Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

DURO » 10. 12. 2009, 14:42

Andrew&ráno,súhlasím s vami,len chcem dodať,že nech je to akokoľvek táto superstar bola tento rok na lepšej úrovni hlavne vďaka Mirovi a jeho hudobnému vkusu,takže som rád že som ho pre seba objavil.Pomohlo mu to zviditeľniť sa to ostatné je na ňom,hlavne mu prajem veľký úspech po skončení show,nech si porota a neprajníci búchajú hlavu o stôl,že im to tam prevalcoval valec z bočnej uličky..Držím palce.GOD BLESS vás všetkých!A ešte na záver Miro je jeden z mála čo má veľký nadhľad a aj schopnosť zvládať stres a kritiku ľavou zadnou.

ráno » 10. 12. 2009, 14:19

Andrew, napsalas to dokonale, musím jen souhlasit. Tato šaškárna je bohužel jeden velký byznys, v kterém je zisk pro televize až na prvním místě. Přeju samozřejmě úspěch všem, aby si každý našel tu svoji správnou cestu dělal, co ho bude bavit a hlavně aby měli děcka štěstí na lidi kolem sebe. Vím, že je to předčasné, ale myslím si, že tu cvičenou opičku bude nakonec přece jenom dělat Martin. Jsem sice spíš nakloněna k Mirovi, ale zase realistka, doufám, že mě nebudete kamenovat.

dodo to Iva » 10. 12. 2009, 14:04

dnes sa u mňa stavila,kolegyňa šla na nejakú služobku tak som jej dal tie CD,nech ti ich pošle.Tá zasa mala otázok ako ŠTBáčka,ale dúfam,že to pošle.

Andrew » 10. 12. 2009, 13:40

Pavle, tohle je jasné každému, kdo má v hlavě mozek. Superstar není charita, kde dvě televize splní sen skromnému klukovi z Košického sídliště. Superstar je jen další způsob, jak může Nova a Markíza vydělat prachy. Taky těch 100.000 EUR není na ruku, ale je to roční smlouva s televizí. Takže výherce bude rok dělat cvičenou opičku a těch 2,5 mega dostane za to. A myslím, že je nám všem jasné, kdo televzi přiráhne víc lidí (a tedy peněz) - jestli Martin, který sice zpívá jiný level, ale jinak působí jako ledový král, nebo Miro, který se má ještě hodně co učit, ale je charismatický šoumen.

A o Mirovi si můžeš myslet co chceš, ale rozhodně není hloupý. Tohle se z jeho pohledu nedá brát jinak než že účel světí prostředky. On chce, aby ho lidi znali, chce fanoušky a chce je bavit. A takhle je získá. Sice jsou nejvíc vidět a slyšet ječící pubošky, ale jinak to prostě nejde. Nebýt superstar, já ho neznám a věř mi, že mám do ječící pubošky fakt daleko :)) A věřím (doufám), že takových je hodně.

Jinak dámy, musím říct, že vaše noční snění se čte opravdu hezky a směju se tomu, co dokáže jeden blonďatý zajíc :) A věřte mi, že být na jeho místě (jsem o 4 roky starší), napřed se červenám až na zadku a pak mi narostou ramena, že neprojdu dveřma :)

Martina » 10. 12. 2009, 13:06

Miro moc ti fandím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavel » 10. 12. 2009, 12:56

dámy,je mi líto,že vám tu pokazím tu vaši milou diskusi.Jen vzkaz pro Miro.Mrzí mě,žes jim "zbaštil" ten jejich marketikovej tah - myslel jsem,že jsi prozíravější- tohle odneseš bohužel ty.Škoda.

Macyáš » 10. 12. 2009, 12:37

Ženy, jdu jen na skok, ke každému vašemu příspěvku mám plnou hubu slov, ale nestíhám to napsat. Vše co jste tady zmiňovaly se mi na Mirovi líbí a úplně nejvíc mně dostávají ty jeho neplánované gesta a poskoky, takové co použije nevědomky při vystoupení - aspoň myslím že nevědomky. Jak třeba si pomáhá či gestikuluje tou druhou rukou při zpěvu, u Gotta to bylo bomba, ale používá to skoro furt. No na tohle téma by bylo hodně co povídat. Ale jak se to tu dnes takhle od rána rozebírá, úplně šli stranou diskuze o jeho pěveckých kvalitách a chlapi se zjevně lekli a se..ou na naše blbé sexistické řeči. Ani Miro už asi nepozná rozdíl , zda je na FC nebo tady na diskuzi. Ale jak jinak se máme Mirko uspokojit ???

kobitka » 10. 12. 2009, 12:18

Miska : Kde že já ho dávala jako přirovnání k Mirovému ječáku. Brian ho ma daleko horší takže by to mohli konečně Mirovi přestat předhazovat. AC/DC mám ráda ale snesu je poslouchat maximálně 15 minut pak mně z toho bolí uši. Pro mně má Brian hodně zajímavý hlas ale moc pisklavý. možná že to píšu blbě ale jeho hlas ve výškách nedokážu popsat Aneta: To je pěkné že máš takový strach o naše finance ale myslím, že náše platy jsou větší než tvoje kapesné. Takže i když du dneska nakupovat dárky tak na kredit mi určitě zbyde, aniž bych byla do konce měsíce ohladu.

