Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

RIA » 26. 12. 2009, 22:47

Presne tak ako píšeš Kobitko,je lepšie,že keď si dvaja ľudia vo vzťahu už nevedia prísť na meno,a spoločné chvíle trávia iba hádkami,radšej tomu urobiť krátky proces,lebo dieťa má väčšiu traumu z hádok a urážok rodičov ako z ich odlúčenia.Možno sa rozvodom dá kopa vecí viac do poriadku.Miro je toho dôkaz,je úplne v pohode,a je aj správne sebavedomý,to svedčí o tom,že ho obaja rodičia podporujú.A ja naozaj nikomu z vás neprajem zažiť tvrdé rany,aj keď,ty Kobitko,si si asi peklom prešla,myslím,že ste to tu chvíľku rozoberali s tým Durom,ten vyzeral ako správny chlap.Držím ti palce,a všetkým prajem,len pozitívne veci,a negatívne zvládajte s pozitívnym prístupom,zvykne sa to vrátiť!

kobitka » 26. 12. 2009, 22:27

RIA : tak to asi každý ale nic tak hrozného co by se nedalo zvládnout. Rodiče se rozvedli ale zůstali mu oba dva, i když nežiji pohromadě. A je lepší rozvod v čas než udržovat manželství jen díky děcku, které pak celé své dětství stráví v hádkách a stane se z něj díky tomu ušlápnutý chudáček. A věkem člověk většinou moudří, takže z věcí jako je rozvod se časem dostane, i když ho to bude asi pořád mrzet. Mně se to asi mluví co, když moji rodiče jsou spolu už 32 let ale dalo jim to teda sakra práci to vydržet. Ale já měla na mysli tvrdší rány osudu, jako je těžká nemoc, fyzické nebo psychické násílí a podobně. Tím nechci zlehčovat rozvody. Určitě je to hodně nepříjemná zkušenost jak pro rodiče tak pro dítě.

Pavla22 » 26. 12. 2009, 22:22

Hrozne mi chýba to napätie,to ako sme z babami týždeň čo týždeň hľadali a typovali čo bude Mirko spievať,ako sme čakali ako to zaspieva,ako bude vyzerať a čo zas vymyslí preto aby nás zabavil.Vždy to bolo originálne a jedinečné.Pamätám si ako sme strrrrpali,keď mal spievať Gotta,nevedeli sme si predstaviť ako to dá s tou rockerskou farbičkou hlásku.A výsledok?Moja mama vstala z kresla najprv tlieskala,a potom mi podala mobil so slovami,pošli tomu strapúšikovi okamžite hlasy!!!!!!Bavilo ma ako nás v každom kole prekvapil,väčšinou milo.Som rada,že tam bol až do konca,že sme jaho hlas mohli počuť do poslednej chvíle.A tiež sa teším na platňu,a verím že bude fakt hustá.

Luciinetska » 26. 12. 2009, 22:10

Kobitka: přesně tak...u nás se uchytila jen Aneta...a Sámer, ale ten je známý jen díky bulváru...a jelikož ráda jezdím po koncertech a festivalech...tak jsem ještě viděla na dvou festivalech Petra Bende...a jiní finalistě jsou spíše v muzikálech...doufám, že se Miro uchytí dobře a bude o něm slyšet..a budeme ho moc jezdit podporovat na koncerty, na které se moc těším..

RIA » 26. 12. 2009, 22:06

kobitka napísala si to krásne,ale Miro už pár úderov od života dostal,áno viem nieje jediný ktorému sa rodičia rozviedli,ale pre 5 ročné chlapča je dosť tragické byť zrazu bez tatka,aj ked je jasné že majú pekný vzťah,preto obdivujem tú jeho nekonečnú pozitívnu energiu,a verím tomu,že on prachom tak ľahko nezapadne,a to nieje len v jeho rukách ale je to aj na nás.Lenže ak nebude sám sebou,alebo prestane makať a výsledok toho všetkého bude katastrofa,bohužiaľ budem musieť rady jeho fanúšikov opustiť,lebo niesom fanatik.Budem sa opakovať ale ja verím,že bude fakt veľmi dobrý jeho vkus ktomu našepkáva.

