Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Andrew » 14. 02. 2010, 13:46

Jedna faktická - čím nižší vzdělání a příjmy, tím spíš lidi čtou bulvár. To je fakt. Na takové lidi BMW v jeho věku působí jako červený hadr na býka. To, že má BMW kde kdo, je irelevantní. Nemá ho kde kdo, kdo před měsícem začal a je mu čerstvě 21. Tohle byl hate-článek, nic jiného.

Zbytek nebudu komentovat, protože mi to přijde jako slohové cvičení na téma "jak cokoli za každou cenu vyložit tak, že je to vlastně dobře a dotyčný to tak chce". Hlavně to zdůvodnění Agáty mi přijde fakt absurdní. Pokud je tak chytrá, jak tvrdíš, neumím si představit, že by jí ta pomíjivá sláva stála za to, být v očích většiny lidí blbá slepice.

Jinak ta tajemnost... přemýšlím, co osobního vím o Mirovi a co o Martinovi. A vychází mi zhruba to samé. A to se o Martina prakticky nezajímám. Někde je chyba :)

Rous » 14. 02. 2010, 13:42

Lilie:Jak to,že nic??Již zmiňovaný lístek,ne?Tak brzké uzdranení,chudínku.

Lilie » 14. 02. 2010, 13:34

Díky :D Puštěno DVD a už je mi líp (teda až na tu hlavu, že :-D). Děkuju za ty odkazy na rozhovor :-)))) Až tak? No naštěstí už lístky máme :-)))) (A já jsem k Valentýnu nic nedostalááááá....:-((((().

kritik » 14. 02. 2010, 13:33

bulvar nikdy nebo hodne malo kdy pise pozitivne. psat o nekom ze dostava pokuty je ve sve podstate pozitivni obraz v bulvaru protoze se o nem pise a dela tim neprimo reklamu ze je v kurzu a jezdi na ksefty. ze ma bmw neni nic negativniho protoze auto na urovni bmw ma v showbiz kazdy psat o nekom sporadicky a to pouze ze neprisli fans na jeho koncert i kdyz to neni az tak pravda to uz je spis negativni obraz bulvaru. Stojim si za svym ze martina bulvar ma rad min jak mira. bulvar pise o mirovi vic jak o martinovi coz u bulvaru znamena "mit rad" a nepise o nem ze je uchyl zlocinec a je nevzhledny nudny patron a nema zadne fans coz zas znamena "nemit moc rad" u bulvaru.Svym zpusobem ale mit a nemit rad u bulvaru nema hranici ...pouze v tom jestli se v bulvaru objevuje ci nikoliv. jaky to bude mit dopad se da s vetsi ci mensi pravdepodobnosti jen predvidat, protoze ma dopad na obrovske stado lidi, jehoz reakce kdyby byly predvidatelne 100%-byla by tvorba hvezd naprostou hrackou.a to neni pravda... agatka neni nic a presto ji kazdy zna. to je jiste jeji cil a zvysuje to jeji cenu. to chtela dosahnout a taky dosahla. agatka neni blba a ty jeji kecy co rika a obraz "blbe modelky"jsou zcela cilene.kdyby smerovala sve aktivity trochu jinam a jinym zpusobem, byla jiste sikovna medialni poradkyne.zatim je to velmi kontraverzni modelka o ktere se hodne pise a ktera ma hodne nepratel ....A predevsim kterou i kdyz v podstate neni vubec nic, kazdy zna a prave to je jeji cil. nic vic nic min. myslim ze tim smerem se miro neuchyluje a nikdy uchylovat nebude, protoze to nema zapotrebi.

muj nazor proste je : ze mit obraz trochu tajemne hvezdy nikoho a vsech je pro mladeho zpevaka naprosto nejlepsi.

Rous » 14. 02. 2010, 13:32

K R Á S N É H O VA L E N T Ý N A V Š E M !!!!! Pardon,tak to mělo vypadat.

