Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 10. 02. 2010, 22:19

Dobrý večer všem. Pání psychiatři pomóóóc moje diagnóza Šmajdománie se den ode dne zhoršuje. Dneska jsem se přistihla, že si celý den hážu vlasy na pravou stranu a pak si snimi hraju úplně stejně jako Miro. No ještě, že si Miro nedává nohu za hlavu, to by už moje vrzající kouby asi nedaly.

kobitka » 10. 02. 2010, 13:22

Luciinetska : krásné fotky. Hlavně když se k sobě tulí :-). Teď ještě vyšmajdit ten rozhovor ale to asi nepůjde. Už jsem se na to koukala a nevykoukala jsem nic :-(

kobitka » 10. 02. 2010, 13:13

Jarka: dobrý nápad já bojuju za to aby vystoupil u nás ve Stounu. Ale na duhou stranu bych zase nerada aby se kvůli nám upracoval. Taky si potřebuje občas spočnout

kobitka » 10. 02. 2010, 10:19

Dobré dopoledne. Já bych to moc neřešila a navíc nevím o jaké konkurenci je řeč. Každý z nich podle všeho bude dělat úplně jiný styl muziky než ten druhý, takže do zelí si nelezou. A to, že má Miro víc fanoušků a víc koncertů, to přece není naše ani Mirova chyba.Nebo to, že se občas ozve na FB a prohodí pár slov z holkama. Ono je to dost o přístupu umělců k lidem a když na ně Martin kašle(možná nekašle jen nemá čas) tak se můžou zlobit jen na něj samotného. Nějaký střapáč s tím nemá nic společného. Hold kdo víc zaujme ten víc jede. A já jsem hodná holka mně by nedělalo problém poslechnout si Martinove CD, při nejhorším není nic jednoduššího než vytáhnou šňůru ze zásuvky. Vzhled neřeším není to žádný manekýn ani žádná příšera z jezera. Je to obyčejný kluk od vedle.

kobitka » 09. 02. 2010, 23:28

No nic pro dnešek se loučím. Jdu se pokusit o to, čemu se říká spánek. Ovšem jestli se mi to podaří bez odpovědi na tak zásadní otázku to opravdu netuším. Achich ovej to bude krutá noc:-(. Tak doboru

kobitka » 09. 02. 2010, 23:22

deppholl: to by měl začít šetřít písmenkama ať nám ještě bobek nějakou tu dobu vydrží.

kobitka » 09. 02. 2010, 23:09

v ků: a nebylo by jednodušší a méně nákladné nainstalovat mu v bytě kamery abychom ho mohly pozorovat on line? I když to asi rači né. To by bylo životu nebezpečné pro robátka některých z nás a to by byla velká škoda.

kobitka » 09. 02. 2010, 23:04

fanusicka :http://www.mirosmajda.wgz.cz najdi si tam novinky a tam to najdeš

kobitka » 09. 02. 2010, 22:59

LuCCa: místo střechy záchod? Fuj jak nehygienické.

kobitka » 09. 02. 2010, 22:56

gatla: Ladies je počestná mladá slečna, která ví kdy má vyklidit pole. Ale kdo ví jak to bylo všechno doopravdy, ukřivděné holky si dokážou vymyslet ledasco jen aby byly zajímavé. A mně je to v podstatě fuk. Mně bude v hlavě dál šmajdit ať už z Mirovou fotkou a nebo bez ní.

kobitka » 09. 02. 2010, 22:36

deppholl: šmankote jak jsem na tohle mohla zapomenout (mlátím hlavou do compu) Leňa : nevím nevím jestli mně může LuCCa zachránit. Mně už hráblo dávno před Šmajdou, teď se to jen zhoršuje. Náprava téměř nemožná. Ale jsem ráda, že jsem vás pobavila o to přece jde :-)

kobitka » 09. 02. 2010, 22:31

Bára: a všichni ji uctivě zdravili dobrý večer, jako Deepholl Olgu Šípkovou. No teda jít na koncer a setkat se s figurínou místo živého Šmajdy, taky bych měla slzy na krajíčku. Jinak Deepholl nejsi v tom sama já tak byla zblblá s figurín policistů, kteří stáli na vlakovým přejezdu. Naštěstí už je dali pryč tak teď zdravím jenom semafóry.

