Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

ráno » 10. 12. 2009, 10:49

Nahlížím mezi fakturami, playlist pořád nikde, už by ho mohli teda vyplavit. Dámy, toto se fakt nedá, před obědem a takový chutě. Mě teda nejvíc bere ten jeho úsměv, má dokonalý, nádherný zuby.

Iva - Ahojte! » 10. 12. 2009, 10:46

ADA tak Ty ľutuješ, že si to čítala ráno a ja ľutujem, že som tu s vami zotrvala tak dlho, teda nie, že by sa mi nepáčilo, vy ste fakt úžasní ľudkovia a včera som sa dokonca schuti nahlas sama smiala. Ale problém bol potom v posteli :) nevedela som zaspať do rána do štvrtej !!! čím to asi je sakra ?

míla » 10. 12. 2009, 10:40

Ahoj miro.Musím Ti napsat, že v těch kalhotech při posledním finále si byl fakt k sežrání. MOC TI TO SLUŠELO.AHOJ MÍLA

kobitka » 10. 12. 2009, 10:25

Herdek lidi vy máte tolik postřehů ohledně Mirova vzhledu, že mi nezbyde nic jiného než vzít lupu a začít sjíždět jeho vystoupení ještě častěji, abych taky našla něco zajímavého. Jinak jeden postřeh by byl a dokonce bez lupy. V těch bílých kalhotech měl fakt pěkný zadek!(hodně se červenající smajlík)

Jarka » 10. 12. 2009, 10:13

Macyáši, já jsem taky od Ostravy a nakazila jsem se stejně jako ty. Já jsem superstár nesledovala až do chvíle, kdy se Mirko omlouval za řeči nějaké své kolegyně. Od té doby je pro mě prostě zlaté děcko a hltám ho jako nějaká puberťačka. V práci je to však s fanděním tak půl na půl. Nakažených Mirkom je více! Chodúra si dokážu představit někde v opeře za slušňáka, ale na Mirka si půjdu do Ostravské haly oddechnout, zarelaxovat si, pobavit se. Děsně mě baví, je fantasticky bezprostřední, na nic si nehraje. A všimly jste si dámy, jak krásně krčí nosík, když tak úžasně zařve?

kobitka » 10. 12. 2009, 10:12

Macyáš: bacha na střapce aby se ti do nich nezpaletl netopýr. I kyž, když už jsme u těch masožravců Ozzy Ozbourne by ti od něho pomohl. Jinak já poslední dobou zvýšila příjem banánů. Čím to může být opravdu netuším :-) Jinak Frýdek-Místek s tebou soucítí.

Macyáš » 10. 12. 2009, 09:50

Moc Vás pozdravuji v novém dni. Bóóže, už jsem tu zase. Nemůžu si pomoc. V práci už se mnou nikdo nechce o šmajdíkovi mluvit - jsem z Ostravska - takže jsou to kolem mne samí chodúrovci. Lidi já Vás prostě potřebuju, protože Vy jediní mi rozumíte, Vy mne pochopíte ! Už mi dokonce i říkají, že to mám s Mirem, tak jak páníčkové se svými pejsky - jako, že se jim po čase začnou podobat . (To má Hejma asi doma kokršpaněla, co?) . Přestala jsem si žehlit své dlouhé blond vlasy a chodím střapatá i když look Mira to ještě není, ale já to zdokonalím a navíc ještě každé ráno s pytlíkem zeleniny a ovoce - no já, zarytý masožravec. Tomu se říká správný výchovný efekt. Ten Miro ani netuší, v čem všem je dobrý.

kobitka » 10. 12. 2009, 09:30

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar/128... ještě tam zapoměli napsat trdlování na autogramiádach

Miska » 10. 12. 2009, 09:29

Taky vas jsu pozdravit pri ranu, doufam ze jste meli vsichni krasnou noc a hezke rano i kdyz KOBITKO soucitim s tebou ty nase ranni ptace.Zkousim to tady jeste docitat....Macyasku vim jak to myslis ale podle me to nebude jen tou medializaci, ono je to spis o pocitu ze vis ze se libi dalsim a pak se ty hormony vic mobilizuji..chacha. Nevim ale jestli to funguje i v realu, ono je neco jineho psat tady neco a dostat se k nemu tzv. face to face. RANO salto na schodech...jasne ze to tam udelal schvalne, vzdyt on i souvisle prestal zpivat pred tim..jinak by tam nanakal do toho padu. To bylo urcite soucasti show. CYRILKO a vubec vsichni co tu nebyli ano mate absenci neomluvenou vcera jsi tu chybeli, cim vic lidi tim vetsi sranda. RIO ten koment o tom stojanu nema chybu. Mas fakt bujnou predstavivost. Nasla jsem tu jedno slovo kteremu nerozumim ale uz jsem ho zapomnela, skleroza je svina. DODO a kdyz uz jsme u te chripky tak jestli si koupis to co jsem ti poradila tak to ber ve zrychlenem davkovani prvni den to jest kazdou pul hodinu 10 kapek od obou cely den. A druhy den uz tak jak tam pisou. At se imunita poradne zmobilizuje.

kobitka » 10. 12. 2009, 09:26

Cyril : Hoch, hochu no vidíš jak se činíš. máš jedničku z hvězdičkou vážně se jmenoval Bon Scott. Ale mně spíš připomína Briana Johnsona.

