Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 11. 02. 2010, 20:12

Video krásné :-))))) debbie: přesně tak, a radím z vlastní zkušenosti: do očí nekoukat! :-)))

Lenka » 11. 02. 2010, 20:11

Tak koukám že Liberec bude fakt hustej,všichni šmajdovci ve VIP zoně aby se nás chudák nelekl:-D :-D.Andrew-zvládneš nás vůbec? :-D.Budeš to mít s námi hodně těžké nás ukočírovat:-)

Zuzka :) » 11. 02. 2010, 20:10

Krásné video, takhle přesně sem asi vypadala v sobotu ve Skořenicích:D Opravdu máte odvahu jít do VIP zóny,:-)) mně stačila jedna zkušenost:D. Vy máte, ale výhodu jde s vámi tiskový mluvčí :-))

Rous » 11. 02. 2010, 20:09

U nás zas bylo veselo.Objednala jsem si lístek.Dobrý,říkám si,jdu napustit vanu a začnu s tréninkem.,,Dobrý den,těší mě,že vás poznávám.''Ne,to je blbý.Znova.,,Moc mě těší.''To je taky blbý,jak u audience,to taky nebrat.Z koupelny se ozve:Kdo tady napouští vodu???? ,,Já''říkám.,,Tak jí hlídej,než vytopíme sousedy!''Jdu pověsit prádlo,dcera má mikinu,jdu do skříně a vyndám ramínko,pověsím pěkně na to mikinu a pověsím zpět do skříně.Jdu do obýváku a divím se kde mám mikinu.TOHLE je lidi na CHocholouška.A to je den1.Kdo má podobný zážitek??Já prostě musím podráždit hada bosou nohou!!!(druhý břeh,v.k.,doktor ber.Nostra.)

debbie » 11. 02. 2010, 20:05

Díky za odkaz na Bardějov.Fakt krásný, Ta holčina z něj byla úplně vedle. Umím si představit sebe.Byla bych na tom podobně. Možná bych zvládla pár těch tanečních kroků, ale podívat se mu do očí, to by mě odrovnalo.

Lilie » 11. 02. 2010, 19:59

Rous: jak to, že sama, s námi přece! :-)))) ewilyn: super, zítra si to užij a podrobnosti! :-))))

Lenka » 11. 02. 2010, 19:58

Luciinetska-díky za ten odkaz na to videjko to je naprosto úžasný,ta holčička byla kouzelná a nakonci ty Míra komentáře no PARÁDA:-))

ewilyn » 11. 02. 2010, 19:54

Ahojte vsetci, tak vidim, ze sa hromadne nakupovali VIP listky na Slovfest- aby som nekazila partu, i ja som si kupila VIP listok- no zatial som rovnako ako vy zaplatila fakturu a uvidime..inak ja sa rada stretnem i s K. Knechtovou:-) Rous: ja idem tiez sama- zatial nikto nejde so mnou- mala by som byt ten tyzden v Prahe a tak sa presuniem v sobotu do Liberca..

Arabelka: prepac, ak som Ta vcera urazila- nevedela som kolko mas rokov...zavidim Ti, ze sa Ti o Mirovi stale sniva (mne sa snivalo raz a moc si z toho nepamatam)..a tie sny su tak krasne nevinne ...

Debbie:- tak vidim, ze nas Mirko ma okrem ineho aj uzdravovaci talent .-)...tak dufam, ze ked zajtra na namesti v Ziline zaspieva, uzdravim sa i ja:-) Tak sa idem nachystat na zajtra:-)

Lilie » 11. 02. 2010, 19:53

Andrew: nevíš, o co přicházíš :-)))) debbie: vítej :-))) Žebřík klidně schovej, my jsme si ho taky připravili a pak jediné, čeho jsem byla schopna, bylo koukání z očí do očí, milý úsměv (M.) a přiblblý úsměv (já) :-))))

Rous » 11. 02. 2010, 19:51

Andrew:VIP salonek,rozhlídneš se,zahledíš se do očí a??To je dřív,jak na nový boty.

