Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lilie » 07. 02. 2010, 11:17

Jj, je to tak, ještě teď si nadávám...... gatla: buď prosím ohleduplná k chudákům, jimž se vypíná mozek, popř. stěhuje níž, a nemluv o objímání atd. (uáááááá)

deppholl » 07. 02. 2010, 11:15

Gatla - prosím ty fotky musím vidět, když je k tomu i ten popis! Věděli jste že hadi umí pohledem zhypnotizovat myšku, aby neutíkala a v podstatě mu sama napochodovala do tlamy?!!! Lilie měla štěstí, že ji Miro nechtěl pozřít, myslím že na tom byla stejně jako ta myška. Ale nedivím se po tom hrdinském výkonu s rukou!!!! Všechny klobouky dolů Lilie. I tobě Gatlo, snad si to opravdu přečte.

gatla » 07. 02. 2010, 11:11

deppholl-šedé(snad se Miro nebude zlobit,že mu tu rozebíráme prádlo :o) )

gatla » 07. 02. 2010, 11:07

lilie,trenýrky byly,viděla jsem :-DD

Rous » 07. 02. 2010, 11:07

Krásný šmajdí den všem,gatla,Lilie:D Ě K U J E M E!!!!!!!!!Lilie,já ti rozumím,já bych taky asi byla v tranzu.Hlavně,že jste to předaly,vrátily se ve zdraví,plný dojmu,hezkých zážitků,užily si to,nyní záleží na Mirískovi,jestli si to kdy přečte,odpoví,ozve se.Za což by jsme mu byli všichni vděční.Pokud to maminka čte,ví,že co tady píšeme,je myšleno v dobrém,nikoli proto,že ho chceme tahat na střechu,do křoví,domu,nedej,že snad svádět(ve většině případě v našem věku)by se to ani nehodilo.Spousta z nás by mělo problém se s ním vyfotit,Lilie,krytonka,já(jak by jsme se styděly).Jdu vařit,rodina má hlad.Budeme mí nakonec ovocné knedle.Jo a ještě něco,není podpis,fotečka,nepřestanu psát!A keď Mirísek občas čítá,možno,že mi jí pošle sám,abych přestala!!!!!!!!!

gatla » 07. 02. 2010, 11:06

Macyáš,Lilie v okamžiku,kdy mu v podstatě vnutila DVD do ruky(nechtěly jsme čekat na příp.autogramiádu,vsadily jsem na jistotu při koncertě),opravdu to byla průbojná,pubošky se cpaly o jeho ruku a ona si tu ruku v podsatě ukořistila pro sebe-na DVD,no pak tak hezky s rukou na srdci poděkoval a byl s Lilií konec.Dá se říct,že promluvila až v autě,když se vzpamatovala a začala si nadávat.Takže v reálu to vypadalo tak,že půl cesty ona,jak je nemožná,že byla mimi a další půlku já,co jsem to tam plácala.... Ptala jsem se ho,jestli je pravda ten článek vMF,že sem chodí,on že samozrejme,tak jsem mu řekla,že to DVD je od nás,ať si přečte,jak to s náma opravdu je :o))Něco v tom smyslu....ono šlo spíš o to,že jsem to neříkala až tak popořadě...:o)) Když se usmál,objal,přitiskl k sobě....co asi tak může rozumně znějícího ze mě vypadnout :o))

Andrew » 07. 02. 2010, 11:01

Lilie: Ty se nepočítáš, ty už sis šáhla :)

Lilie » 07. 02. 2010, 11:01

Vím jen, že jsem se ptala na to DVD, pak se usmál.....a konec :-)))) Jediná rada jak zůstat při smyslech - nekoukat do očí :-)))) Trenýrky: vzhledem k tomu, že měl kahoty hooodně nízko, třeba ani žádné nebyly:-))))

deppholl » 07. 02. 2010, 10:56

Chachá - spouští se mi fantazie, jak Andrew před sebou postrkuje stádečko poněkud mimózních paní a vysvětluje Mirovi, že to není ústav na vycházce, ale že se nám vypíná mozek při pohledu na něj a tak nám dělá mluvčího. Pohled pro bohy!!!! Když já ho chci taky vidět na vlastní oči, tak asi budu muset riskovat co ze mě vypadne. Fotečky bych brala:-))) Ale koukala jsem na foto z minulého Slovfestu a bylo to na stojáka. Navíc věkové kategorie, kam snad zapadnu. I když letos obecenstvo rozhodně omladí..... Gatla - jestli víš barvu trenýrek -sem s ní!!!! Neflákejte klikání, zvyšujou náskok!!

Lilie » 07. 02. 2010, 10:54

Písničky: Smoke...., Welcome...., Stairway (nějaká trochu jiná, pomalejší verze?), další nevím přesné názvy, ale hezké, rockovky....Třeba to zase bude na Youtube..... Andrew: JAKÉ SENILNÍ MATKY???