Leňa » 14. 02. 2010, 13:28

Luciinetsko, moc díky za ten rozhovor, ačkoliv je takový všeobecný a nijak moc konkrétní, tak se vcelku povedl :) Potěšil mě s tím manažerem a už se těším, jak mu skončí to období SuperStar cirkusu... A Lilie, tobě přeju brzký uzdravení...Jak už tu někdo zmiňoval, náš střapáč má i léčitelské schopnosti, takže pěkně pustit DVDčko a za chvilku jsi zdravá jako rybička :)

Rous » 14. 02. 2010, 13:25

B A F!!!! Ahoj všichni,přiznám se,že jsem se sem od pátku nedostala,nebyl čas.Nemám to přečtený,ale snad se k tomu dostanu.Já jen aby jste se neradovali,že mě máte z krku,nemáte!! K R Á S N É H O V A L E N T Ý N A V Š E M !!!!! Přišla jsem o něco důležitého?Liberec platí??Hlavou mi blyslo,jestli to třeba Mirísek nečetl a nezalekl se klubu důchodců,co ho hodlá v Liberci navštívit.A pro jistotu nezrušil účast. Holky pochlubte se kdo co dostal k Valentýnovi?Kdo jede do Liberce,tak jasně,že lístek(jako já) a kytku.A dál??

Lenka » 14. 02. 2010, 13:16

Andrew-si se nějak rozepsal ale určitá pravda v tom je. Jinak k těm lístkům-no jo to víš Šmajdovci táhnout za jeden provaz a hromadně objednávali VIP lístky:-)

Andrew » 14. 02. 2010, 13:08

Mimochodem, koukal jsem na stránky Slovfestu a už je k dispozici jenom 8 VIP vstupenek :) Poslední číslo, co si pamatuju, bylo 9. 2. a bylo to 18 :)

Andrew » 14. 02. 2010, 13:00

Luciinetska: Díky, ten článek vyznívá rozumně, i když opět skoro nic nového :) Snad jenom potvrzení toho, že se toho pořádně pustí, až mu skončí smlouva se SS.

Andrew » 14. 02. 2010, 12:53

Já si tak nějak dovolím celkově nesouhlasit :) Ale popořadě.

Na FB své akce píše výjimečně. Nevím proč, to ví jenom on sám.

Opravdu si nemyslím, že by měl potřebu se jakkoli stylizovat kvůli fanouškům. Tu nehlasitější část z nich časem tak jako tak ztratí (přesně ve chvíli, kdy se v televizi objeví další plyšáček). To je jasné a nenadělá s tím vůbec nic. A nějak v něm nevidím tu nenalinkovanost a nespořádanost. OK, nemá přítelkyni. Ale to je všechno. Jinak je to slušnák, za všechno pořád děkuje, podle vlastních slov s každým vyjde, zastává se slabších... No Mirek Dušín hadr. Takhle rebel nevypadá.

Pokud se schodneme, na tom, že největší část jeho fanoušků je řekněme < 20, pak ovšem nejsou cílovou skupinou bulváru. To je cílová skupina Brava, Dívky a podobných časopisů. Jak to s těmi válí, to netuším, protože jejich cílovou skupinou zase nejsem já :) Ale řekl bych, že v tomhle případě to může být dost dobře (pořád ještě - to se ale může změnit) tažené poptávkou. Ale to se samozřejmě může změnit. Momentálně mě nenapadá žádný časopis pro pozdně -teen lidi (řekněme 17 - 19, ti už jsou podle mě na Bravo trochu staří), takže analýzou nemohu sloužit :)

Agáta si (ve spolupráci s médii) dlouhodobě buduje image vylízaný slepice. Jestli to je její záměr, pak to s bulvárem asi umí :) Neřekl bych, že bulvár má "Martina míň rád", ať už to znamená, že o něm míň píšou nebo hůř píšou (když už píšou). Nemám žádná čísla, ale řekl bych, že v počtu článků budou nastejno. Pokud vím, o Mirovi se v bulváru v poslední době psalo v souvislosti s tím, že neumí parkovat (koukej mámo, debil), že se vozí v BMW (koukej mámo, vozí si zadek v autě za mega), never ending story o tom, která dívka má šanci, a pak se objevilo nové téma na Šmajda-Chodúr hate: StarDance (nebo jak tomu na Slovensku říkají). Přiznám se, že Martinův bulvárně-mediální obraz nesleduju, takže nevím. Jenom se snažím říct, že poslední bulvární článek, který by byl pozitivní, byl snad report ze Superkoncertu. Ale tak to chodí, žejo. Lidi nechtějí slyšet, že se někdo má dobře, je zajímá to negativní :) A otázka je, jestli on opravdu potřebuje být v bulváru. Jednak s ohledem na strukturu jeho fanoušků (viz výše), druhak s tím, že potřebuje, aby se o něm mluvilo. To je myslím spíš výsada umělců typu Bartošová a Pomeje, kteří mají období své největší slávy dááááleko za sebou a snaží se občas trochu svézt aspoň na ozvěně toho, co už je dávno pryč, takže jsou schopní kde čeho.

