Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 18. 01. 2010, 10:11

Dobré dopoledne. Tak jsem samozřejmně rozhovor propásla a málem zapadla v závějích. Kde jsou silničáři, když je člověk potřebuje? Tak prosím povídejte, přehánějte co říkal Miro! Jinak musím říct, že Miro je neskutečný manipulátor v dobrém slova smyslu. Po přečtení konika jsem se nad sebou musela zamyslet a donutilo mně to omezit sladké (jsem závislačka na čokoládě a pernících) kvůli zakyselení organismu. Nutili mně k tomu různí léčitelé ale až Miro na mně zabral. Otázkou je, jak dlohuho to vydržím, když mi pořád někdo před nosem mává čokoládou :-(. A jen mně tak napadá, jestli se k těmhle stránkám dostanou i ty malé holky tak to bude všude kolem najednou vitariánek. :-). Takže Mirku jen tak dál. Nejenom,že se všichni těšíme na tvoje CD a koncerty ale ještě k tomu budeme všichni krásní a hlavně zdraví! A to myslím bez legrace. Jen by mi ještě mohl poradit jak se z pesimisty stát optimistou a zářicím sluníčkem jako je on. O to se už pokouším spoustu let a furt nic :-(

kobitka » 17. 01. 2010, 23:12

Tak tetka Kobitka se pokochala, zakvokala (diky Andrew) a teď může jít v klidu spát. Takže dobrou noc a hezké sny všem. PS: Šmajda pije Kozla? Fůj Plzeň je lepší

kobitka » 17. 01. 2010, 22:44

LuCCa: stejně mám pocit, že ten váš společný kamarád s tebe musí mít radost. On se těší jak s tebou pokecá co nového u tebe a u něj a ty při tom zatím zněj jen taháš info o Mirovi. Ale my ti za to jsme vděční a pokračuj v tom dál.

kobitka » 17. 01. 2010, 22:40

LuCCa: no to doufám. Ještě teď rozdýchávam ten pudr, žehličku, lak a gel. :-) Sakriš to mi připomíná, že mi došla tvářenka. Jak já zítra vyjdu mezi lidi? :-(

kobitka » 17. 01. 2010, 22:25

LuCCa: teda jak tak čtu informace, které nám poskytuješ, tak mám pocit, že by jsi za chvíli mohla napsat Mirovi životopis. Až bude psát knížku můžeš mu dělat korepetitorku. Bez urážky.

kobitka » 17. 01. 2010, 22:23

Tak posilování a vitarianství se nijak nevylučuje, pokud si nebude kupovat ja já říkám sajrajty(protejnové koktejly a pdobné přípravky). Jen doufám, že nebude mít svaly jako Rabo a nebude se promenádovat na podiu v chlapských kalhotkách namatlaný olejem To je fakt hnus. A když chlapi tvrdí, že se tohle babam líbí tak je to blblost. To jen chlapi si potřebují dokazovat jací jsou borci.

kobitka » 17. 01. 2010, 19:01

No je zvláštní, že pokaždé když se tady najde někdo s negativním názorem, tak se hned za ním přidají další. Co se týče přítelkyně pro Mira tak myslím, že je v tomhle dost opatrný a obzvlášť teď. Bude mít velký problém poznat, jestli ho holka chce proto jaký je nebo jen proto, že je teď v kurzu. Tohle se bohužel netýká jen potenciální přítelkyně ale i kamarádů. Tohle je jedna z věcí, která se celebritám opravdu nedá závidět.Jinak rozhovor moc pěkný, sekne mu to i v teplácích ale bohužel jsem se nedozvěděli nic nového.

kobitka » 17. 01. 2010, 10:37

ááááá co mi to ti novináři dělají:-(. Nejdřív na mně vyrukuje Miro z pudrem a teď do konce se žehlčikou na vlasy, lakem a gelem! Už vím co mu dáme na svátek. Taštičku s kosemtickými přípravky.

