Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Leňa » 12. 02. 2010, 23:27

Fanusicka: Rychle rozmrzej, jsme tu všichni neuvěřitelně zvědaví!!!! Jak dlouho si teď nebudeš umývat pravou ruku??;)

Leňa » 12. 02. 2010, 22:06

Chodúrovci nemají rádi konkurenci, radši se přemístili do nějaké jiné klikárny- tahle už je pod jejich úroveň...

Leňa » 12. 02. 2010, 20:04

Naši VIP, kdyby vám během pojídání chlebíčků a topení se v zelených očích (popřípadě šmajdění s Mirovou kytaristkou) hlavou blysla i vzpomínka na naši diskuzi, taky bych se ráda zařadila do seznamu zájemců o Mirův podpis :) Je mi jasný, že asi nebudete chtít táhnout celý štos podpisových kartiček, ale věřte, že polovině z nás byste udělali druhý Vánoce ;)

Leňa » 12. 02. 2010, 08:42

Všechny zdravím, jenom rychle jsem to tu proletěla, rádio bude muset chvilku počkat- každopádně děkuju za odkazy, aspoň se mám večer na co těšit ;) Ewilyn a fanusicko, vy si to dneska pořádně užijte i za nás ostatní a pečlivě sledujte, poslouchejte a chutnejte, ať nám to potom všechno do detailů můžete vylíčit :) Ostatním přeju krásný pátek, víkend je za rohem ;)

Leňa » 11. 02. 2010, 23:03

Jinak konečně jsem viděla ten Bardějov (přihlásila jsem se na FB pomocí účtu mé mladší sestřenice:-)) a ta holčička je absolutně kouzelná...V jednu chvilku jsem měla pocit, že dostala srdeční kolaps, ale byla prostě úžasná...Já být na jejím místě, tak už mě křísí ;)

Leňa » 11. 02. 2010, 22:42

Zuzko, jasně, přibereme tě do party ;) fanusicka: To video je perfektní!!! Zpívá tam nádherně (ano ano Andrewe, 3:08 ;) a jeho účes mě absolutně dostal...Vlasové kreace ze SS jsou proti tomuhle hadr, a to v tom nejlepším ;) Unavený je tam sice dost, ale rozhovor super...Gatlo a Lilie, čím dál víc chápu váš výpadek a tréninky neberu na lehkou váhu- Andrewe, ještě že tě tu máme, ty jediný snad dokážeš v Mirově potenciální přítomnosti zapojit mozek...

Leňa » 11. 02. 2010, 21:59

Mari, taky jsem se přihlásila do naší splachovací party- plavat umím, kdyžtak to pojistím křidýlkama, a moc místa ve vodovodu taky nezaberu, jsem velice skladná osoba...Navrhuju vyrazit už aspoň den před koncertem, aby jsme se pak nezasekli v nějaké ucpané trubce...Neboj, ještě ty naše VIP překvapíme, když se jim pak uprostřed noci doplavíme na pokoj- hlavně najít tu správnou odbočku...

Leňa » 11. 02. 2010, 19:50

Mari, já poplavu s tebou, přece nezůstaneme trčet doma...V léčebně pak bude veselo, až se tam všichni sejdeme (včetně našich perfektních psychologů a VIP hostů z Liberce ;) Budeme si pěkně šmajdit od rána do večera, zatímco chudinky dětičky zanedbané budou doma čekat na maminky a poctivě klikat...Na Vánoce nám potom Mirko uspořádá koncert přímo v areálu, vstup pouze po silné dávce prášků a se svěracíma kazajkama, kdyby něco... Jinak Arabelo, souhlasím s Andrewem, aspoň někdo ještě není zkažený ;) Ne, vážně, sen jsi měla krásný, je super vědět, že ne každá dvanáctiletá fanynka by z Mira jenom chtěla trhat tričko...

Leňa » 11. 02. 2010, 07:57

Luciinetsko a Kobitko, s tím Libercem s váma taky držím basu- zatímco většina z nás zmizí a pod dozorem Andrewa bude šmajdit na koncertě, my tu budeme čekat na informace až do brzkých ranních hodin...No nic, přejeme vám to ;) Lilie i Gatla už určitě nasadily vysoké tempo tréninků s Mirovou fotkou a Andrew shání nějaký pořádný paraple...

Leňa » 10. 02. 2010, 21:09

Ani se nedivím, že je nastydlý a trochu chraptí, při tom pracovním tempu, neustálém přejíždění, vystupování, zimě a únavě...A to jsem si říkala, jak si odpočine v týdnu, a on zatím maká bez přestávky- ten pátek mu taky moc nepřidá... Jinak Arabelo, hezký sen...:) V těch mých se objevil jenom parkrát a byl teda hrozně neaktivní, přinejmenším než se stačil rozhoupat, předběhl ho budík...Tomu se říká pech. A trénink vážně nepodceňovat, momentálně šmajdím a hledám pořádně velkou fotku, na které hledí přímo do objektivu- léto se blíží (ačkoliv to venku nevypadá), festivaly už jsou skoro tu a já nenachystaná...Jde vidět, že už mi dochází prášky, ajaj, nikdy bych neřekla, jak může být šmajdománie nebezpečná!! Psychologa, honem!!