kobitka » 26. 12. 2009, 21:47

Dobrý večer všem. No jak to tady tak pročítám tak zjišťuju, že není žádná škoda, že jsem prošvihla předešlé dídly slovenské superstár. Ale řekla bych, že ta naše na tom byla asi úplně stejně. Krom Anety a spíše rebelujícího než zpívajícího Sámera se na veřejnosti nikdo neukáže. Kde je ten slaďounký Standa Dolínek (prý pordává v supermarketu), David Spilka, Martin Ševčík, Vlasta Horvát, miláček všech malých holek Zbyněk Drda...? Ani pes po nich neštěkne. Tak doufám, že se něco podobného nestane i Mirovi. To by byla velká škoda. Co se týče projevování citů na veřejnosti, tak je to asi tak, že těžkými životními zkušenostmi člověk většinou tak nějak po citové stránce kamení. Jsou i tací, kteří si uchovají patřičný nadlhled a jsou pořád těmi okouzlujícími bytostmi jako byli před problémy. A co se týče Mira je to ještě hodně mladý kluk, který toho zlého podle mně ještě moc nezažil. Tak mu přejte, aby měl co nejpohodovější život a aby si dokázal udržet ten patřičný nadhled, aby se z něj nestala ledová socha. To samé přeju i vám ostatním a nestyďte se za slzy, ty člověku mnohdy přináší úlevu.

Luciinetska » 26. 12. 2009, 21:40

jitka: není...letos to asi nezveřejní...myslím, že to nebylo uplně fér hlasování...podle všech anket a odezvy publika a fanoušků by musel vyhrát Miro...

dodo » 26. 12. 2009, 21:38

Akurát to tu riešime Jitka.A ešte by som dramaturgii vytkol,že nedali Mirovi priestor na ďakovačku,čiže ako jediný zo súťažiacich nemal možnosť poďakovať,musel to tam len tak nejak vykrikovať ako babka na trhu,zato Habera sa nezabudol poďakovať spoluporotcom,a aj si svorne zatlieskali,riadny grc,som rád že to už skončilo.Ešteže tam bol Šmajda inak neviem neviem...A ešte Banášová

jitka » 26. 12. 2009, 21:31

je někde zveřejněno kolik měl který soutěžící v kterém kole hlasů ?

dodo » 26. 12. 2009, 21:16

Karle trafil si klinec po hlavičke úplne presne!Zmanipulovali to stávkari,je to hnus,aj mňa zhrýza zvedavosť,a pochybnosti...Macyáš,o nič neprichádzaš čo sa Miklu týka žral ako hrdza mal asi toľko rokov čo Miro a bol na chľaste zavislý,v podstate tragická postavička,a nemyslím,že to bol zlý človek asi bol len zúfalý...Miro je úplne iná liga...

Macyáš » 26. 12. 2009, 20:54

Nevím sice nic o Miklovi, jen mi v paměti zůstal nadpis nějakého článku " šmajda ukázal holú hruď - bude taký frajer ako Mikla a ukáže i holú riť ?". No nějak podobně to psali, a tak mně to pobavilo ... asi to byl pěkny buřič ten Mikla... nevidím tu tedy žádné srovnání s Mirem, co se týče chování ...??? :)

RIA » 26. 12. 2009, 20:50

Absolútne súhlasím s Lillie,ani ja by som nešla na Superstar,a to kôli tomu,že mám pocit,že je to pre mladších a cítila by som sa tam ako dozor a aj preto že keď si v publiku tak nieje jasné za koho kopeš a nakoniec vyzeráš ako tetuška čo šlape na superstar,niekedy to môžeš zakryť pubertálnym dieťaťom ale na to nemám vek.Tento rok som na to čumela iba v TV a to kôli Mirovi vlastne v každej Superstar sledujem kam to dotiahne rocker.Na Mirov koncert pôjdem,ak bude príležitosť,a ak už nebude s nálepkou superstar!!!A samozrejme kupujem CD!

ORI » 26. 12. 2009, 20:27

Martina Konráda tam držely děvenky a to dost dlouho. A měl jich dost už od začátku soutěže. Zpěv nestál za nic , ale lamač srdcí to byl. Aplaus měl větší než Miro a to Miro oproti němu zpívá ! Taky mu to Habera dával dost sežrat , ale mě se líbilo, že si to Martin líbit nenechal. Sice mu bylo patnáct, ale vystupování měl vcelku v pohodě. Kde mu je teď konec ?

Karel » 26. 12. 2009, 20:24

Můj osobní odhad je, že letos nám oproti minulým ročníkům výsledky asi neodtajní. Celé je to nějaké divné. Miro musel podle anket vyhrát minimálně 4 kola a jeho fanoušci rozhodně nebyly jen pištící pubiny v sále. Všichni museli vidět, jak na něj reaguje hala a fanoušci na autogramiádách. Můj názor je, že výsledky byly předem dané a naše SMS pomohly jen operátorům. Do toho všeho zasáhly i sázkaři, kdy Chodůr byl neotřesitelným favoritem už od počátku a porota ho v tom utvrzovala. Hlasování v těchto soutěžích je vždycky diskutabilní, víme my, kam naše hlady doputují. V naší rodině jsme to probírali snad 1000krát, přesto Mirovi asi 100 hlasů odešlo. Kde skončily, je otázka.

