Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 13. 02. 2010, 22:33

Dobrý večer. Kritik není Nostradamu on se tady objevuje už od začátku. A jako jediného s těch co tady píši i něco jiného než že Šmajdu zbožňujou vážně beru. On je důkaz toho, že kritizovat jde i civilozovaně bez nadávek a urážek. Jen by mně zajímalo jestli je od fochu, že tomu tak rozumí a nebo se vyžívá v psaní dlouhých a smysluplných slohovek. Co se týče toho kabátu(střiženého do saka) vážně to teď přichází do módy. Je to v zimně pro chlapy praktičtější než se halit do kabátu po kotníky, které tak rádi nosí právníci. Martina bych do toho moc netahala. Je ještě mladý a navíc má úplně jinou práci na to aby nosil obleky ala pohřebák.Martin by potřeboval stylistu. Každý nemá to spráné oko aby věděl co mu sedne a co ne.

kobitka » 13. 02. 2010, 18:40

kritik: krásně jsi to zhodnotil v lecčems máš pravdu( dost staví na tom svým kukuči, úsměvu a vyrazu já nic já muzikant ale to je naprosto normální to dělají lidi i v jiných oborech). Ale vyznělo mi to, že z něj děláš pěkně vyčůraného a falešného kulibrka. Tohle všechno co jsi tady napsal by snad nezvládnul ani největší mistr přetvářky.Co se týče cpaní se do různých pořadu, tak ho tam cpou spíš producenti pořadů on jen příjmá nabídky. Což je taky normální(vem si třeba tu trapnou reklamu na loňského Slavíka. Ťukala jsem si na čelo jesti tohle má zrovna Gott za potřebí). Ale proč nevytřískat z nynější slávy co nejvíc to jde. Byl by blázen kdyby si nechal ujít takové příležitosti. Co se týče fanynek neboj ono se to časem protřídí a uklidní. Bude záležet na tom jak dobré bude jeho CD a za jak dlohou dobu uspořádá Nova nebo Markíza další estrádu a mladé hoky si najdu zase jiný idol. Každopádně zatím to vypadá, že jediný Miro a možná Martin mají svou karieru dobře našlápnutou a bude záležet čistě na nich jestli budou pokračovat nebo odbočí z cesty. O nikom jiném než o Mirovi a Martinovi se z těch 12 vlastně ani nepíše. A okom se nemluví na toho se hodně rychle zapomíná. Takže je dobře, že se o Mirovi píše i když někdy ne moc pěkně. Vem si Sámera Issu toho lidi znají vlastně jen díky bulváru. V rádiu se jeho píšničky nehrají, prodej jeho CD asi taky nebudé moc valný ale není člověka, který by neznal jeho jméno. Další Agáta Hanychová, Andrea Verešová, Pomeje a Bartošová..... Takže ať Miro dál dělá to co dělá podle svého uvážění a svědomí a až čas ukáže jestli má na to stát se hvězdou nebo jen hvězdičkou.

kobitka » 13. 02. 2010, 14:10

Miro byl na Frekvenci 1? No jestli to jeho tempo bude dál tak pokračovat, tak se můj život omezí na šmajdění na počítači a přelaďování jednoho rádia za druhým víc už stíhat nebudu. A ti co se mu posmívali, že nemohl nastartovat auto. No bóže jako by se to nikomu jinému nikdy nestalo. Ať se zkusí na něco soustředit, když jim ostatní čučí pod ruce. Miro už nejezdí v BMW? Po jakém autíčku mám koukat na ulicích tentokrát?

kobitka » 13. 02. 2010, 09:35

Dobré ránko. Tak jsem si konečně přečetla reportíky(samou nedočkavostí mi včera kleknul comp) . Holky díky. Čirá závist mně fackuje(zas kecám, tohle slovo ve slovníku nemám). Moc vám to přeju a jsem ráda, že jste si to užili i když jste musely dlouho čekat. A jen dodatek. Až budete mluvit s Mirou, řekněte mu ať se vyhýbá pražskému Smíchovu. Brácha si tam hraje na policajta a právě nafasoval blokové pokuty za 14 000 kč. Tak ať všechny jeho prachy neschrastí můj brácha. I když do pokadničky by se mi těchhle pár drobáků docela hodilo:-).

kobitka » 12. 02. 2010, 23:36

Zuzka :) : tož to nevím jestli pro mně bude bezpečné ten report číst. Abych nebouchla jako bombička od sifónu. Až uslyšíte pořádnou řachu tak vám nešmajdí v počítači ale je to ozvěna s F-M.

kobitka » 12. 02. 2010, 23:25

podpis na pravé ruce? Bacha Fanusicka obroste mechem,když se teď nebude nejmíň měsíc mýt. Fuj já jsem dneska extrémně hnusná.

kobitka » 12. 02. 2010, 23:19

Tak jo konec spaní! Čekám a čekám

kobitka » 12. 02. 2010, 23:16

No koukám, že si tu už více méně povídám sama se sebou, tak rači valím na kutě. " Tak dobrou noc Kobitko a sladké sny! "Tobě taky Kobitko"

kobitka » 12. 02. 2010, 23:06

Zuzka :): a ještě klapky na uši. Miro dokáže hypnotizovat i hlasem. Ale v tom případě nevím co si z toho setkání odneseme. Leda tak Mirovu fotku kde bude nějaká osůbka, která z dálky připomíná IT.

kobitka » 12. 02. 2010, 23:01

Andrew : hele, hele nevyhrožuj nebo si ho odchytím na cestě do Liberce (krokodýlek unese dva) a budete mít víš co?

