Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 25. 12. 2009, 13:23

já: to vím taky,že z rockem nemají nic společného zas tak blbá nejsem, i když jsem blond. Já to dávala jen jako příklad toho, že neumsí být dokonalý zpěvák ale jde o to, jakou dostane písničku a co z ní dokáže udělat. Protože tihle lidi se prosadili hlavně díky písničkám(což zrovn třeba u takové Ivy vůbec nechápu, je to takový Mareš v sukních o zpěvu nemůže být vůbec ale vůbec řeč). Myslim, že nikdo z nich by nedal ani jedinou písničku, kterou předved Miro. A že to bylo falešné? Zajdi si někdy na Kryštofy nebo jukni na klip od Ivy Věřím, tam si s tou její falší neporadili ani v nahrávacím studiu. Odborník : nic proti ale Bon Jovi je taky tipický playboy a hraje rock. Takže ne každý rocker musí vypadat jako zhulený vagabund.

kobitka » 24. 12. 2009, 14:21

pro všechny: Kamil Střihavka je opravdu pan zpěvák, o Igoru Timkovi se to už říct nedá. Je to takový průměr, kterých je tady více. A jestli má někdo problém s tím, že Miro zpívá falešně tak co třeba takový Richard Krajčo nebo jeho bývalá žena Iva Frullingová nebo Michal Malátný? To taky teda nejsou nějaké extra třídy, co se týče zpěvu. U Richarda je to typický herecký zpěv a u Ivy se o zpěvu ani vlastně nedá mluvit, Míšu mám ráda tak rači nekomentuju(ale slyšet ho na živo a na CD je docela velký rozdíl). A jak jsou u nás známí. O no to je v dnešní době opravdu o písnčice než o výkonu. A na CD je hlas většinou tak upravéný že,když toho zpěváka slyšíte zpívat na živo tak zíráte s otevřenou pusou, co to tam na tom pódiu kviká za individuum. Jinak zanechte hádek a užijte si vánoce podle svých představ.

kobitka » 22. 12. 2009, 21:17

Tak koukám soutěž zkončila a boje tady pokračují. Lidičky máte toto za potřebí. Za dva dny jsou vánoce tak dělejte tak, aby vám ježíšek pod tím stromečkem taky něco nechal! Všem příznivcům a antifanouškům Mira přeju co nekrásnější Vánoce a aby jste alespoň na chvilku zanechali te zášti a závisti. Užíráte se tím akorát tak vy sami.

kobitka » 21. 12. 2009, 05:16

mám ještě jeden dodatek. Když začala Superstár tak jsem si říkala, že se na tuhle blbinu rozhodně dívat nebudu a rači si pustím DVD ale jakmile se tam oběvil tenhle klučina na castingu už jsem oči od obrazovky neodlepila a jen jsem čekala na další a další neděli až ho uslyším a uvidím. Já jinak svoje sliby neporušuju a on je ten, který mně k tomu donutil. Takže ještě jednou díky ti za to jaký jsi a co dokážeš z lidí vyždímat za emoce A teď už du vážně makat, pokud mně teda neodnese vítr bůhví kam.

kobitka » 21. 12. 2009, 04:54

Dobré ránko všem. Óóó být druhý z několika tísíc no to je nádhera. Moc ti gratuluji k Tvému úspěchu a těším se, na tvoje CD a koncerty. Užij si klidné vánoce, načerpej nové síly a ponovém roku se vrhni do vírku kolotoče showbusinessu.

kobitka » 20. 12. 2009, 22:22

Jelikož se nemůžu dívat až do konce tak to zhodnotím už teď. Miro byl bezvadný jako vždy. V té první písničce mu to sem tam ujíždělo to snad slyšeli všichni ale ty ostatní byly úžasné. Takže Miro ať už vyhraješ nebo ne moc ti děkuju za to, že jsem se v téhle uspěchané době mohla těšit na každou neděli, při které jsi mně svým vystoupením nabil energii a já mohla pokračovat dál. Doufám, že i nadále zůstaneš svůj a že o tobě ještě všichni pořádně uslyšíme. Díky taky lidem co sem chodili a vyjadřovali své názory ať už kladné či záporné. Svět není jen černý nebo bílý ale krásně barevný. A všem co mají v srdci zášť a závist přeju, aby je to úplně nepohltilo. Protože je škoda marnit život zlem, když máte možnost mít kolem sebe lidi co vás mají rádi a ne že se vás někdo bojí. Uf jsem nějak na mněko takže rači končím. A sotva ráno rozlepím kukadla tak se tu mrknu ať vím jak to dopadlo. Tak si to užívejte a poslejte sms co vám síly stačí. Dobrou a pokud možno co nejméně infarktovou noc

kobitka » 20. 12. 2009, 22:12

mám 27 a nemám chlapa jsem snad proto lesba? Jinak chlapi hlašte se.

