Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 25. 12. 2009, 11:02

Máme zase novou zprávu od Mira z FACEBOOKU ze včerejška večer, jak se zdá, užil si ho po svém ;) Doufám, že i vy jste ten Štědrý den pořádně oslavili :D

1.Polovica stedreho vecera je za nami, dufam,ze si ju kazdy uzil :D ... a vyzera to tak, ze sa ide zit do Kosickych podnikov :D a druha polovica bude zaujimava :D ide niekto tiez zit? :D

Leňa » 23. 12. 2009, 22:28

Souhlasím s tím, že Mira teď čeká jedna z nejhorších etap- sehnat skvělého manažera, natočit CDčko s hitovkou, kterou budou hrávat v rádiích a najít si tak nové fanoušky. Předpokládám, že je mu jasné, že puberťačky u pódia nebudou čekat, než cokoliv z toho udělá a přesunou se k novému ,,objevu". Kdybych to řekla hodně přeneseně, tak se pozná rozdíl mezi tím, kdo si ho všiml u Wicked Game a u Dirty Diany, snad chápete ;) Já ale pevně věřím, že Miro to zvládne. Je to inteligentní kluk a dříč a dobře ví, že chvilková sláva obecně netrvá věčně. Jeho hlas je úžasný (pokud si ho nezničí tím ječákem, který je sice skvělý, ale za pár let může jenom sípat), má obrovské charisma a podle mě mnohem větší šance vyprodat haly než Chodúr. To, že je druhý v SS ho navíc odprostilo od závazků s Novou a Markízou a může dělat hudbu jenom podle svých představ. Takže Mirko, good luck!! My jsme s tebou ;)

Leňa » 22. 12. 2009, 19:59

Mrkněte se na nové video na titulní straně Superstar, Miro tam mluví mimo jiné i o svých plánech na Cdčko :) Už se toho nemůžu dočkat, zatím pořád dokola přehrávám jeho vystoupení v SS...No jo, asi patřím na odvykačku :) Každopádně každému krásné a pohodové Vánoce, i pro tebe Miro :) A kytaru si pořádně užij, zasloužíš si ji jako nikdo jiný ;)

Leňa » 21. 12. 2009, 14:23

Opět nám Miro nechal zprávu na FACEBOOKU, tak tady je ;)

Vsetkym by som chcel z celeho srdca podakovat za podporu, za hlasy a za drzanie palcekov aspon takto cez facebook, kedze v priamom prenose mi to bohuzial velmi umoznene nebolo. Velmi si vsetko vazim a som rad, ze som mohol tak dlho byt vdaka vam sucastou tejto sutaze a zo srdca pre vas spievat. Este raz velke dakujem a prajem krasne sviatky plne lasky a pohody :)

Leňa » 21. 12. 2009, 00:01

Lilie, taky jsem cosi postřehla, ale pšššt, nebo se okamžitě změníme v nepřející pištící primitivní puberťačky ;) Ale jedno si neodpustím- kdyby se Martin začal svlíkat, tak utíkám od televize (musím si aspoň trochu rýpnout ;)) Ale jeho show na Mirův skok přes lavečku a drtivý dopad neměla ani v nejmenším, to byl vrchol večera :D

Leňa » 20. 12. 2009, 23:40

Miro, je mi jasný, že jsi asi zklamaný a smutný, ber to ale pozitivně ;) My tě chceme na koncertech, pultech s CDčkama, chceme tě vidět na pódiích a ve vyprodaných halách, a to nám můžeš dát, nějaké místo v Superstar na tom nic nezmění. Všichni ti fanoušci dneska pod pódiem, co skandovali tvoje jméno po vyhlášení Chodúra, jsou toho jasným důkazem. Nezanevři na zpěv, na nás, protože my tě máme rádi i bez toho titulu :)

A věř, třeba mě se ode dneška mnohem víc líbí milé, charismatické, nádherným hlasem obdařené stříbro než zlato ;)

Leňa » 20. 12. 2009, 21:52

sst21, tuším, co se snažíš naznačit a řekla bych, že je to každýmu úplně fuk ;) Zpívá nádherně, vypadá skvěle a (třebaže je podle mě očividný, že je na holky) na nějakou orientaci úplně kašlu ;))

Leňa » 20. 12. 2009, 19:06

inteligentní divačko, těšila jsem se na nějakou pikantní novinku, a ty se nám tu zatím jenom opakuješ...Je mi jasný, že ta chvilka, co vám v Bohnicích dopřávají na netu, je krátká, ale stejně jsem čekala něco novýho...Zklamalas mě ;)

A kobitko, napsala jsi to skvěle. Rohlíky levnější nebudou, daně platíme pořád a makat taky musíme. Oba jsou úžasní zpěváci a Mirko navíc showman, jaký už dlouho nebyl. Ať vyhraje ten, kdo má. Navrhuju sejít se tu za pár let a rozebrat, kdo se nakonec stal tou pravou Superstar...;)

Leňa » 20. 12. 2009, 11:11

tomáši, a nezapomeň dodat- vezmou toho, který zpívá sice čistě a krásně, ale nedovede co se vystoupení týče zaujmout (bavím se totiž hlavně o koncertech, CDčka už v dnešní zaostávají, řekla bych- každý druhý si hudbu stahuje zadarmo z netu) nebo toho, co předvede hned několik hlasových poloh a skvělou show, která osloví víc lidí? Jak už jsem ale psala, oba jsou naprosto odlišní a šanci má Martin i Miro. Za pár let se ukáže, kdo vyhrál Superstar ;)

