Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 15. 01. 2010, 22:33

Ladeis : dobrý nápad s těma Teplicema. Já se bohužel nezůčastním což u mně není nic divného. Práce mi to nedovolí i kdybych sebe víc chtěla. Hold si počkám až bude poblíž F-M.Ale ty si to užij a zjisti co nejvíc půjde jestli to vůbec půjde. Zajímají mně jeho začátky a hlavně jeho budoucí tvorba. Jestli spíš rock, pop rock nebo nějaký alterntaivní rock. Jak říkal v jednom rozhovoru, že to bude všeho chuť, aby si každý našel to svoje, nedokážu si představit, že jedna písnička bude rocková, druhá šanzon. To by v tom byl pěkný guláš.

kobitka » 15. 01. 2010, 22:11

Zlatá, obyčejná holka z ulice se hlásí :-) Pěkné video díky Ladeis

kobitka » 15. 01. 2010, 20:52

Ria: není se zač omlouvat, zas taková masožravá nejsem:-). Nemůsím mít maso každý den. Stačí jednou do týdne a hlavně kuřecí(které ty nemusíš), krůtí a hovězí. Vepřové by do mně třeba nedostali ani násilím, párky nebo klogásy si občas dám ale salámy ani náhodou. Já nemám nic proti vegetariánům ale spíš mi sedí, když řeknou, že nejí maso proto, aby do sebe nedostávali toxické látky(protože dneska ty zvířata krmí samým svinstvem a ještě pak to maso plní různým dehtem aby mělo delší trvanlivost) než když mi řeknou, že jim vadí zabíjení zvířat. Paníčky si chodí v kožiších z Norka ale maso by do huby nedaly. To je krapet divné ne? Co se týče toho Tofu tak jsi hrdinka, já bych z toho salátu akorát zpracovala tu zeleninu a Tofu bych z misky vyšprtala. Fakt jsem to jednou zkoušela ale je mi to odporné. K tomu marinovanému jsem jednou přičichla když ho jedla mamka a zvedl se mi kufr. Dobrou chuť pokud zrovna večeříš:-) A mám ještě jednu otázku než tohle téma uzavřeme. Neví náhodu někdo proč vegetariáni nejí vajíčka? Vždyď na tom není nic škodlivého až na cholesterol. Ani se v tom žloudku uvařením nezabije počínající život. Pokud totiž není slepice oplodněna kohoutem tak může na vajíčku sedět třeba rok a kuře se z něj nevyklube. A na vajíčku je právě nejlepší ten žloudek. Vždyď i batolatům se z celého vajíčka může dávat právě jen ten žloudek a bílek až krapet později.

kobitka » 15. 01. 2010, 18:54

ty jo já už tu píšu i za druhé :-). Sorry Ria chybička se vloudila

kobitka » 15. 01. 2010, 18:49

12345 .Tak co se týče toho zabíjení zvířat tak to mam spíš pocit, že je to pro dost lidí jen jako póza, než že to myslí vážně. Zvíářata se na maso chovaly od jakživa. A souhlasím s deppholl setkala jsem se z hodně lidma co se tím,že jsou vegetariáni nadřazují nad ostatníma. A za vegetariánství se jen schovávají. Mám dost příkladů ze své zkušenosti. V létě pracuju v jednom rekreačním středisku a tam kuchařky doslova rostou z toho, když se tam nějaký ten vegan ukáže. Je to peklo pro ně vařit obzvlášť když to nedají vědět předem. Takže k nám Miro asi nikdy nezavítá. :-( Ale kdyby náhodou měl cestu kolem tak pár vegetariánských jídel ukuchti umím. Mamka je v tomhle směru na nás hodně krutá. U nás doma je to něco jako v seriálu Ranč u zelené sedmy. Maminka kuchtí zdravě ale my to jíme jen proto abychom ji udělali radost. Mně je v podstatě fuk co lidi jí nabo nejí je to čistě jejich rozhodnutí, když mají pocit, že nepotřebují k životu maso tak ať ho nejí. Ale hlavně ať ze sebe nedělají něco víc než jsou. I když nadřazenost s jídlem taky nemá nic společného. Je to všechno čistě o lidech. A ti jsou hodně krutí ať už ke zvířatům nebo k ostatním lidem. Tak a jak to teď tak čtu tak zjišťuju, že ve mně Miro probouzí filozofické sklony. Tak se ze mně asi nakonec stane patnáctiletá filozofka. Boha jeho jestlit to tak půjde dál tak se nevdám. Chlapi nemají rádi rozverné filozofky.