Lenka » 14. 02. 2010, 12:46

Luciinetska-díky moc já to ráno hledala ale nenašla jsme to.Krásný rozhovor-chytrý a skromný člověk(a těch skromných) že je opravdu v dnešní době málo:-)

Luciinetska » 14. 02. 2010, 12:23

2. část rozhovoru z Nového Času http://bit.ly/bNhgnr

Luciinetska » 14. 02. 2010, 12:22

1. část rozhovoru s Mirem v Novém Čase http://bit.ly/aJ7i49

kritik » 14. 02. 2010, 12:18

co by asi smajda mohl pro ty skalni fans udelat je v ramci selfpromotion davat na FB sve akce. Jestli to nedela, ma pro to mozna nejaky specificky duvod.a potom to proste nedela protoze je to tak pro nej asi lepsi.

Kobitko ja jsem prave rikal ze s bulvarem to vali dobre. takze jsi me mozna nepochopila. jen ti co pasiruji veskery soukromy zivot v detailech pres bulvar jaksi ztraci na tajemnosti a tim i pritazlivosti a zajimavosti.A taky jejich zivot vetsinou nabira pred verejnosti uplne jiny obraz, nez by sami chteli, protoze bulvar zkresluje jak divy. miro to zatim nedela.v bulvaru je dobre se objewvoat , ale asi jen natuknout nabudit zvedavost- zvedavost zabira, a rozhodne nerikat nic moc urciteho - bulvar to stejne napise za nej a jinak.:))) Ja jsem mel hlavne na mysli to, ze pokud clovek ma obraz nalinkovaneho sporadaneho rodinneho/soukromeho zivota tak v mirove veku a jeho hlavnim spektru fanousku to nemusi byt nejlepsi. myslel jsem tim ze v mirove veku a pri jeho typu fanouskovske zaklady je lepsi lechtani a nabuzovani fanynek nedostupnou dostupnosti a tajemnosti.vlastne tak patri vsem a nikomu a to je nejlepsi strategie. aspon ja si to myslim. tak jak to dela. myslim to dela presne tak jak by to delat mel. nerikam ani, ze neco hraje nejak prilis. jo agatka umi s bulvarem genialne a dela to myslim vsechno cilene. vlastne si s bulvarem hraje jako kocka s mysi. proste upletla z hovna bic.a jeji medialni obraz nebude shodny s ni samotnou. ale jaksi i kdyz je verejne znamejsi jak kdektera jina celebrita, jeji medialni obraz neni prilis lichotivy. ja jsem ale myslel ze miro nemusi plest bic z hovna. kazdopadne s bulvarem je lip vychazet nez nevychazet, protoze bulvar proste existuje a porad neco kvaka, kvaka nejcateji a je nejctenejsi. i kdyz by kazdy mel brat v uvahu, ze bulvar je medium ktere snad zkresluje skutecnost zamerne. aspon me se to tak zda. martin ma evidentne u bulvaru daleko horsi postaveni nez miro. maji martina min radi. miro u bulvaru zatim boduje. takze s tebou v podstate souhlasim

deppholl » 14. 02. 2010, 12:07

Krásnou neděli!!! V rychlosti (taky nedělní oběd): Fanusicka - díky za fotky, ale teď budu za rebela já, mě se v tom vycpaném saku moc nelíbil.... Ale jen ten ohoz jasně, Mirovi to slušelo jako vždy. Pěknou slečnu si vybral na tanec :-)))) Tak do BLAVY se také chydtá komando!!! Za chvíli nás bude znát jako své boty. Nevíte někdo jak včera v těch Budějkách??? Doufám, že tam přespal a nevalil v noci do Blavy. A máme agenta na Trenčín??? Mari???

Iva » 14. 02. 2010, 12:07

Mag aj sa teším, veľmi. Bolo by to tento rok najkrajšie zavŕšenie daňových priznaní a tá najsladšia odmena :))) Rad myslíš dúfam prvý ;-)

iii » 14. 02. 2010, 12:06

Iva a Mag: Ja chcem ísť určite. V tom čase budem v BA a chystám sa tam. V pondelok sa už budú dať rezervovať lístky?

Mag » 14. 02. 2010, 11:52

Iva: No super :)))))) Tak sa teším, dúfam že sa pridá dosť ľudí a rezervujeme rovno celý rad.

Iva » 14. 02. 2010, 11:47

Arabela: Miro v jednom rozhovore ponúkal redaktorovi bryndzový šalát, vraj ho vie vynikajúco pripraviť :) pozýval a potmehúcky sa usmieval :)