Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

jula » 27. 11. 2009, 14:44

To musí byť fakt pekný,milujem vysokých chalanov a tušila som že je dosť vysoký,keď stál vedľa Adely lebo o tej viem že je dlhá.Ďakujem Mischka.Tak teda Šmajdúšik všetko dobré k tvojim dnešným narodkám.Inak fakt luxsusné balenie krásnej duše a hlasu.Ach jaj...

Tim » 27. 11. 2009, 14:44

tom77l : Cože? :D Tak to si asi děláš srandu ,ne? Jak ho mužeš s Mirem vubec srovnávat? Axel měl naprosto užasnej, nenapodobitelnej hlas! Mirovi taky fandím, je skvělej, zpívat umí, ale srovnávat ho s Axelem ( srovnávat s ním kohokoli ) mi přijde postavené na hlavu.. Každopádně se na to strašně těším :) Ten Timerlake teda nevím nevím, je to dost těžká písnička, no těžká ani tak ne, ale přijde mi teda dost debilní.. No uvidíme .)

wewe :) » 27. 11. 2009, 14:43

caw caw mozete mi nekdo rychlo napisat ako sa vola ta pesnicka od GNS co bude miro spievat dakuujjjjjeeeeeeeeeeem :)

wewe :) » 27. 11. 2009, 14:37

ahojte no tak miro vsetko naj naj naj lepsie k tvojim narodeninam a nech sa ti ta pesnicka podari budem sa tesit pretoze tam teraz v nedelu idem tak drzim palce a budem ti posielat SMS :) =)

tom77l » 27. 11. 2009, 14:32

A ja mu verím,že to bude dobré,len sa bojím toho že to zostane nepochopené lebo hlave Guns niesú pre uši každému.A Miro (prepáčte mi teraz skalní fanúškovia Guns) má takú farbu hlasu o ktorej môže Axel len snívať a na rozdiel od Axla vie aj spievať.Dvíham pohár zlatého moku a pripíjam na tvoje zdravie!!! Všetko najlepšie,a veľa úspechov nech sa ti darí!

eva » 27. 11. 2009, 14:24

pochybujem,že si vyberali sami Miro má úplne iný vkus,a keby si už vybral GNR tak aspoň kocking on heavens door.toto čo je za pesničku?Veď to nemá gule henten tom len ziape ako myš v pasci.Jááááj toto asi nedopadne dobre.už to tu niekto povedal asi ho chcú dať týmto dole.Ale na druhej strane Mirovi sa už viac krát podarilo upraviť pesničku tak že sme šli do kolien,prajem si to aj teraz.MTV ocenilo omnoho viac lepších skladieb.PODRŽME HO HLASMI.Mirko všetko naj naj naj k narodeninám,dnes si dáme na tvoje zdravie s kamošmi pivo a asi si dáme aj na tvoj úspech.prosím nech ti to v nedeľu vyjde.

Tim » 27. 11. 2009, 14:22

Šmajdochu všechno nejlepší k narozeninám! A v neděli se už těším na Guns n Roses, to bude nářež aspon!

El » 27. 11. 2009, 14:09

Mirko, všechno nejlepší k narozeninám :)

ke » 27. 11. 2009, 14:03

Je to super, ze si tak daleko! Ta vec od Justina moze byt super, zalezi ako si to upravis, ale na nete su live verzie a tie su skvele, no a guns to bude jasna pecka:) drzim palce a snad Ti z toho kolotoca este nesibe...a uzivas si to. Robis to fakt dobre!

Ika » 27. 11. 2009, 10:29

Šťastné narozeniny, šťastné narozeniny ty máš, chalan náš! :-)

Ať ti to dlouho krásně zpívá, úsmev na rtech zůstane, těšíme se na tvé prvé CD, co na pultech krámů přistane. I keď nevyhráš, nás fanoušky neopúšťaj a jen dál hraj, aby i za mrazivých zimních večerů jsme měli v duši máj. Snad ťa potěším touto krátkou básní česko-slovenskou, aby v neděli ťa naplnila silou priamo nadzemskou....lol


Niky » 27. 11. 2009, 10:24

Miroo ♥ ... vsechno nejlepsi k narozeninam, at se ti splni vsechno, co si prejes a at vyhrajes superstar, protoze ty na to prost mas =* ... ses nejlepsii ♥♥

Jana » 27. 11. 2009, 09:59

... a vraj si vyberali sami? No tak potom žasnem nad Mirkovou odvahou pri výbere. Toto vôbec nie je ľúbivý melodický strednoprúd, ktorý počúva väčšina populácie, ale veľmi kalorická, pikantná, hudobná bomba pre fainšmekrov, ktorá nemusí byť majoritou prijatá. Preto musíme hlasovať ešte viac, aby sme si ho v súťaži udržali čo najdlhšie. Mirko taktiež sa pripájam ku narodeninovým gratulantom a ... však Ty vieš.Pá Jana.

