Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Miri » 22. 11. 2009, 22:58

Prostě pecka :-) Drž se, chci Tě vidět v závěrečným finále ;-)

Kačule » 22. 11. 2009, 22:42

Já jsem nikdy nepatřila mezi jeho fandy a myslela jsem si, že ta písnička z rockovýho kola, jak se mu povedla, že to byla jenom jednorázová záležitost, že to bylo prostě jenom tim, že je to jeho styl a že potom to zas bude to samý, ale je fakt, že Gotta vystřih perfektně... Jestli to takhle pude dál, tak ho snad začnu mít ještě ráda. :)

Karolína » 22. 11. 2009, 22:33

Miro,byl jsi NEUVĚŘITELNÝ!! Tak skvělý výkon, který jsi dnes podal, se jen tak nevidí...moc ti ta písnička sedla, i s Dominikou Starou...Moc vám to slušelo, zpěv úžasný..prostě bomba, bomba, bomba

Monika » 22. 11. 2009, 22:32

Naprostá bomba, famozní vystoupení.

pipoun » 22. 11. 2009, 22:31

Tak to byla skutečně bomba. Suveréně nejlepší výkon. Čistě zazpívané, elegantní, prostě bezchybné.

Lenka » 22. 11. 2009, 22:31

Tak to co předvedl Miro tentokrát bylo teda fenomenální jak tam přišel a začal zpívat normálně jsem myslela že to zpívá GOTT.Miro jsi jednička a já to říkám pořád že jsi NEJ.Díky za krásný zážitek a určitě posílám hlasy.

Kritik » 22. 11. 2009, 22:18

tak Smajdoch v Cést la vie byl F E N O M E N A L N I. Jak zpev, tak image tak celkovy projev. proste bomba. Jestli se nedostane dal bude to obrovska skoda. Myslim od Dirty Diana nabira obratky a je lepsi a lepsi. tak hlasujte a myslete na to ze opicky typu lacho a podobne maji hodne fanynek.

stefi » 22. 11. 2009, 22:16

tyo miro to je neskutecny jakej mas hlas byl jsi nejlepsi i lepsi nez nejakej chodur

escobarro » 22. 11. 2009, 22:13

tak Miro, Goťáka jsi zazpíval ABSOLUTNĚ výborně, to bylo představení, které nemělo konkurenci, tvůj zpěv, pohyby, tanečnice, píseň = NEJLEPŠÍ VYSTOUPENÍ DNEŠNÍHO VEČERA. Fakt jsi mě jen utvrdil v tom, že jsi tam jeden z nejlepších a možná ne tak hlasově, ale celkově! Ty umíš dělat show a máš velmi příjemný hlas...a dnes jsi ani nepřehrával ve svém herectvím. Bylo to super. Fandím ti.

šuter » 22. 11. 2009, 20:14

Mňa absolútne neovplyvnia ľudia akí sú v porote,vždy si pozriem mirovo vystúpenie,vždy to má gule a to sa mi páči.Po prečítaní fakt všetkých príspevkov som sa dočítal že Mirovi sa podarilo namotať aj staršie ročníky aby pozerali túto súťaž,psielali hlasy a pridávali sa k diskusiám.Aj ja držím päste.

kikinka » 22. 11. 2009, 19:57

miro mooooooooc ti fandim

ZUZA » 22. 11. 2009, 19:56

Miro,prajem,ti nech ti to dnes večer vyjde.Držíme ti všetci palce a samozrejme smskujeme.Drž sa.

caballito pro barracuda » 22. 11. 2009, 16:57

Ale já si vůbec nemyslím, že předminulé kolo byl "propad". Říkám jen, že ho zpražila porota - což pro pozorného čtenáře implikuje, že můj osobní názor je ten, že kritika nebyla vůbec na místě, a pak, že jeho vystoupení bylo kontroverzní, což opět neznamená, že si myslím, že to byl "propad", ale jen to, že vyvolalo rozporuplné reakce. A naopak myslím, že je z toho naprosto zřejmé, že si myslím, že ten výkon považovalo hodně lidí navzdory názoru poroty za dobrý, protože pro něj zahlasovalo - což přesně odporuje té tezi Rozkvetlé Lípy o tom, že se hlasující nechají ovlivnit porotou. Tahle tipování na internetu právě podle mě nemají moc velkou váhu, protože neodrážejí to, jak se ve skutečnosti hlasuje a stejně málo vypovídající je množství fanoušků na facebooku. Ale stejně se pohybujeme v rovině spekulací, konkrétní data nikdo nemá, takže je těžko rozhodnout, kdo z nás má pravdu.

