Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 19. 12. 2009, 18:26

Jasně žvýkačko- Zprávný názor. Je sice víkend, ale navrhuju namazat si čelo přípravkem proti akné, dát si pár sedativ, mrknout na Večerníček a šup do postýlky...Místo pohádky s učebnicí o s a z ;)

A Miro, ty se nám zítra hlavně drž!! Pokud tě tvoji známí informují o téhle diskuzi, tak to potěš :D Moc ti držíme pěsti a věř, že první nebo druhý, my budeme v řadách na CDčko a lístky na koncert vždycky ;)

Leňa » 19. 12. 2009, 17:40

Inteligentko, ty mě vždycky tak pobavíš, že se pak směju ještě půl hodiny :) Myslím si, že až se Miro stane Superstar, možná by tě mohl přijmout na koncertech jako šaška pro pobavení diváků před začátkem show...Určitě by jsi skvěle rozproudila atmosféru :D Jinak objevilo se nové video z Košic, je ve videích SS... www.archiv.nova.cz/multimedia/kosicania-smaj...

Leňa » 19. 12. 2009, 14:15

Jarko, pokud jsi to ještě nepochopila, tak tohle probíhá oboustranně...My co tu diskutujeme nemáme zodpovědnost za každou puberťačku, která vám něco napíše k Martinovi, ostatně zkus si projet naši diskuzi zpátky a zjistíš, že i u ,,nás" si Chodúrovci chodí vybít svoje kompexy...A vyčítáme vám to? Chodíme k vám a nadáváme vám, že pomlouváte Mira? Takže zklidni hormon a když už se považuješ za slušnější, tak to dokaž. Tím, co jsi napsala, mě ujišťuješ přesně o opaku.

Leňa » 19. 12. 2009, 11:03

Je nový rozhovor a video s Mirem, najdete ho na titulní straně SS...Upřímně doufám, že už se nám Miro uzdravil nebo se to aspoň trochu zlepšilo :) x)))): Pochybuju o tom ;) Ona sama tvrdí, že jsou jenom kamarádi, nejsem si moc jistá, jak by jim to klapalo (i po věkové stránce- Domči je 16 a Miro očekává od toho vztahu asi něco víc, řekla bych ;)), i když pár by byli hezký :) A přidávám se k MArkét, Luciinetska to napsala skvěle ;)

Leňa » 19. 12. 2009, 10:25

Luciinetsko, přesně :) Minulý týden byl důkazem, že Miro dovede zaujmout jenom svým zpěvem. Martin dostal tanečnice, cigaretu a další věci (už si to nepamatuju), kterých mohl využít, aby udělal show i on. Bohužel, zatímco Mirovi stačí přijít na pódium, prostě zazpívat, podívat se do kamery a davy šílí, Martinovi by asi nepomohlo, ani kdyby se postavil na hlavu. Každý z nás je prostě jiný- na mě působí Mirovo charisma neskutečně, u Martina ale žádné nevidím. Tak to prostě je u mě.

Leňa » 19. 12. 2009, 09:59

Jany, v tom případě doporučuju fórum Martina, kde tě přijmou s otevřenou náručí. Je mi hrozně líto, že když už Chodúrovci neví co, začnou Mirovi vyčítat tu rozepnutou košili, která do té písničky prostě patřila (najděte si text, přeložte si ho, a originální song od Jacksona) popřípadě ječák- ten by Martin nedal, ani kdyby ho tahali za bůhvíco. My máme taky radši zpěv, pro nás Miro zpívá úchvatně a charisma má rozhodně víc než Chodúr. Dovede nás zaujmout a může se u toho svlékat i ječet, to je akorát bonus navíc.

Leňa » 19. 12. 2009, 00:25

Ty jo, já už fakt nevím, co tu napsat na komentáře Pavla a Honzy;) Nejdřív jsme podle všech pištící banda puberťaček, teď z nás zase dělají úchylné babky nad hrobem, které celý svůj důchod obětují pro to, aby se další týden uspokojovaly pohledem na mladýho kluka. Upřímně Mira lituju, protože někdo prostě nedovede zkousnout, že může skvěle zpívat i skvěle vypadat, a jeho úspěch přisuzují tomu vzhledu...Jasně že se třeba mě Miro líbí i po fyzické stránce, ale spíš než na obrazovce si ho pouštím do sluchátek, kde jde o hlas- a nejsem sama. Kdyby byl v soutěži nějaký ulízaný hezoun Machala nebo by byl Miro škaredý jak noc, hned byste vy chlapi měli k Mirkovi lepší vztah ;)

Leňa » 18. 12. 2009, 21:14

Už jsem zase tu, tohle fórum je pro mě závislost ;)) Jinak viděli jste to Mirovo video??:)

Leňa » 18. 12. 2009, 17:59

Tak jsem si poctivě přečetla všechno, co se tu za to odpoledne nakupilo a neuvěřitelně se pobavila u ,,inteligentna divacka"...:D To by si Miro měl přečíst, dozví se o sobě věci, které ani netušil :) Jinak na stránkách Blesku plesku se objevil krátké video ze včerejška, běžte na www.blesk.cz/superstar- mimo to je tam zajímavý článek, kde Miro ,,mluví" (uvozovky jsou kvůli důvěryhodnosti) o smlouvě spojené s vítězstvím. Je to v článku Playback mi vadí, jinak udělám cokoliv.

