Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Honza » 18. 12. 2009, 09:12

Taky bylo chytrý, jak jednou nebo dvakrát řekli moderátoři, kolik lidí sleduje Superstar v Čechách a kolik na Slovensku. Jakoby podvědomě říkali: "Čechů je dvakrát tolik, takže, milí Slováci, pošlete každý hlas raději dvakrát", což je, vzhledem k odvěké soutěživosti našich bratov s námi, jistě správný krok k maximalizaci zisků... Docela prča to sledovat ;-) Já bych byl sice radši, kdyby vyhrál Martin (jeho zpěv a nejen ten je mi zkrátka bližší), ale ono je to vlastně jedno ;-) Pa všem a doufám, že jsem vás moc nenaštval a snad trochu donutil k zamyšlení :-)

Dodo: Přesně tak ;-)

irena » 18. 12. 2009, 09:01

Zdravím po ránu celý zdejší Mirův fanklub. Už se neskutečně těším na neděli. A k tomu výběru - v těch vánočních asi moc možností nebylo, myslím že to Miro dá tak jak nejlépe umí, takže se na to těším. A k těm dvěma ostatním - jednu si Miro vybral sám, jak psal, je to jeho oblíbená a v soutěži mu ji nikdy nevybrali. A protože k tomu musí být jedna povedená ze soutěže .- já sama mám moc ráda Wicked game, ale to by bylo s tou předchozí dost podobné. A ten Gott - já sama mám Cest la vie ráda, a i když je pár lidí kterým se v ní Miro nelíbil, těch kteří byli jeho provedením nadšeni je převaha, včetně mě. Věřím mu, že si vybral jak nejlépe mohl, a budu držet palce a těšit se na nedělní zážitek. Určitě to bude skvělé!!!

dodo » 18. 12. 2009, 08:51

Honzo,máš pravdu,a v tomto kole už nemá nikto z nich čo stratiť,aj keby spievali Prší prší,každý z nich má za sebou dosť práce,a zástup fans.My sme sa mali iba baviť aj keď väčšinou to medzi nami vrelo...Najdôležitejšie,a ja osobne to rád odsledujem, bude to čo budú robiť asi tak o rok.čo z nich bude,či sa dajú do niečoho len tupo navliecť,alebo si splnia len povinnosti SS ,a potom konečne začnú dávkovať svoje vlastné veci.Myslím,že obaja sú to rozomný chalani,takže sa nieje čoho báť..

Honza » 18. 12. 2009, 08:28

K výběru: Mirův výběr (jak už jsem někde psal, že Léňo ;-)), je snahou o oslovení co nejširšího okruhu diváků, protože svojí současnou prezentací neoslovuje tak široký publikum, jako Martin Chodúr (rock a kňourání a jeho zjev zkrátka nemusí všichni - no offense). Na druhou stranu má výhodu, že ty fanoušci, co má, jistě každej jednotlivě pošlou víc hlasů, než ti Martinovi (bude mít větší index počtu hlasů na jedno telefonní číslo). A ty má už jistý, ať bude zpívat, co chce. Takže strategie je jasná - pokusit se výběrem písní zlomit ještě další lidi, kteří třeba budou na finále koukat na svůj první díl Superstar a prostě se pokusit oslovit co největší šíři populace. Jen tak může Chodúra, kterej oslovuje jistě více lidí napříč všemi generacemi, porazit. Takže i když úplně chápu, že se vám výběr moc nezamlouvá, tak si myslím, že je udělán dobře (jo, vypočítavě ;-)). Celá tahle Superstar je beztak o marketingu, bylo to vidět třeba už v semifinále, když kluci každý týden zpívali už v sobotu a děvčata v neděli (celý den hlasování navíc pro chlapce = více utržených peněz za SMS od fanynek, protože holkám tolik holek hlasy posílat nebude a kluky celá Superstar až tak nebere). Dělaj to chytrý lidi, ostatně, jak jsem už taky psal, například výběr písní v minulých kolech byl rovněž marketingovou záležitostí, spousta písní, co finalisti zazpívali, se pak objevila v reklamách, Michal David jako náhodou připravoval turné a Děti ráje (blééé), Richard Mueller comeback atd. atd. Takže nebojte, oni ví, co dělat, aby stav byl co nejvyrovnanější a počet SMS co možná nejmaximálnější (= vytěžit z toho co nejvíc prachů).