ZUZA » 10. 12. 2009, 08:33

Škoda,že som vás nestihla včera v takej vtipnej forme riadne to tu žilo,Dodo musí byť záchvat...Mirko by nás mohol mrknúť,aspoň nejaký krátky koment,ale majú toho až až,takže trpezlivosť,som zvedavá na ten zoznam,či je to tak či nie...Každopádne sa na neho v nedeľu teším.

ráno » 10. 12. 2009, 07:59

Óóóó... tady “u Mira“ to žije, to je dobře, i večerně-noční témata jsou zajímavá.... Nestíhám bohužel všechno dočítat. Dnes se snad dozvíme oficiální seznam, taky jsem napnutá, co si vyberou, nebo jim naloží za klády... nebo jak to vlastně je s tím výběrem. Taky si pouštím zpětně Mirovy videa a až včera jsem zaregistrovala to „salto na schodech“ při GNR. Možná se to tu už probíralo, bylo to v plánu nebo co si o tom myslíte? V každém případě má blonďáček fyzičku jako hrom. Tak pěkný den všem.

Ada » 10. 12. 2009, 07:47

Tak teď lituju, že jsem si ty vaše komentáře nečetla před tím spaním, to by hned bylo o něčem jiným...;)) Pokud si to tu Mirko přečte, tak to ho hodně pobaví :) MIRÓÓÓ, OZVI SE NÁM!!!!!:D

Cyril » 10. 12. 2009, 07:12

Dobré ránko všetkým!Tak tu bola večer celkom slušná sranda,strašne rád sem chodím,ach "kobitka"ani mi nevrav o rannom vstávaní...Ja som vám vravel že Miro mi výškami pripomína trochu starého speváka z AC/DC,myslím,že už viem aj ako sa volal Bon Scott(?)opravte ma ak sa mýlim.No a už je isté,že budú spievať toto?Inak fakt AC/DC ako unpluggued verzia,to bude pôsobivé,možno sa nám otvoria nové obzory....Všetkým krásny aj keď studený deň prajem.

kobitka » 10. 12. 2009, 05:12

Dobré ránko lidičky jak tak kukám diskuze se vám opět protáhla a zvrhla se v zajímavé téma.Mirovych ruk jsem si nevšimla ale zkusím to napravit. Ou sakryš proč já musím ráno tak brzo vstávat :-(. Ještě ani kohouti nekokrhali a já už tady straším. Mělo by byt trestné nutit lidi vstávat ve čtyři ráno. No nic přeju vám hezký den s Mirovymi písničkami v uších a snad se tu dneska ještě ukážu.

RIA » 10. 12. 2009, 00:45

Macyjáš:slovo UTEKAŤ /utíkat/ vraj vám Čechom znie strašne smiešne...Hej?Janka ty potvorka,som si púšťala Wicked game asi tak 5x????10x????Fakt má ešte aj tie ruky krásne/som chcela napísať,že končatiny alebo údy/,to už by čo ste si o mne mysleli....Myslím,že ho aj pred tým baby chceli ale vieš aké to je,keď ide tvoj sused,alebo spolužiak z ktorého si paf okolo teba, tak na jediné na čo sa zmôžeš je chichotanie sa z kamoškami,ešte si to pamätám,koľko trapasov som ja osobne nazrábala,okolo prechádzal chlap mojich snov...

Iva » 10. 12. 2009, 00:10

Ale kua. Fakt je to fešák! súhlas! ÚPLNÝ. So všetkým wau. Dodo som paf že mi to pošleš.

Iva » 10. 12. 2009, 00:01

No sledujem, že sa tu takmer všetci uchyľujú do postielok s kadejakými predstavami :) ešte si rozmyslím, či sa pridám :) MACYÁŠ ten rajcovní vzhled som si nie istá či je to slovensky čo si myslím, ale asi ja sklamem :-))) Mira som si všimla hneď na kastingu, rozbalil to tam s gitarou a vtedy mi pripadal trošku smiešny :)))) prepáč Mirko, aj všetci. Keď začal v semifinále s Come As you are, čo sa mne na rozdiel od poroty fakt páčilo, povedala som si, že by mohol vyzerať aj lepšie k svojmu hlasu a najmä mi tie vlasy išli fakt na nervy. Stála som s nožnicami v rukách pri telke !!!! :) ach tie nervy, ale s pribúdajúcimi songami a nepochopenou porotou som ho začala doslova žrať aj s výzorom :-)))) a teraz je to tak nejak narovnako :)

Macyáš » 10. 12. 2009, 00:00

Ještě for Ria: promiň,ale nerozumín na co se ptáš, které slovo tím myslíš.Mé IQ klesá přímou úměrou k mému promile v krvi. Ale přesto se mi ještě hlavou mihla jedna ďábelsky inteligentní myšlenka :)) a to,jaká že je ta medializace sviňa!" O co je teď Miro přitažlivejší než byl kdy před tím (myslím před SS) a kde tehdy byly ty davy ženských co ho znaly před soutěží. Myslím ty kamarádky a spolužačky a sousedky ze sídliště apod. Proč nestály v davu před univerzitou, až půjde Mirko z přednášky ?? Však byl vždycky milý a krásný a hodný a všechno to, pro co ho teď tady obdivujem.Už nemám sílu to nějak kvalitněji vysvětlit, ale chápete co tím myslím?

dodo » 09. 12. 2009, 23:53

No baby vy ste zvrhlíčky,ste ma teraz pekne vypinkali z debaty,ale ja viem uznávam,že vás Miro berie to je len plus,že dobre vyzerá aspoň je to kpmpletka,spev vkus vizáž,show v jednom balení.Miska ďakujem za radu,skúsim a dám vedieť.Ivka dúfam,že ťa poteším,to budeš mať ako od neznámeho rockera na Vianoce hej?Inak ani mne niektoré príspevky neprešli,a to som vždy slušný,teda snažím sa byť no.Lathlorienn(bohactvo neverím že sa mi to podarilo odpísať) súhlasím s tebou,sám by som to lepšie nenapísal,mne to dnes nejak nemyslí.Máš pravdu!