kobitka » 20. 12. 2009, 17:52

ach jo jak tak koukám tak rivalita panuje na všech stranách. Myslím, že kdyby kluci měli čas tohle číst tak se upřímně pobaví. Šmajdovci a Chodúrovci, myslím, že ten dnešní závěr prožíváme víc než samotní finalisté. Nejdůležitější je, aby si dnešní večer užili jak kluci tak my. Tak proč si to kazit zbytečnými nadávkami a urážkami? Ať už fandíme komukoliv, oba dva jsou správní kluci a ani jeden z nich si nezaslouží, aby se o sobě dočetli to co tady někteří píší za hovadiny a považují to za objetivní a inteligentní názor. Takže kluci držte se a ať už vyhraje kdokoliv tak jste jedničky oba dva. Jestli vyhraje Martin nebudu se kvůli tomu hroutit a jestli vyhraje Miro budu hodně ráda ale v podstatě se tím pro nikoho znás nic nemnění. Svět zůstane pořád stejný, jen jeden človíček zažije opravdový pocit vítězství.

kobitka » 20. 12. 2009, 14:06

A není to jedno kdo z těch dvou na konec vyhraje? My z toho nic mít nebudeme, teda krom vyčerpaného kreditu.Já přeju vítězství oběma stejeně(hlasy sem teda posílala jen Mirovi). A stejně i vítěz na konec může upadnout do zapomnění. Teď bude záležet jen na tom, jak kdo dokáže oslovit lidi svou hudbou až tahleta eufórie opadne. Pak se teprve ukáže kdo je ta pravá Superstár!

kobitka » 20. 12. 2009, 13:46

tak jak vidím pře ještě pořád neskoničly. Že vás to baví. Jinak s tou falší a dokonalosti jste měně špatně pochopili. Právě, že těma chybama a zlepšováním se se k dokonalosti přibližujete. A jak mile dosáhnete vrcholu už nemáte kde pokračovat. Proč chodí lidi na konezevatoř, proč i zkušení zpěváci mají své hlasové poradce?Já myslela, že proto, aby na sobě pořád pracovali a snažili se o to, aby těch chyb v jejich projevu bylo co nejméně.Samozřejmně, že jsou i takoví géniové, kteří nic z toho nepotřebují dělat třeba zrovna Mercury nebo Gott ale je většina těch co to potřebují a makají na sobě. Tak nezatracujte Mira proto, že zpívá falešně a dejte mu šanci dokázat, že se umí zlepšit. (pokud má člověk alespoň trochu hudebního nadání tak falše jdou docela dobře zakamuflovat to vím zase ze své zkušenosti já. Stačí si posadit písniču do správné tóniny, která člověku vyhovuje a nikdo nic nepozná)

kobitka » 19. 12. 2009, 22:19

Taky se mi líbí,že nemá Miro rád playback ale asi se mu nevyhne. Nevím jak Markíza ale co se týče Novy tak ta bez playbecku nedá ani ránu. A co se týče zpívání na živo, ať se přihlásí ten umělec, kterému to nikdy neujelo. Já už byla na hodně koncertech a vždycky se našla alespoň jedna písnička kde byl interpret zcela mimo tón. Takže dokonalý není nikdo a každý dělá chyby. Což je dobře jinak by to byla pěkná nuda. Chyba se dá napravit a pracovat najejím úplným odstranění ale s dokonalostí nic nenaděláte, nikam ji neposunete.

kobitka » 19. 12. 2009, 21:51

ááááá lidi to toho zla nemáte za celý den dost, to tady musíte prudit i večer? Jen by mně zajímalo co si těma urážkama ať už na nás fanoušky nebo na Mira dokazujete? Že jste lepší než my, to asi těžko. Jen primitiv se dokáže vyjadřovat pouze nadávkami a urážkami na víc prostě nemá. Takže hoďte se prosím do klidu. Zítra tahle estráda končí a jsem zvědavá na koho se svým nevkusným chováním zaměříte až ta eufórie trochu pomine. Martin a Miro jsou oba dva dobří zpěváci a vítěz bude ten,kdo dostane víc hlasů. Svými nadávkami tomu opravdu nepomůžete.

