Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 04. 01. 2010, 09:59

Dobré dopoledne všem. Jéje díky Andrew, vždyď já už málem na Briana úplně zapomněla. Och jsem já to ale ostuda. Jestli to tak půjde dál začnu si sypat popel na hlavu

kobitka » 03. 01. 2010, 22:08

Tak že bynám konečně ten obtížný červíček Slopa dal pokoj? Bože můj to snad né kdo to tady teď bude kazit. :-(

kobitka » 03. 01. 2010, 18:21

¨Tak sice se na facebooku moc nevyznám ale jestli jsem na tolik chytrá jak si myslím tak tam zrovna Miro je. Tak mu tam zkuste napsat teď nějakou tu otázku. Já nemůžu nejsem registrována

kobitka » 03. 01. 2010, 18:17

Tak už jsem to krapet s těma otázkama pochopila. Hold inteligentní blondýnka se nezapře. No teď asi trochu naštvu naše zlatíčko Anrewa ale na jednu stranu to s těma otázkama není zas tak špatný nápad(zjistili bychom toho o něm zas krapet víc) ale na druhou stranu mi to příjde jako přílišná snaha se mu ukázat, že jsem lepší než ty mladé nanynky, které mu píšou na facebook. Až bude mít Miro čas a chuť myslím, že se nám ozve sám od sebe, i když to nebude kdoví jak velký pokec. Zobrazování přízpěvků na těhle stránkách je totiž někdy dost o nervy. A navíc myslím, že si otázek užije dost od novinářů, tak proč mu nedat oddychový čas, aby se mohl soustředit na hudbu. Ale každopádně vám v tom nebráním. Udělejte to co považujete za správné. Promiň Andrew

kobitka » 03. 01. 2010, 17:43

teda vy jste tim stahováním ten Rapidshare pěkně zavařili. Akorát mi to hlási error. Tak to zkusím až vy budete hajinkat ve svých postýlkách. S těma otázkama taky moc nevím o co jde. Nějak se mi tady ztrácí vaše přízpěvky a tak jsem krapet mimo.

kobitka » 03. 01. 2010, 14:22

Andrew sakriš ja něco prošivhla? Ty už si sem hodil odkaz kde najít to tvoje DVD. Já ho nikde neviděla

kobitka » 03. 01. 2010, 14:20

Pokud bude mít Kobitka penízky nebo hodně bohatého sponzora tak klidně skoupí všechna Mirkova CD a otevře si soukormý obchod a bude z ní milionářka. Juch já se na to těším.

kobitka » 03. 01. 2010, 10:46

No jdu kuchtit oběd. Snad to bude poživatelné ale jukněte na Blesk je tam dvoj rozhovor s Martinem a Mirem

kobitka » 03. 01. 2010, 10:43

Dobré dopoledne všem. Tak mám pocit, že nám nějak docházejí témata co se týče Mirka. No ale co hlavně, že je o čem kecat. Ať už je to politika nebo jídlo. Všichni se samozřejmně těšíme na Mirove CD ale myslím, že se ho hned tak nedočkáme. Nevím jak to mají ve smlouvě teď ale tuším, že v předešlých superstár to bylo tak, že nejdřív vydal CD vítěz a pak až to dovolili ostatním. Takže asi bude záležet na tom jakou rychlostí se ujmou Martina a co pro něj napíšou, aby to mohli vůbec pustit do světa. Ale snad to bude co nejdřív, abychom na toho našeho roztomilého, talentovaného střapáče nezapomněli. Já se ale pžiznám k jedné věci já CD nekupuju já je stahuju. Tak a je to venku. Fuj já se stydím. Jinak ty jména co tady padly včera (Efron,...) to je pro mně bližší španělsá vesnice než tihle týpci. Kdy se tyhle stvoření vůbec nabraly? Nebo jsem už vážně tak strašně stará a mimo mísu, že mi tihle slaďoušci nic neříkají. Omg pomoc zamrzá mi srdíčko