Ale teď to byla sranda. Vím, že to bylo k vůli koncertu.

kobitka » 17. 01. 2010, 10:29

Dobré dopoledne. Hele, hele Kobitka není žádný násilník. Ránu by nedostal leda tak pusu na čelíčko a líčení by Kobitka sbalila pro sebe a zamkla do šuplíku! Tak už jsem se po tom prvotním šoku vzpamatovala. Dokonce jsem dostala odvahu a mrkla na to video ještě jednou a asi fakt nešlo o pudr ale čištění pleti. Kažodpádně jestli ho někdy načapám s pudrem v ruce, tak zabavuju jako paní učitelka ve škole a nevracím ani na konci školního roku. A odpusťte si komentáře, že je ve skutečnosti hezčí než v telce. Jinak sedám na vlak směr Košice a už se z mých spárů nikdy nedostane. Sakra a to furt tvrdím, že na vzhledu nezáleží :-(

kobitka » 16. 01. 2010, 23:11

Lilie okoukne, ochutná a pak příjde rozvod:-(. Doporučuji předem manžílka opít do němoty a pak až ochutnávat. Odvoz domů bude až druhý den, po vystřízlivění obou zúčastěných. Hele nebuďte na Martina tak zlí. Prostě neumí tancovat tak si to kompenzuje rukou. Tou umí máchat dost slušně, i mistr Gott by mu to mohl závidět. A to myslím vážně bez legrace. Každý má nějaký zlozvyk, někdo si okusuje nechty někdo máchá rukou, když je nervózní. No nic já jdu spát a budu si představovat, že jsem tu pudřenku v Mirově ruce neviděla. A víc krát na tuhle pasáž rači nekoukat.

kobitka » 16. 01. 2010, 22:54

Ještě jeden postřeh z videa. Doufám, že v tom záběru na záchodě jsem špatně viděla a Miro se nepudroval, och to bolí :-(.Je fajn,když chlapi o sebe pečují ale líčení to už je na mně krapet moc.

kobitka » 16. 01. 2010, 22:49

Andrew : taky si všímám. Už mu ze samého Šmajdy začlo hrabat. My se tu sand nakonec dočkáme té vysněné věty: ŠMAJDA UMÍ ZPÍVAT!

kobitka » 16. 01. 2010, 22:42

vždyď to říkám mám v tom zmatek. Jo a v Blesku plesku píšou, žek k pásku a triku přihodil ještě řetízek.

kobitka » 16. 01. 2010, 22:28

Lilie: počkej ty jsi tam nebyla přímo? Já myslela, že tam jdeš s manželem. Nebo to byl někdo jiný? Mám už v těch nickách zmatek.

kobitka » 16. 01. 2010, 22:15

Dobrý večer všem. Tak jsem koukla na to video a myslím, že Miro si ten dnešek teda pořádně užil:-). A ještě štěstí, že neskočil do davu jak jsme o tom tady včera přemýšleli. Holky by nám ho roztrhaly na cimpr campr. Stačil pásek a tričko. Jo a myslím, že kdyby se ostatní ze superstaristu v hudbě neuchytili. Tak si můžou společně otevřít hračkářství a jsou na pár let za vodou.

