Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kobitka » 04. 02. 2010, 14:22

Tak to bude supr. Jen doufám, že to budou dávat do archívu. V telce mi Markíza nejede a nevím jestli budu mít čas a možnost sledovat to v přímým přenosu na compu. Jinak musím upřímně říct chudák Martin ta Markíza mu tím vítězstvím pěkně zavařila. Ale Mirkové fanynky budou taky zoufalé. Protože nevím jak na Slovensku, ale partnerky(profi tanečnice) jsou většínou počertech pěkné baby. Tak jen aby se nám Miro při tréningu nezamiloval. To by mladé slečny hodně špatně vydýchávaly.

kobitka » 04. 02. 2010, 09:31

Dobré dopoledne. Iva: pravda na Dianu bych málem zapoměla. Doteď si pamatuju jakou písničku hráli v rádiu po tom co řekli, že je mrtvá. Jinak Mrio a Let´s dance no pokud je to pravda, tak bude zajímavé vídět ho jak se svíjí v rytmu Salzy a dalších. Ale kdy bude mít čas na hudbu? S takou to CD nevydá ani o vánocích. Chodůrovci se zase činili.Ale proč ne pokud mají jeho fanoušci pocit, že to co předváděl v superstár mělo něco společného s rockem tak ať si to hoch užije. A nevadí mi i kdyby tu anketu vyhrál. Takové soutěže, typu kdo je nejlepší a nejkrásnější mně nechávají v klidu. Já mám své favority a nemám potřebu je protlačovat do předu. Oni jsou šikulové a zvládnou to i beze mně.

kobitka » 03. 02. 2010, 23:10

čím víc klikám, tím víc hlasů dostává Chodůr. Kde pak se stala chyba?

kobitka » 03. 02. 2010, 22:49

iii :Tak to že se podepisuje Mirko je maličkost. Nejspíš mu tak říkají doma a je na to zvyklý. Já mám známého, který je taky Miroslav a ač mu je 23 tak mu každý říká Mireček. Což je podle mně horší.

kobitka » 03. 02. 2010, 22:35

Iva: jsem ráda, že co se týče Michaela v tom nejsem sama, ač taky dávám přednost rocku. A vůbec se nestydím přiznat se, že když jsem se dozvěděla o jeho smrti tak jsem začala brečet a o jeho veřejné rozlučce ani nemluvím(to byly slzy jako hrachy). U žádné jiné celebrity se mi to nestalo a to přitom Matka Tereza a Jan Pavel II byli hodně velké osobnosti. Jinak teď jsem se koukala na Otec XXXL a to byla teda síla. Lidi s takovou obezitou by měli mít vitariánskou stravu příkazem. Nejvíc mě dostala mamina jak krmí 4 měsíční mimino hranolkama a hamburgrem. No prostě hnus. Nevím za co se tady kliká ale běžím se přidat.

kobitka » 03. 02. 2010, 15:33

Jarka: počkej to už jsme tady měli. My myslely odkaz na nějakou tu knihu, která se dá stáhnout z netu

kobitka » 03. 02. 2010, 15:27

Jarka: jasně hoď sem odkaz. Taky se ráda poučím, ikdyž se na jeho stravu asi nepřeorientuju. Já proti ní vlastně nic nemám ale zatím co Miro našel svou filozofii díky knihám o stravě tak já zase tím, že víc než o stravu se zajímám právě o čakry, auru a pdobné věci. Filozofie je stejná ale můžeš u toho jíst co chceš.

kobitka » 03. 02. 2010, 15:21

Lilie : fakt to ani nevím. To já si spíš řekla, hochu chtělo by to posilovnu. Ale on má každý člověk jinou stavbu těla, takže z někoho kdo je hubený(vychrtlý) od přírody kulturistu neuděláš. Já si zase myslela, že ty kapuce nosí, aby mu netáhlo na hlavu. Kdyby si vzal čepici zničil by si pracně vytvořený účes. Žebychom tu měli další šmajdovou záhadu Miro a kapuce?

kobitka » 03. 02. 2010, 15:01

jarka : tak já ho nepodezírám z anorexie ale znám hodně lidí, kteří byli zapřísáhlí vegetariání ale po tom co zvýšili svou fyzickou aktivitu ať už díky práci nebo cvičení zjistili, že jim to maso ve stravě hodně chybí a to maso do svého jídelníčku zařadili aspoň jednou týdně. Jinak Jacksonovi, nikdy nedokázali zneužívání děcek. Nebyl jediný důkaz. A těžko ubližuje člověk někomu koho miluje. Takže já bych mu vytkla akorát ty jeho plastiky. Co se týče obarvování kůže ono vypadá dost blbě když má afroameričan po sobě velké bílé skvrny tak to hold vzal komplet. Když už tak už.

kobitka » 03. 02. 2010, 13:57

LuCCa : tak já taky nikdy nebyla jeho zaritý fanoušek (námám ani jedno jeho CD) ale jeho hudba se mi líbi. Ale nejvíc mně dostávalo to, co z něj vyzařovalo. Neuvěřitelně silná energie a pokora. Za svůj život jsem se setkala z málo lidma, ze kterých by energie stříkala na hony daleko. Mezi ně patří i Miro, i když jsem se s ním nikdy nesetkala.

