Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miska » 09. 12. 2009, 23:01

MACYAS ja to taky rikala vzdycky ze slovenstina je sexy rec. RIA tak ted nevim jestli to nase nedorozumneni nevzniklo protoze nepouzivam interpunkci (omlouvam se nemam ceskou klavesnici) protoze ja myslim kocku po slovensky a ne kocku po cesky jako to zvire. Ja jsem si myslela ze kocka je kostka....ale kostka cesky je hraci kostka a koooostka s tou striskou nad o po slovensky je mala kost. Uz v tom mam jasno. UFFFF

RIA » 09. 12. 2009, 23:01

Ešte aj ty do mňa rýp Macyjášik.Už som z toho tak zamotaná že môžem štrikovať.Ale viem ako sa povie po česky hriankovač TOPINKOVAČ,a teraz mi zostáva len dúfať,že sa to nepodobá na žiadne iné české slovo lebo už ma drbne.....

Macyáš » 09. 12. 2009, 22:44

Vážení lidé - Ria,Dodo,Třesk-plesk, Miska atd. - já z vás škytám. Sranda musí být . Je to radost číst vtipné připomínky. Spešl to Ria : tak co bude s tou "kockou" , kdy padne rozuzlení záhady. Jinak jsem úplně nemocná z tej slovenštiny - sexy, sexy, sexy reč. A ty výrazy co tu padaj :o

Miska » 09. 12. 2009, 22:30

Dodi prosimte a co to je HRIANKOVAC? To je stroj na vyrobu hrnku a nebo zhrnovac snehu?

RIA » 09. 12. 2009, 22:22

NIE KOCKU ALE KôSTKU!!! K ôôôôôôôôSTKU mám na mysli.Ach jaj...Som si dala.Ale chápem lebo ja kým dačo vysvetlím.....

Lenka » 09. 12. 2009, 22:21

Třesk-plesk on line: Zasmála jsem se, jak už dlouho ne ;) Věř mi, za chvilku překonáš i Blesk a Aha, a že je to silná konkurence...Těším se na další číslo!!:D :D

Miska » 09. 12. 2009, 22:15

Tak ted jsem se vazne pobavila zpravy z Tresk-plesk jsou totalka. Tohle ja muzu, diky za solidni rekapitulaci, jdu si to precist jeste jednou. Ja vedela ze ten Chodur neni takovy necita ze by nepodal ruku jen tak a to muzeme byt radi ze nezpiva v rousce jako Jackson. RIA no ja jsem z toho ted taky dopletena takze uz nevim co je pecka a co kocka ale urcite vim ze plne gule u nas znamena neco jineho:)) CABALLITO ale oni chteji CD a to je podle me uplne easy pres Real player. Youtube s nim komunikuje, staci kliknout nahore na to video a stahovani zacne automaticky a tim padem odpada slozitost jinych programu. Ale decka stahujte fakt jen to co nejde v obchode koupit a hlavne pro sebe. Jinak uz tu nic nenapisu.

dodo to Iva » 09. 12. 2009, 22:12

Ja nemám problém poslať ti to kópiu poštou,a nechcem za to nič,poštovné pre mňa ver tomu problém nebude.Len v rámci tvojej ochrany budeš musieť vymyslieť kam to poslať,najlepšie je to asi na PO.Box lebo tam ti pridelia len číslo, a potom môžeš schránku zrušiťKaždopádne ak si to premyslíš napíš sem ja si ťa tu nájdem.V aute je to počúvať úplný relax,veď my čo jazdíme po SR vieme o tom svoje.MIRO neboj my všetci si tvoje CD určite poctivo kúpime,ale kôli dokonalej WG a Gottovi si určite ani ja nekúpim nudnú zmesku superstáristov....

Miska » 09. 12. 2009, 21:57

Dodinko a CD v aute mas? Nebo tam mas snad gramofon? :))) Prece pres real player stahnes na CD co chces?

