Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 31. 12. 2009, 15:36

Mirku Tobě taky všechno nej, nej do nového roku. Ať se Ti daří jako doposud, co nejmenší odliv fanynek, ať Tě zasáhne alespoň jeden amorový šíp přímo do srdíčka, protože přece jen ve dvou se to lépe táhne. Užij si to dneska na farmě ale bacha kocovina je sakra krutá potvůrka. :-) Dídky za odkazy leč bohužel naše vzkazy by se v té záplavě vyznání ztratily. Tak budem i nadále debatit tady dokud nám to nezruší. Pak budeme namydlení.

kobitka » 31. 12. 2009, 15:33

ho, ho, ho zdravím všechny a doufám, že ještě nejste moc pod parou. Půlnoc je ještě daleko. Co se týče nedoceněného hlasu Kamila Střihavky tak máte pravdu ale on si za to taky tak trošku může sám. Kdyby se nezahrabal kvůli prachům (jak tvrdí) v muzikálech, tak by dnes mohl být úplně někde jinde. Možná, že by prorazil i do té ciziny, kdyby našel zahraniční producenty, nebo managera, který by o něj měl zájem. A vzpomněla jsem si ještě na jeden úžasný a nedoceněný hlas a to Daniela Bárty. To je taky jeden famózní zpěvák jen je škoda, že dělá jazz. Který nesnáším snad víc než tu dechovku.

kobitka » 31. 12. 2009, 07:57

uf tak jsem tu zas. Prolouskala jsem už celou diskuzi a musím se ještě vyjádřit k českému rocku. Z českého rocku můžů akorát tak Kabáty a samozřejmně Vanastovky a ještě Lucii(Olimpic je spíš bigbít než rock ale ty mám ráda) ten zbytek nemůžu ani vidět natoš slyšet.Zmiňované Rybičky 48 je snad ta nejhorší skupina, kterou jsem kdy slyšela. A jejich zpěvák o zpěvu asi jen slyšel, nechápu jak zrovna tihle se mohli prosadit.Ale hold každý má jiný vkus.Jednou jsem někde četla vyjádření anglického kritika na naši rockovou zcénu a nebylo to vůbec nic lichotivého. Říkal něco v tom smyslu, že český rock nemá s opravdovým rockem nic společného a že se naši mají ještě hodně co učit

kobitka » 29. 12. 2009, 17:23

Tak buď je na tom můj počítač hodně špatně, nebo jsem totální nemehlo a nebo to ta dívčina dala na nejpitomější program jaký objevila. Prostě už na to nemám nervy tak to prubněte vy jestli vám to půjde http://miroslavsmajda.blog.cz/rubrika/videa-ke-sta... díky Andrew jsi poklad.

kobitka » 29. 12. 2009, 16:35

Asi jsem objevila stránky kde jsou videa ke stažení. Pořádně na to juknu a dám sem odkaz pokud to bude k něčemu.Ale videa ze zákulisí tam bohužel nejsou. Zatím neskutečně dloho trvá než stáhnu první video.

kobitka » 29. 12. 2009, 16:15

Tak jsem tomu svému křápu domluvila a podařilo se mi to stáhnout. Takže velké díky za všechny odkazy. Jinak nevím jestli písnička od Timerlaka je zas až tak známá. Já ji do té doby neslyšela ani jednou. Mně tenhle hošan neseděl už za doby 'N Sync teda aspoň myslím, že vzešel z tohohle boybendu. Na stylu, který dělá on nevidím nic světoborného. Když už písničky tak ať je to hit, který si lidi budou pamatovat ještě za deset let a ne hitovky jednoho měsíce. A Mirovi se tahle písnička, i když je příšerná povedla. Porotě na tom asi vadilo, to že ten hlas nebyl elekronicky upraven jako v originále

kobitka » 29. 12. 2009, 15:51

Jůů Andrew je náš šikula. Tak až to dáš do kupy ozvise a podle ohlasu by jsi s tím mohl i kšeftovat. My bychom to na tebe nepráskli. Proč mi nic nefunguje včetně letecképošty? :-(

kobitka » 29. 12. 2009, 09:03

Tak jsem se tím tady konečně prokousala. Teda vy jste to tady těma vyznáníma zaplácali :-). Jinak já myslím, že tyhle vyznání sic jsou uhozené dělají Mirovi dobře a zvyšuje si tím sebevědomí. Soudím podle sebe. Mně by se taky občas šiklo, kdyby mi někdo psal nesmysly o tom jak moc jsem krásná a miluje mně. Ale hold realita je krutá.

