Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

debbie » 12. 02. 2010, 15:59

Krásné odpoledne všem. Měla jsem absťák jak hrom, že jsem celý den neměla čas sem juknout. Nějak mě v tý práci nakládaj. Nákup počká musela jsem se nejdříve potěšit s váma. Holky, vy se máte, že ho budete mít naživo přeju vám to a pořádně si to užijte. Zítra se budu taky těšit na podrobný report a pořádně ho připepřete, ať si to užijem alespoň v živých představách. Dík za odkazy. Teď jsem to skoukla a zaposlouchala se na fain radiu do Mirova sexy hlasu. Tak jsem si spravila náladu a jdu něco koupit nebo mně doma zavřou do sklapa a odpojej net. to bych nepřežila. Od včera nam jde Markíza.

debbie » 11. 02. 2010, 22:39

Rous: to je super, tak alespoń se necítím tak trapně. Teď se ale citím na 20. Díky blonďákovi. tak dobroui noc. všem.

debbie » 11. 02. 2010, 21:51

Lilie: klidně prozradím, o 22 vic než Mirovi, šok co?

debbie » 11. 02. 2010, 20:49

ewilyn: máš pravdu, kdoví jaký talent se v něm ještě skrývá a čím nás možná překvapí. Strašně se těším na jeho tvorbu, v té nás může hodně překvapit, protože vůbec zatím netušíme jakej styl to bude.(Suchý led se dohledat napodařilo) Věřím, že mi z jeho muziky bude běhat mráz po zádech i kdyby jsem nechtěla.(stačí jeho barva hlasu) Rock mám ráda i když jsem vyrůstala spíš v období Abba, Smokie.. atd. To je spíš popík, ale dobrej. Smokie jsem viděla naživo. Neuvěřitelný zážitek. Chris má charizma jako Miro. V tom jsou si dost podobní.

debbie » 11. 02. 2010, 20:23

Díky moc za přivítání, musím se přiznat( bez mučení), že už to tady čtu dlouho, ale neměla jsem odvahu....Všechno co mně zajímalo jste tu vždycky tak skvěle okomentovali a probrali, že už jsem neměla co dodat. Dost jsem se u toho nasmála. Máte všichni neuvěřitelný smysl pro humor a taky nadhled. Chodí okolo mě dva týpci a ťukají si na čelo. Je to manžel se synem.Maminka se nám zbláznila potřebuje psychiatra a nějaké pilulky. Nechápou, že mě občas prostě tak zvláštně píchne "u srdce¨"... nic s tím nejde dělat, tak asi fakt ty prášky..

debbie » 11. 02. 2010, 20:05

Díky za odkaz na Bardějov.Fakt krásný, Ta holčina z něj byla úplně vedle. Umím si představit sebe.Byla bych na tom podobně. Možná bych zvládla pár těch tanečních kroků, ale podívat se mu do očí, to by mě odrovnalo.

debbie » 11. 02. 2010, 19:31

Krásný večer všem na této užasné diskuzi. Taky se hlásím do party těch, co propadli Mirovu kouzlu. Mě už to postihlo na castingu. Tenkrát jsem ležela nemocná s chřipkou a jen tak nahodou jsem si pustila telku. No a potom přišel blonďák s kytarou, zazpíval, hodil úsměv a bylo vymalováno. Uzdravila jsem se rychle.Věřila jsem od začátku, že se dostane hodně daleko. Něco v něm bylo, něco co nemá každý.Ohromné charizma a pozitivní energie, která z něho sálá s náma dělá divy. Jinak, žebřík připraven (kdyby náhodou) a DVD staženo. Díky. Jste tady všichni super. stokrát

Debbie » 25. 11. 2009, 08:54

pro Zuzanu: Máš úplnou pravdu. Chris a Miro mají hodně společných rysů. Za mlada jsem ho žrala a vydrželo mi to až to současnosti. A Miro? Nemám slov. Naprosto skvělej kluk s velkým srdíčkem a ohromným nábojem. Charizma nepředstavitelné. Prostě mě dostal. Je stále lepší a lepší, ale já mu věřila už na castingu.