Lilie » 26. 12. 2009, 20:14

Měl něco přes půl milinonu hlasů, (cca 40% a něco a 50% a něco). Ale to je jedno. Na Chodúra si už na začátku, kdy byl jen chválen, vsadilo hrozně moc lidí - to je prostý fakt!! Jinak už dostávám kopřivku při hláškách typu: Ale jemu fandí jen 15-leté puberťačky....:-(((((( V tom případě je mi o dvacet méně :-) Když se podíváte na lidi tleskající vestoje v hale, ale i na koncertech, jsou tam opravdu všechny věkové kategorie, samozřejmě vepředu jsou ty -náctileté, které se tam prodraly, taky jsme to tak dělávaly, jen jsme u toho tak strašně nepištěly :-) Chodúr má opravdu ve fanclubu zatím nejvíc fanoušků, ale komu jich každý den nejvíc přibyde???

RIA » 26. 12. 2009, 20:13

Maťka -rebeka,a pamätáš sa na ďalšieho rockera Miklu?To bol tiež prúser,síce pekná farba hlasu ale spev ako čo a ako kedy...No a to správanie no coment!Robo Šimko mal tiež peknú farbu aj spievať vedel,ale to správanie bolo detinské až až nepozerala som sa na neho rada.Miro pôsobil veľmi skromne tak trochu nad vecou a vzhľadom na jeho vek dosť vyspelo,a pre mňa je on vážne komlet spevák,a jeho spev sa zlepšuje,keď vezmeme do úvahy že spieva len pár rokov,podľa mňa sa stále hľadá,a aj keď nebude spievať rock,čo sa jeho vkusu týka neverím že sa dá navliecť do nejakých sračiek,myslím,že aj Miro už vie že najkrajšie znie v baladách,tam kde odhaľuje tú hlasovú pestrofarebnosť,na tom sa tu zhodli viacerí.

» 26. 12. 2009, 20:10

Iva : Budeš se asi divit, ale Miro mi sympatický byl už pro ten výběr písní, vztah k rockový hudbě / doplněný hárem / a přirozený chování. Ale adept na vítězství to rozhodně nebyl. Tam jsou ty věci , o kterých už jsme si spolu psali. Prostě Šenková a Chodúr jsou hlasem někde jinde a to, že Leona vypadla, byl holý nesmysl a posunul tuhle soutěž někam jinam.Pro mě mělo takhle vypadat finále.

Maťka - Rebeka » 26. 12. 2009, 20:02

Odborníik - súhlasím s ostatnými. To že je rocker neznamená, že je aj drsný. A že plakal, keď mu zomrel pes! Vieš ty, čo on v detstve prežíval? Niekde so mčítala, že má rozvedených rodičov. Rozviedli, sa keď mal šesť rokov. Toho psíka našiel na smetisku a veľmi si ho obľúbil. Nechápem, ako môžeš Mirka porovnávať s Konrádom! Však to už aj Ben spieval lepšie než on! Konráda tam držali len upišťané pubertiačky, ktoré si teraz našťastie našli normálnych idolov- Mirko a Honzík, Denis, Ben. Konrád mal čierne vlasy a maľoval sa. Bol štýl emo. Okrem toho, v tretej serií bol tiež rocker. Osemnásťročný metalista Robo. Okrem rockových vecí zaspieval aj balady. A vieš ako sa správal? Ako pubertiak a každého objímal. A mimochodom ten tiež spieval v Silvestrovskom programe s GLatiatorom. =o)

míla » 26. 12. 2009, 19:39

AHOJKY MIRO. TY URČITĚ NEJSEŠ ZVĚDAVEJ NA NĚJAKÝ OSOBNÍ DOHADY MEZI CO TI TADY PÍŠOU,VŽDYT SE TO ANI NEHODÍ.JSOU VÁNOCE A LIDI BY MĚLI BÝT NA SEBE HODNÍ A NEHÁDAT SE TADY NA TVÝM FACEBOKU.VŽDYT UŽ JE TO TRAPNÝ VID. JEŠTĚ JEDNOU TI PŘEJU MOC KRÁSNÝ NOVÝ ROK A BOHATÝ NA CD,KTERÝ NATOČÍŠ.AHOJKY MÍLA.

RIA » 26. 12. 2009, 19:38

presne tak,aspoň by bolo aj na papieri vidieť kto ľudí celý čas najviac bavil,a kto je tou pravou superstar,pre mňa je to síce aj bez papiera Miro,ale zvedavosť je silnejšia....Tak čo vy na to kompetentní?Novinári by mohli opäť zatlačiť...