Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Kobitka » 12. 12. 2009, 18:34

ikka: možná že né celá porota. Jandová u vypadnutí Bendiga sice řvala ale v rozhovurou pro jeden časopis o Mirovi řekla, že se z kamínku vyloupunul zářivý diamnat. Každopádně ať si to Miro udělá podle svého a my i když to nebude nic moc ho snad pomocí SMS pošleme do fínále. Lidi já tak moc chci vidět duel mezi Mirem a Martinem Jinak ať si dělá s Majenirkovu nebo s kteroukoliv jinou slečnou co chce je to jeho věc a mně to ani nezajímá.Rozhodně se s toho nebudu hroutit a myslím, že je nás tady takových víc. Hold už nám není náct ale že by chom jeho slečnám nesahaly ani po kotníky tož to je dost odvážné tvrzení na to, že jsi žádnou z nás kopřivo neviděla.

kobitka » 12. 12. 2009, 18:06

Hanka : no ono záleží na tom co je pro tebe mladičká holka. Mně je 27 a stará nebo zralá si nepřipadám.

kobitka » 12. 12. 2009, 15:57

Tak já se nebojím, že by tam byl nahý. To mně ani nenapadlo. Jen mi to už příjde krapet moc. Dívala jsem se na jeden video rozhovor a tam pobíhaly tanečnice dost spoře oblečené. Nejsem žádná puritánka ale mělo by to být o těch lidech co tam zpívají a ne aby se každý soustředil na pidi kalhotky kdejaké tanečnice a ještě tam dostrčit vanu. Mně tam třeba ti tanečníci dost vadí, odpoutávají pozornost od toho duležitějšího a to je samotný zpěvák. Vždyď ani na koncertech většinou nic takového nebývá. A k písníčkám v unplugged verzi se to nehodí už vůbec.

kobitka » 12. 12. 2009, 15:29

Ou jen doufám, že to stou vanou není pravada. Už posledně byl dost trapný ten začátek u Je to blízko. Miro, Miro já jsem pro každou srandu a mám ráda šou ale některé věci spíš hraničí z nevkusem než aby byly vtipné. Takže teď se budu neděle spíše děsit než se těšit :-(

kobitka » 12. 12. 2009, 05:05

Dobré ránko všem. Tak jak koukám večer to tady zase jelo. Teda baby vy ty svoje chlaply kvůli Mirovi pořádně zanedbáváte. K tomu líbání bych se přidala a rovnou bych se postavila do první řady:-) A nějaký větší adrenalín než barvení vlasů by asi pro Mira bylo stříhání na ježka. Ale to by jsem nepřežily asi ani my, takže tenhle nápad padá. No budu přemýšlet po cestě do práce a možná mně něco napadne. Tak se tu mějte, hezky se vyspinkejte i za mně a možná odpoledne PA PA

kobitka » 11. 12. 2009, 21:39

No nic lidičky sotva jsem přišla tak se zase loučím. Zvedá se u nás vítr a tím pádem mi kolabuje net a pak,že je technika dokonalá. Takže se tu mějte hezky, dobrou noc a ať vás Šmajda straší celou noc.

kobitka » 11. 12. 2009, 21:25

RIA : nechala by si nás taky si na Mira šáhnout nebo můžeme jen koukat? Do skříně ho rači nedávej ještě by tam oblbnul samičky molů a chudáka by nám ho sežraly.

kobitka » 11. 12. 2009, 21:16

Joj Miro a joga,pozitivní energie boha jeho to je můj člověk. Další důvod proč můžu mít toho človíčka ráda.Ezoterika je můj koníček.

kobitka » 11. 12. 2009, 13:15

dodo: to srovnání Jaggera a Tylora nemá chybu:-). Sama bych to líp nenapsala. Jinak se pořádně vykurýruj ať jsi v neděli jako rybička ale bacha výlovy kaprů ještě pořád pokračují.