Macyáš » 07. 02. 2010, 10:48

gatla: tak se vymáčkni konkretněji ... co to znamená, že Lilie mimo .... to jako že nic že sebe nevypravila.......vůbec nic? A co jsi mu nabreptala ty? Vidím to tak, že příště jdu s váma. Jako nepočítejte, že já bych ze sebe něco inteligentního dostala....to rozhodně né .... stejně jako Lilie bych se utopila v jeho očích .... ale pokud bych vám stála za zády a nebyla tím komunikujícím, tak to už bych si byla schopna zapamatovat vše co bylo řečeno. Anebo příště holky diktafon. Protože na tom budem asi všechny stejně při setkání s ním. A vlastně co mudruju za nesmysly. Andrew ten to vyřešil. Ta naše "šmajdodemence" ho asi při kontaktu nepostihne. Takže plán na další akci nezní - jak Mira potkat , dobře u toho vypadat a pak ho dostat na střechu, ale jak vůbec zůstat při smyslech :D.(berte mně z rezervou - smekám před váma).

krytonka » 07. 02. 2010, 10:43

Andrew:hmm, zařídíš podpis, to je sice od tebe pěkné, ale když my ho chcem vidět na vlastní oči, tak zkus vymyslet, jak nás k němu dostat bez toho, aby se nám ten mozek vypnul :))

gatla » 07. 02. 2010, 10:36

Andrew,právě že jsem blondýna,tak jsem mu to naznačila :o))) Tak snad vnímal a pochopil.... Hmmm.když tam spal,tak to pak nechápu,proč nebyla slibovaná autogramiáda....:o(

Lenka » 07. 02. 2010, 10:26

deppholl-jako neboj já do toho Liberce taky jedu takže tam budem za exoty dvě ale myslím že nebudem samy docela mě to překvapilo i na tom Superkoncertě co tam u podia bylo za fanoušky.Tak jsme si tak říkala že na tom ještě nejsem tak špatně.

LuCCa » 07. 02. 2010, 10:26

Tak to je hezké vědět, že Miro opravdu oslovil dost věkových kategorií. Chlapi asi hlavně oslovil svým rockerstvím. Tak to je mi úplně jasné, že ječeli všichni.

Andrew » 07. 02. 2010, 10:25

Hm, tak paní matka... To se ovšem nabízí zcela nové teorie. Schválně - co když detektivové jsou paní Šmajdová :)

Gratuluju k povedené předávce. Snad to doma nehodí na hromadu ostatních dárků. A snad pochopí, že ten booklet je vyndávací. No, blonďák, žejo :)

A vzhledem k tomu, že se vám v jeho přítomnosti vypíná mozek :), mám pro vás recept, jak se v Liberci dostat k podpisu. Dáte mi to, co chcete podepsat, já si ho najdu, vysvětlím mu, že tu jsem s houfem dam, které by mohly být jeho matky, ale v jeho přítomnosti už poněkud senilní :) a on hezky všechno podepíše. My živíme jeho, ne on nás, žejo :) Kdyby ten Liberec byl na sezení, vzal bych s sebou zrcadlovku a možná by se daly udělat i slušný fotky, ale do kotle ji brát nebudu. :)

12345 » 07. 02. 2010, 10:24

Pěkné nedělní ráno přeju! Lilii a Gatle díky moc za podrobný report! :-) Když tak čtu, jak jsou z něj všichni nadšení, mám s to chutí taky někam vyrazit, i když původní plán byl zajít až na koncert s původní tvorbou a až se to trochu uklidní a budou chodit hlavně lidi, které zajímá v první řadě hudba.

to Macyáš: Není, zpíval bezvadně, aspoň pokud mám soudit podle těch videí na youtube, a hodně mě potěšil i výběr písniček. Klasický rockový věci - další důvod, proč na něj zajít, ani zdaleka to nebyly jen věci ze superstar.

to Lilie a Gatla: Pamatujete si, co všechno zaznělo? Díky!

gatla » 07. 02. 2010, 10:24

ještě něco,pocity sice přemohly,ale když vidíš,jak má dost,pytle pod očima pomalu větší jak já a uklouzanou cestu před sebou....nechceš zdržovat,ale zase chceš toho tolik říct....:o)))

gatla » 07. 02. 2010, 10:22

deppholl.tričko černé,jednoduché...Barvu trenýrek chceš taky :o)) Macyáš,zpívalů opravdu dobře,na to,že toho dost uječel,"dech"mu nedocházel :o)) Je to opravdu o něčem jiném,než SS a to včetně koncertu v O2aréně.Podium bylo teda taky spíš podiátko :o)) No a fanynky-jako mimozemšťanky jsme tam fakt nebyly :o)) Co jsem koukala,tak ty 1.řady okupovali ti normálnější fanoušci....Pištělo a tlačilo se to až za náma... No jak jsme se k Mirovi dostaly???no...jako neodbytné fanynky :o))Nic pak už nebylo,jakože konec,tak co??? Já když se do něčeho zakousnu,tak zas pro to chci udělat maximum,Lilie,chuděra,byla v tranzu.Takže půjdem zezadu a ano...auto tam bylo...počkáme....je nám zima....vidím,že vevnitř je a snad se i s někým fotit.Velím"jdeme".Nejdřív bodyguard,"prosím,prosím"jenom podpis.On že ne,že nemá fotky,nebo jestli by to nestačilo na program.Ptá se Mira,on že "samozrejme",tak frrr k němu...Foto by byla asi troufalost"určitě ne,"poďme",Lilie v transu,fotí bodyguard,já pak plácám ještě nesmysly(tluču se do hlavy-no co,lilie mimo,já zas breptám)...na obhabojobu,zas tak strašné to nebylo,ale.....Můj mozek umí vytvořit i inteligentnější mluvu :o))Za DVd je moc rád,mrkne a sem na forum chodí"SAMOZREJME".No bezva....:o(( :o)))

Lenka » 07. 02. 2010, 10:22

Macyáš-jo máš pravdu že se Miro od SS hodně zlepšil úplně jinak to zní a vejšky dává úplně z přehledem.