Leňa » 10. 02. 2010, 18:36

Lilie, pozdravuj zanedbané dětičky, jinak moc díky za odkaz ;) Početla jsem si, pokochala se fotkama a (v dobrým) protočila panenky u jeho fíha- aspoň důkaz, že rozhovor je autentický :)) Jinak Mirko má buď podnikatelského ducha nebo by se měl pořádně nakrmit- nedávno se mu zdálo o prodávání pistácií, teď zase čokoláda...No a autoportrét nemá chybu :D :D Leilo, klikni na obrázek pravým tlačítkem na myši a dej zobrazit obrázek. Objeví se ti v levém rohu, najeď na něho šipkou (ta se ti změní v lupu) a přibliž si to...Snad jsi pochopila moje složité myšlenkové pochody :)

Leňa » 10. 02. 2010, 15:48

Gatlo, děkuju, úplně se červenám ;) Jinak Adélko, souhlasím s tebou- to jeho cestování, ještě za takovýho počasí, mě děsí víc než jeden koncert za druhým...Zmrzlá silnice, unavený Mirko, ajajaj, dneska se moje myšlenky uchylují velice pozitivním směrem...Jdu se pořádně nacpat, ať se mi ta nálada aspoň trochu zlepší...Takže pěkně si tu šmajděte, vilné stařeny :)

Leňa » 10. 02. 2010, 14:49

Adélko, opožděně děkujeme, je tady toho spousta a mě během toho rychločtení, když se snažím dostat na aktuální články, napadá celá hromada reakcí a odpovědí- jakožto vilná stařena ale potom většinu z nich zapomenu a napíšu sotva polovinu z toho, co jsem chtěla...Takže ještě jednou děkujeme ;)

Leňa » 10. 02. 2010, 13:51

Bára: Tomu se říká tempo, tři vystoupení po sobě- kdyby to aspoň bylo blíž u sebe, takhle pojede přes celou republiku a zpátky...Ačkoliv nepochybuju, že Mirko něco vydrží, tak tohle nemůže zvládat věčně...Na jednu stranu bych dala cokoliv za to, aby mohl dělat co ho baví (a nás taky), když ale vidím ty jeho fotky, mám chuť ho okamžitě poslat do peřin, ať se aspoň trochu vzpamatuje... Jarko, jsi jasným důkazem, jak je šmajdománie nebezpečná iz fyzického hlediska ;) Každopádně tvoje rady si beru k srdci, v dnešní finanční krizi je každá sklenička a talíř dobrý :)) Co se týče těch vystoupení, bojovala bych za jižní Moravu a Moravu tak obecně, zatím většina jeho koncertů byla v Čechách a na Slovensku- ovšem pouze za podmínky, že se na to pořádně vyspí... A Luciinetsko, ty fotky jsou super, souhlasím s Kobitkou, ta tulící nemá chybu...:) Rozhovor byl taky určitě perfektní, jenom mi (jak jinak) dělají starosti ti kruhy pod očima na předposlední fotce, chudák Mirko...

Leňa » 10. 02. 2010, 06:44

V kůži, pobavil mě možná tak tvůj první komentář, to jo...Teď ale doufám, že se ti povedlo dát to písmo do normálu, aby jsi nám sem zase někdy nezabloudil... Co se týče Markéty a toho CDčka, podle mě první rozhodně nebude- měl by to začít vítěz, i když radši uslyším v rádiu ji než Martina... No a k těm pěkným holkám a zákulisí, to je přece pro nás skvělá příležitost...;) Nebude¨me přece teď někde mrznout za komínem, pěkně počkáme, až se střech spadnou rampouchy a odtaje sníh, mezitím nacvičíme hluboké pohledy do očí a sofistikované věty, dáme se do pucu a se zásobou triček dorazíme na nějaký festival...Takže hlavu vzhůru ;)

Leňa » 09. 02. 2010, 22:23

Kobitko Kobitko, směju se tu jako šílená, hlavně ten konec nemá chybu ;) LuCCo, možná by ses mohla poptat kamaráda, jinak riskujeme, že se z toho nedostatku spánku nakonec naše Kobitce rozešmajdí v hlavě... Jdu se mrknout na tu diskuzi, ať si pěkně zvečera zvýším krevní tlak- vilná stařena a zvědavá jako opice, to je teda kombinace...

Leňa » 09. 02. 2010, 17:52

Všechny zdravím, teda vy jste toho zase popsaly ;) Mám takový pocit, že je tu čím dál víc živo...:) Fotky prohlížím, na video se chystám vzápětí, a stejně jako Deppholl mě napadlo, jestlipak už náš střapáč to DVDčko mezi hromadou dalších ,,suvenýrů z cest“ zaregistroval, nebo ještě pořád dohání svůj spánkový deficit...Bylo by super, kdyby na to mrkl aspoň kouskem svého uhraničivého očka, už kvůli té práci, co si s tím Andrew dal, a bojové misí Lilie a Gatly... Jinak Babko, je úžasné, že se tu bavíš, příště ale doporučuju spíš cvičený opičky v ZOO nebo cirkuse.

Leňa » 09. 02. 2010, 06:34

Fanusicko a ewelyn, tak to je skvělá zpráva!!!:) Pořádně si to užijte za nás všechny a nezapomeňte potom na podrobné hlášení...;)

Leňa » 08. 02. 2010, 22:13

Ladeis: Tak jsem tě tipla dobře :) A co povídáš, moc ti to tam sluší, mimochodem máš super brýle!!:)) Reprezentace je u nás zatím víc než výborná, řekla bych...;)

Leňa » 08. 02. 2010, 22:03

Tady se nám ti rodinní příslušníci nějak množí, Lilie, ty ses rozjela ;) Já děti nemám (a snad to tak ještě pár let bude), takže výchovu jsem na vlastní kůži ještě nezažila, na druhou stranu jsem ve věku Mira a jeho vrstevníků- a to je pohled, ze kterého Mira obdivuju zase já. Jak už jsem tu psala, těch pár kluků, co to mají v hlavě takhle srovnané a jsou slušně vychovaní bych spočítala na prstech jedné ruky. Mirovu mamku obdivuju za to, co sama dokázala ze svého syna vychovat, musí na něho být opravdu hrdá.