kobitka » 28. 12. 2009, 22:14

Tak zpátky k tomu facebooku. Já na něm teda profil nemám a ani se mi nechce ho kvůli Mirovi zakládat, na netu si hájím své soukromí. Ale tak mně napadlo, vy kteří ho máte a vadí vám co se tam objevují za vzkazy, zkuste mu tam něco písnout ať tu záplavu vyznání lásek krapet naboříte a objeví se tam i něco chytrého, aby věděl, že má základnu fanoušků i mezi lidma nad dvacet. Teda pokud by se to v té záplavě lásky neztratilo. Jinak všem přeju dobrou noc a ráno příjemné vztávání.

kobitka » 28. 12. 2009, 22:04

Novak Djokovič: šmankotku tady se nám někdo zlobí. Hele broučku hoď se do klidu. Už jsme vám tady několikkrát vysvětlovali, že z nás starších, kteří tady jsme na Martinovu stránku nikdo nechodí natož aby ho napadal, nebo urážel CHodúrovce . A za mladé holky nejsme zodpovědni.

kobitka » 28. 12. 2009, 22:00

jil : takhle to s těma výsledkama nemůžeš brát. Víš kolik je lidí co na stažení písniček nebo na youtobe s Mirovým vystoupením kliklo víc než desetkrát? Pravdu se stejně nedozvíme, pač by se asi ukázalo, že to byl podvod už od začátku a chyby Nova a Markíza nikdy veřejně neuzná. Porotu a jejich vysazení na Mira bych taky neřešila. Správně by měli být nestranní a posuzovat zpěv a ne zjev ale něco prostě říct musí. A když se ti někdo nelíbí tak na něm budeš hledat i ty nejmenší mušky, jen aby jsi měla na vrch. A Miro hold nebyl jejich oblíbenec, i když se někdy tvářili, že by ho samou láskou sežrali

kobitka » 28. 12. 2009, 21:41

teda to jsem ani nečekala, že když tady zmíním Petra tak vyvolám takovou reakci a budete zuřivě diskutovat. Každopádně podle mně ani tak nebyl labilní jako drzý k porotě a to se prostě nesmí. Honza Bendig, byl taky dost často na zhroucení a poslali ho dál. Takže vlastně si to podělal tím, že nedokázal držet jazyk za zuby a pustil si pusu na špacír. Co se týče Mirkova facebooku je docela škoda, že nezavítá tady mezi nás. S náma by byl zajímavější pokec, než reagovat na slova typu mocinky, moc tě lovuju a posílám Ti pusinku. Muck. Velké muck Dodovi. Dodo dlouho jsi tady nebyl. :-)

kobitka » 28. 12. 2009, 13:30

teď si zahraju na pubinu jo? Jůůůů Miro nekouří a je vyšší než já, lidičky zlatí já si ho stěhuju k sobě domů :-) Teď vážně kam budeme chodti to opravdu netuším. Snad si do té doby Miro založí webovky a zřídí na nich diskuzi. Co se týče divadla tak myslím, že Miro byl v té skupině "možná" ale Martina si nevybavuju toho jsem nějak zaregistrovala až ho začali porotci vychvalovat při semifinále. Jinak tam byl i Petr Ševčík a to porotě snad nikdy nezapomenu, že ho nepustili dál. Sic byl labilní měl velké šance dostat se hodně daleko.

kobitka » 28. 12. 2009, 10:37

dobrý den všem. Evo jak si přišla na to, že Martinovi vítězství nepřejeme? My mu ho ze srdce přejeme a uznáváme, že vyhrál človíček, který je na tom hlasově líp než Miro. A abych řekla pravdu tak mně docela zvedly ze židle ty dnešní články v novinách o tom, že by měl jít Martin na plastiku a podobné kecy. To už je vážně vrchol. Proč by se jako měl stydět za to jak vypadá? Nemá přece v mozku vygumováno, tak jako Darina, aby na sebe patlal tuny makeupu a chodil po plastikách a pak si myslel kodví jak není krásný a inteligentní. Jen ať zůstane sám sebou. Přirozená krása je daleko hezčí než ta umělá a akné časem zmizí samo. Tak a teď jsem v celku mimo téma, které se tady probírá ale nemohla jsem si to odopustit. Lidi jsou fakt zlí a novináři tomu ještě nasadí korunu. Chce se mi blejt velebnosti

kobitka » 27. 12. 2009, 21:58

Ještě dodatek co se týče originálu. Tak jediné v čem se mi Miro líbíl víc než originál byl Justin Timberlike. Zazpívat nezpívatelnou písničku to je kumšt a Miro ho zvládnul líp ne Timbelike, kterého jsem bez technicky upraveného hlasu zpívat ani neslyšela. V jeho podivném stylu to asi bez playbecku ani nejde.

