Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

AGATHA79 » 16. 12. 2009, 08:06

Nemyslite, ze uz teda bylo toho hazeni spiny na oba finalisty dost?

Kdyz samy nechcete, aby vas tu nekdo otravoval s negativnimi nazory na Mira, nechteli byste teda dat pokoj i Martinovi?

Myslim, ze je uz ted uplne jedno, co kdo kam napise, kazdy uz sveho favorita mame, tak bychom jim uz mohli dat pokoj, at si ten posledni tyden urijou v klidu, ne?

ráno » 16. 12. 2009, 08:04

Dobré ráno, Iva mi mluví z duše. Taky chci pro Miro to nejlepší, ale jsem na rozpacích, co je lepší, vyhrát nebo být druhý. Na Mirovi je vidět, jak se těší, až si rozjede koncerty se svou kapelou a odstartuje si podle svýho. Pokud vyhraje, bude svázán scénářem a nebude si moct dělat co chce - sice jen rok, ale i tak myslím, že tento rok po SS bude nejdůležitější pro jeho budoucí kariéru. Iva, co je „napredovat“? Jinak jsem moc zvědavá, co má Miro v šuplíku, někde se vyjádřil, že má dost vlastních věcí z období, kdy mu nebylo nejlíp. Mohl by něco v nedělu vypustit. Miska: pokud se stane zázrak, štamprdlička to nespraví, vyvalíme demižón.

Ada » 16. 12. 2009, 06:52

Tak se nám Miro konečně ozval, a hned s takovou skvělou zprávou ;)) Doufám, že z toho konceru bude pár videí, abych si ho udělala aspoň v obýváku ;) A Rio, já si to mrknutí teď pouštím asi tak po páté a v duchu si představuju tu atmosféru, jakou musí Miro v hale navodit, protože už u té televize to úplně rezonuje, co teprve tam...To charisma je prostě Mirův obrovský dar, kterým strčí i Martina do kapsy :D

kobitka » 16. 12. 2009, 05:10

Dobré ránko lidičky. Šmankotku v kolik vy chodíte do práce, že tady vysedáváte až do čtyř do rána? Sotva vy ulehnete já už vstávám. :-(

to RIA: samozřejmně, že mně to jeho mrkání nenechává chladnou, nejsem přece z ledu( i když po dnešku nevím nevím,venku je kosa jak sv..a), jen je velká škoda, že to mrkání nepatří přímo mně (achich ouvej). A ti co mu to vyčítají tak akorát závidí, že to taky není pro ně. Ale myslím, že co se týče zrovna písničky Něbudě to také lahké tak mi to přišlo, že tam na něj zavolaly nějaké baby aby na ně mrk a on to udělal a ještě přidal ten svůj šibalský úsměv. Sakryš při tom jeho úsměvu by snad roztál i rampouch. No nic děcka já mizím vydělávat prachy ať je za co posílat sms, vy se ráno do školy nebo do práce pořádně oblečte ať nejsem jediný eskimák široko daleko a mějte krásný den. Zatím je čas udělát pá pá

Pro:Rozkvetlá Lípa » 16. 12. 2009, 04:05

Z tebe má určitě Miro obrovskou radost,tak jak jsi popsala Martina,to je nádhera!Nemyslíš,že ti kluci už jsou tam spolu dlouho a vytvořili si spolu nějaký kamarádský vztah.Nevšimla sis,že oni dva se k sobě chovají slušně?Navíc si myslím,že jsou oba docela slušně vychovaní,takže narozdíl od tebe dobře vědí co už je přes čáru.Oba to nemají lehké,musí toho mít už dost.Ještě je musíte nervovat vy svojí hloupostí.Nemyslím si,že zrovna tohle Miro považuje za fandění.Uvědomuješ si vůbec,že těmi svými hloupostmi škodíš vlastně jemu a ne Martinovi?Ale podle tvých projevů asi stejně nic nepochopíš.Nebo to považuješ za vtipné a myslíš si,že si tě Miro líp zapamatuje?Omyl děvče,on i když se staví za drsňáka,je velice citlivý a za tohle by si nejspíš o tebe ani neopřel kolo.Kolik ti je proboha.Čau Jarka

Jára » 16. 12. 2009, 03:32

Jasně,to musí vyhrát Miro.Před necelým měsícem si z něj Markíza vyrobila cvičenou opičku,sežrali jste to vy i Miro,ten v zájmu slávy udělá cokoli a bez odmlouvání.Tak hezkou zábavu celý další rok při vystoupeních na řetízku na poutích.To budou zážitky a hlavně kariera. Hezky na něm vydělaj a pak ho vykopnou.Tak hlavně,aby si to užil,protože po roce už si nešrkrtne.Pokud vůbec ten rok vydrží jeho hlasivky s tím jak s nima zachází.To,že umí zaujmout podiovým šílenstvím mu bez hlasu bude platný jak mrtvýmu zimník.Čau a užijte si to.Možná mu i nějaký hlasy pošlu.

Iva » 16. 12. 2009, 02:18

Moc se mi líbí fanoušci Mira, jak tu potlačují i slušně napsané názory jiných ,vyhazují je z diskuze a tetelí se blahem,když někdo napíše o vzhledu Chodúra něco nízkého a primitivního jako ta Rozkvetlá Lípa.Co jsi to za člověka , když dokážeš takhle zle urážet jenom kvůli nějaké soutěži ? To asi nestojí za to vůbec to rozebírat !