Leňa » 11. 02. 2010, 19:50

Mari, já poplavu s tebou, přece nezůstaneme trčet doma...V léčebně pak bude veselo, až se tam všichni sejdeme (včetně našich perfektních psychologů a VIP hostů z Liberce ;) Budeme si pěkně šmajdit od rána do večera, zatímco chudinky dětičky zanedbané budou doma čekat na maminky a poctivě klikat...Na Vánoce nám potom Mirko uspořádá koncert přímo v areálu, vstup pouze po silné dávce prášků a se svěracíma kazajkama, kdyby něco... Jinak Arabelo, souhlasím s Andrewem, aspoň někdo ještě není zkažený ;) Ne, vážně, sen jsi měla krásný, je super vědět, že ne každá dvanáctiletá fanynka by z Mira jenom chtěla trhat tričko...

Bára » 11. 02. 2010, 19:50

No vy jste toho zase dneska sešmajdili, ale já jsem se taky neflákala. Ráno cesta Plzeń - Brno a večer zpět. Beru to tak, že jsem alespoń Mirovi trochu projela cestu. Ráno na mrtvici, večer už to šlo. Ten Liberec zvažuju, ale já mohu tak maximálně plánovat tři dny dopředu, a to se nesmí ještě nic v práci po..... . Jinak jsem si na benzínce koupila ke kávě časopis Glanc, a tam je docela malý článek o talentech naší hudební scény - o Mirovi a Magdě Šalamounový. Předpovídají jim dobrou budoucnost. Magda se snad nedostala ani do finále Supersar v Ćechách. Proboha hlavně si neběžte ten časopis zase koupit, za těch 30Kč to fakt nestojí, nic nového.

Luciinetska » 11. 02. 2010, 19:46

Krásné video z Bardějova 19.1. http://bit.ly/bm4FgU

Andrew » 11. 02. 2010, 19:40

Rous: Mně se o něm ještě nezdálo a doufám, že to tak zůstane :)

Rous » 11. 02. 2010, 19:37

Mari:Ty mě budeš chybět,protože tam každý s někým jde,jen já ne,já tam budu sama.Blyslo mi,s Mirískem tam budu!!!Každýmu se o něm zdá,jen mě ne.A všichni máte takový pěkný sny.

debbie » 11. 02. 2010, 19:31

Krásný večer všem na této užasné diskuzi. Taky se hlásím do party těch, co propadli Mirovu kouzlu. Mě už to postihlo na castingu. Tenkrát jsem ležela nemocná s chřipkou a jen tak nahodou jsem si pustila telku. No a potom přišel blonďák s kytarou, zazpíval, hodil úsměv a bylo vymalováno. Uzdravila jsem se rychle.Věřila jsem od začátku, že se dostane hodně daleko. Něco v něm bylo, něco co nemá každý.Ohromné charizma a pozitivní energie, která z něho sálá s náma dělá divy. Jinak, žebřík připraven (kdyby náhodou) a DVD staženo. Díky. Jste tady všichni super. stokrát

Lilie » 11. 02. 2010, 19:26

A mně se nezdá nikdy nic....:-(((( Nebo si to nepamatuju, (holt senilní babka :-)))). Andrew: třeba ti přijde lístek ještě dřív než nám..... mari: já si pořád říkám, proč jsem nešla ještě blíž....(No tak by to se mnou seklo, no a co? Takové dýchání z úst do úst, masáž srdce......hmm.....Ani bych nemusela kultivovaně komunikovat :-)))).

Lenka » 11. 02. 2010, 19:17

Andrew-jo určo dáme hned vědět.Je mi tu s vámi dobře bando jedna :-))

mari » 11. 02. 2010, 19:10

Ved ja mám taký plán,ja tam pojedem tým vodovodem,Miro bude pri umývadle (na WC hmmm...),teda pri zrkadle a ja tam vylezem z vodovodu ako Kolumbus ...!A to sa bude aj sám Miro diviť,aký ja na neho tam vybafnem kultivovaný monolog....on odpadne ...a ja ho zachránim...!Potom ma znovu odvedú v peknom bielom oblečku do liečebne... Arabela,rozhodne si mu mala vytrhnúť 3 zlaté vlasy...ešte by sa mohli hodiť...

Andrew » 11. 02. 2010, 19:06

Jinak Lilie, Gatlo, Deppholl, Lenko a vůbec všichni, kdo jste si objednali ty VIP lístky, dejte vědět, až dorazí. Zajímalo by mě, jak budou vypadat. Za ty prachy by měly být ve zlatý obálce :)r