Krakora » 22. 11. 2009, 15:21

Matko rebecco co to znamena:????????? - Ty sa usadíš, aj keď bohužiaľ čoskro vypadneš. Viem poradie a tak by to malo byt- ????????????????

stefi » 22. 11. 2009, 15:10

JA SE TEDA VUBEC NERIDim porotou ptze ta ho nejak asi nema v oblibe pro mne uz miro superstar sice nwm jak zazpiva gotta

Barracuda pro caballito » 22. 11. 2009, 14:46

Já trochu souhlasím s Lípou. Myslím, že Miro má velkou většinu takových nepřesvědčených fanoušků. Já třeba mu budu hlasy posílat vždycky dokud nevypadne, a to proto, že se mi líbí jako zpěvák a přeju si, aby takových bylo víc na hudební scéně, ale vsadím se, že hodně hlasujících je takových, co posílá a neposílá, tzn posílají všem. Třeba je dost podpásovka o některých jeho tzv fanoušků říct, že ted vypadne, protože na to nemá a Gott mu nebude sedět, protože aspoň já věřím, že jako rocker má svůj styl a Gott sice není jeho styl ale že to je naprosto pochopitelné a není to důvod k vyhození že prostě celkem kvalitní zpěvák je a nebo může v brzké době být. Velká většina pro něho hlasujících je takových, že mu nevěří a že , jen proto posílají, že se jim zrovna líbí jeho účes. Aspoň mám z toho takový pocit. Měli byste se chytnout za nos. Vzkazy typu doufám, že aspoň na 4 místo prolezeš. teda pokud si někdo myslí, že je horší jak Lacho nebo Bagárová tak se pak člověk nemůže divit, že je jeho hlasovací skóre takové jako je/bylo. Po suprovním výkonu minule a vlastně i předminule a tady je ten rozdíl-já si myslím že předminulý výkon byl jeden z nejlepších v tom kole , pěvecky nejtěžší a po stránce show nejlepší- a ty si myslíš, že to byl propad, protože to říkala porota a vlastně teda nevěříš a přebíráš hodnocení většiny.teda i po takových výkonech je pořád v tipovacích soutěžích mezi horkými favority na vyhození a nikoliv na vítězství a to, nezlobte se, nesvědčí o přesvědčených fanoušcích co budou hlasovat pro něj. Souhlas s Lípou.

caballito » 22. 11. 2009, 14:05

Miro, zlom dnes večer vaz!

to rozkvetlá lípa: to je teda velmi odvážná teorie, pokud nemáte k dispozici výsledky hlasování a seriozní průzkumy popularity, tak opravdu nechápu, podle čeho tak usuzujete. Miro je pořád v soutěži, takže hlasující fanoušky musí mít logicky aktivní, pokud už vypadnul Ben, který měl na facebooku kolem 90 000 fanoušků, což je zhruba čtyřikrát až pětkrát tolik, co má aktuálně Miro, a přesto mu to nebylo moc platné. Takže si myslím, že je ta vaše teorie postavená na vodě. A pokud by byli jeho fanoušci ovlivnitelní, nepostoupil by rozhodně dál než za kolo s Jacksonem a Madonnou, kde ho porota neskutečně zpražila. Myslím, že ti, kdo hlasují pro Mira, k tomu mají důvod, který nezávisí na aktuálním hodnocení poroty, ale jednak na sympatiích k němu (ti hlasují stabilně) a pak - a to je ta pohyblivá složka - na aktuálním výkonu a v tomhle ohledu se dá souhlasit, že ti nepatří ke stabilní hlasující základně a u Mira je tahle složka větší než třeba u toho zmíněného Denise. Ale s hodnocením poroty to má máloco společného, protože tahle skupina hlasujících ho podržela po kontroverzním vystoupení v Jacksonově kole.

stefi » 22. 11. 2009, 13:47

miro musis to dat budu ti posilat hlasy nesmis jako vypadnout nebo asi se zblaznim musi vypadnout podle mne bagarova

Maťka-Rebeka » 22. 11. 2009, 13:09

Eli - úplný súhlas! Ak hejma neznáša Slovákov, načo sa tam vôbec pchal ako porotca? A zaujímalo by ma, čo by robil, keby bol napríklad Martin Chodúr Slovák. Mirko, verím , že Ty sa usadíš, aj keď bohužiaľ čoskro vypadneš. Viem poradie a tak by to malo byť. Neboj, potom už budeš spievať vlastné pesničky a žiaden trápny Habera, ktorý dá sólo v hymne radšej Londýnčanovi s veľkými zubami ako tebe, nebude skákať. Strašne Ti držím palce a nestrihaj sa.

Monika » 22. 11. 2009, 11:48

Držíme dnes palce, pošleme hlasy.