kobitka » 18. 12. 2009, 05:09

Dobré ránko všem. Tak koukám,že se nám to tady pomalu začíná párovat, že ano DODO a Blondýnko:)? Och škoda, že tu není víc chlapů, aby jsem se mohly podělit. S takou tady za chvilku vypukne dívčí válka. Písnička od Wam je sice tak sladká, že nám bude med stříkat i z ovládače od televizoru ale on to Miro dá v pohodě, je to náš šikula a přinutí svým výkonem poslat hlasy i mladinké slečny, které ho do teď nemusely. I když nevím jestli ještě nějaká taková je. Tublatanka je super ale Maťo je jen jeden. No nic je třeba vyrazit do práce. Dneska je tam sakra velká kosa, tak se pořádně oblíkněte a zabalte si ruce do rukavic aby vám neumrzly prstíky a vy mohli posílat hlasy

Iva » 18. 12. 2009, 00:48

tak trochen chaosíme už všetci :) nech už Mira korunujú a basta fidli! hotovo! :) Inak Miro s Martinom sú asi v ďaleko väčšej pohode, než my :) Dobrú noc a sladké sny Štiavnica :)) a všetkým ostatným :)

dodo » 18. 12. 2009, 00:38

jasné,že neprepnem,poctivo odtrpím,aj pieseň,voči ktorej mám totálnu averziu,ja mu zasa verím že to bude dobré,a dúfam,že to nebude presná kópia originálu.Iva ak som ťa vyplašil tým,že som trafil farbu tvojich vlasov,tak neboj,občas trafím,ja to mám také,že keď mám len takýto conect s babami,tak si ich predstavujem,teba som si predstavil blond,napríklad tú Misku si predstavujem kučeravú,a tak ďaľej.Ale je možné že som reagoval na nick Blondýnka tá koketovala a potom ma nechala tak...Mám v tom chaos trochen..

Iva » 18. 12. 2009, 00:24

JOJ práve som si predstavila ako Miro spieva tú Tublatanku, normálne sa mi pred očami zahmlelo, wau, škodááá :(( načo ste s tým kurňa začali !?!

Inak jednu nechutnú poznámku mám, tu ste super ľudkovia a dúfam, že sa raz všetci zas stretneme na nejakej ofic.str. Mirkovej, ale isto ste si všimli, že sa tie naše nicky opakujú, čo je fajn, lebo super atmoška, ale urobila som mrk k Martinovi a tam je tých nickov strááášne moc............. :-(((((((

Iva » 18. 12. 2009, 00:15

Dodo neopováž sa ! :) prekvapí ! som o tom presvedčená a vytiahne tie najväčšie tromfy !!! nechal si ich nakoniec pre tých neprajníkov čo ešte stále nepochopili..... :) Miska je to dosť známa skladba od Maťa, taká rytmická vianočná odrhovačka. Aha ! čechy! ale tublatanku poznáš, však? Na nich som tiež fičala ako v tranze :)

maritje » 18. 12. 2009, 00:13

taky bych mnohem radši Tublatanku než Wham, tu by určitě vystřihnul excelentně, ale kdoví, co dostal na výběr

dodo » 18. 12. 2009, 00:09

jebal do vás?Musím si to prečítať,mal som ťažko návrat do práce po tej mojej "jelenej" chrípke,celý týždeň sa to dáko sype,ale dnes to nebralo konca.Inak by som si vás zastal,ako vždy.....

