Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:47

Je desne dlouhy teda mi to nebere a musim to rozsekat. Chtel bych se vas zeptat kolik z vas ma opravdove zkusenosti s popularni hudbou. Teda jestli mate tohoto cloveka radi jen proto ze se vam podvedome libi treba jako celek a nebo ho posuzujete i z profesionalni stranky. Ja se priznam ze ho zacinam mit dost. Je to mozna tim ze jsem na nej vsadil a uz prestavam verit ze ma na to vyhrat. Je to taky nastvani z me strany ze jsem si vsadil na jinou personu kterou byl predtim a predpokladal jsem ze se z nej vyloupne neco jineho nez se vylihlo. Jedine co me muze tesit je, ze mam cich na cerne kone a skryte talenty at uz na cokoli. Abych pravdu rekl byl bych ted nejradsi kdyby se ukazalo pravdou to, co jsem rikal jinde a to za co me oznacili za blazna co se jen utesuje pred prohrou. Protoze rikam ze si myslim: Cela superstar je scenaristicky podlozena jako film. At uz prvoplanovite nebo az v prubehu castingu produkci napadlo a si vytipovali tohto cloveka .Mozna se jim zalibil a proste si z nej udelali tahak na tuto sutez, akoze ako format byl superstar formal zraly na odstrel. Obsadili ho teda do hlavni role teto show treba snad proto ze ma dve tri polohy: jednu cistohlasni, kterou stale ukryva a jen poodhaluje jako stydliva panna kotnik. Druhou rvavou a dost ubohou a treti takovou jaksi psychicky rezonantni rockovebaladovou s obcasnym lehkym chraplakem, kterou opustil pro svou nejhorsi polohu-rev paviana..Ja jsem si ho v castingach vubec nevsimnul, ale je fakt ze jsem vsechny nevidel. Treba schvalne jeho castingy neodvysilali aby nebylo videt jaky ma hlas.

Lothlorienn » 13. 12. 2009, 15:45

Ja mam dotaz. Lze ho mit?

12345 » 12. 12. 2009, 17:38

Páni, nevím, jak se dívat na ten nápad s vanou, ale přijde mi to hodně mimózní. Snad je to jen nějaký trik produkce, jak si na neděli zajistit obrovskou sledovanost a nebude nakonec to pravda. Od Mira by se mi tuhle neděli líbilo minimum show a maximum zpěvu a emocí v něm a ne v divadle okolo. A svlékání nebo něco takového vůbec ne! Pokud to tu čteš, Mirko, nerob to!

Lothlorienn » 11. 12. 2009, 15:19

Vazeny pane Smajdo

Nervete prosim v pristim kole pokud budete mit problemy s vyskami. Nelezte do zadku nikomu a mejte svou hrdost. Naucte se perfektne intonovat vam zadane pisne, protoze mate imagove daleko tezsi pozici nez maji ostatni a v tomto kole bude vic slyset intonacni vady. Neprojevujte tak vyrazne veseli nad autogramiadami - vypada to pak, ze si radsi uzivate slavu nez cvicite hlasivky, coz je jiste pravda a pochopitelne, ale to neradi slysi. Nehrajte si na rozumneho pana ucitele z filmu pro pametniky, vetsina lidi takovou pozu nesnasi Projevte nekdy opravdove emoce - jinak budete vypadat moc vykalkulovane Pokud emoce hrajete nejlip pusobi na obrazovce i na platne tlumene emoce - tzn kdyz to vypada jako ze se vam neco chce ale drzite to v sobe Jedine co se vam na celkovem image povedlo vyborne a toho se drzte - delejte ze nemate zadnou partnerku, protoze vas zadna vlastne nechce a proto se citite osamele - to zabira fantasticky, ale nesmite to prepisknout abyste nepusobit jako fnukal. Pusobte skromne!!!! Nenechte se vyvest z miry porotou a bulvarem

Rozhodne nemate na prvni pohled dobrou startovni pozici do tohoto kola, protoze tak vam to evidentne nalinkoval scenar. V tomto kole vas totiz bulvar i produkce postavili do role toho co za vsechno muze, dokonce i za globalni oteplovani. Mate posledni moznost ukazat ostatnim ze se pletou v tom, ze neumite zpivat a vytrit jim zrak. Pokud to dokazete udelate v soutezi dalsi prevrat a zanechate nezapomenutelny dojem. Tak vam drzim pesti a hlavne NERVETE,NECHOVEJTE SE JAK ROZUMNY PAN UCITEL A NELEZTE NIKOMU DO PRDELE