kobitka » 03. 02. 2010, 13:32

Co se týče histerie a fanouškovství tak to beru ale všechno z mírou. Ještě teď si pamatuju na dobu Luneticu, jak dávali do zpráv, že ochranka nestíhala kluky chránit před malými holkami a došlo i na nějaké facky či co. A napadlo mně co se týče DVD, jestli by se LuCCa nespojila s tím kamarádem a on nedal Mirovi echo, že na něj čekají s dárkem dvě krásky nad dvacet. Ten by zase dal echo ochrance a nebyl by problém. Ale to je asi dost složité a divné. Tak nezbývá než doufat, že se k němu holky nějak proderou a DVD se v tom mumraji neztratí.

kobitka » 03. 02. 2010, 13:26

Tak já trošku odbočím od tématu. Ale ráda přirovnámám Mira k Michaelovi Jacksonovi, co se týče úcty ke všemu živému. Tak se ptám viděl někdo z vás film THIS IS IT.Je to fakt bomba a je jen velká škoda, že už Michaelovi nebylo umožněno uskutečnit ty koncerty, protože by se o nich mluvilo ještě hodně dlouho poskončení. Byl to prostě génius.A jeden postřeh: docela mě vyděsilo jak byl ke konci strašně hubený (hold anorexie je sviňa) tak doufám, že má Miro dostatek času na pravidelnou stravu a i když je vitarián tak aspoň jednou týdně kousíček masa na dopolnění živočišných tuků. Při tom maratónu co teď má na zelenině pouze nevyžije.

kobitka » 03. 02. 2010, 10:42

Dobré dopoledne. Mirovi chtěli poškrábat auto? To je děs co z lidí dělá čirá závist. Hold úspěch se nikdy neodpouštěl, tak proč by měl teď. Ale je dobře, že Miro zvládá tyhle negativa s úsměvem na rtu (teda alespoň před lidma). Ono je pravdivé pořekadlo, že dobrá nálada nasere víc lídí, takže stojí za to si ji udržet. No ale rači ať tu nenávist odnese auto, které se dá opravit než aby si vylévali tihle zabedněnci vztek přímo na Mirovi. Ale na učínky alkoholu bych agresivitu nesváděla. Tím by se pak mohl ohánět každý. Hold to jsou lidi, kteří se nedokážou vyrovnat s tím, že je někdo úspěšnější než oni sami. A dávají to najevo tím nejprimitivnějším způsobem. No nějak jsem při té soutěži nechápala proč mají ty děcka ochranku ale teď díky za ní. A hoši ať odvádějí svou práci na 100%. Já bych se o Mira nebála, někde v rozhovoru jsem četla, že cvičí ajkido(nevím jak se to píše)nebo něco podobného, tak by si snad poradil.

kobitka » 02. 02. 2010, 23:05

LuCCa: ou tak to je síla. No snad když je tam vstup od patnácti tak tam nepustí 13 leté i kdyby byly v doprovodu rodičů. Ale na druhou stranu, holky mají bezva rodiče, že je vezou přes půl republiky k vůli jednoho kluka. To za mých mladých let, by mě s touhle prosbou poslali někam i se Šmajdou. (Teda ve třinácti by mně asi poslali někam ale raději bez Šmajdy) :-)

kobitka » 02. 02. 2010, 22:57

Co tak nahodit nějaké téma abychom rozporudili debatu. Mně napadá akorát Miro verzus obleky. Já dělím chlapy na dva typy: Ty kterým oblek mrtě sluší a ti druzí, kteří by ho moc často nosit rači neměli. Do které kateorie řadíte Mirka? Já teda do té druhé. Mirkovi oblek přidává na věku, což je škoda. Ale až mu bude kolem třiceti, tak z něj v obleku bude švihák lázeňský jako vyšity. A jen menší postřeh na závěr. Při písničce C'est La Vie, by Mira pán profesor etikety Ladislav Špaček pověsil za nohy do průvanu za rozepnuté sako,pár knoflíčku u košile a chybějící kravatě. Která mi teda vůbec nechyběla, to už by vypadal až moc jako mladý starý

kobitka » 02. 02. 2010, 22:49

Lilie : tak si to užij a hlavně ať tě pak manžel pozná.

kobitka » 02. 02. 2010, 22:32

dafi : a to já jim nezávidím. Já jim to upřímně přeju a živím v sobě naději, že se s ním taky jednou setkám. A víc než o fotku bych stála o pokec s ním, abych zjistila jaký doopravdy je. A navíc lidi s tak živelnou energii jakou má Miro dokážou neskutečně dobít i zarytého pesimistu, i kdyby s ním strávil jen pár minut. Jen doufám, že se nám hoch brzy nevyšťaví při tom shonu a náporu fanynek.

kobitka » 02. 02. 2010, 22:11

Tak já Andrewa snad už rači ani chválit nebudu. Ještě by nám hoch zpychnul. Ale jen tak okrajově: je to hodně dobře odvedená práce. :-)

kobitka » 02. 02. 2010, 22:05

hola, hola, dobrý večer. Nějak to tu dneska vázne. Lilie neboj já myslím, že když gorilkám, řeknete, že máte pro Mira dárek, tak vás k němu pustí. Nahodtě sexy usměv zamrkejte očkama a ochranka bude vaše. A jen tak mimochodem co je s LuCCou nějak se vypařila, nebo se mi to jen zdá.

kobitka » 02. 02. 2010, 16:49

Lenka : Proč nosí černou? Z ezoterického hlediska bych to co se týče barev vysvětlila tak, že černá barva lidi chrání od negativní energie, která se k dotyčnému dostává. A že se teď k Mirovi dostává hodně energie ať už te pozitivní nebo negativní. Ale u něj to bude asi tím, že se mu prostě líbí a sluší mu, i když čím má barevnější oblečení, tím víc září. Takže já bych se taky přimlouvala pro barevnější outfit.