Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 20. 01. 2010, 13:21

Andrew:áááááá ty škrte! Taky jsi mi ten Notebook mohl poslat i s DVD poštou ne hned začuzovat životní prostředí! :-( Furt mi to nejde.

kobitka » 20. 01. 2010, 10:12

Dobré dopoledne, nejde mi do hlavy jedna věc, ohledně chodůrovců. Když jim vadí, o čem tady diskutujeme proč tady chodí a čtou to? Vím, že je to veřejné fórum přístupné každému ale já většinou co mně nezajímá o to se nestarám natož abych to četla a následně komentovala. Na Martinovým fóru jsem byla všeho všudy jednou a to včera a nemám vůbec potřebu se tam k němu nebo k jeho inteligentím fanouškům vyjadřovat. Jediný komu by mohly naše diskuze vadit je samotný Miro, protože toho jediného se to týká. A proto ho vyzývám. Miro jestli ti vadí, jak a očem tady diskutujeme tak se nám ozvi a my toho necháme! A jestli někdo nechápe, že to co tady probíráme myslíme ve srandě a ne vážně ( i když pro někoho je to asi hodně blbá sranda) je to už jen a jen jeho problém, který za něj vyřeší jen to, že to tady přestane číst. A nebo vám tak strašně vadí, že je Miro víc v kurzu než Martin? Co se týče fanatizmu nebojte se ještě jsem nedošli tak daleko, že by mu některá z nás poslala svoje spoďáry, psaly mu zamilované maily, stepovaly před jeho barákem nebo ničily jeho potenciální přítelkyně. Až dojdeme do této fáze s radostí se samy obrátíme na psychiatrickou pomoc.

kobitka » 19. 01. 2010, 22:51

jo MC Hammer byl ve své době dost v kurzu, i když rapp nerada tak on mi nevadil. A ještě jeden nezapomenutelný song co se týče rappu Vanila Ice a jeho ice ice baby. Tuším, že hralá i ve filmu pod stejným názvem a jestli si to dobře pamatuju tak tam jezdil na žluté motorce.

kobitka » 19. 01. 2010, 22:38

Lilie : hu, že se tě lidi nelekli! Úplný démon noci :-). No ještě, že už to tupírování výšlo z módy. To bylo dicky o nervy pak ty vlasy rozčesávat.

kobitka » 19. 01. 2010, 22:34

Darina je co se týče novotvarů případ sám pro sebe. Ta by měla sepsat přímo slovník. Myslím, že kdyby v supetsrár zůstala při češtině udělala by líp(ona má co se týče mluvy hodně nepříjemný hlas a ve slovenštině to vyniklo ještě víc) a úplně nejlíp by bylo kdyby jen mlčela a pitvořila se do kamery. To ji šlo na jedničku

kobitka » 19. 01. 2010, 22:15

tak jsem ze zvědavosti poprvé zabrousila na Martinovo fórum a mám dva postřehy. Slopa fandí Martinovi a není náhodou Lothlorienn náž milovaný sázkář na Mira. Já jen, že na to jak mu fandil, tak spíš podporuje Martina a do nás se dost naváží. Při tom tady s náma taky diskutoval, takže má máslo na hlavě.

kobitka » 19. 01. 2010, 22:00

brej večír zdravím vás i nově příchozí. Koukám, že chodůrovci nějak nemůžou vydýchat, že je Miro víc v kurzu než Martin. Co se týče čechoslověnštiny, tak s tím mám občas taky problém. Nevím čím to je ale když mluvím osobně se Slovákem tak mám sklony přecházet ke slovenštině a navíc jsem z dědiny, kde se v nářečí slovenské slova běžně vyskytují. Jak se naučit Ř to fakt nevím. Já sama jsem s ním měla problémy až do první třídy, kdy mi pomola léčba šokem. Když jsem se učili číst, ze slabikáře a došli jsme k písmenku Ř měla jsem hrozný strach, že mně učitelka vyvolá ať čtu a všichni se mi budou smát, že šišlám. A taky, že jo ale jakmile jsem přečetla první slovo zjistila jsem, že sem vyslovila svoje první Ř a byla jsem na to tak pyšná, že jsem celý den používala slova, které mají Ř.

kobitka » 19. 01. 2010, 15:13

gladiator: tak já ti tvůj názor neberu ale promiň boha z Miry nikdo nedělá a už vůbec nikdo netvrdí, že je dokonalý zpěvák a člověk. Dokonalý není nikdo a každý má své chyby. A nějak postrádám důvod proč jsi sem přišel, když se ti nelíbí co tady píšem. Tímhle nás stejně neodradíš a dál budeme debatovat o Mirovi ať už tady nebo někde jinde.

kobitka » 19. 01. 2010, 12:46

hezký den všem. Ho, ho ho ani jsem netušila, že zmínkou o Sámerovi píchneme do vosího hnízda. No aspoň už víme jakou má slabinu naše pátrací četa HW. Ale rači si ho necháme. Kdo by nám pak plnil stránky bulváru o bývalých,současných a současných ale zároveň bývalých přítelkyních. Jo, jo Mirův kamadár je fešák taky jsem si ho všimla při cástingu, ale blond je prostě blond.