S uctou Lothlorienn

Lothlorienn » 09. 12. 2009, 23:53

Jeje to patrilo na diskuzi Chodura. Sorry

Lothlorienn » 09. 12. 2009, 23:38

Co furt mate jelitka? Zabavnejsi je si tipnout star na zacatku z houfu a pak sledovat vyvoj a ne vytipovat nekoho az s hlasem vysoce ocenenym porotou. Me osobne tesi ze jsem si pana Miroslava vytipoval uz pred tim nez prisel jeho prvni uspech s wicked games. I kdyby Smajda vypadl je to dukaz meho nebyvaleho cichu na charismaticke rozehravace takovychto soutezi, protoze rozpoutal opravdovou smrst mezi divaky az o mnoho pozdeji.I kdyz zezacatku byl tak silene nenapadny, ze byl skoro pruhledne prehlednutelny jako sklenena prepazka. Pan Miroslav umi delat zvraty a o to v showbiz jde dost hodne. Porad si pletete ty dva formaty soutezi Czechs got talent a Czechoslovak pop idol. Pan martin se proste na hvezdu nehodi. Je to dobry zpevak ale horsi hvezda jak Smajda. A byt vama bych Smajduv hlas tak nepodcenoval. Jde o to, ze muze prekvapit protoze asi potencial ma. Pan martin prekvapit nemuze. Pan martin nema smysl pro gradaci coz je dane panu Miroslavovi. Ten vi totiz naprosto presne co to gradace je. Leda by pan martin udelal flip flop a trojne salto a pri tom zongloval s vypadnutym sluchatkem To jedine snad by mohlo jeho uz zcela odhaleny um vygradovat. Ale to se spis smajduv chrapot zmeni zazracne na jodlovani alpskych horalu v krojich. Pristi kolo tipuju na nenadaly bombovy hlasovy striptiz a nebo velike fiasko. Rad bych byl za to prvni.

12345 » 09. 12. 2009, 14:05

Souhlasím s Miškou, kritikův příspěvek byl sice obsáhlý, ale v mnohém mi osobně přišel dost mimo. Ale že v letošním ročníku nemají finalisté hlasového pedagoga a místo toho je televize využívají nebo spíš už vysloveně zneužívají ke všelijakým promo akcím, je hrozná ostuda. Nechápu, co si pak z toho soutěžící odnesou a jak se můžou v pěveckém projevu zlepšit, pokud jim s tím někdo kvalifikovaně neporadí. I když vlastně to potvrzuje tu skutečnost, že produkci na kvalitě zpěvu a jednotlivých soutěžících vůbec nezáleží, ale jde jim o sledovanost, potažmo zisk. Za to, že oběma televizím soutěžící generují ohromné peníze, by si alespoň zasloužili tuhle pomoc, opravdu mám letos pocit, že s nimi zacházejí jak s onucemi.

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 01:17

Rocker diky za radu. Zkusim to a dam vedet

Lothlorienn » 08. 12. 2009, 00:40

Pane Miroslave ze treti pozice uz se uchytite bez problemu, pokud budete mit stesti. Od treti pozice je skoro jedno kdy kdo vypadne a od druhe je to uz zcela fuk. I presto si preju abyste vyhral protze i ja bych si vas vybral do hlavni role, kdybych byl scenaristou filmu zrod superstar v primem prenosu. Jsem opravdu zvedavy jestli se pletu a nebo ne- Jsem opravdu zvedavy na dalsi kolo kde by se to melo ukazat. ale bohuzel budu mimo CR.

BTW NEVI NEKDO JAK SE DA SLEDOVAT TV NOVA NEBO MARKIZA PRES INTERNET bez tv karty? SPUSTIT SI TO PAK Z ARCHIVU NEBUDU MOCI. NESKUTECNE SE MI TO SEKA A NA TO NEMAM NERVY DIVAT SE NA HODINOVY PORAD PUL DNE. ZE JA SI TO NENASTAVIL ABY SE TO NAHRALO. ALE UZ JE POZDE. PROTO NEUMI MI NEDO PORADIT?