Leňa » 20. 12. 2009, 09:43

Jinak nová zpráva z FACEBOOKU ze včerejška :)

Dufam, ze nikto nezabudol napisat Jeziskovi, a tiez ze si vsetci uziju zajtrajsi zasnezeny nedelny den a vecer dopadne uuspesne :) vopred dakujem vsetkym za akukolvek formu podpory :) velmi velmi si to vazim a nic nie je pre mna vacsim motorom ako prave tato podpora, ktoru neustale pocitujem a nevycerpatelne ma nabija... :) prajem vsetkym krasny den a este raz obrovska obrovska VDAKA ! :) s pozdravom Mirko ! :)

Leňa » 20. 12. 2009, 09:38

Jak tu někdo psal, pokud vyhraje Martin, pištící puberťačky zahltí jeho diskuzi a FB nenávistnými komentáři, kde mi budou vyčítat všechno- jeho image a vzhled, ,,trapný tomjonesovský" zpěv, nafoukanost, namyšlenost a ubohost. Pokud vyhraje Miro, bude to zase tady plné řečí o ječení, řvaní, svlékání a oblbování náctiletých a podlézání.

Obou kluků je mi vážně moc líto, pokud si četli jenom část téhle diskuze. Každý je totiž naprosto jiný a když Chodúrovci nadávají Šmajdovcům a naopak, je to úplně zbytečná věc. Pokud uspějí, bude každý z nich dělat (podle mě) úplně jinou muziku a do zelí si rozhodně nepolezou. Šanci na úspěch mají oba, ať skončí první nebo druhý. Zkuste je místo toho podpořit a párkrát se praštit přes prsty, než tu napíšete něco ohromně ,,pozitivního"...

Leňa » 19. 12. 2009, 23:07

Ano Misko, bylo to půl hodiny před koncertem, a divím se společně s tebou...Původně jsem si sice říkala, že třeba ta Wicked Game mu trochu jela, jakmile jsem ale viděla to video, tak jsem hleděla, že ze sebe vůbec dovedl vymáčknout tón a zazpívat třeba ty Queeny nebo GNR ;)

Leňa » 19. 12. 2009, 22:45

Misko, a připočti k tomu ještě jeho odrovnaný hlasivky před koncertem...V tom videu půl hodiny před skoro ani nemohl mluvit, a hodinu vyřvávat v mraze jednu písničku za druhou, za to by si zasloužil poklonu. Oli, omluvu příjmám ;)

Leňa » 19. 12. 2009, 21:32

ORI, víš o tom, že mám chuť tě poslat někam?? V životě bych se nesnížila na to, abych psala na Martinovu diskuzi nějaké urážky, sama totiž uznávám, že je to skvělý zpěvák, ale něco mi u něho prostě chybí...Vy Chodúrovci už nevíte co by...Ostatní tu snad chápou, že nejsem jediná Lenka v diskuzi, tobě to asi nevysvětlím.

Leňa » 19. 12. 2009, 20:46

dj: Děkujeme za informaci, hned jdu posílat Mirovi další hlasy. Musím všechny tyhle pisálky pochválit, jak mobilizují nás, Mirovy fanoušky.

Leňa » 19. 12. 2009, 20:39

For Markéta: Třeba pro mě má Miro charisma mraky, rozhodně víc než Martin, a to, že umí zpívat, dokázal už několikrát...Tvůj názor je ale tvůj a nikdo ti ho nebere, jenom jedna připomínka k tomu věku...Netuším sice, kolik ti je let, ale myslím, že polovina bude stejně stará nebo starší :) Když nás shrnuješ do náctiletých bezduchých fanynek, tak to rovnou můžeme fanoušky Chodúra označit věkovou kategorií 65 až do hrobu...;)

Leňa » 19. 12. 2009, 19:48

L.A: Třebaže to nebylo přímo pro mě, moc děkuju za ten profil, Corbyho znám a pravidelně sleduju, ale našla jsem tam jedno nový video, který jsem ještě neviděla...Takže jdu sledovat :)

K té černé, podle mě se rozhodně nenabarví. Není to cvok, kývl by maximálně tak na sprej, jak píše Luciinetska...Nezapomeňte ale, že ta sázka se týká výhry, a ne finále, takže zítra podle mě nic nebude :D

Lena » 19. 12. 2009, 18:52

Oprava odkazu pro GNR: www.youtube.com/watch?v=ppUwdoELnx8

Ty videa jsou v docela OK kvalitě, na to všechno...:)

Leňa » 19. 12. 2009, 18:49

Tady je ten odkaz, doufám, že už bude celý- co jsem si všimla, tak většina odkazů se tu uloží jenom z poloviny...

archiv.nova.cz/multimedia/kosicania-s... to nepůjde, zkus jít prostě na videa, a tam je video nazvané Košičania Šmajdovi: My si ťa nedáme!

Další videa z Košic najdete na youtube, když zadáte šmajda košice 2009 Wicked Game: www.youtube.com/watch?v=8vX-BNqruig Welcome to the jungle: www.youtube.com/watch?v=ppUwdoELnx

Leňa » 19. 12. 2009, 18:33

Ještě pro Jany- pokud se normální fanoušek pozná podle toho, že slintá při každém výroku poroty a z jejich řečí si udělá druhou Bibli, tak to neznám ani jednoho...Řekla bych spíš, že se Marta bojí, že Miro vyprodá víc míst na koncertech než ona, taková rockerka ;) Martin sice zpívá krásně, ale pro NÁS JE SUPERSTAR MIRO!!:))