Mia » 10. 12. 2009, 12:08

A já zase nemohu hnout s věcmi do školy=-). Pořád bych si pouštěla wicked game a C´est la vie. Je to šílený=-)

Iva » 10. 12. 2009, 11:22

Macyáš, predstav si, že mne bolo povedané, že vyzerám ako Šmajda! :-)) fakt vážne, ale bolo to na aerobiku po pol hodinovej zostave a pol hodinovom posilovaní, keď som sa opäť postavila na nohy so stiahnutou gumičkou z vlasov :-))) RIA ja už viem prečo nemôžme spávať! Aj Ty si na to prišla? :) Je to totiž vražedná kombinácia pri ktorej by ani slon nezaspal: napätie, nervozita a nadržanosť :)

teena » 10. 12. 2009, 11:17

anuenet: samozdrejme ze vsechny penize neutratime za jeho postup ale kdyz usoudim ze nato mam abych mu par hlasu poslala tak mu je poslu jen blazen by vyplitval vsecky penize na kredit a superstar :) nu stejne mam pausal a limit ktery tak jako tak musim provolat nebo propsat:)

oasiska » 10. 12. 2009, 11:12

škoda ze si to miro necte myslim ze spousta prispevku by ho tady potesila :)

Miska » 10. 12. 2009, 11:08

Anuanet jsi moc hodna jak soucitis s nasimi pribuznymi to se hned tak nevidi, a kdo ti rikal ze posilame nejake SMS? My se tady bavime o vizazi jednoho tobe nic nerikajiciho chlapa jestli jsi to nepochopila. Ale diky za starost.

ZUZA » 10. 12. 2009, 11:03

Anatka o moje prachy sa ty neboj,slušne si viem na seba zarobiť,a nekupujem kredit mám veľmi výhodný paušál....Darčeky mám už dávno,také riešim už na dovolenke,my máme doma preto na Vianoce leto.Miro si tiež zaslúži vianočný darček,ale keďže neviem čo by si prial,skúsim poslať sms,možno poteší.Mirko držím palce!

RIA » 10. 12. 2009, 10:59

Ahojte,veď ani ja som nemohla oka zažmúriť,teraz som v polobdelom stave.Jarka ty nás chceš zabiť?Presne viem o tom krčení nošteka to je na zožratie,ale aj ten jeho pohľad,taký šibalský,či ako to nazvať, a aj zdvihnuté obočie,a gestikulácia....ach juj.No aj ja som zrazu na banány,mäsožrút som nebola nikdy,a ešte som začala slopať pivo.Miro tak takýto vplyv na nás okrem iného máš..Pá idem makať,lebo ma budú riešiť,vždy na konci týždňa ľudia už len predstierajú,že pracujú,ale na konci roka sa to až tak nedá....

anuanet » 10. 12. 2009, 10:58

Abyste kvůli SMS co posíláte měli potom na vánoční dárky.Když si všechno vyplácáte na člověka,kterej si to nezaslouží....tak chudák Vaši blízcí a myslím,že plácáte zbytečně!!!!!!!!!!!!!Ten jeho jekot zvítězit v žádném případě nemůže!!!!!!!!

Miska » 10. 12. 2009, 10:57

Jezismarja tady se neda ani soustredit na vareni obeda, radsi ani nedomyslim o cem bude diskuze vecer. Jdu si to pustit znovu a doufam ze nedopadnu jako tuhle kdosi s rohlikama a nepripalim polivku. MACY jedine vysvetleni proc se s tebou v praci nechce nikdo bavit o Mirovi je podle me ten ze pracujes zrejme na stavbe se zvysenym poctem cizich statnich prislusniku a nebo v dolech. KOBITKO tobe pripomina Miro soucasneho zpevaka z AC/DC? Tak to by me ani v tom nejdivocejsim snu nenapadlo tohle prirovnani. Cekam furt ze se nepotvrdi ten playlist kdy a kde to vyjde oficialne?

teena » 10. 12. 2009, 10:55

ma opravdu krasnej usmev ale aji ty oci krasny ty se nedaj prehlidnout !!!!

čertice » 10. 12. 2009, 10:49

Miro se mi nelíbí,ale házet špínu na něj nebudu.

sííísííí » 10. 12. 2009, 10:49

uz se to vi vsude!!!!vypadne pokud stim neco neudelate musite posilat hlasy vic jinak odejde!!!! tak misto hadani se s blbcama co ho urazej musime pro KREDIT xD