Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 18. 02. 2010, 20:26

Andrewe, no teda...Tomu se říká přiznání s velkým P ;) A už předem děkujeme za to ANNO, my tě nemít, tak dávno sedíme v Bohnicích ve svěracích kazajkách... A k tomu DVDčku, vidím ho někde na hromádce mezi spodním prádlem a plyšákama, možná v tom lepším případě někde zahrabaný na poličce...Berme to ale pozitivně, přinejmenším ví, že tu existujeme a sem tam sem mrkne paní Šmajdová (možná). Ještě závěrem, tenhle komentář už píšu asi potřetí, za chvilku rozmlátím monitor...Tohle fórum už mele z posledního.

fanusicka » 18. 02. 2010, 20:13

leila: možno sa mýlim..napamätám si to presne..ale nedostal najprv strieborné auto a až potom to čierne? viete..možno musel to strieborné vrátiť..

Andrew » 18. 02. 2010, 20:09

gatla: No doufám, že v tom BMW nemá DVD přehrávač, aby se při pohledu na sebe nezabil :)

Jinak pro Arabelu a všechny ostatní, kdo nemají ten zázrak kultury a zábavy jménem TV Nova - sobotní ANNO budu nahrávat.

Lenka » 18. 02. 2010, 20:08

Ahojky.Koukám že se tu můj odpolední příspěvek vůbec neukázal děsně to blblo než jsme přelouskala 10 stránek a než se to načetlo. Jinak fotky z Trenčína jsou hezký ale proč pořád nosí tu černou barvu? :-D

gatla » 18. 02. 2010, 19:57

Andrew:No konečně!!!!Už jsem myslela,že se nepřiznáš...Konečně je to venku :-DDD Též nějak nečekám,že by se nám ozval,ale mně říkal,že se na DVD koukne :o)) "Áno,určitě se pozrem" :o)) Tak třeba teď nestíhá,protože pořád na něj kouká :-DD

deppholl » 18. 02. 2010, 19:57

Andrew - jde o to jestli tady za dva měsíce toto fórum ještě bude. Jinak já nemám žádné ambice - mojí přezdívku (ostatně jako moje jméno) nikdo nedá napoprvý, natož aby si ho zapamatoval :-)))). Ale na to dvd se ho určiě zeptáme. Už trénuju některé jednoduché věty, ale asi nemám tu správnou fotku. Ale já jsem chorobný optimista, tak si myslím, že to dopadne O.K.

Lilie » 18. 02. 2010, 19:49

Andrew: říkal "Ďakujem veľmi pekne", takže možná myslel vyřídit to všem (musíte mě omluvit - holt mozek níž, než obvykle bývá...:-))). Ale řekla bych, že zase takové velké překvapení to nebylo - asi sem fakt občas "zajde", to jsem ještě pochytila, než jsem se dostala úplně mimo :-DD Leila: no přece proto, že na tu strašnou černou barvu je totálně zatížený :-))))

Leila » 18. 02. 2010, 19:31

Nie je to podstatné, ale mňa tak trošilinku zaujíma - neviete, prečo Mirko stále jazdí v tom tmavom aute, keď mu dali nové, so striebornou metalízou??? Azda sa mu nepáčilo? Podľa mňa bolo krajšie !!!!!!

Andrew » 18. 02. 2010, 19:28

deppholl: Tak mrzí a nemrzí. Já jsem si myslel, že se neozve. Jednak dárků určitě dostává spoustu a druhak, co by taky psal? Takže mě to ani tak nemrzí. Spíš by mě hodně překvapilo, kdyby se ozval. Jsem zvědavej na ten Liberec, jestli když se představíme přezdívkama, tak bude vědět nebo ne.