Iva to kobitka » 11. 12. 2009, 10:04

Súhlas so všetkým. Dodala by som ešte: 8. najsexi hlas Pekný deň všetkým.

kobitka » 11. 12. 2009, 09:23

luci : ou tady se nechal někdo inspirovat včerejším Bleskem. Jen ti nějak nedošlo,že opakovaný vtip není vtipem i když ho krapet poopravíš. Já ti dám 7 důvodů proč by měl vyhrát: 1. zpívat umí i když to není žádný pěvecký génius 2. je ho šou je nejlepší, z celé superstár 3. má největší charizma ze všech soutěžících 4. o namyšlenosti nemůže být vůbec řeč 5. dost lidí ho považuje za simpaťáka a holkám se líbí dokonce má fanoušky i mezi dospělýma chlalpama 6. je to hodně milý kluk 7. podle jeho přízpěvků a prezentaci v médiích jsem už hodně dlouho nepotkala tak správného čloěka jako je on

kobitka » 11. 12. 2009, 05:02

Dobré ránko tak jak koukám večer to tady nějak skomíralo. Jinak mokré sny bohužel nebyly za to ráno ano. Chčije a chčije :-(. Nemám ráda zimu. Tak se mějte podle svých představ a já se letím zapojit do pracovní činnosti.

kobitka » 10. 12. 2009, 21:48

Juj tak Kobitka se vám vrátila z vánočních nákupů lehce unavená medovinou. Na kredit ji zůstalo, takže neděle může začít! Jinak výběr písní je bezva. Už se fakt těším a hlavně na Aerosmith. Mirovu školu bych moc neřešila individuální studijní plán není problém dodržovat. A navíc je to inteligentní hošík ten se ve světě neztratí ať už s titulem nebo bez něj. Tak se tu mějte fajn jdu do hajan a večer tady zase řádně harašte ať mám ráno co číst. :-)

kobitka » 10. 12. 2009, 12:18

Miska : Kde že já ho dávala jako přirovnání k Mirovému ječáku. Brian ho ma daleko horší takže by to mohli konečně Mirovi přestat předhazovat. AC/DC mám ráda ale snesu je poslouchat maximálně 15 minut pak mně z toho bolí uši. Pro mně má Brian hodně zajímavý hlas ale moc pisklavý. možná že to píšu blbě ale jeho hlas ve výškách nedokážu popsat Aneta: To je pěkné že máš takový strach o naše finance ale myslím, že náše platy jsou větší než tvoje kapesné. Takže i když du dneska nakupovat dárky tak na kredit mi určitě zbyde, aniž bych byla do konce měsíce ohladu.

kobitka » 10. 12. 2009, 10:25

Herdek lidi vy máte tolik postřehů ohledně Mirova vzhledu, že mi nezbyde nic jiného než vzít lupu a začít sjíždět jeho vystoupení ještě častěji, abych taky našla něco zajímavého. Jinak jeden postřeh by byl a dokonce bez lupy. V těch bílých kalhotech měl fakt pěkný zadek!(hodně se červenající smajlík)

kobitka » 10. 12. 2009, 10:12

Macyáš: bacha na střapce aby se ti do nich nezpaletl netopýr. I kyž, když už jsme u těch masožravců Ozzy Ozbourne by ti od něho pomohl. Jinak já poslední dobou zvýšila příjem banánů. Čím to může být opravdu netuším :-) Jinak Frýdek-Místek s tebou soucítí.

kobitka » 10. 12. 2009, 09:30

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar/128... ještě tam zapoměli napsat trdlování na autogramiádach

kobitka » 10. 12. 2009, 09:26

Cyril : Hoch, hochu no vidíš jak se činíš. máš jedničku z hvězdičkou vážně se jmenoval Bon Scott. Ale mně spíš připomína Briana Johnsona.

kobitka » 10. 12. 2009, 05:12

Dobré ránko lidičky jak tak kukám diskuze se vám opět protáhla a zvrhla se v zajímavé téma.Mirovych ruk jsem si nevšimla ale zkusím to napravit. Ou sakryš proč já musím ráno tak brzo vstávat :-(. Ještě ani kohouti nekokrhali a já už tady straším. Mělo by byt trestné nutit lidi vstávat ve čtyři ráno. No nic přeju vám hezký den s Mirovymi písničkami v uších a snad se tu dneska ještě ukážu.

kobitka » 09. 12. 2009, 21:41

Tak zrovna si pouštímAC/DC a vážně si nedovedu představit že by někdo udělal kterou koliv jejich písničku v unpluggued verzi. A jestli má ještě pořád někdo pocit, že Miro ječí tak ať si poslechnou jejich úžasného zpěváka Briana Johnsona. Ten má pořádný ječák. Jinak bomba by mohla být kdyby měl Miro psíničku od Limb bizkit Behind blue eyes nebo něco od Linkink Park. Ale asi nejvěší radost bych měla, kdyby dal od Nickelback Photograph ta by mu mohla fakt sednout a je to moje srdcovka. Každopádně ať už má jakoukoliv písničku určitě do ní dá maximum jako vždy.