kobitka » 15. 01. 2010, 18:18

Arabela. naprosto souhlasím s Andrewem. Hudba nemá z povahou člověka vůbec nic společného. Je to spíš o náladě. Ani ten nejtvrdší rocker určitě neposlouchá rock od rána do večera. A je hodně mylná představa o tom, že rockeři jsou drsní chlapi. Oni se většinou vyřvou a vyřádí na koncertu a doma jsu hodní a tiší beránci a po drsňákovi najednou není ani památka. Pravda někteří z te role drsoně nevypadnou ani po koncertě ale těch je podle mně hodně málo

kobitka » 15. 01. 2010, 18:12

Misa: Tak stromek s vegetariánstvím nemá vážně nic společného.:-) Taky mám doba umělý a vždycky, když ukazují jak vezou strom do Prahy nebo do nějakého města na náměstí, tak zuřím jestli to není škoda, kvůli pár dnům kácet strom, který někde v lese roste x let a doma bych ho taky nechtěla. Strom patří do lesa tam je nám mnohem víc prospěšný, než když ho uříznete a za pár dní vyhodíte protože vám uschne a přitom maso jím. Když už živý stromek tak v květináči aby jste ho pak na jaře mohli vysadit ven a udělat tak něco pro přírodu. Každopádně jestli je Miro vegetarián nebo ne je v podstatě fuk. Já mu naštěstí vařit nikdy nebudu. A i kdyby byl tak já kvůli tomu maso jíst nepřestanu. Člověk se narodil jako masožravec a maso potřebuje. Vzlášť když má krevní zkupinu 0 což jsou lovci ostatní skupina a mám dojem že hlavně skupina A (většinou ji mají vegetaríáni) maso k životu nepotřebují vůbec( jsou to zemědělci) skupině B zase prozpívají mléčne výrobky(kočovníci) a AB jsou na půl kočovníci a napůl zemědělci . Teda říkají to ti co se stravují podle krevní skupiny. Což je vlastně taky forma zdravé výživy. Ale já spíš než na jídlo nedám dopustit na byliny. Teda já pěkně odbočila od tématu.

kobitka » 15. 01. 2010, 10:52

Dobré dopoledne. No kdyby byl Miro vegetarián tak by asi nejedl ani bramborový salát. Tam jsou přece vajíčka a ty vegetariáni nejedí. A mám takový pocit že nejí ani tatarku nebo majonézu. I když pravada při výrobě salátu jdou tyhle ingredience vynechat nebo nahradit bílým jogurtem. Ale už to není ono.Lilie máš další úkol a to optat se Mira na to, jestli je masožravec nebo dává přednost zrní. A žádné ochutnávání, aby nám zněj nakonec něco zbylo!

kobitka » 14. 01. 2010, 23:10

No nic baby já jdu chrnět. Ráno třeba vstávat do práce. Sakriš proč se musí vydělávat prachy jen prací. :-( Tak doboru noc a krásné šmajdové sny

kobitka » 14. 01. 2010, 23:07

RIA: neboj jsem na tom stejně co se týče důvěry v podobné zbírky. Vždycky když mně někdo zastaví na ulici a říká, že je z té a té organizace tak rychle hodím spátečku a tvrdím, že nemám drobné .Obzvlášť když jde na zbírku pro dětské domovy. Bohužel vím jak to tam chodí a nechci to podporovat. Ale fornou sms mi to nepříjde tak násilné, jako když tě někdo vidí, že vycházíš z obchodu tak k tobě okamžitě nakluše s kasičkou. Je to rozhodnutí každého z nás jestli pošleme nebo ne. Co se s prachama stane se už nedozvíme a nezbývá nam nic jiného, než věřit, že se dostanou tam kam mají. I kyby to mělo zaplati jen cestu doktorům do postižené oblasti. Nějak se tam dostat musí a naše vláda škudlí kde se dá. Už jen to, že bude rozhodovat o tom, jestli tam vyšlou záchranáře až v pondělí. Tohle by přece měla být samozřejmost a když se něco takového stane, tak je tam poslat okamžitě bez nějakého rozmýšlení.