12345 to Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:36

To je samozřejmě váš pohled, který třeba já úplně nesdílím, ale trochu mě zaráží, že se u superstar tolik dá na "charakter", na který se mimochodem z toho mála, co o soutěžících víme, zas až tolik usuzovat nedá. Soudit soutěžící na tomhle základě mi proto přijde trochu smělý a myslím, že to lehce může sklouznout k hodně zkreslenýmu pohledu. A myslím, že Miro si tu skutečnost, že účast v superstar kromě momentálního zviditelnění v podstatě nic nepřinese, uvědomuje moc dobře.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 02:10

Ale je pravda, že teď už je jedno, kdy kdo vypadne. Teď ano. Zezačátku určitě ne. I přes to vám přeji, abyste postoupil ještě dál , tedy až do samotného finále už kvůli sobě. Protože se u vašich show opravdu bavím, což se nedá říct o ostatních.I když dva ze zbylých mají dokonalou intonaci. Aspoň jak to slyším já, ten třetí z vašich tří zbylých kolegů není žádný zázrak, jak o něm básní porota a přezpívat se dá. Ty zbylé dva přezpíváte asi zteží, ale ti zas nejsou obdaření tím, co dělá hvězdu hvězdou. I když.Možná to teď rozbalíte tak, že všem vypadnou oči z důlků. Byl by to správný scénář a kdybyste teď dal do zpěvu tolik co do podpisových akcí a povedlo se vám to, tak byste udělal z této řady superstar naprosto neopakovatelnou soutěž hodnou hollywoodu. Z nevýrazného outsidera stojícího v koutě přes nepřehlédnutelného showmana, kterému vyčítají nedefinovatelný hlas a řev přerod v hvězdu s krásným hlasem tak to by byla taková bomba, že by zatočila i s ordinací v růžové zahradě :)) Takže místo podpisu cvičte radši stupnice a hlasivky a ať vám to vyjde.

Lothlorienn » 05. 12. 2009, 01:44

Smajdovi fandím, ale vadí mi na něm to neustálé se vměšování do věcí. Myslím, že psát na diskuzi Chodúra bylo hodné rozumné paní učitelky. Myslím taky, že právě to ho staví do světla vtírky snažící se násilím zalíbit všem a část publika tím odpuzuje. Buď je fakticky tak hodný a nebo blbý a nebo vyčůraný Měl by si víc všímat vlastních skladeb a problémů. Že ty jeho nejsou bez chyby to ví dobře i on sám. Ale možná to byl nějaký fake nick a ne on sám a potom se mu hluboce omlouvám. Tak bacha vážený pane Šmajdo, abyste přežil ten pád po superstar, protože vám garantuju, že takovou slávu už asi nezažijete. Když ano, tak si ji užijte. Jestli si dáte v popularitě repete, tak pouze v případě, že se z vás stane opravdová hvězda. Zatím mi připadá, že se ve slávě koupete jako čachtická paní v krvi krásných panen a že si ji užíváte ze všech nejvíc. No je to celkem pochopitelné. Ale pozor na držkopád. Na 90% přijde u většiny, a proto vám osobně přeji abyste to ustál. Mimochodem jeví se mi, že by vás zpět nahoru na výsluní mohla vytáhnout například kapela, co vás doprovází během soutěže. Ale to byste musel začít tlačit hned po soutěži. Jestli nevyužijete ihned po soutěži halo efekt reklamy a gigantické popularity, která provází celou soutěž, budete se škrábat zpátky velmi těžko. Stigma doprovázející zpěváky této soutěže a vůbec všechny podobné soutěže a reality show je v kruzích showbiz neoddiskutovatelným faktem. Aspoň v česku. Je totální blbost například říkat vypadnutým zpěváků: vy už máte stejně dveře otevřené a toto byl jen start.U většiny případů jsou to jen kecy v kleci. Mohla by to být pravda v případě, že pak do toho návratu na výsluní budete vnášet stejnou energii, jakou teď vnášíte do toho abyste se mimo stage zalíbil. Na pódiu při samotném vystoupení je to v pořádku a je to show téměř na profesionální úrovni a mnohé profíky možná i předčí. Ale mimo stage to moc přeháníte s tím dobrým strýčkem. Když říkám prostý obyčejný hodný hoch, myslím tím prostého obyčejného hodného hocha a ne pana učitele z filmu pro pamětníky. Tak vložte tu samou energii na posuperstarovský comeback a máte půl hotovo.

