Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:25

ne finale to uz budu v cr ale tohle kolo jsem myslelDiky Lothlorienn

Fero » 13. 12. 2009, 16:24

Ty se tu ale vykecáš co? Kdybys radši neblafoval a posílal pak hlasy Mirovi, tak uděláš líp.:-DD

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:24

vratim se az v dobe finale tudiz neuvidim jestli mam pravdu nebo ne a archivy se mi sekaji tedka tak ze 2 min bych sledoval 30 min a to opravdu ne. nemohli byste mi nejak tak opravdu fundovane popsat az bude finale jak to probiha. Ja mam vsazeno a rad bych to znal co se deje Diky Lothlorienn

. » 13. 12. 2009, 16:23

Lothlorienn: behem queenu mel slabe odposlech... proto moc rval a odesel mu hlas, na generalce to dal dobre

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:19

ja timt nerikam ze je uplne nastrceny, ale ze je pri castingu napadlo tohle eventuelne pri castingu hledali nekoho takoveho . nerikam ze neprosel castingem, ale ze na castingu na nej prisli a tak podobne

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:17

ja nejsem zadny klezla ale snad aspon zakladni povedomi mam. proste kdyz si pustim jeho rvane produkce. ok je to show ktera pretre jeho nedostaky hlasu ale hlasove je to fakt bida. rpoc to dela kdyz ma v nervanych skladbach docela dobry hlas? me se nezda mozne aby clovek i s prumernym iq tuhle chybu udelal vic jak jednou. on ji udelal mockrat a dokonce mu odesly pri tom hlasivky

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:15

je tu nekde nejaky opravdu hlasovy odbornik ktery je ochotny si poslechnout jeho hlas i metalove rvani a rict jestli to hraje a skryva tim svuj hlas nebo ne?

Miska » 13. 12. 2009, 16:15

Lothlorienn pust si to video z generalky na facebook kde zpival Miro ty Queene bez behani po stagi a uvidis ze to zazpival o 100% lip, takze on na to ma ale proste ten zpev je fakt nekdy na ukor te show ale bez ni by to zase byla nuda, dalsiho Chodura tam fakt nepotrebujeme. On jen potrebuje vic trenovat zpev at uz za pochodu nebo bez nej a bude to vsechno OK.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:13

tak strucne zkusim Tak jak to ma s tim hlasem? proc furt tak desne rve? proc celkove furt dela ty same chyby?Me se nezda blby ale ty jeho hlasove produkce tak nekdy vypadaji. prece si inteligentni clovek nemuze myslet ze metalovym rvanim nota bene kdyz ho ani nezvlada a sipe uz po dvaceti tonech muze prorazit? Bud to delaji nezvladnute odposlechy a nebo je to habadura a ten clovek nam spolu s produkci lzou. uvidime jak bude zpivat v tomto kole. Blbe je ze nejsem v cr a uvidim velke prd. A archiv se mi seka. A mam vsazeno. Uz mi opravdu tecou nervy jako roztejkle zmrzlina

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:09

tak strucne zkusim on zacne sipat a rvat jakmile se dostane do tezsich partii. revem se da schovat jak blby zpev tak dobry hlas.Queen melo byt podle me bombove odhaleni jeho hlasu a z nejakych duvodu se rozhodli posunout to do dalsich kol. JEN VUL BY SI VYBRAL TUHLE SKLADBU KDYBY MEL OMEZENE HLASOVE KVALITY. JE SMAJDA VUL NEBO KOMEDIANT CO HRAJE JEJICH HRU?OPRAVDU NEMUZU VERIT ZE BY BYL TAKOVY VUL ABY SI MYSLEL ZE QUEENY URVE. A TAKY NAKONEC SIPAL JAK STARY TUBERAK. TEN KDO JE ZVYKLY RVAT PRI ZPEVU , TAK TOMU NEODEJDOU HLASIVKY ZA DVE MINUTY.

Ada » 13. 12. 2009, 16:09

Mě teda na castingu zaujal v prvních vteřinách vysílání učesem a v dalších teprve zpěvem, ale v té době jsem si ještě favorita nevyhlížela...Možná tak v divadle nebo na Dlouhé Cestě, každopádně to se tam vecpal Chodúr a bylo ho všude plno...Já se pokorně přiznávám, že jsem Chodúrovi fandila do druhýho semifinále, tam ale- pro mě- Miro strhl veškerou pozornost na sebe, a mě se rozsvítilo...;)

Miska » 13. 12. 2009, 16:07

Lothlorienn docela jsem se pobavila u tech tvych uvah, jak to myslis zkusenosti s popularni hudbou? Hudbu posloucham asi tak 20 let pop min spis rock a vetsinou jdu prvni po tom jestli se mi libi hudba ale jelikoz Miro zadnou svou hudbu zatim nepredvedl tak je to u nej tezsi. Nicmene ty pisnicky ktere zpiva a jak je zpiva je mi nejblizsi a to jak jsem psala o exterieru i interieru je velky bonus. Jsou zpevaci kteri hezky zpivaji jsou krasni na pohled ale kdyz je vidis na koncerte jak se chovaji tak je ti jasne ze si je poslechnes pro par hitu ale podruhe uz na ne nikdy nepujdes. A v dnesni dobe internetu muzikanti vydelavaji vpodstate pouze koncertama.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 16:04

keste jsem nedopsal proc si to celkove myslim. zajimave je ze me to ted nechce poustet texty.