Třesk-plesk on line » 09. 12. 2009, 21:53

jjjoooooo!!! konečně to prasklo, celé je to podvod!!!!!! hlasování je zfalšovaný, Šmajdova sestřenice Claudia to celé podplatila, aby vyhrál on, ve skutečnosti zpívá ještě hůř, i ten řev mu tam pouští na playback a při vystoupeních za něj chvílema zaskakuje kaskadér, prostě hroznej podraz na lidi!!! Taky Martin je srab jaký se hned tak nevidí. Zásadně nikomu nepodává ruku a s nikým se neobjímá, bojí se totiž, že ho ostatní schválně nakazí prasečí chřipkou a on se tak neprobojuje do finále. "Co si budeme povídat, v téhle soutěži jde hlavně o prachy. Jediný, kdo je může vyhrát,jsem já, protože jsem lepší než Tom Jones i Karel Gott," řekl Chodúr našemu prestižnímu deníku Třesk-plesk, kde se dnes čtenáři mohli také dočíst, že se Dominika zhroutila a odstupuje ze soutěže."Jako lesba v této sestavě už prostě nemohu dál vydržet. Doufala jsem, že mi vizáž Mira Šmajdy pomůže překonat nejtěžší chvíle,ale od té doby, co kvůli němu vypadnul Jan Bendig, ta čistá duše, se na něj nemohu ani podívat." S Honzíkovým vypadnutím to bylo ve skutečnosti ale úplně jinak. Poté, co se ukázalo, že v posledním kole budou soutěžící zpívat písničky Leoše Mareše, dohodli se Bendigovi fanoušci, že nevystaví Honzíka takové potupě a přestanou mu posílat smsky, aby se tento bookmakery jasně tipovaný vítěz nemusel ztrapňovat v estrádách, které jsou pod jeho úroveň. A povedlo se! Bendigovci slaví a dojatý Honzík jim on-line děkuje: "Pujdu dal budu se rvat za svi prava budu se snazit abich vam porad zpival nebojte seeee no ale co se da delat noo...us nic :-)" The happy end (?)

caballito to Iva » 09. 12. 2009, 21:50

Iva, pokud nemáš ještě žádný program na stahování videí z youtube, stáhni si youtubedownloader, je to freeware, takže ho normálně bez problémů stáhneš zadarmo, odkazy jsou třeba na slunečnice.cz nebo přímo na originální stránce (http://)youtubedownload.altervista.org (je to normální odkaz, ale http mám v závorce proto, že tu odkazy běžně posílatelné nejsou. Po instalaci můžeš stahovat jednoduše tak, že adresu videa na youtube vložíš do řádku "enter video url", video jednoduše stáhneš a stažený soubor, což běžně bývá video typu flv, zkonvertuješ do formátu, který chceš, třeba avi videa, ale taky velice snadno třeba do té mp3, a to tak, že překlikneš na volbu "convert video (previously downloaded) from file" a pak najdeš stažený soubor, zadáš formát, do kterého chceš video zkonvertovat (MPEG Audio Layer 3 (MP3) a máš to. Stříhat ve window movie makeru jde tak, že tam přetáhneš tu mp3, dáš ji na časovou osu a ustříhneš ji jako video podle potřeby a uložíš jen tu mp3, jako by to bylo video. Video přímo ze stránek novy jde stáhnout programem orbit downloader, jinak je to docela oříšek.

kobitka » 09. 12. 2009, 21:41

Tak zrovna si pouštímAC/DC a vážně si nedovedu představit že by někdo udělal kterou koliv jejich písničku v unpluggued verzi. A jestli má ještě pořád někdo pocit, že Miro ječí tak ať si poslechnou jejich úžasného zpěváka Briana Johnsona. Ten má pořádný ječák. Jinak bomba by mohla být kdyby měl Miro psíničku od Limb bizkit Behind blue eyes nebo něco od Linkink Park. Ale asi nejvěší radost bych měla, kdyby dal od Nickelback Photograph ta by mu mohla fakt sednout a je to moje srdcovka. Každopádně ať už má jakoukoliv písničku určitě do ní dá maximum jako vždy.

alex » 09. 12. 2009, 21:41

Po schodoch eeeeeeeeeeeéééé!To je pesnička asi tak vhodná do toho trápneho panelákového seriálu ne JOJke.Škoda že nie Cigaretka ne dva ťahy,to by bola šupa ako Wicked game!Müller je dobrý,preto hovorím,že má kopu iných omnoho lepších piesní,ale verme že to Miro zvládne, a práveže skákanie niééé.Skôr nejaký herecký výkon á la Rišo vo svojom klipe,napríklad to zakrádenie sa popri dverách, a tie nechápavé držky a pod.Veď uvidíme.Mám pocit,že by sa mu mohla táto pesnička podariť.