kobitka » 02. 01. 2010, 22:07

ou Dodo díky za poklonu. Pivko bych si dala sedím tu na suchu Tak pro dnešek budeme probírat komunisty? No ostatně proč ne. Sice jsem v té době moc dlouho nepobyla ale ještě něco málo si pamatuju. Teda nejvíc asi to, že mi při sametové revoluci v telce, díky cinkání klíčů nedali Vlaštovku. :-( Jinak nevím jestli dnešní média mládež ovlivňují tím, že jim lžou. Spíš ze všeho udělají megabublinu a pak jsou většinou mladé slečny tak doblbnuté, že se třeba zamilují do nějaké celebrity, i když se jim v podstatě vůbec nelíbí. Ale je zrovna cool a oni přece musí jít z dobou jinak by byly za trotly. Ale v těch důležitějších věcech snad i občas použijí svůj vlastní rozum a nepapouškují to co tvrdí ostatní. Jen doufám, že v tom nejsem moc najivní. A ještě k Michalovi Davidovi, ať na něj nadáváte jak chcete stejně se jeho písničky budou dál hrát a hodně lidí je bude brát jako opravdové hitovky té doby. A myslím, že zrovna média z něj po sametové revoluci udělali přisluhovače komančů a i 21 století v tom pokračují.Vždyď co pro komouše udělal? Pokud já vím tak složil jen jednu písničku na spartakiádu. A to snad není tak hrozné. Prostě pokud se v té době chtěl člověk udržet na výsluní, tak musel držet hubu a krok. Vždyď Gott proti nim taky nevystupoval a jak ho mají pořád všichni rádi. Hold úspěch se netoleroval v komunizmu tak proč by se měl teď.

kobitka » 02. 01. 2010, 19:56

Tak já jako baba, musím říct, že mně se u Leony líbíl jen její hlas. To že je větších rozměrů neřeším to mi nevadí u nikoho ale vadila mi jako člověk. Působila neskutečně arogantně a vůlgárně. Holka má být za holku a ne ze sebe dělat polovičního chlapa. Chápu, že ze sebe dělá tvrdou rockerku ale za tím vším je podlě mně jen nedostatek sebevědomí proto se za něco schovává.( a upřímně řečeno tohle chlapi moc rádi nemají) Až z ní vyroste dospělá žena, možná že tu masku ze sebe shodí a stane se z ní úžasna bytost. Podobně na mně působí i Markéta Konvičková. Ksichtíček jedna báseň ale u vnitř namyšlenost.

kobitka » 02. 01. 2010, 16:18

šmankotku a už jsme zase u těch slziček. Lidi co pak vy jste nikdy nebuleli? Prostě se nechal strhnout atomosvérou to je vše. A proč by jako nemohl bulet chlap? Na jeho mužnosti mu to přece nijak neubere. Fakt nechápu proč se pořád řeší nesmysly typu Šmajda si roztrh košili nebo Šmajda bulel jako histerka. Nostradame je nám líto, že máš špatnou náladu ale s tím my prostě nic neuděláme tak se hoď do klidu a nenarušuj tady poklidnou atmosvéru. Jestli se ti nelíbí jak tady někdo komentuje vzkazy na facebooku není nic jednoduššího než to ignorovat a nahodit zajímavější téma.

kobitka » 02. 01. 2010, 14:09

Tak jsem si konečně ten silvestr pustila celý a je to super. Geňa se Suchošem neměli chybu stejně tak Roman Pomajbo coby Leoš Mareš:-), ty další dva v porotě neznám. Nejlepší dokrůtka byla od Tomase a hned po něm Miro. Písnička z Gladiátorem byla v celku o ničem Miro tam ale měl lepší a výraznější hlas než jejich zpěvák, který byl jakýsi zaskočený. Asi není zvyklý točit estrády. Jinak koukám, že náš milovaný Nostradamus se zase špatně vyspinkal. Hele nic proti ale tohle útočení si můžeš odpusti a nebo si to nech pro Slopa, toho urážky baví stejně jako tebe.

kobitka » 01. 01. 2010, 22:57

díky za radu ale teď se mi to seklo komplet. Tak to asi nechám na zítra snad to dostane rozum a půstí mně to dál. Stihla jsem to po Tomase. A ten neměl chybu. Já ho teda už od začátku nemusela ale v téhle dokrůtce mně fakt dostal :-) A máš pravdu, poslední dobou mi to připadá, že Nova neumí udělat vůbec žádnou zábavu. Splácá dohoromady pár písniček, a zcének, které už všichni viděli a udělají tomu monstrózní reklamu a divák je pak akorát hodně nasr... když to řeknu slušeně. Podle toho co jsem zatím viděla se to Markíze povedlo a Nova se může jít zahrabat i s celým obývákem