kobitka » 19. 12. 2009, 05:14

dobré ránko všem. Tak pozuruju, že se tady zastaví i lidi co si potřebují řešit svoje komplexy po netu. Ale co my máme svá srdce otevřené takže do party bereme každého. Takže hoši jen to do nás perte co to jde! A babky nad hrobem? Tak tak jsem dnes opravdu připadala, když jsem otevřela ráno oči a okno :-( Lothlorienn: ještě jsi zapoměl vykvovak číslo. Jak máme vědět se svýma slepičíma mozečkama kam tu 12 poslat? Jinak v celku dobrý postup posílaní SMS to se fakt líbílo :-) Tak se tu mějte já mizím. Jen jeden dodatek. Kruciš to to finále musí končit až ve 23:25. Já neuvidím vyhlášení vítěze! :-(

kobitka » 18. 12. 2009, 21:26

to Pepa :Tož zduř Pepane jak je vidno Jan je asi hodně oblíbené jméno. Já teď koukala na Mirové počiny co by režiséra. A můžu k tomu říct jediné. Mirko, Mirko zůstaň rači u toho zpěvu :-) A kam jsme se ztratili? Všichni šli na pivo a krapet zapařit je přece pátek. Jen já musím jít spát. Práce mi hold nedá pokoj. Jen škoda, že ta výplatní páska neodpovídá mému pracovnímu nasazení.:-( Tož se tu mějte fajn a zítra se zas ozvu. A přestaňte tady furt psát STAR 12 9060613. Už se mi o tom i zdá a já chci ve snu konečně vidět Mira a né čísla! Z mou duší pouberťáčky to bude asi hodně zlé. Už je konec soutěže a Miro za mnou do snů ne a ne přijít. Hele dejte mu pro dnešek volno, dnes nezamykám barák. Tak doboru noc

kobitka » 18. 12. 2009, 18:33

jůů Kobitka sem jen nakoukne a zjístí, že tady jsou samí chlapi. Že by ta moje agitace zabrala? Jinak je mi 27 a Mira mám ráda pro jeho zpěv ( i když mu to občas ujede) a chování, ksichtík nehodnotím protože šampónky moc nemusím, ze začátku prostě vypadal líp. Doufám, že nebudu muset zase jit zobat zrní. Já rači masíčko!

kobitka » 18. 12. 2009, 09:39

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar-fin...

kobitka » 18. 12. 2009, 05:09

Dobré ránko všem. Tak koukám,že se nám to tady pomalu začíná párovat, že ano DODO a Blondýnko:)? Och škoda, že tu není víc chlapů, aby jsem se mohly podělit. S takou tady za chvilku vypukne dívčí válka. Písnička od Wam je sice tak sladká, že nám bude med stříkat i z ovládače od televizoru ale on to Miro dá v pohodě, je to náš šikula a přinutí svým výkonem poslat hlasy i mladinké slečny, které ho do teď nemusely. I když nevím jestli ještě nějaká taková je. Tublatanka je super ale Maťo je jen jeden. No nic je třeba vyrazit do práce. Dneska je tam sakra velká kosa, tak se pořádně oblíkněte a zabalte si ruce do rukavic aby vám neumrzly prstíky a vy mohli posílat hlasy

kobitka » 17. 12. 2009, 22:05

to RIA: no to já taky netuším co budu dělat po téhle neděli. Achich ouvej to bude kruté. Ale tak můžem pro začátek chodit sem než to tady zruší. A pak se uvidí. S tím hlasem taky souhlasím, napadlo mně to hned jak jsem si to pustila. Jen nechápu, jak to, že mi tak pěkná písnička unikla z doslechu a kapelu neznám? Budu si muset pustit další jejich kousky. Ještě, že máme toho Mira ten nám vždy předvede něco nebo někoho nového. No ale teď už vážně šupky, dupky do postýlky ráno je tu zachvílí tak ať není moc kruté.

RIA to kobitka » 17. 12. 2009, 21:55

Keby si vedela,ako som si zvykla na tie naše kecy tu,budete mi chýbať,a budú mi chýbať tešenie sa na nedeľné Mirove mini koncerty,to stŕpanie ako to celé dopadne,jednoducho vy a Mirov hlas.Dúfam,že CD vydá čo najskôr,stala som sa ťažko závislá na jeho hlase...

kobitka » 17. 12. 2009, 21:49

sakriš kluk jeden střapatá. Ještě mně na konec přinutí si založit profil na FACEBOOKU, abych se dočkala taky nějaké jeho reakce. No jen doufám, že po skončení si založí svoje webovky, kde bude taky diskuze abychom měli po večerech kde tlachat. Luciinetska: ou ou pukám závistí. A zpíval taky jem pět písniček jako Martin ve středu, nebo toho bylo víc? Jinak se pro dešek loučím jdu do pelíšku. Tak tady drbejte a posílejte hlasy, jen nezavařte operátory. Všem dobrou noc