kobitka » 16. 01. 2010, 18:29

Tak jsem se tam dostala hurá. Přelouskala jsem to a mněním názor. Možná, že bychom se nepohádali jako koně, pokud bychom si to dokázali rozumně vysvětlit. Já se nezabývám zdravou výživou ale spíš duchovnem a to vitariánství to duchovno do toho přimíchalo. Mám v podstatě stejné názory na svět a okolí. Ale jedna věc mi vadí. Příjde mi, že Miro spíš než svoje slova užívá výroky autorů těch knih. Tohle třeba nesnáším i u svého kamaráda. Ten má taky tendenci tohle dělat. Beru stotožinit se tím co kdo píše ale podat to svými slovy, svými myšlenkami. Každopádně po přečtení diskuze mně to láká potkat toho človíčka osobně čím dál tim víc. A mám obavu, že pokud nesleví ze svých nároků tak bude mít problém najít vhodnou partnerku pro život. Ne každý snese tak radikální přemněnu života pokud byl před tím vedený úplně jiným směrem. A v dnešní době je člověk jak Miro co se týče názoru považován vážně za mimoně. Ale je to škoda, protože takoví lidé jsou hodně nad věcí a jsou daleko příjemnějšími společníky než někdo kdo tyhle věci popírá a vysmívá se jim. A ještě něco k té stravě. Spousta léčitelů a podobně zaměřených lidí vám co se týče stravy řekne, že by se mělo jíst jen to co se vypěstuje v oblasti, ve které jste se narodili. Divím se, že to třeba nepodporují i vitariánci. Takže by se neměly jíst žádné banány po kilech(že ano Miro):-), pomeranče, mořské potvory... Prostě jen to co se nachází u nás. A ten zbytek jen jako chuťovku. Jinak mlíko nemusím ale bez jogurtů žít nedokážu.

kobitka » 16. 01. 2010, 14:18

Dobré poledne všem. Teda Ledies tenhle odkaz o tom mlíku jsi tady dávat neměla:-(. Až do teď jsem si myslela, že jsem v celku inteligentí a ctím přírodu a vše živé. No asi budu muset hodně zapátrat ve svém svědomí a přehodnotit své názory. Bohužel se na toho koníka nemůžu dostat abych přelouskala všechno co tam psal. Ale i tak já jsem holka z dědiny, ze sedlácké rodiny( takže zabíjení zvířat pro jídlo mi nedělá žádné ani morální problémy) a at si říká kdo chce, co chce, drůbež a skot se jedly od nepaměti a pomáhaly lidem přežít zimu. To až v posledních dvou staletích se našly potraviny, které vydrží i přes zimu, takže by se konzumace masa mohla snížit. Ale zase až na ryby maso v obchodě nekupuju. Zvířata v kravínech a důrbežárnách žijí v dost otřesných podmínách a krmí je samými náhražkami aby rychle vyrostly a stres z porstředí a nekvalitní strava se dostane i do masa. Domácí je proto chutnější a zdravější. Jde to vidět už jen třeba na vejicích. Kupované mají abnormálně tvrdou skořápku a žloudek je až nepřirozeně žlutý. Jen je ještě pravda, že dřív se maso nekonzumovalo v takovým množství jako teď. Dříve se jedlo jen v neděli na oběd a přes týden se vařila skromné jídla.Tohle u nás doma dodržujem dodnes. Kdežto dnes když vidím v marketech lidi jak mají narvané koše plné jídla,( masa a sladkostí) tak mi to připadá jako by se chýlil koned světa No koukám,že kdybych se jednou s Mirem střetla a zabrousili jsem na tohle téma tak bychom se asi pohádali jako koně.

kobitka » 15. 01. 2010, 23:03

Andrew: no možná i krapet míň ale 12 leté slečny na dhlavou 70 kg chlapa neudrží. Obzvlášť když jsou zvyklé sedět jen doma před kompem a tělocviku se vyhýbají jak čert kříži.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:56

mari : jej to rači ne vždyď by ho ty malé děcka neudržely. Takže buď by se rozplajz na podlahu Miro nebo by Miro z těch děcek udělal placičky a to by mu jejich rodiče neodpustili. Vždyď i ve finále ho drželi chlapi.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:47

Andrew: tož přece máme videotelefony ne? Blesk a Čas jsou prostě nad časoví. Zvládnou telefonoat a rovnou i točit. A nebo redaktor telefonoval redaktorce co to natáčela. Ha a záhada je rozluštěna. Miluju bulvár, bez něj by svět nemohl existovat. :-)