kobitka » 27. 12. 2009, 21:54

ou tady se to zase mele. A koukám, že už máme dva Nostradamy. Naprosto souhasím s Andrewem. A jen dodávám, že až se Miro dostane do rukou hlasového poradce tak s toho jeho hlasu ještě dokáže hodně vykřesat a naučí ho, jak zamaskovat falše. A jak tady pořád píše Nostradamus, že jsme hluší pokud jsme nezaregistrovali, že v každé písnčce byl mimo tón, tak já si toho teda všimla ale nevadilo mi to, protože když si poslechnete ostatní soutěžící tak zjistíte, že jim to taky ujíždělo skoro ve všech věcech, které zpívali. Teda až na Martina, ten snad pokazil jen dvě písničky. Co se týče psa tak se jednalo o nějakého pudla, který mu umřel těsně před soutěží, teda aspoň tak to říkal pokud si to dobře pamatuju.

kobitka » 27. 12. 2009, 16:15

uf lidičky vy by jste s těmi svými teoriemi proč nezveřejní výsledky hlasování mohli pomalu napsat knížku :-) Já si tímhle hlavu nelámu vždyď o nic nejde soutěž skoničla, vítěze už známe a navíc už v předchozích superstár se dost špekulovalo o tom, že to hlasovnání je zmanipulované. Tak proč by to nemohlo být i v této? Média přece nikdy nehrála fér hru a kvůli nám to rozhodně nezmnění. Za komoušů byla cenzůra a za kapitalismu tomu není jinak, jen se o tom tak moc nemluví. Prostě každý si upravuje pravdu podle toho jak se mu to zrovna hodí.

Fuj lidi neposílejte Miru do muzikálů. David si snad sežene jiné rádoby zpěváky.(Jen Nostradame Ali Amiri není vůbec žádný extra zpěvák a už dělá druhý muzikál). Ať rači vystupuje na fesťácích jak tady psal Andrew, za prvé se tam vždy sejde bezva parta lidí a nikdo si tam nehraje na to kdo je lepší nebo horší. Co se týče uživení se díky fesťácích a vystupování po klubech. Já myslím, že to jde vždyď tak začíná většina kapel než se jim podaří se prosadit. U nás na Moravě třeba docela boduje kapela HEC (doprovází Špinarku a začínali v začouzených putikách), nebo třeba Krakatit, ti když hrají u nás tak hospoda praská ve švech a všichni se pak třeba 3 měsíce těší na to až budou hrát znova. A chodí na ně jak mladé děcka tak lidi středního věku

kobitka » 26. 12. 2009, 22:27

RIA : tak to asi každý ale nic tak hrozného co by se nedalo zvládnout. Rodiče se rozvedli ale zůstali mu oba dva, i když nežiji pohromadě. A je lepší rozvod v čas než udržovat manželství jen díky děcku, které pak celé své dětství stráví v hádkách a stane se z něj díky tomu ušlápnutý chudáček. A věkem člověk většinou moudří, takže z věcí jako je rozvod se časem dostane, i když ho to bude asi pořád mrzet. Mně se to asi mluví co, když moji rodiče jsou spolu už 32 let ale dalo jim to teda sakra práci to vydržet. Ale já měla na mysli tvrdší rány osudu, jako je těžká nemoc, fyzické nebo psychické násílí a podobně. Tím nechci zlehčovat rozvody. Určitě je to hodně nepříjemná zkušenost jak pro rodiče tak pro dítě.

kobitka » 26. 12. 2009, 21:47

Dobrý večer všem. No jak to tady tak pročítám tak zjišťuju, že není žádná škoda, že jsem prošvihla předešlé dídly slovenské superstár. Ale řekla bych, že ta naše na tom byla asi úplně stejně. Krom Anety a spíše rebelujícího než zpívajícího Sámera se na veřejnosti nikdo neukáže. Kde je ten slaďounký Standa Dolínek (prý pordává v supermarketu), David Spilka, Martin Ševčík, Vlasta Horvát, miláček všech malých holek Zbyněk Drda...? Ani pes po nich neštěkne. Tak doufám, že se něco podobného nestane i Mirovi. To by byla velká škoda. Co se týče projevování citů na veřejnosti, tak je to asi tak, že těžkými životními zkušenostmi člověk většinou tak nějak po citové stránce kamení. Jsou i tací, kteří si uchovají patřičný nadlhled a jsou pořád těmi okouzlujícími bytostmi jako byli před problémy. A co se týče Mira je to ještě hodně mladý kluk, který toho zlého podle mně ještě moc nezažil. Tak mu přejte, aby měl co nejpohodovější život a aby si dokázal udržet ten patřičný nadhled, aby se z něj nestala ledová socha. To samé přeju i vám ostatním a nestyďte se za slzy, ty člověku mnohdy přináší úlevu.

kobitka » 25. 12. 2009, 22:02

Ještě k tomu Mirovému včerejšímu vzkazu na facebuooku. Je fajn, že v Košicích to žije i o Vánocích. To u nás na Frýdekco-Místecku byly všechny putiky zavřené, takže večer byl strávený doma ale i tak to bylo fajn.