kobitka » 09. 02. 2010, 22:26

Rousi, Rousi co to zase vedeš za depresivní řeči. Jaká předposlední fanynka. Ty patříš do prvních řad. Milá určíitě jsi, jinak by jsi mezi nás nezapadla. Vtipná nevím osobně tě neznám. Já jsem třeba ten typ jak tady psal jednou Nostradamus. Písemný projev geniální(zas tak až teda ne) a ve skutečnosti malý uzlíček nervů, který se pomalu bojí vůbec promluvit, takže kdyby jsi mě potkala ani by sis mně nevšímla. Tak se zas tak moc nepodceňuj nejsi v tom sama. Hlavu vzhůru a směle vykroč do světa

kobitka » 09. 02. 2010, 22:15

Tak jsem si přečetla pokračování ságy Anonym. Chápu to správně, že snad díky jeho milovanému tričku došlo na střechu? Tož to příští dárek nebude DVD ale kopa tryček s andělama.

kobitka » 09. 02. 2010, 21:57

Dobrý večer všem. Tak jsem vám tak dneska přemýšlela nad tím naším střapáčem a bulvárem a přišla jsem na to, že i když na bulvár nadáváme, tak mu můžeme být vděčené. Vždyť kde by jsme se dozvěděli tak životně důležíté informace o tom, že Miro Šmajda bydlí v Bratislavě, hledá spolubydlící, nemá holku, rád se obnažuje na veřejnosti(teda nevím jak vy ale já prošla už hodně parků a nikoho podobného Mirovi jsem tam v kabátě nepotkala. Asi si budu muset zajet na Slovensko),láká ho sex na jednu noc, život bez žehličky na vlasy je prakticky nemožný(už mám doma dvě), má auto, které vlastně ani není jeho(sakra sponzoři já taky existuju a mám prázdnou duši u kola), pije jen pivo(voda je asi hodně sprosté pití),nekouří, je podobný kdejaké celebritě, kterou se bulváru podaří vyfotit, je to škrt(nedá zarobit ani manažerům), parkuje jako blondýna(díky bohu, že nemám řidičák nestačila bych vydělávat na pokuty)a bez ochranky se ani nevyčůrá( no až bude mít coby vetchý stařeček prostatu tak mu ani ochranka nepomůže) . Ale jednu věc páni novináři ještě nevyšmajdili .A to jaký toaletní papír používá Miro Šmajda?Obyčejný nebo růžový s vůní jahod a jemný jako samet? Takže slídilové šup, šup na záchod a šmírovat o sto šest. Bez téhle informace snad dneska ani neusnu.

kobitka » 09. 02. 2010, 18:21

Ika :mluvíš z vlastní zkušenosti? Ne vážně mně se strašně líbí jak tady nad náma moralizujete a obviňujete nás, jak jsme trapné a ubohé. Ale to by jste nevěděli, kdyby jste to tady pravidelně nepročítali. Takže v čem jsme my horší než vy? Taky dnem a nocí dřepíte u compu a čtete nesmysly. Takže si raději nejdřív zamťte laskavě před svým prahem. Děkuji!

kobitka » 09. 02. 2010, 18:06

a koukám, že už známe i poznávací značku Mirového bouráku. Tak teď se všichni budou koukat na všechny BMW, které potkáme na silnici jestli to neni zrovna náš střapáč.

kobitka » 09. 02. 2010, 18:01

Fotky moc povedené. A co se týče babky a ostatních rýpavců. Já bych kvůli nim kramle nebrala. Stejně jim nejde o nic jiného než nabořit jakoukoliv diskuzi, takže by si nás našli i na jiných stránkách. Nevím proč to tady čtou, když jim to připadá směšné a trapné a přitom už jen tim čtením se stávají stejně trapnými jako my. Chytré a inteligentní lidi přece takové povrchní diskuze nemůžou zajímat. Bylo by to pod jejich úroveň. Takže já bych tady zůstala, dokud nám to tady nezruší a pak se třebas najdem na FB a dořešíme co dál. Já tam teda profil ještě nemám ale není problém si ho zařídit.

kobitka » 09. 02. 2010, 13:11

Jarka: máš jedničku z hvězdičkou. :-) gatla : tož to jo ještě by ho odvál někam do roští a spadl by na schované paparazzi. Hned by byla žaloba za ublížení na zdraví. tři tečky: moc pěkné video díky jsi zlatá. A napiš nějaké postřehy z vystoupení od Gatl a Lile jsme se už dozvěděly hodně ale jaké to bylo z tvého pohledu? Ti chodůrovci snad chodí s počítačem i na záchod. To jinak přece ani není možné aby byl Martin furt první.

kobitka » 09. 02. 2010, 09:21

Dobré dopoledne všem. Tak jsem se koukla v Blesku plesku na ten článek o parkování. Je tam opravdu moc krásná fotečka:-) I kdybych si vzala lupu tak nepoznám, že je to náš střapáč a navíc to vypadá, že nosí šátek. Teda já mám ještě co dohánět ohledně pozorování Mirova vzhledu. A nebo se nám mnění před očima jako chameleon. Evelin, Fanusicko doufám, že ho na tom jevešti poznáte, co když bude převlečený za Sámera?