12345 » 04. 12. 2009, 21:38

Když už se tu bavíte o Mirově hlasu a koho vám připomíná, tak já tam slyším v některých polohách mj. trochu Laynea Staleyho. Netvrdím, že má globálně podobný hlas, to vůbec ne, jen mi ho v některých písničkách připomíná.

12345 » 03. 12. 2009, 20:54

Čte to tu poctivě, takže běda všem, kdo budete psát negativně :D

12345 » 02. 12. 2009, 20:52

Nikush, nesouhlasím, že Nirvanu a Jacksona zazpíval špatně, měly jen kontroverzní interpretaci, ale špatně odzpívaný rozhodně nebyly. Jackson byl v Mirově podání maximum možnýho, nikdo ze soutěžících, kteří zbyli v soutěži, by to takhle dobře nedal, je to šíleně těžká písnička. V Come as you are spíš lidi namíchlo, jak to podal, ale odzpíval to slušně.

12345 » 02. 12. 2009, 15:09

Ondráši, jestli televize manipuluje je věc jedna, ale kdo chce, tak vidí, co tam jednotliví soutěžící předvádějí a rozhodují se na tomhle základě. Pokud by Mirovi fanoušci dali na to, co tam předvádí porota, Miro by tam už pár kol nebyl, vždyť byl hezkých pár kol žhavým kandidátem na vyřazení. Pokud se dostane až do finále, bude to jeho zásluhou. On nemá nad čím popřemýšlet, jelikož s tím stejně nic nenadělá, když podepsal tu super nevýhodnou smlouvu, tahá za kratší konec. Má snad ze soutěže odstoupit, protože si někdo myslí, že je to zmanipulovaný? A takovou účelovou manipulaci jako finále ve třech si klidně dovolit můžou, protože, jak se už ukázalo, pravidla se mohou měnit za pochodu.

Lothlorienn » 20. 11. 2009, 23:36

Proc prosim pekne nesmerujete sve namitky na to, ze zpiva Dominika s mirem, na produkci?proc to smerujete na smajdu? Jinak s kym se kdo kamaradi at uz je to smajda ze superstar nebo franta z koliby,je nebo aspon vzdycky byla zcela jeho soukroma vec a ne vec nejakych pubertalnich holek z prvni tridy. nebo je on snad dite skolou povinne a vy jste neprejicne tetky odpovedne za jeho vychovu??? Asi dominice zavidite jednak vzhled jednak slavu jednak co dal? Hm???

Souhlasim s Lothlorienn » 19. 11. 2009, 12:43

Nemam co dodat uplne si to vychytala 8-)) Nechapu proc se celkove do nekterych superstar lidi navazi...jsou to tez jenom lidi!!!je to jenom hnusna zavist!!tihle to nekam dotahli a neco dokazali...Meli by sme jim to prat a ne porad neco resit inac fandim vsem kazdy je jednou dole a jednou hore...Majte sa cuus Tekkilla

Lothlorienn » 18. 11. 2009, 22:50

Boddah ty trubko ale stoji ti za kliknout na jeho diskuzi kruto:)))) To uz na neco ukazuje. Ze by nejaky obrovsky mindrak ty chudaku?:)))

Lothlorienn » 18. 11. 2009, 22:48

Jste vy pubertacky normalni? Co to nosite v mozkovnach za seno? Jednak si do duetu sam nevybiral a jednak proc by nemel zpivat s dominikou? Zarlite snad? Myslite si ze vam patri jako vas yorkshirak nebo co? proc by vlastne nemohl mit rad dominiku? Co je vam vubec po tom ha? Myslite si ze ze sve kolibky muzete nekomu na obrazovce linkovat zivot nebo co vy jelita. Ted je sice zavisly chudak na vasich sms ale chovate se naptosto odporne. trosku uvazujte nechte tyhle lidi zit a proste pripustte ze lidi co na ne cumite v tv maji pravo na vlastni soukromy zivot a sednete si na to oznameni maji pravo mit i radi koho sami chcou a rozhodne co se tyce nejakeho hlubsiho vztahu nikdy ho nebudou mit k vam slepice. at uz prebehnete k jakemukoliv z finalistu hlupane.