caballito to Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:58

To je podle mě naprosto absurdní. Na castingu mu věnovali celkem dost prostoru a mimochodem, už na castingu mě a určitě hodně dalších lidí zaujal tím, že si vybral Hunger Strike od Temple of the Dog a od té doby a z velké části hlavně proto mu držím palce, protože je to i moje snad nejoblíbenější muzika. To pak ještě dotvrdil výběrem hudby v semifinálových kolech - Nirvana, Daughtry (Wicked Game se mi taky líbila moc, ale to není zrovna můj oblíbený druh muziky). A zazpíval to dobře, pokud nevěříte, pusťte si video Cesta soutěží. Myslím, že Mira už v castingové fázi dost lidí tipovalo na zajímavou osobnost, ale to, co ukázal v průběhu soutěže, asi tipoval a předjímal málokdo, ale žádný dramaturgický záměr za tím nelze hledat, to je celkem všechno v jeho vlastní režii.

Macyáš » 13. 12. 2009, 15:52

Nemyslela jsem to zle Ria.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:51

2. cast Mozna k tomu prispela dalsi vec a to jeho typ.Je to po vzhledove strance typ, ktery na prvni pohled neni vyrazne hezky ani extravagantni ani napadny a clovek ho lehce prehlidnul. Svym chovanim byl zezacatku totiz uplne pruhledny. Prvni dejstvi zezacatku se snazili ho absolutne vynechavat ze vsech zaberu mimo podium a nedostal solo, aby nebyl videt jeho hlas, ale musel ukazat aspon neco a natuknout obecenstvo a to tou pisnickou od Isaaca.. (Ja som na nej vsadil po prvni pisnicce na na zaklade intuice z toho dilu kdy posilali jednotlivce do semininale, coz me naplnuje opravdu pocitem ze mam intuici nebyvalou. Musim priznat ze v nasi neofico tipsoutezi byl kurz v te dobe naprosto bombovy a po Isaakovi dost klesnul.). Pak kdyz uz se potapel, najednou vystrelil jako showman co neumi moc zpivat do druheho dejstvi .Trochu ho vytunili a oblikli a razem se z sedive radoby rockove mysky stal pav. Je to presne typ ktery neni vyrazne hezky ale vytunenim z nej lze docilit pocit ze je. A je to presne ten typ, co zezacatku pusobil jako nekdo kdo na vzhled kasle. Je to ted presne ten typ, co TED pusobi ze ma dokonaly image. Jde to proste vsechno do protimluv a to je divne.

caballito » 13. 12. 2009, 15:47

Moc, moc pěkný s kytarou v tom novým videu. Těším se na večer :-)

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:47

Je desne dlouhy teda mi to nebere a musim to rozsekat. Chtel bych se vas zeptat kolik z vas ma opravdove zkusenosti s popularni hudbou. Teda jestli mate tohoto cloveka radi jen proto ze se vam podvedome libi treba jako celek a nebo ho posuzujete i z profesionalni stranky. Ja se priznam ze ho zacinam mit dost. Je to mozna tim ze jsem na nej vsadil a uz prestavam verit ze ma na to vyhrat. Je to taky nastvani z me strany ze jsem si vsadil na jinou personu kterou byl predtim a predpokladal jsem ze se z nej vyloupne neco jineho nez se vylihlo. Jedine co me muze tesit je, ze mam cich na cerne kone a skryte talenty at uz na cokoli. Abych pravdu rekl byl bych ted nejradsi kdyby se ukazalo pravdou to, co jsem rikal jinde a to za co me oznacili za blazna co se jen utesuje pred prohrou. Protoze rikam ze si myslim: Cela superstar je scenaristicky podlozena jako film. At uz prvoplanovite nebo az v prubehu castingu produkci napadlo a si vytipovali tohto cloveka .Mozna se jim zalibil a proste si z nej udelali tahak na tuto sutez, akoze ako format byl superstar formal zraly na odstrel. Obsadili ho teda do hlavni role teto show treba snad proto ze ma dve tri polohy: jednu cistohlasni, kterou stale ukryva a jen poodhaluje jako stydliva panna kotnik. Druhou rvavou a dost ubohou a treti takovou jaksi psychicky rezonantni rockovebaladovou s obcasnym lehkym chraplakem, kterou opustil pro svou nejhorsi polohu-rev paviana..Ja jsem si ho v castingach vubec nevsimnul, ale je fakt ze jsem vsechny nevidel. Treba schvalne jeho castingy neodvysilali aby nebylo videt jaky ma hlas.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:45

Ja mam dotaz. Lze ho mit?

míla » 13. 12. 2009, 15:38

AHOJKY MIRO.NARODIL SE ŠMAJDÍK,TO JE ALE DÁBLÍK.KDYŽ ZASPÍVÁ,FANOUŠKY ZVEDÁ.KDYŽ UDĚLÁ SHOW, TO TEPRVE ŘVOU. TAK MIRO JE TO BLÍZKO,TY NA TO MÁŠ. A PROTO DRŽÍME PALEČKY A POSÍLÁME HLÁSEČKY. AHOJKY MÍLA