Pavel » 16. 12. 2009, 01:36

Teda Rozkvetla Lipa mě svým příspěvkem přesvědčila o tom , že to má hodně rozdaný na ferbla !!

Iva to dodo » 16. 12. 2009, 01:25

Tak si predstav, že som začala vo veľkom v mozille. A čuduj sa svete z videí mám mp3 :) zajtra peckujem v aute :) ale je ich tam málo v dobrej kvalite, kde sakra sú? :) v dobrej kvalite sú tam dokopy asi štyri. smoke on the w., come as you are a vodu mám horšie, ale hlavne, že je :) a dream on zatiaľ len z generálky, mohli by ste to tam niekto šupnúť :)

Iva » 16. 12. 2009, 01:12

Pokiaľ by mu ale tá výhra mala pomôcť prezentovať samého seba bola by som za. Dúfam len, že jeho neuveriteľný hlas budem počúvať ešte veľmi dlho. Isto mi dáte za pravdu, keď poviem, že ho tu doslova potrebujeme! Podaktorý z nás sme už aj závislý :) A čo sa nedele týka, neskutočne sa teším.

Iva » 16. 12. 2009, 01:02

No super, práve sa ozval :) ešte k tej výhre, samo, že mu doprajem najmä tie prachy, ale pre mňa je podstatnejšie a myslím, že aj pre mnohých z nás, aby Miro napredoval po súťaži tak ako on sám chce a cíti. Aby sme si mohli kupovať jeho CD a chodiť na jeho koncerty. Verím mu a viem, že to má v hlave v poriadku, preto dúfam, ž v prípade výhry, nebude robiť nič, čo bude proti jeho vôli. To by som videla ako jeho koniec, pretože Miro je spevák srdcom a musí mať svoj priestor.

Iva » 16. 12. 2009, 00:53

AHOJTE. Včera veľa práce, ale všetko som prečítala a vyrazilo mi dych, že tu pár ľudí rozmýšľalo presne ako ja dnes celý deň. CHCEM vôbec aby to Miro vyhral? Aby z neho urobili šaška na celý dlhý rok? Aby sa nám nebodaj zmenil na nepoznanie? Na záver všelijakých hororových myšlienok som prišla na to, že bude asi naozaj lepšie ak bude druhý a nebude musieť absolvovať trapošiny pre obe televízie. NELINČUJTE MA chcem len aby ostal sám sebou a bol stále perfektný vo všetkom. Lebo naozaj je. Nie je na ňom absolútne nič čo mi prekáža. Čo ak ho to zmení a už nebude tým čím je?






Miro Smajda » 16. 12. 2009, 00:50

Ahooojte =) ... tento stvrtok 17.12.2009 v Kosiciach na Hlavnej ulici cca o 15:00 predstavim moju novu kapelu a dufam, ze na vychode spravime skvelu rockovu atmosferu sprevadzanu carom Vianocnych trhov :) Vsetkym neskutocne dakujem za podporu, ste srdcom nasho spolocneho uspechu a bez vas by som si mohol tak maximalne piskat pod perinou :) P.S. Velka vdaka do Teplic za skvelu atmosferu na autogramiade v utorok! ;) S pozdravom Vas Mirko ! :) Vsetkym prajem krasny predvianocny tyzden! =)

12345 » 16. 12. 2009, 00:48

bubu, proboha nestraš s Luneticem!!! :-) Miro je úplně jiná liga.

bubu » 15. 12. 2009, 23:59

Nezapomínejte posílat hlasy! Lunetici se vrací na scénu Mira jim může dělat předskokana! Je tak klásný :-O

Miska » 15. 12. 2009, 23:46

No tesim se na neho a jeste by me zajimalo co budou kluci zpivat. Jestli to bude ciste na nich a kolik pisnicek. Bude to asi to nejlepsi co umi podle me...to si nechavaji na zaver...aspon tak tipuju Mirosa. Ten to do nas daval po trochach a finale bude jeho. Myslim ze Martin predvedl podle me maximum. Jsem na to fakt zvedava a uz jdu do hajan dneska. Krasnou noc vsem.

dodo » 15. 12. 2009, 23:37

ale Miska má,prehľad,zase čo sa muziky týka,ja tiež dúfam,že v nedeľu,ho budeme počuť a vidieť zdravého,a v plnej paráde...

fans » 15. 12. 2009, 23:33

Doufám že taky stíháte posílat hlasy Miro musí vyhrát i kdyby na chleba nebylo jasný!

Miska » 15. 12. 2009, 23:27

No Dodko Miska prehlad nema, politika neni moje hobby, ale to vis snazim se tomu nasemu Mirkovi pomoct jak se da. Bojim se jen aby se neurval v te zime v tech Kosicich protoze velke mrazy jsou moc spatne na hlasivky, a on do toho jde po hlave ..tak mam strach. Mel by mu nekdo rict ze pokud budou takove mrazy jak predpovidaji tak to je max tak na 2-3 pisnicky venku a ne na nejaky koncert. No snad je tam nekdo rozumny.

Dzigy » 15. 12. 2009, 23:25

Miro je roker a bude i superstar.