Leňa » 17. 12. 2009, 22:21

Luciinetsko, jsem pro a ráda se stanu členkou :D Taky jsem uvažovala, co budu dělat po finále, Miro nám asi nevydá CDčko za týden, takže to bude absťák ;) Jinak L.A, Mira najdeš tady: www.facebook.com/SmajdaMiroslav Doufám, že se ta adresa zveřejní celá ;)

Leňa » 17. 12. 2009, 21:30

Nová ZPRÁVA na FACEBOOKU ;)

Vsetkym velmi pekne dakujem za ucast na Hlavnej ulici v Kosiciach a za skvelu atmosferu ktoru ste napriek velkej zime vytvorili, boli ste perfektni!... P.S. v nedelu zaspievam tuto skladbu, ktoru milujem pre jej cit, emocie a lasku, ktoru v sebe ukryva :) http://www.youtube.com/watch?v=9lIdymq0DZc ...s pozdravom Vas Mirko! :)

Leňa » 17. 12. 2009, 18:04

Prý je to i na cas.sk, takže bych tomu věřila.

Leňa » 17. 12. 2009, 17:39

A ještě Honzo jsi zapomněl vyjmenovat, komu všemu se Miro podbízí- fanynkám rozepnutou košilí, jejich mamkám svým milým chováním, rockerům svým hudebním stylem, důchodcům skvěle zazpívaným Gottem, milovníkům diskoték Davidem, pivařům svou láskou k pivu, zelinářům závislostí na banánech, východním slovákům svou národností, čechům národností svojí mamky, hasičům svou vysokou ,,sirénou" na konci písniček, kadeřníkům různorodým účesem, prodavačům ozdob do vlasů tou čelenkou v 7.finále, všem narcisům a metrosexuálům svým vzhledem, zubařům úsměvem, očařům mrkáním...Určitě bys ještě na něco přišel ;)

Leňa » 17. 12. 2009, 17:15

S výběrem jsem spokojená, i když jsem až do poslední chvilky doufala ve Wicked Game ;)) Jinak pro king of rock- Welcome to the jungle bylo úžasný, ovšem podruhé už by to nevyznělo- šlo tam i o tu show, skok do publika a tak, a to už by opakovaný nebylo dobrý...:) Jak čtu komentáře Honzy, tak se nestačím divit...Já jsem zarytá fanynka Mira, ale Martina taky uznávám, má super hlas- na můj vkus ale (jak to tu někdo přede mnou přesně vystihl) až moc sametový...Na každé vystoupení Mira se neuvěřitelně těším, protože jeho barva je prakticky v každém kole jiná a nikdy mě nepřestane nudit. Když si ovšem pustím písničku, co má zpívat Martin, v duchu si úplně přesně dovedu představit, jak to podá, a tím u mě ztrácí tu zajímavost...

Leňa » 17. 12. 2009, 06:46

Honzo, jak vidíš- nebo spíš nevidíš, ale dočetl by ses pár stránek zpátky- tak Mirův zpěv je pro nás mnohem příjemnější, hezčí a zajímavější barevně než Martinův...Na castingu, Wicked Game ve 2.semifinále, Karel Gott i ten Michal David a Aerosmith minule...Z toho jsem měla husí kůži já. Každýmu se prostě líbí něco jinýho, co se hudby, show i vzhledu týče, a to, že je Miro navíc krásný kluk, je takový příjemný bonus navíc ;)

Leňa » 16. 12. 2009, 22:26

Rio, souhlasím s tebou, že ta čelenka byla super...Ovšem nemůžu si pomoct, ale to, co si učesal tento týden, byla D-O-K-O-N-A-L-O-S-T...Holt v jednoduchosti je krása ;) A potom- pamatujete si někdo, jak věnoval písničku v 3.semifinále pivu? Tam měl taky úžasný účes...:P Jinak Ivane, jsme tu v přesile...Navíc je po 22.hodině, a tak se naše fantazie rozbíhá na plné obrátky- ještě to asi nevíš, ale takhle my si ,,slintající pubošky" krátíme večery po celý týden, když se nic neděje. Prostě tu tlacháme o Mirových vlasech, prstech a podobně...Můžeš se přidat :D

Leňa » 14. 12. 2009, 22:37

Jinak musím ještě dodat (i když se mnou asi vášnivé fanynky nebudou souhlasit ;))- s Domčou mu to hrozně slušelo...Je to sice klišé, ale uznejte, jak se tam objímali...Já bych jim to hrozně přála (s večerem na mě jde nějaká podivná zasněná nálada :D) To jen tak mimochodem, musela jsem to zmínit...

Leňa » 14. 12. 2009, 22:25

Miro, obrovská gratulace za všechny tvoje fanoušky!!!:) Tak jsme si tě tam protlačili ;) A ať už dopadne finále jakkoliv, věř, že ty se neztratíš. Nádherný hlas a barva, obrovské charisma (já si nepamatuju, že by u nás v SS měl někdy někdo takové), skvělá práce s publikem plus krásný úsměv ;) Rodiče i Košice na tebe můžou být hrdí, a nejenom oni- protože ty JSI NAŠE SUPERSTAR!!! U nás v rodině ti fandí všichni, včetně téměř 80-ti leté babičky, která má nejradši právě toho ,,vlasatého"...A ber to jako poklonu ;))

Lena » 14. 12. 2009, 18:21

určitee budem hlasovat!!!

Leňa » 14. 12. 2009, 17:27

Lidi, hlasujme!! Na youtube už jsou zase ,,zaručený" výsledky, že vypadne Dominika- což pořádně zmobilizuje její fanoušky a protože předpokládám, že Martin opět vede, dneska by letěl náš Miro...Takže mobily do ruky a posíláme!!!!:))