Leila » 18. 02. 2010, 19:17

Andrew .... velikánska VĎAKA !!!! Konečne vidím po týždni tie fotky !!!!! Čo by sme si tu len bez teba počali !!!!! Btw.. a nie si na lieky, beriem to späť! ((:-DDDDDD

deppholl » 18. 02. 2010, 19:15

Andrew - při mém zařávání HAHAAA pes zalezl pod křeslo a vypadá to že dlouho nevyleze. Tak už mi Mirďu nemusíš půjčovat, pokud je to tak stejně by mi na nic jiné už nebyl. Kdepak je to " Jediný fyzický kontakt o který stojím je podání ruky"???? A teď vážně, moc tě mrzí že se neozval na to DVD???? Všichni doufáme že si ho aspoň prohlédl. S tím netem - jak se přestěhoval , tak asi nemá doma připojení, si myslím. V čase SS byl na hotelu s připojením, tak holt psal. Teď aby lezl do KFC (zvlášť když tam je pro něj poživatelný jen salát) aby se připojil, to by asi bylo na něj moc :-))))

Rous » 18. 02. 2010, 19:08

Andrew,Andrew, tohle mi dělat nemůžeš, já málem upadla ze židle Až se manžel otočil,co se děje..

Lilie » 18. 02. 2010, 19:05

Téda, teď jsem dorazila a už se zase řehtám :-DDD (I když to furt blbne....). Andrew: jak jsi nám to mohl udělat??!!! :-)))

Andrew » 18. 02. 2010, 18:59

Ať máte nějakou fan fiction k přemýšlení :) Leila: Myslíš ty fotky z Žiliny? Jestli jo, tak zkus tuhle adresu, jenom si před to dej to http:// s934.photobucket.com/home/AndrewCZ/index

Leila » 18. 02. 2010, 18:52

Jééjky, tak už aj náš Andrew je na lieky?????!!!!!! ((:-DDDDDDDDDDDDDD Alebo ty nie si ten "náš" ???

Leila » 18. 02. 2010, 18:29

fanusicka .... vtedy, keď tam spievala aj Zimányiová, Lojzo, čo ste naňho čakali dlho v zime, myslím, že ty si dávala ten link na tie fotky, aj Andrew, ale nejdu mi spustiť, jak na just akurát tie linky!!!!

Andrew » 18. 02. 2010, 18:28

Ahoj. Musím se vám k něčemu přiznat. Mari je můj pseudonym. Nebyli jsme si s Mirem jistí, jak byste to vzali, tak jsme napřed zkusili historku, že chodí se stařší dámou. Vzali jste to sportovně, tak můžeme s pravdou ven. Mějte se krásně, já se jdu topit v blonďaté hřívě. Mimochodem, DVD máme doma vystavené :)

Leila » 18. 02. 2010, 18:25

mari ... ja som si myslela, že ten vodovod je na koncert do L a ty nakoniec sama tajne priplávaš k Mirkovi s úmyslom ho zviesť!!! A ešte použiješ naňho tvoj sexappeal a kadejaké čary a on sa zamiluje na celý život, odhodiac sľubnú kariéru!!! mari, mari, toto je pre nás "vodovoďáčky" riadny podraz ! ((:-DDDDDDDD

fanusicka » 18. 02. 2010, 18:08

leila: aké fotky z vonku? Vystúpenie v Trenčíne bol vo vnútri v klube, či sa mýlim?

fanusicka » 18. 02. 2010, 18:02

Lilie: keby si vedela aký bol v Žiline chutnučký v tej čiernej :-) na fb bol odkaz od jedného chalana (DK) z Martina, ktorý chcel kontakt na Mira alebo manažéra, lebo ho chcel zavolať na vystúpenie do MT. Tak som si kukla profil toho chalana a prišla som na to, že asi pomáha spoluorganizovať nejaké kultúrne podujatia v MT. Tak som mu poslala súkromnú správu a dala som mu tip na osobu, ktorá by mohla vedieť kontakt na Mira. Raz keď som bola na fb, tak tam bol komentár od jednej slečny/pani a podľa jej profilu to mohla byť aj tá asistenka. Lenže teraz má už skrytý profil, tak mi to nemôžete ani potvrdiť, ani vyvrátiť :-(( Je z jednej agentúry a zastupuje aj iných spevákov. Mari: vyber čierne handry z koša! To je rozkaz!!! A môžeš k ním nachystať modrý dveter (Nebude to ľahké) a tričko s anjelikom (Srdce jako kníže Rohan) a budem slintať :-)))))