Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

martina » 11. 12. 2009, 14:43

Barča.. naprostej souhlas, asi si udělám výlet na Slovensko, kdoví jaký poklady tam před náma ještě schovávají:) A to jsem myslela, že se mi blonďáci vůbec nelíbí!

martina » 11. 12. 2009, 14:36

no to jsem ráda, že aspoň v téhle diskuzi to není na téma "béé, to je nespravedlivý"..akorát lucííík si tady pomocí různých nicků povídá sám se sebou..ale když ho(jí) to baví..Už se nemůžu dočkat neděle. Akorát se trochu obávám, jestli to nebude celý unpludged trochu jednotvárný v tak velký hale..pokojnou atmosféru bych si přece jen nechala radši až na Vánoce:)

Barča Enďulín » 11. 12. 2009, 14:24

Další důvod proč má vyhrát superstár! 12.Je tak sexy,že by nam ho ostatni ženský záviděli, a to se hodí!!:D no řekněte kdo je vic sexy než on???? vzkaz pro slovenky: Nechapu, jak ho muzete nechat běhat po světě samotnýho!!!...... to je bída:(........ takovej pěknej kluk :-* Už mi zněj uplně šmajdá.....

dodo » 11. 12. 2009, 14:03

OK Lucííík,nechám ťa,máš asi svoje dni.Myslím,že o Mira sa nemusíš báť,ten zo seba trapáka neurobí.A jediné čo pre neho môžem urobiť je asi ho niekedy pozvať na pivo,niesom totiž jeho manager,škoda.

Miska » 11. 12. 2009, 13:53

Jezisi uz jsou tu zase s diagnozou. Ivi taky jsem tak Honzu vnimala a dost jsem byla z toho jeho posledniho vystoupeni prekvapena opravdu mile prekvapena musim napsat. Tim jak to vzal. ANAZUZ my jsme tady vsichni rockenrolisti tak proto k tomu Mirosovi tak inklinujeme a uplne s tebou soucitime jak to myslis. DODIKU Luciiik je strasne rozcilenej tak ho radeji nech. Jen by me zajimalo jak to myslel s tim ze se mas o Smajdu postarat aby ze sebe neudelal toho praptaka.

Iva » 11. 12. 2009, 13:45

Uf toľko výkričníkov som pokope ešte nevidela :) Ktože je tu za trapáka ? :)

lucííík » 11. 12. 2009, 13:34

for dodo: Nejsem tu pod více jménech, jsem tu poprvně nemám důvod měnit jména!!!!!!!!!!!

anazuz » 11. 12. 2009, 13:31

7 nizsie uvedenych dovodov,preco by mal Smjda vyhrat Superstar, *celkom* sedia.*Celkom* uvadzam s hviezdickami,pretoze mne osobne najviac sedi argument cislo 3.Tymto prispevkom chcem vyzdvihnut a poukazat na jeho charizmu.Co sa mojej osoby tyka,tak superstar normalne beriem ako- sutaz ,spevaci ,velke halo,hysteria,a pod,velmi nasledujem!ALE prave Smajda ma s tou jeho charizmou a energiou uplne dostal.Dostal ma - zvlastnym sposobom (nie vizualnym),prave naopak-opakujem-jeho osobou.Dost tazko sa naberaju slova na opisanie niecoho,co vo mne evokuje ked ho vidim,alebo pocujem. Uz dlhsie sa mi nestalo,ze by niekto vo mne vyvolal tak pohodovy a prijemny pocit-bez ohladu na sutaz alebo spevacku kvalitu alebo lasku.U mna je Miro uz davno the Star,no nie hudobna. Este jedna vec-styl hudby.Ja sama inklinujem k tvrdsej hudbe,preto ma nesmierne zaujalo jeho posobenie v sutazi(povedzme komercnej cz/svk sutazi),nakolko podobne komercnejsie akcie sa drzia skor ineho stylu hudby. So,keep Rock'nRoll on mind...

lucííík » 11. 12. 2009, 13:28

for dodo: nereaguj na můj článek bud tak hodný jo????A starej se o to aby šmajda ze sebe neudělal zase trapáka....je to můj názor tak mě nech bejt dodíku

dodo » 11. 12. 2009, 13:24

Miska,ty si pekná potvorka,to ma fakt pobavilo.Uzdraviť sa k smrti....Tak to najprv skúsim s vami všetkými Zdravíííím vás všetkýýých Šmajdovci......Lucííík ty si tu asi vo viacerých nickoch dá sa to poznať podľa tvojich nápaditých komentov.ďakujeme že nás takto obohacuješ svojimi bystrými postrehmi.

antišmajda » 11. 12. 2009, 13:23

šmajda ven neumí zpívat!!!!!!!!!!!!!!