Dafi » 27. 11. 2009, 09:18

Zdravím všechny fanoušky Mira,musím přiznat,že vcelé historii různých pěveckých soutěží včetně superstar mě ještě nikdy nikdo tak nezaujal jako právě tento mladý zpěvák.Nejenom,že krásně barvitě zpívá,ale má neuvěřitelné charizma,které mu vyzařuje z očí,úsměvu,gest,pohybů atd.Akdyž dozpívá,promluví a poděkuje všem kolem něho tak není co dodat jenom to,že je to člověk příjemný,inteligentní,prostě na úrovni.Tak by měla vypadat ta správná SUPERSTAR.Kdnešním narozeninám ti přeji všechno nej nej a ať ti to dál krásně zpívá.

Pet » 27. 11. 2009, 08:25

Ahoj Miro, vše nejlepší k narozeninám. Dárek pošlu v neděli :) - tedy několik. Koukej se pořádně "pomazlit" s Axlem a "poprat" s Justinem - jsem na to hodně zvědavá. Takovej rozptyl žánrů - ale kdo dal Gotta dá už cokoliv.

__Anett483__ » 27. 11. 2009, 06:09

Miro, všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Hodně štěstí, lásky, úspěchu a ať se ti splní všechno, co si přeješ :c*. Doufám, že ti to v neděli zase vyjde, minimálně tak dobře, jako ty dvě poslední kola. Pořádně to dneska oslav! :c)

Sylva » 27. 11. 2009, 00:42

Miro, vše nejlepší k narozkám a v neděli se na nás můžeš spolehnout. že bodeme posílat. Tak NA ZDRAVÍ.

caballito » 26. 11. 2009, 23:58

Ten výběr na další kolo, ať už to vybíral kdokoli, mi přijde teda hodně bláznivej, zvláště pokud se srovnají oba tituly, ale pevně věřím, že to dopadne dobře. Zlom vaz! A všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky a štěstí k zítřejším jednadvacátým narozeninám a upřímně Ti přeju, aby se ti splnilo všechno, co si přeješ a hlavně, aby ses mohl živit tím, co máš nejradši - muzikou! Jsi úžasně pozitivní člověk a je radost sledovat, kolik energie dáváš do každýho vystoupení a co z tebe na jevišti i mimo něj vyzařuje, pro mě jsi zjev letošní superstar v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Nenech se nikdy nikým znechutit a zůstaň pořád tak zlatý, jaký jsi ;-)

Numerologička » 26. 11. 2009, 23:06

Dovolím si popriať Mirovi k zajtrajším narodeninám veľa zdravia,lebo je vzácne, veľa šťastia, lebo je krásne, veľa lásky, lebo je jej málo a všetko najlepšie, aby žiť za to stálo........ Chcem ti napisať, že si narodený pod šťastnou hviezdou a máš pred sebou veľkú budúcnosť, nakoľko poznám aj tvoju hodinu a minútu narodenia.

Miska » 26. 11. 2009, 22:44

No Mirdo nevim jestli sis nenalozil tema Gunama, protoze ja jsem sice rockova krev ale Axl je tak ujeceny v teto pisnicce ze si nedovedu predstavit ze tim zaujmes ty ktere jsi do ted moc nenadchl. Leda ze by sis to predelal po svym a zkusil to zazpivat narozdil od Axla. To bys pak mel vyhodu oproti originalu, coz byl mozna puvodne tvuj zamer. A co se tyka Timberlaka tak toho nemusim, to je takovy recitator. Proc zrovna on? No kazdopadne drzim vsechny palce at ti to sedne. GOOD LUCK!!!!

Duri » 26. 11. 2009, 22:42

Akurát drží v ruke pohár piva,TAK NA ZDRAVIE CHLAPČE.Všetko čo si praješ nech sa ti splní...