Miska » 18. 12. 2009, 00:03

Jeste jdu napsat ze na youtube je z Kosic 2 minutovy shot se Stairway to heaven, ale Smajdak neni moc videt je to z mobilu takze obraz des, hudba podobne neb je tam jeceni. Uz aby hral nekde ofiko a my meli normalni HD podivanou.

dodo » 17. 12. 2009, 23:56

Ahááá,tak to má Cyril pravdu,ako lovím v pamäti tak lovím nikto mi nepríde na um,vážne!Ivka tak ty si blonďavá?Ej ha,ja som si ťa tak nejak podvedome asi fixol,neviem prečo.No Miska ja tiež dúfam že Wham dá nejak šmajdovsky,inak asi prvý raz prepnem keď bude spievať Miro...

Miska » 17. 12. 2009, 23:49

Jeste musim napsat DODO-sove ty jsi dnes prospala cely den a my se tu mordovaly sami s nejakym Honzou az do pozdniho odpoledne. Hrozne takove absence. Zitra budes mit psi sluzbu... Podme bratia od Tublatanky neznam.

Iva to dodo » 17. 12. 2009, 23:47

Dodo a Ty to ako vieš, že som blonďavá ? :) sledovačky? sledovačky ? :-)))) Hovorili sme o tom, začal Cyril, že tu nikto nebol s takou farbou hlasu ako má Miro, tu myslíme tuzemsko :) A ja som položila otázku či tu vôbec niekedy aj niekto bol.....

No darmo Mirko je originál :) mňamiky mňam

Miska » 17. 12. 2009, 23:45

Tak ja jeste taky nebuvam Ivka ale uz jdu, takze vas jdu jen pozdravit a zase se rozloucit, nez jsem si to vsechno precetla tak uz se mi klizi oci. Krasne zpravy z koncertu, jeste zkontroluju youtube jestli tam neni neco z nej. Ja osobne bych nejradeji slysela neco co jeste nezpival misto toho Gotta. Sice se mu to povedlo ale uz to nebude ono. Uz vsichni vi jak to zazpiva a spis si asi me vzit neco s cim jeste trochu prekvapi. No ale kazdopadne mi to zase tak moc nevadi, hlavne kdyz bude zpivat. Wham mam takove tuseni ze s tim provede neco moc hezkeho, no a kdyz uz jsou ty vanoce no tak proc ne. Tak krasne sny vsem.

dodo » 17. 12. 2009, 23:40

Tá baba jedna blonďavá ma teraz nechá takého zvedavého,úplne sa na mňa vyflákla,musím pozrieť spätne v diskusii,o čom sa bavili Cyril s Ivkou....Dneska sa dáko nechytám..

dodo » 17. 12. 2009, 23:30

Ja nebúvam,Ivka,som nočný vták,myslím,že ten zoznam je viac ako istý,takže Wicked Game vo veľkom nebude."Wham" tým ma fakt naštvali,nemám tú pesničku rád od jakživa,to už fakt radšej "Poďme bratia...od Tublatanky,ako to tuuž niekto spomenul...

Iva to Cyril » 17. 12. 2009, 23:28

Cyril sleduješ to? Nepadlo žiadne meno, tak buď je to potvrdené alebo ešte všetci premýšľajú a lovia v pamäti :)

Iva » 17. 12. 2009, 23:25

Dodo ty naše násťročné dieťatko :) s tými stávkami to ber s rezervou. Ide tu o veľký biznis a presne vedia čo robia. Minulý týždeň sa to potvrdilo. Šmajdovi fanúšikovia sú jediný, ktorý sa dokážu zmobilizovať, preto mala minulý týždeň postúpiť Dominika a teraz má vyhrať Martin. VEDIA LEN AKO VYTĹCŤ Z ĽUDÍ ČO NAJVIAC PEŇAZí.

Ale napriek tomu to netreba podceňovať a posielať hlasy. Stále stále.