kobitka » 12. 02. 2010, 22:54

Zuzka :) : spíš se podívaly a padly do mdlob. Což je hodně nebezpečné. Takže vykašlete se na tréningy a koukejte jen na jeho košili nebo proklatě nízko posazené kalhoty, pak snad vydáte alespoň hlásku ááách.

kobitka » 12. 02. 2010, 22:42

dobrý večer. Kobitka na vás dneska bude zlá. To by byla sranda, kdyby vás Miro vypek a místo ve VIP zóně se pohyboval převážně mezi těma "obyčejnýma lidma":-). Je to kluk skromný a nemá důvod lézt papalášům do zadku an za zeleninové chlebíčky. Ale neberte mně vážně je to jen čirá závist a už si kupuju nafukovacího krokodýlka ať se v těch vodovodních trupkách neutopím. Jinak jsem se koukala na ČT2 dávali tam Odkaz Michela Jacksona. Asi už jsem trapná když ho kněmu furt přirovnávám ale nemůžu si pomoct. Ta stejná energie a schonost strhnout masu lidí na svou stranu tam prostě je. Jen na tom bude muset ještě Miro krapet zapracovat. Zatím je to takový Michael na nočníku(z plínek už vyrost).

kobitka » 12. 02. 2010, 10:48

Jak jste taedy nedávno diskutovaly o Markétě, tak jsem vyšmajdila(teda spíš páni novináři), že Markéta vydá své CD už v květnu. 1. května má křest na Hutníckém dnu v Třinci, 17tého v Praze. Texty ji píše Petr Šiška(oběvil Evu Farnou), bude to rize romantické CD a chtějí aby jim jednu písničku otextoval i Jarek Nohavica, dvě Michal David. No podle všeho by to mohlo být docela povedené CD ale nic pro mně, popové sladáčky moc nemusím. Podle mně to bude něco jako Šárka Vaňková

kobitka » 12. 02. 2010, 10:10

Dobré dopoledne. Blue: tak koukám, že máme stejný vkus co se týče chlapů. No jestli se jednou potkáme tak asi nastane bitka. Luciinetska : díky moc za ten rozhovor. Jsi zlato Naše ségry ze slovenska maximálně si ten dnešek užijte a ať vám nezmrznou prstíky, aby jste nás mohly pak informovat. Fény rači nebrat! Miro vám je zabaví a co potom?

kobitka » 11. 02. 2010, 22:23

Dobrý večer všem. Jsem tady dneska jen na skok. Stejně probíráte přípravy na Liberec a s nima já nemám bohužel nic společného. Ale musím se vyjádřit k videu. Moc krásné. V jednu chvíli jsem měla pocit, že to stou holčinou šlehne na místě. Tak doufám, že vás v tom Liberci Andrew ohlídá aby se něco podobného nestalo vám( hold už nám není 10) a vpořádku se vrátite domů.Ale kdo ohlídá zítra Fanusicku a Evelin? Aještě něco Miro je počertech roztomilý v přítomnosti dětí. Z něj jednou bude bezva táta. Jo a Debbe vítej mezi nás. Tak se tu mějte, dobrou noc a nepřehánějty moc ty tréningy ať na konec nejsem jediná trupka co se v přítomnosti Mira nezmůže ani na Bůůůůůůůůůů

kobitka » 11. 02. 2010, 09:23

Dobré dopoledne.Blue :já cvičila. Kásné vzpomínky. Jako děcka jsem měli takové malé modré švédské bedny, které jsem různě rozkládali, zdvihali nad hlavami, a přeskakovali. Bohužel si už nevzpomínám jaká nám tenkrát hrála hudba:-(. Já s mou dětsku láskou dokonce byla v řadě úplně první, takže ostatní podle nás dželi tempo. No prostě nádhera. Četli jste už dnešní Blesk s titulkem CHodúr a spol už nikoho nezajímají? No hlavně, že náš Mirko neví kam dřív skočit. Ale to je už asi jaksik nepodstatné.

kobitka » 10. 02. 2010, 23:12

Já nevím proč pokaždé, když si do nás někdo rýpne máme okamžitě tendenci se obhajovat. Vždyď je to přece naše věc, o čem se tady bavíme a nemáme důvod se za to styďět. Takže ať si rýpou poďtě zkusit brát to z ledovým klidem. To ty lidi vyprovokuje ještě víc. A oni budou v konečné fázi zuřit ne my

kobitka » 10. 02. 2010, 22:54

Luciinetska : z toho si nic nedělej mi je hodně a taky budu dřepět doma a čekat. Hele pro ty starší generace ať tu fut nevyšilujeme jen kvůli Mirovi. Já dneska šmajdila na youtobe a vzpomínala na své dětské léta a oblíbené seriály. Pamatuje te si ještě na Čárifuka, Skipiho, Gora, Opičího krále, Kořeny(výborný seriála o otroctví), Co přináší řeka, Dva roky prázdnin, Jack Holborn... a jeden skvělý slovenský seriál který se už bůh ví jak dlouho neukázal na televizních obrazovkách Teta? Nebylo by to supr, kdyby to zase začali dávat místo těch nesmyslů jako jsou Teletubis nebo Pokemoni?

kobitka » 10. 02. 2010, 22:35

Rous: ale já tam nechci. Oni by mně zavřeli na samotku a ským bych si tam pak povídala? Včera jsem se dívala na film Rain Man a představia jsem si sebe jak cupitám za Tomem a žvatlám furt do kola Šmajda, Šmajda, Šmajda. To už je fakt na ránu palicí do prostřed čela.

kobitka » 10. 02. 2010, 22:26

byla by nějaká hodná dušička, která má ten rozhovor z Dívky a skener a pak to někde šoupla? Sice ještě nejsem zas tak stará ale ty odpovědi jsou na moje bystrá očka moc titěrné a ještě k tomu rozmazané.