kobitka » 18. 01. 2010, 23:15

Andrew: zavázej mu oči aby už netrefil spátky, a dodej cedulku nereklamovatelné zboží. Ladeis: mám sladkých 27

kobitka » 18. 01. 2010, 23:05

Andrew: myslíš: Díváte se na symbol dokonalosti... od uričté doby nesnáším mytí nádobí. :-( Je krásné být sama sebou... Nejhorší kosmetika na trhu a od jisté doby nemám ráda Kubelkovou ( je hezčí než já) Jsem šťastný, že tě mám..... Mattoni je lepší :-)

kobitka » 18. 01. 2010, 22:57

ewilyn : neboj my tě berem ať si nová nebo ne. Jsme rádi za každé lidičky, kteří sem zavítají a připojí se do diskuze. RIA: hele, hele, nebuďte lakomí. My vám taky občas někoho půjčíme (teda až se tady někdo takový jako je Miro ukáže). Nebo uděláme výměnu. Sámera za Šmajdu.:-)

kobitka » 18. 01. 2010, 22:47

vidíš to mi ani nedošlo, že ji hráli při vyřazování. Ach ta pamět už není co bývala :-(

kobitka » 18. 01. 2010, 22:44

RIA:Ta písnička je nádherná. Znám ji už delší dobu a u téhle písničky nepřemýšlím a rači si vychutnámám nádhernou melodii a uklidňující hlas Garyho. Ať je Lucca rači jen kamarádka. Kdyby nám jako jeho přítelkyně donášela novinky bylo by to dost divné a až velké narušování soukromí obou dvou

kobitka » 18. 01. 2010, 22:38

Tak jsem do poslouchala, dokonce jsem se i zasmála. Nejvíc mně pobavilo, jak lidi kteří o meditaci nemají ani páru si z takových věcí dělají sradnu a ve výsledné fázi jsou na konec za blbce. No Miro to ustál se ctí jako vždy. Hold lidská blbost někdy opravdu nezná mezí. Sranda musí být ale i ta má své meze.

kobitka » 18. 01. 2010, 22:12

tak zrovna poslouchám rozhovor a narozdíl od vás se mi to jeho vješ čo líbí. Lepší než fí ha ale poslouchat to od rána do večera tak ho asi utluču, paličkou na maso

kobitka » 18. 01. 2010, 16:31

tak kté kartářce. Z toho bych teda strach neměla. Já už byla u kdo ví jak zaručeně dobrých kartářek a vyplnilo se akorát tak ho..o. Osud máš sice nalajnovaný, ale to ostatní si člověk řídí sám. Stejně tak plození děcek. Antikoncepce není výmysl bohů ale lidí, takže když bude opatrný, dětičky hned tak rychle nebudou. I když myslím, že Miro by mohl být dobrý otec a manžel. A chlapi dokážou dělat kariéru i když mají rodinu. Takže všechno bude záležet jen na Mirovi, toleranci partnerky a hlavně na štěstí, co se týče producentů a nápadů.

kobitka » 18. 01. 2010, 10:47

Misa . no ono je to docela sporné. Každý totiž říká něco jiného ohledně stravy pro malé děcka. Ale je fakt, že i odbornící jsou proti tomu aby rodiče dělali z děcek vegetariány. A hlavně není dobré cpát do děcek moc vlákniny, kterou právě ovoce a zelenina obsahuje. Prý jim to nějak může poškodit trávicí orgány. Těličko na to ještě není zvyklé. Takže myslím, že to že jeho táťka malou cpe zeleninou a její mamka zase v uvozovkách to nezdravé, tak se to docela slušně vykompenuzje. Takže nehrozí, že by měl Mirko ze sestřičky chodící mumii. A co se týče zdraví tak samozřejmně, že na tom zdravý životní styl má svůj podíl ale taky to dost záleží na odolonosti oganismu a genetice. Já nebyla nemocná už taky hezkou řádku let a zdravému životnímu stylu moc nedám. Dnešní děcka hold nevydrží to co my. Špatné životní prostředí, strava v mekáčích a minimální pohyb dělá z děcek chronicky nemocné. Vždyď když jsem byli malí my, tak nic jako haburger neexistovalo, jezdilo míň aut, inverze na vesnici nebyla a povenku jsme lítali od rána do večera. Teda aspoň na vesnici, jak to chodilo ve městě netuším. Tak a fičím předstírat práci ať mám pocit, že si tu výplatu zasloužím :-)

kobitka » 18. 01. 2010, 10:31

deppholl : vždyď říkám, že je manipulátor v dobrým slova smyslu. Není to nic špatného. Ví jak působit na lidi a to je mi na něm hodně sipmatické, i když to nedělá cíleně. Jen já mám zakázáno i ovoce, bohužel taky obsahuje cukr. Ale toho se nevzdám, i kdyby mi složil jídelníček samotný Miro.

kobitka » 18. 01. 2010, 10:21

V archívu to zatím není ale mělo by se to tam oběvit. Tak nezoufejme