. 12. 2009, 20:02

mně to nepřijde směšné...více než originál mě oslovilo Mirovo podání písniček...některé originály mě neoslovily tak, jako když je zazpíval Miro...třeba Dirty Diana od Jacksona se mi v originále nelíbí ale od Mira ano...Dream on, welcome to the jungle, C´est la vie zrovna tak..Miro jim dodal něco víc...

šmajda ..fun » 27. 12. 2009, 19:56

Je směšné říci,že je něco lepší jak originál.To se na mě nezlobte,ale to je nesmysl.Originál je originál.Ano pro vás to vyzní lépe.Ale kdybyste žili zhruba před 40 lety a teď tvrdili,že např.dal lépe Welcome to the jungle než originál,vsadím se,že by to nikdo neřekl.Neříkám,že to nedal skvěle,ale já mám rád originály a zachovávám jejich hodnotu.I když mi to vyjde lépe zazpívané,přesto si říkám,že je to holý nesmysl. Jinak Martin zpíval všechny písničky stejně a to se mě líbilo žádná kopie(kromě superfinále).U Mira,jak se dokázal vyšvihnout a zlepšit,prostě skvělý člověk.

Luciinetska » 27. 12. 2009, 19:51

Lilie: Dirty Diana je od Mira perfektní..a s obrazem ještě lepší...:)