kobitka » 01. 01. 2010, 22:21

Tak se koukám na ten silvestr a zatím musím říct, že slováci mají super reklamu na prašule a Darina byla v playbacku totálně mimo. Čimž ovšem nepřekvapila. Zbytek se mi potvůrka pořád seká, takže Darinu pouštím už asi po třetí. No jestli to tak půjde dál tak se mi o ni bude i zdát. To zas jednou budou hrůzostrašné sny.:-(

kobitka » 01. 01. 2010, 18:15

Tak to neřešte asi jsem četla něco, co pak pan autor nedopsal do konce. U novinářů to není nic divného. No mně napadlo zeptat se přímo te kapely, která tu písničku hrála ale kontakt na ní nemám a ještě jsem ji na netu ani nehledala. Trefila Kobitka hřebíček na hlavičku?

kobitka » 01. 01. 2010, 17:45

Andrew je naše zlatíčko. Posílám velkou pusu a imaginární čokoládu.

Jinak v době největší slávy Michala a Ládi jsem měla teprve osm let, takže u mně v té době na zdi viseli šmoulové. Ale jejich písničky se mi hodně líbily. Vždycky když je pouštěli v rádiu, byla jsem na něm přilepená jako klíště. O obrazovce televize ani nemluvě. Co se týče té písničky Suchý led. Jsm krapet zmatená. Jestli jsme to dobře pochopila z jednoho jeho rozhovoru, tak Miro skládá hudbu ne texty. Takže on bude asi jen autorem hudby a text napsal někdo jiný. Ale i tak budu ráda, když se někomu podaří sehnat text. Nejlepší by ale bylo slyšet ji.

kobitka » 01. 01. 2010, 10:13

dobré ránko všem. Doufám, že pro vás vztávání nebylo moc kruté.Moje mozkové závity naskočily podivuhodně rychle a proto mně napadl ještě jeden podle mně skvělý zapomenutý hlas.Sice by se tahle diskuze asi už měla posunou trošku dál ale přece jen, je to hlas Ládi Křížka. Jeho výšky byly taky dost neuvěřitelné. Nejvíc asi v písničce Vzdálená a Fantom opery. Jen by mně zajímalo co se s ním stalo? Po rozpadu Damiens o něm není vůbec slyšet. A ještě jedno jméno se zajímavým hlasem ale špatným osudem. Miláček žen v osumdesátých létech Michal Penk.Píseň O bláznech nebo Odpustťe nám mně dostávají do kolen ještě dnes. Kdyby měl Mirko takové pecky jako třeba Michal rozhodně by neupadl v zapomnění. Prostě to chce na úpvod nějako pořádnou srdcovku a pak to půjde skoro samo.

kobitka » 31. 12. 2009, 20:53

Tak ještě než vypadnu mezi lidi, musím tu napsat jeden poznatek, za který mně asi mnozí budou považovat za blázna. Zrovna jsem se dodívala na Barandově na koncert Michaela Jacksona a musím upřímně říct, že Miro u mně vzbuzuje úplně stejné pocity, jako když slyším nebo vídím Michaela. Prostě neuvěřitelný showmen, který dokáže člověka pohladit po duši zrovna když to dotyčný nejvíc potřebuje a dokáže ho neuvěřitelně dobít energií. Michael byl jediný člověk(krom mých rodičů),kterému jsem slovo I love you upřímně věřila pokaždé když ho vyslovil a při tom ho za to mnozí odsuzovali, že je falešný jako pětník. Stejně tak jako teď kritzovali Mira za to, jak se ke všem chová z úctou. Tak srdíčko jsem si vylila můžu jít pařit. Tak se mějte krásně a do nového roku vykročte pravou nohou, ať se vám vše daří a potkáváte samé milé a usměvavé Šmajdy. :-)

kobitka » 31. 12. 2009, 17:31

12345: no já nevém no ale mně se prostě vic líbil jako rocker. Teď tomu jeho stylu vůbec nerozumím a neholduju. Kdyby zůstal u toho původního věděli bychom o něm víc. Ale i když ten styl nemiluju ze zvědavosti jsem se byla podívat na jeho koncert. Vystupuje u nás skoro každý rok na jednom jazzovým festivalu. Hlas prostě bomba ale jinak podle mého vkusu to hold není. To se rači podívam na jeho fotografie vážek.