Iva » 11. 12. 2009, 13:19

BA - super napísané. Miro je fakt osobnosť. DODO čo sa honzíka týka nebol mojím favoritom ani zďaleka, nevedela som mu prísť na chuť celý čas, ani tomu talentovanému spevu, ale po vypadnutí ma milo prekvapil. Celé finálové kolá nevedel zo seba dostať kompletnú vetu a len sa usmieval, inak milo, aby si ostatní nemysleli, že som nenávistník :) pri rozlúčke sa držal skvelo a dokonca dal celkom fajn reč. Povedala som si, že sa to asi učil naspamäť od začiatku finále :) ale na druhý deň som niekde videla rozhovor s ním a bol v absolútnej pohode a celkom príjemne komunikoval. Takže mám za to, že nezvádal tlak, stres a napätie. Preto na mňa pôsobil "všelijako" Iste ho zo zákulisia poznali inak a dokonca si myslím, že tam bol taký obľúbený miláčik. Ja si osobne myslím, že by sa mala posunúť veková hranica nahor do týchto súťaží. Aspoň od 17. Sú to deti a podľa mňa to niektoré nezvládajú a to si nechcem predstaviť keby nedaj bože to malo mať na niektoré následky. Dúfam, že nie. Kde som to ja zas skončila :) MISKA a KOBITKA zabudli sme na to najdôležitejšie :) záleží mu na tom, aby sa bavili ľudia, ako už pár krát povedal....tú energiu dáva späť...

Miska » 11. 12. 2009, 13:18

Teda Dodo ja z tebe nemuzu to je zase prirovnani :)))) Kdyz uz jsme u toho Tylera tak ja Aerosmith moc nemusim ale Dream on to co vybral Mirko je snad od nich to nejlepsi, moooc se mi libi. Ale myslim ze je i docela tezka tak mu budu drzet palec at se s tim popere. Honzik hezky zpiva ale me neoslovil treba jako me neoslovil nikdy Gott a to je nase legenda.Kdyz se me nekdo zepta jestli zpiva lip Gott nebo Joey Tempest z Europe tak reknu ze Joey bez premysleni. A to bychom se museli ale uhadat. Jo Dodo jeste znam jednu metodu jak se uzdravit...stoupni si do dveri obchodaku a vsechny zdrav az se uzdravis snad ke zdavi a ne ke smrti.

kety » 11. 12. 2009, 13:16

šmajda je nevycválenej šašek

kobitka » 11. 12. 2009, 13:15

dodo: to srovnání Jaggera a Tylora nemá chybu:-). Sama bych to líp nenapsala. Jinak se pořádně vykurýruj ať jsi v neděli jako rybička ale bacha výlovy kaprů ještě pořád pokračují.

irena » 11. 12. 2009, 13:12

Neuvěřitelně se těším na neděli, Kníže Rohan je moje srdeční záležitost. Takže Miro, vzkaz od starýho Růžičky: Měsíc svítí, ale chleba nežere Ty to ale koukej trefit, frajere......... Držím palce a budu na tebe myslet.

Lucííík » 11. 12. 2009, 13:10

souhlasím s Luci pěkně napsáno a to hlavní je,že neumí zpívat a ty jeho trapný běžecký šou.Nic jiného neumí jen ta šou.A je to fakt trapný měl by se nad sebou zamyslet!!!!!!!!Jako rockér je propadák vůbec mu to nesluší at radši zpívá nějaký pomalí písně to mu jde,ale rock ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!Hrůza!!!!!!!!!!

dodo » 11. 12. 2009, 13:02

A zabudol som spomenúť napríklad Jaggera alebo Tylora,čo vyzerajú ako žaba keď serie a babám od juhu po sever,spozitívňovali tehotenské testy.Tak o čo Go?Sorry za chyby v niektorých slovách čo som písal dole,fakt mi to nepáli cítim sa ako K.k.t. som rád že zvládnem odpísať kontrolný kód...

míla » 11. 12. 2009, 12:32

AHOJ MIRO. JÁ VÍM,ŽE TOHO MÁTE DOST NAPILNO. DRŽÍME TI PALEČKY. VYDRŽ TY TO VYHRAJEŠ. AHOJ MÍLA

BA » 11. 12. 2009, 12:27

Miro je študentom architektúry, ale podľa mňa strčí do kapsy všetkých manažérov ako má všetko fantasticky premyslené a ide na istotu. Mladé žubrienky oblbne telom a vlasmi, ich maminky úsmevom a kultivovaným vystupovaním, na chlapov ide cez rock, na Čechov cez podporu Leony a mamou Češkou, pivárov cez podporu piva a teraz vytiahol tromf na východniarov. Excelentné. Tlieskam a dodávam, že toto všetko by bolo nič, keby za tým nebol veľmi dobrý spev - a tým myslím skôr pomalé balady, ktoré spieval v semifinále. Ale ZVLÁDA SUPER VŠETKO, niekedy robí chyby, ale proste na sebe maká, nesťažuje sa na zaujatosť poroty, sabotáže pri odposluchu, atď a preto v ňom vidíme naozajsnú superstar, ktorá to má v hlave všetko urovnané, je inteligentný, má charismu a dobre vyzerá. Takže Miro ideš!!!