Iva to dodo » 09. 12. 2009, 21:29

Iste, že si aj ja kúpim originálne CD, lenže tieto veci sotva na CD budú a ak áno, tak tam bude od každého zo superstar jedna vec a to nemusím. Chcela som tie vecičky v Mirovom podaní, len kvôli hlasu. Ak Miro niečo po súťaži dá budem prvá v rade :) a inak zbierku mám aj ja a teda poriadnu. Na CD utrácam nenormálne prachy, ale neviem si pomôcť. Ale inak aj sťahujem ako divá ale pśśśt, keby som úplne všetko čo chcem mala kúpiť nestačil by ročný zárobok :))) som maniak, len v aute mám asi 50 cd alebo viac ? :)

ZUZA » 09. 12. 2009, 21:29

MIRKO mohol by si nám aspoň potvrdiť alebo vyvrátiť či je ten zoznam piesní správny?Ja si tiež neviem predstaviť AC/DC ako unpluggued ale nebránim sa tomu to nie!!!Inak to by bol už,rukolapný dôkaz toho,že to sem píše Miro,lebo toto vie teraz len ON.DODO správny prístup čo sa muziky týka to kvitujem!

Ada » 09. 12. 2009, 21:26

Souhlasím s puti, tenhle týden to je nejdůležitější, co kdy bylo. Miro by si proto měl každou písničku z těch tří zaměřit na něco jiného, a to na- zpěv, chraplák a show. Zpěv= unplugged, kytara, intimčo, klídek, pohoda, Mirův krásný hlas. Na toto čekají všechny romantické fanynky, hudbní fajnšmekři a Mirovi kritici. Chraplák=něco rockového. Pro Mira je to typické a nemělo by to chybět. Fistuli by ale mohl vynechat. Nadchne rockery. Show= další věc, která ho proslavila. Dala bych to k tomu Mullerovi- pokud zpívá po Schodoch, může tam běhat po schodišti nahoru a dolů, skákat, strhávat ze sebe oblečení, sjíždět po zábradlí, a zaručeně dostane i poslední skupinu, která na to čeká. Jak to vidíte vy??

Iva to caballito » 09. 12. 2009, 21:22

No ja im dám tri mesiace !!! :) toľko nevydržím, fakt som príšerne zvedavá. O akom návode dole hovoríš? Fakt netuším, naviguj a zvládnem.

dodo to Iva&caballito » 09. 12. 2009, 21:14

Myslel som že ti na P.O Box pošlem hotové CD,ak si ho na pošte na čas otvoríš,aby si nemusela písať svoju adresu a zostala ďalej anonymná.No ale ak chceš len hudbu do Pc tak to sprav ako ti radí" caballito".Inak ja pracujem z Linuxom na Windows nemám nervy,ale v práci sa nájdu aj "okenári" tak to tam v rámci zadrbávania skúsim.Ale ticho keby dačo tak nič....Niesom veľmi zbehlý v sťahovačkách.Inak jediné čo som kedy udrbal je Šmajda,lebo ten ešte nemá vlastné CD ale ked bude mať kúpim si. Všetko čo na svojom Play liste mám,je stiahnuté z originálnych vlastnoručne kúpených diskov,milujem muziku,takže takto ju podporujem.No a tá krádež Šmajdu,nemohol som si pomôcť ale tie sú lepšie ako originál,ostatné čo spieval mám v zbierke od orig.kapiel.

puti » 09. 12. 2009, 21:06

Posilejte mu hlasy dvojnasobne te dje narade on na vypadnuti!!!!! to jako nemuzete dovolit ne ? a nejspu to kecy je fakt an rade byl totiz hne dpo bendigovi kdo mel nejmin hlasu!!! tak v nedelu sup pro kredit!!!

caballito to iva » 09. 12. 2009, 21:05

Iva, taky by mě jeho vlastní tvorba moc zajímala, ale mám ten dojem, že teď ještě nesmějí svoje věci jako účastníci soutěže zveřejňovat, nebo spíš využívat popularity soutěže k propagaci vlastní tvorby. Takže si asi budeme muset počkat až po soutěži (a možná je tam stanovena nějaká omezující lhůta, třeba tří měsíců). Myslím, že jinak soutěžícím hrozí finanční postih, ale těžko říct, tu smlouvu jsme asi, jak tu jsme, nikdo neviděli. Jinak ty mp3 si opravdu může každý podle toho návodu dole pořídit sám, není to vůbec složité, odpadnou tak starosti s tím, od koho to sehnat.