kobitka » 14. 01. 2010, 22:55

deppholl : moje největší srdcovka jsou Vanastovky. Ale jinak jsou dost dobří Bon Jovi, Nickelback jestli můžu doporučit pusť si od nich písničku Photograph (tu miluju), dále Green day (ale ti jsu už podle mně moc komerční),Daughtry, Aerosmith, z těch starších jsou dobří Scorpions, Nazareth a spustu dalších. Folk je taky dobrá hudba. Nejlepší písničkář u nás je asi Nohavica na jeho koncert bych chtěla zajít ale bohužel, když je možnost tak je beznadějně vyprodaný během pár chvil.

kobitka » 14. 01. 2010, 22:34

mari: buď ráda za to co máš. Pořád lepší mít pár kil navíc, než když tě všichni obviňují z anorexie a pozorují tě jestli vůbec jíš, nebo nejdeš hned po jídle na záchod. To je tak divně zařízené, že člověk chce vždycky to co nemůže mít. :-(

kobitka » 14. 01. 2010, 22:17

právě, že to tam na hoře zahrál do přemetu. To mi na zakopnutí nesedí. Když zakopnete tak letíte hubou napřed nemáte moc času udělat přes rameno kotoul.

kobitka » 14. 01. 2010, 22:05

no, že Miro nepatří k nějakým pořízkům mi rozhodně nevadí. Sama vážím třicet kilo i s postelí a přibrat něco na víc je sakra tvrdý oříšek. Leda si dát baťoch na záda a do něj kamení. Pak se hne i ručička na váze. Takže já fandím každému komu se to podaří i bez toho baťohu

kobitka » 14. 01. 2010, 21:54

Dobrý večer všem. Tak jsem tady přeloouskala celý den a mám pocit, jako by ta naše debata skomírala. Asi jsem už probrali všechno co sedá a nic dalšího nikoho nenapadá. Co se týše toho pádu při Welcome To The Jungle tak mi to spíš přišlo, že to bylo nahrané. A jestli ne tak je Miro mistr improvizace a měli by ho okamžitě angažovat do divadla nebo mu nabídnout hodně zajímavou roli ve filmu. A to myslím vážně žádná ironie. Jo a jen malý dotaz mimo téma. Už jste poslali DMS na pomoc Haiti?Myslím, že by to nebylo od věci. Když jsme utratili kdoví kolik korun, abychom podpořili Mira a to z toho největší užitek měla Nova, Markíza a operátoři, tak 30 kč na pomoc někomu kdo je na tom hodně špatně není zas taková pálka. Jen mně štve že si zase tři kačky odečtou operátoří. Profitovat na lidským neštěstí je hyenismus. Takže DMS SOS HAITI na tel.č. 87777

kobitka » 13. 01. 2010, 22:39

Tak jsem se zase koukla na to video z generálky Queen a napadlo mně, že by bylo docela zajimavé slyšet duet Mira a Honzy Bendiga. Samozřejmně v nějaké podobné věci jako je We will rock you. Rozhodně né žádný cajdák. Myslím, že co se týče výšek tak by se docela slušně doplňovali. A to mi prosím Bendig zrovna moc nesedí.

kobitka » 13. 01. 2010, 22:30

od hladu se mi pletou písmenka.

kobitka » 13. 01. 2010, 22:23

S tím vlekm je to sranda. Ale mám takový hlad, že bych ho klidně zdlábla. Díky za svíčkovou a přibalit prosím 6 knedlíku a hóóódně omáčky! Mirovo ouško neokusovat jinak nám hoch stratí sluch. Dost na tom, že při cestě na supetstár statil hlas. Že ano Slopo. Je to tak správně?

kobitka » 13. 01. 2010, 22:01

Slopa: rozkaz šéfe! Šmajda neumí zpívat a já jsem červená karkulka, která dneska na mezi chytila vlka! Sory hochu ale opravdu nejsi vtipný. Vím, že je to kruté ale bohužel je to tak!

kobitka » 13. 01. 2010, 21:55

ouvej tak se zase nedozvím co podle pátrací čety znamená MaKo. Pes mi dneska sežral večeři a jestli to tak půjde dál tak ze mně zbude kost a kůže a nakonec si pochutná i na mně. Pánové neflákejte to a pátrejte, pátrejte, jsem ještě mladá a moc jsem si neužila. :-(